Bosch KSV36AI41 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
346 liter inhoud
Kleur(en)
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zijlstra 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Koeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat wij sinds kort een nieuwe keuken met moderne RVS stijlelementen hebben laten plaatsen, zijn wij op zoek gegaan naar een koeler met dezelfde uitstraling. De keuze is hierbij gevallen op dit model omdat hij geheel voldoet aan onze verwachting, wij vinden hem erg mooi, hij is zuinig, stil, gemakkelijk schoon te maken, en bovendien sluit hij - kwa styling - perfect aan bij de reeds geplaatste Bosch apparatuur.
Echter wat vooral de doorslag heeft gegeven is de kwaliteit, onze oude apparaten waren ook van Bosch en functioneren ook na 16 jaar (!) nog steeds prima.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Zuinig
  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ruim

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Langeveld 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

service goed en uitstekende koelkast

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer verrast van de bezorg service, 1 dag van tevoren gebeld en door de chauffeur 10 minuten voor de bezorging.
Het viel ons op dat er zeer goed is nagedacht over de indeling van de koelkast.
De nieuwe stond net als de nieuwe tegen een muur, maar in tegenstelling tot de oude kunnen we nu alle laden en glasplaten er uit halen om hem schoon te maken.
Ook de indeling is zo variabel dat alle producten er in passen en het toch overzichtelijk blijft.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 13-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk groot

Algemene score

8,8
Enorm de ruimte hebben! Eindelijk overzicht. De open / plastic laden maakt dat je alles in 1x ziet. Flexibel in te delen door de vele plankhouders. Geluidsniveau is niet verkeerd, maar ik had hem geruislozer verwacht.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stolk 07-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast. Veel ruimte en heel zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een grote koelkast voor ons gezin. Moeilijk te vinden echter bij Bosch zijn er. Geen vriesvak want wij hebben al een grote vriezer van Bosch voor ons diepvries spullen. In deze koelkast kan alles in wat wij nodig hebben voor ons gezin. Met aparte groente laden waardoor de groente langer goed blijft. Wat mee speelt bij de aankoop was het energie verbruik. Bij deze is dat zo laag. 88 Kwu per jaar! Alle kleintjes helpen in een gezin. Het geluid nivo bij aan slaan is erg laag!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Voor groente extra zone
  • Stille motor
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 01-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

3 jaren in gebruik: de bouwkwaliteit valt tegen.

Algemene score

5,0
Wij hebben deze KSV36AI41 en de bijbehorende vrieskast nu ongeveer 3 jaren in gebruik en er zijn al diverse zaken kapot gegaan. Ze zijn wel energiezuinig, dat dan weer wel.
De onderste ladebak heeft een knullig slappe constructie aan de bovenkant. Je moet de lade alleen aan de onderkant beetpakkken. Maar dan moet je helemaal naar beneden reiken, want als je de ladebak bovenaan beetpakt om de lade uit te schuiven, dan scheurt het plastic wat bij ons is gebeurd. Dit is echt slecht ontworpen. Vervangen kost meer dan €40. Ook de onderste plastic flessenhouder aan de deur is een keer afgebroken. Gewoon door normaal gebruik! Vervangen kost meer dan €28. Bij de vriezer is een plastic houder voor een klep afgebroken. Vervangen kostte weer een paar tientjes. En als negatieve klapper maakt de vriezer af en toe een kabaal door resonanties ergens in de kast. Hier is Bosch 2 maal voor langs geweest. Weet je wat ze zeiden? We moesten de vriezer voller beladen! Nou zelfs met volle belading komt er af en toe resonantie kabaal uit. Door de rvs voorkant hebben ze een mooi uiterlijk, een premium uitstraling, maar de constructiekwaliteit is echt maar middelmatig, helaas is de prijs wel premium.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Mooie rvs deur
  • Veel inhoud

Minpunten

  • Zwakke constructie van de lades
  • Flessenhouder aan de deur brak af
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Johanna 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast Bosch rvs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een grote hoge ,maar mooie koelkast.
In RVS uitvoering, strak design, en de binnenkant met meer dan genoeg vakken en legplaten ,die ook verstelbaar zijn.
Goed verlicht aan de binnenzijde, maakt weinig geluid ,kortom een hele fijne koelkast.

