Bosch KSV36AI41 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
346 liter inhoud
Website fabrikant
http://www.bosch-home.nl/producten/koelkasten-en-vriezers/koel-vrieskasten-vrijstaand/KSV36AI41.html
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Langeveld 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

service goed en uitstekende koelkast

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer verrast van de bezorg service, 1 dag van tevoren gebeld en door de chauffeur 10 minuten voor de bezorging.
Het viel ons op dat er zeer goed is nagedacht over de indeling van de koelkast.
De nieuwe stond net als de nieuwe tegen een muur, maar in tegenstelling tot de oude kunnen we nu alle laden en glasplaten er uit halen om hem schoon te maken.
Ook de indeling is zo variabel dat alle producten er in passen en het toch overzichtelijk blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk groot

Algemene score

8,8
Enorm de ruimte hebben! Eindelijk overzicht. De open / plastic laden maakt dat je alles in 1x ziet. Flexibel in te delen door de vele plankhouders. Geluidsniveau is niet verkeerd, maar ik had hem geruislozer verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Huttenberend 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Groter dan ik dacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is veel groter dan ik had verwacht. Veel ruimte, maakt weinig geluid. Kan nog niet beoordelen of hij inderdaad zo zuinig is als beloofd. Maar de indeling is ruim en zeer overzichtelijk, goed verlicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische uitstraling. Koelt goed. Fijne service van Coolbleu. Veelopbergmogelijkheden. Het enige nadeel is dat we wekelijks meer geld kwijt zijn aan boodschappen omdat de koelkast gevuld moet zijn zeiden mijn ouders altijd.

Pluspunten

  • vormgeving
  • ruimte

Minpunten

  • toch wel wat lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

F.Hogendoorn 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast staat nu een aantal dagen , en werk zeer goed ,mooi en goed afgewerkt.
Al twee keer de tempratuur hoger gezet want hij koelt als de beste.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthonia 17-06-2017 Product paar weken in bezit

grote energiezuinige A+++ koelkast van Bosch

Algemene score

10,0
Ik heb de Bosch Koelkast KSV36A141 gekocht om zijn mooie uitstraling, geborsteld staal, goed in onderhoud, niet snel vette vingers. Hij is groot maar toont bescheiden, veel ruimte om alle producten te plaatsen, twee grote lades onderin voor groente, fruit en vlees. ik ben erg blij met de ruime indeling en het energielabel A+++ . Met deze aankoop draag ik een steentje bij aan een beter milieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.kuijpers 26-08-2016 Product paar dagen in bezit

grote inhoud en modern uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi product maar ik kan er nog niet veel van zeggen heb hem pas 2 dagen in huis en ben nu al tevreden

Pluspunten

  • mooie kast roesvrij staal
  • prima indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Van doorn 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Bosch ksv36ai41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast super blij mee in ons nieuwe huis hij sluit goed af en met de vitafresh lades blijft alles heerlijk vers.

Pluspunten

  • Vitafresh
  • Looks
  • Afsluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.kilinc 18-08-2016 Product paar weken in bezit

groot ruim minder geluid groenten blijven vers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prachtige koelkast hij is heel zuinig aan energie ik vind alle produkten van bosch heel mooi ensterke kwalitiet bedankt bosch

Pluspunten

  • groot
  • ruim
  • stil
  • energie zuinig A+++
  • groenten langer vers

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjef 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch KSV36AI41 is een zeer degelijke energiezuinige koelkast, fijne indeling en een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van Pinxten 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KoelkAST

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk in gebruik en mooie vormgeving. Niet te lomp en toch veel inhoud. Enig minpuntje dat je niet kunt zien wat de huidige temperatuur is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

h 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte aankoop

Algemene score

9,0
super apparaat, geen spijt van. Veel ruimte binnen in de kast. En is natuurlijk energie zuinig.met name de vita-fresh spreek ons erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l kohlen 16-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Waarom nu, waarom... waarom nu pas gekocht!

Algemene score

10,0
Waarom nu,.... pas gekocht. Fantastische koelkast ruuuuuiiim, stil en koelt als de beste. Mooi design en RVS uiterlijk. Had ik maar eerder de stap gezet en de koelkast gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooie en zuinige koelkast

Algemene score

9,8
We zijn heel blij met deze koelkast. Enorm veel koelruimte en een praktische indeling. De vormgeving is daarnaast ook ontzettend mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BOSCH KSV36AI41 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KSV36AI41

Algemene score

10,0
Stille, ruime koelkast, gemakkelijk bruikbaar, ben heel tevreden met de aankoop. Ik raad iedereen zo ze koelkast aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Super stil, elegant en bovenal heel zuinig

Algemene score

9,8
Dit is een fantastisch apparaat, geen goedkoop plastic maar een mooie uitstraling. Daarnaast ook nog eens heerlijk stil en superzuinig. Het vershoud systeem moeten we nog proberen maar het klinkt veelbelovend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige koeler met 2 geconditioneerde groentenlades

Algemene score

8,5
alles klopt en als extra de dubbele groentelades en 5 ruime vakken in de deur.
Strakke vormgeving maar alleen deur is van rvs. Zijkanten hebben rvs - look

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artie 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super stille zuinige koelkast

Algemene score

9,5
Dit is een erg elegante koelkast die daarnaast ook nog eens heel zuinig, stil en zeer ruimt is. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Vessem 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Koeler

Algemene score

9,2
Mooi vormgegeven apparaat, met veel inhoud en veel gebruiksgemak zoals vitafresh box, flessenrek, veel rekjes in deur en grote boxen voor groente en fruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeeman 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

De Bosch KSV36AI41 koeler voldoet aan mijn verwachtingen

Algemene score

8,2
Ik ben erg blij met mijn Bosch (KSV36AI41) koeler.
Mooi design, solide uitstraling, prima indeling, praktisch in gebruik.
Ik heb hem niet zo lang, dus de tijd zal het leren, maar ik denk dat ik lang ga genieten van deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>