De zoektocht naar een betaalbare Side by Side is niet makkelijk. Ook omdat de meeste koelkasten niet meer te zien zijn in de winkel moet je ze " blind" kopen op internet. Met deze ETNA AKV1178RVS hadden we precies het zelfde en na lang wikken en wegen toch maar de gok genomen en hem op basis van de internet foto's en specificaties besteld en laten bezorgen. Nou we hadden meteen de hoofdprijs. Wat een mooi ding! Hij is zuinig (A++, enige in deze prijsklasse) maakt niet veel herrie (ook niet op de -24 / extra ventileren stand).
De afwerking aan de buitenkant is prima op orde, de kast zelf is grijs en de deuren zijn (in ons geval) van mooi RVS (waar magneetjes op kunnen!) binnenkant is ook goed afgewerkt en praktisch ingedeeld. Zeker de diepe deurvakken met plek voor 2 rijen is erg handig!
De vriezer met No-Frost doet ook zijn werk want koelkast staat nu een paar weken aan en er is geen ijs te bekennen (behalve dan op de plekken waar het hoort). En je krijgt er een Ice-Twister bij, super handig!
De koelkast staat pas een paar weken dus over de levensduur kan ik nog niet beoordelen maar de start is in ieder geval goed.
Kortom, zoek je een betaalbare Side by side (zonder water aansluiting) die zuinig, stil, en goed afgewerkt is, dan zou ik zeker voor deze gaan!