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
  • Mooi strak ,slank design
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 14-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, heel zuinige en stille koelkast. Veel ruimte, logisch ingedeeld, aanwinst in onze keuken. De metaallook doet het heel goed en het klopt wat de fabrikant zegt: geen vingerafdrukken op de koelkast!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Zeer ruim

Minpunten

  • Geen!
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KJ 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

kwaliteit, design en kwantiteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nummer 1 reden om een Bosch te kopen: goede ervaringen met andere Bosch producten.
Kort en krachtig: koelt uitstekend, veel ruimte (en praktisch te onderhouden), zuinig (A+++), mooi design in RVS (deur)
Waarom net de 10 niet? Alleen deur in RVS, zijkanten RVS-look (misstaat overigens niet)

Pluspunten

  • A+++
  • veel ruimte
  • koelt goed
  • mooi en strak design
  • laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen van betekenis
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobke 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige koelkast, met 2 groenteladen. Lekker ruim van binnen. geruisloos en zuinig.
De adviesprijs is hoog, maar als je even gaat zoeken op internet, kun je de koelkast aanmerkelijk goedkoper kopen.
Wij zijn met het laagst op internet gevonden bedrag naar de expertwinkel in ons dorp gegaan, hier hebben wij onderhandeld over de prijs en een tussenoplossing overeengekomen. Tenslotte moeten ook de winkels in je eigen dorp blijven bestaan. Zij hebben ook nog de deur omgezet.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig uitziende, ruime koelkast.

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koelkast. 2 groentelades die prima open kunnen en de deur niet verder gezwaaid hoeft te worden maar gewoon naar voren kan staan. Mooie indeling.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Oost 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving, ruim en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze koelkast nu 1 week en voldoet aan onze verwachting . staat geweldig in combinatie met vrieskast .
geen lawaai en koelt uitstekend . goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • te combineren met vrieskast
  • overzichtelijke indeling
  • super led verlichting

Minpunten

  • geen stelsleutel meegeleverd
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote koelkast met fijne lades voor groente en fruit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lades werken perfect, fruit blijft langer goed. Verder veel ruimte voor alles wat je maar kan bedenken. En ook nog zuinig!

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Braam 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer grote en energiezuinige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote overzichtelijke koelkast, die ook nog eens zeer energiezuinig is. De eerste dagen wat last van condens (de medewerker van Coolblue heeft dit bij aflevering aangegeven. Heel veel vakken in de koelkast en ook in de deur. Licht aan de voorzijde slim bedacht. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • veel vakken
  • energie zuinig
  • licht aan voorzijde

Minpunten

  • greep vd onderste 2 laden aan onderzijde
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke grote koelkast met fijne indeling!

Algemene score

9,0
Voor een groot gezin wilde ik een grote koelkast. De Bosch doet wat hij belooft.Hij is mooi ingedeeld en je kan echt alles kwijt. Wij zijn verkocht en hopen er erg lang plezier van te mogen hebben!
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Ruime groentela en vershoudla
  • Mooie indeling
  • Veel ruimte voor flessen

Minpunten

  • Het blauwe licht (al went dit snel)
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Out 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast voldoet aan verwachtingen, lekker veel ruimte overzichtelijk ook fijn de 2 groentenlades, en zeker de HydroFresh lade deze houdt groente en fruit langer vers . Absoluut een aanrader.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huttenberend 07-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groter dan ik dacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is veel groter dan ik had verwacht. Veel ruimte, maakt weinig geluid. Kan nog niet beoordelen of hij inderdaad zo zuinig is als beloofd. Maar de indeling is ruim en zeer overzichtelijk, goed verlicht.
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische uitstraling. Koelt goed. Fijne service van Coolbleu. Veelopbergmogelijkheden. Het enige nadeel is dat we wekelijks meer geld kwijt zijn aan boodschappen omdat de koelkast gevuld moet zijn zeiden mijn ouders altijd.

Pluspunten

  • vormgeving
  • ruimte

Minpunten

  • toch wel wat lawaai
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

F.Hogendoorn 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast staat nu een aantal dagen , en werk zeer goed ,mooi en goed afgewerkt.
Al twee keer de tempratuur hoger gezet want hij koelt als de beste.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthonia 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

grote energiezuinige A+++ koelkast van Bosch

Algemene score

10,0
Ik heb de Bosch Koelkast KSV36A141 gekocht om zijn mooie uitstraling, geborsteld staal, goed in onderhoud, niet snel vette vingers. Hij is groot maar toont bescheiden, veel ruimte om alle producten te plaatsen, twee grote lades onderin voor groente, fruit en vlees. ik ben erg blij met de ruime indeling en het energielabel A+++ . Met deze aankoop draag ik een steentje bij aan een beter milieu
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.kuijpers 26-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

grote inhoud en modern uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi product maar ik kan er nog niet veel van zeggen heb hem pas 2 dagen in huis en ben nu al tevreden

Pluspunten

  • mooie kast roesvrij staal
  • prima indeling

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KSV36AI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews