Samsung RS7578THCSL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
359 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen om z'n zuinigheid en hij maakt niet veel geluid. Vind wel dat de gebruiksaanwijzing vwb de aansluiting op de waterleiding beter kan. Misschien iets meer gedetailleerder.

Pluspunten

  • Geluid
  • Energieverbruik

Minpunten

  • Handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jAC 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

AMERIKAANSE KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
GEWELDIGE KOELKAST, MIJN GROTE WENS, ZEER TEVREDEN.
HEERLIJK ALTIJD KOUD WATER MET IJSKLONTJES. GENOEG RUIMTE VOOR KOELING EN VRIEZER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne 08-07-2017 Product paar maanden in bezit

Samsung Amerikaanse Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie Koelkast met goede uitstraling, de indeling is voor ons perfect.
verder is hij stil en werkt goed.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohamed 30-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze amerikaanse koelkast heb ik cadeau gedaan aan mijn ouders en die zijn er erg blij mee. Ik ben er zelf ook erg tevreden over. Koelkast is lekker ruim, erg goed verlicht en ook het design is mooi. Verder is deze makkelijk in te stellen op de gewenste temperaturen. Absolute aanrader! ik had al van tevoren recensies gelezen waarin stond dat het geluid soms irritant kan zijn. De koelkast maakt inderdaad wel een geluidje, maar dit is ook een model met 2 motoren. Het geluid is voor mij niet erg hinderlijk.

Pluspunten

  • lekker ruim
  • goed verlicht
  • mooi design
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cor 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

geweldig grote koel/vries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
perfecte koel/vries combi ideaal is ook de minibar. Verder voldoende ruimte in zowel de koeler en vriezer ook de ijsblokjes maker is prima goeie aankoop

Pluspunten

  • ruime koel/vriezer
  • lekker stil

Minpunten

  • deuk gevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arend 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede koeling; mooi aanzicht; minibar en schaafijs.
Het schaaf ijs sproeit helaas met hoge snelheid eruit waardoor het soms overal kan heen vliegen. Het water smaakt nog niet optimaal maar vermoed dat dit tijdelijk is, verder zeer tevreden met de koelkast deze eerste dagen.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Schaafijs

Minpunten

  • Schaafijs spuit te breed over het glas heen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime ijs/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste indruk is zeer positief. Ruim zowel diepvries als koel gedeelte. De verlichting is goed alleen jammer dat er geen licht bij de lades komt, er bevind zich op deze plek een dicht plateau. De minibar deuropening heeft enige druk nodig om te openen. Wel stevig genoeg om er iets op te zetten. De inhoud van de minibar is ruimer dan ik had verwacht. 5x 1,5 l fles is geen enkel probleem. De diepvries heeft voldoende opberg ruimte. Echter het onderste plateau is niet helemaal vlak waardoor je diepvriesdoosjes niet zo fijn kunt plaatsen. Er is voldoende opslag ruimte voor ijsklontjes. De ijscruncher werkt redelijk en lastig te doseren. Het water is niet ijs en ijs kant. Gewoon drinkbaar koel.
De handleiding voor het plaatsen vd filter voor het water kan beter.

Pluspunten

  • ruimte
  • hoeveelheid ijsklontjes
  • ijsklontjes/ijscrucher
  • minibar

Minpunten

  • handleiding waterfilter installatie
  • vervoer door de voordeur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Birol 09-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
het is een mooie koelkast met een robuuste uitstraling. vooral de kranen voor ijsblokjes en water zijn zeer makkelijk te bedienen. Binnenkant is ook zeer overzichtelijk.
qua geluid, je hoort hem bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

levine 07-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
EEN ZEER GOEDE KOELKAST MET VEEL RUIMTE DOOR HET ONTBREKEN VAN IJSMACHINE /WATERDISPENSER.
ZEKER EEN AANRADER ALS JE OPZOEK BENT NAAR amerikaanse koelkast MET VEEL RUIMTE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannetje de Vries 14-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Koelkast is aan waterleiding aangesloten. Handleiding was zeer slecht wat betreft aansluiting. Diverse vertaalfouten.
Koelkast is na 24 uur (in handleiding stond 2 uur in Nederlands én Frans) aangesloten. Op dit moment bromt de koelkast, waarschijnlijk omdat hij nog niet op temperatuur is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

>