Tristar Icecool 45 C - Reviews

7,6 Lees 6 reviews
Specificaties
functies
koelen
inhoud koelruimte
45 liter
aansluiting
230 Volt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

7,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

harm coenen 04-08-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Met dit bloedwarme weer in het buitenland deze koeler noodgedwongen aangeschaft. Staande in een zeer warme voortent heeft hij een gigantische koelcapaciteit laten zien. Natuurlijk slaat hij met deze temperaturen geregeld aan en ook het geluid van de compressor moet je voor lief nemen. Mijn kinderen hebben er overigens prima langs geslapen. 2 liter flessen kan hij met gemak herbergen. Over de degelijkheid kan ik na 3 weken nog niets van zeggen maar heeft lekkere afgeronde hoeken en de deksel valt als het ware veilig in de box.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Q1 22-11-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,3
Deze koelbox is twee keer meegenomen op vakantie.
Nu is de koelbox stuk, de koelbox heb ik nagekeken en de thermostaat is stuk.
Deze thermostaat is met partnummer niet te vinden op het web.
Twee keer een email gestuurd naar service@tristar.eu krijg ik bericht.................
LETOP DIT PRODUCT IS NOG STEEDS TE KOOP MAAR SUPPORT......JAMMER
Geachte klant,
Bedankt voor uw vraag.
De thermostaat is niet los leverbaar en ook niet te bestellen via onze website helaas.
Ik kan u helaas niet verder helpen waar u dit onderdeel dan wel kan bestellen.
Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet | Kind regards,

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
donaat 11-02-2015

maak eens een foto van thermostaat;wellicht kan ik je helpen.

Reageer

Griffins 30-05-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De compressor maakt te veel lawaai voor in een tent, slaat ook regelmatig aan. Is totaal niet als de koelkast tyhuis, stuk gehoriger. Gelukkig retour kunnen brengen en ga nu een absorptie koelbox bestellen die minstens 30 graden onder omgevingswarmte kan koelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
vero58 28-06-2012

hi,heb je dan een box gevonden die dát doet? zoja welke en hoe bevalt die??

Rosalie van Hall 22-07-2014

Hi, Ik lees uw Review en zie dat het van een paar jaar geleden is. Ik was benieuwd hoe de absorptie koelbox is bevallen. Wij gaan binnenkort ook met de tent op vakantie en zijn nog opzoek naar een goede koelbox of dus de absorptie koelbox. Hoor heel graag van u.

Mvg Rosalie

Reageer

Stevoo 20-08-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,7
---------- update review, 20-08-2010 ----------
Aanvulling op mijn review van 16-08-2009: Ondanks dat de koelbox goed schoongemaakt in een droge en verwarmde ruimte opgeborgen is geweest is de koelbox nu kapot. De binnenkant is vervormd en de koelbox koelt niet meer. We hebben er drie jaar mee gedaan, beetje kort voor een koelbox van 140 euri die drie weken per jaar gebruikt wordt.

---------- 1e review, 16-08-2009 ----------
Absoluut een geweldige koelbox. Laag geluidsniveau en een enorm koelvermogen. Met een buitentemperatuur van 38+ C hadden we bevroren drank en voedsel in de koelbox en hij stond op standje halverwege.. De RVS plaat aan de voorkant beschadigt heel snel, maar ik heb dat ding gekocht om te koelen en niet voor de sier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

bob9999 03-07-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
een geweldige koelbox,werkt zeker perfekt met de hoge temperaturen zoals de afgelopen dagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobW 28-06-2009 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Doet waar ie voor bedoeld is: koelen!! Neem het geluid van de compressor voor lief, en je hebt hier meer aan dan een absorptiekoeler, zeker in de warmere vakantielanden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer