Inventum WS305 - Reviews

Specificaties
Type/soort
Keukenweegschalen
Kleur(en)
wit
Afmetingen (BxDxH)
135 x 200 x 15 mm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum WS305 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LHoekstra 04-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betrouwbaar RECEPT ingredient verdeler in modern jasje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

8,0
Onopvallend instrument, makkelijk schoon te houden. Groot bereik van een grammetje tot vijf kilo. Breed toepasbaar in de KEUKEN vooral, maar wie weet ook voor het wegen van liefdesbrieven, want de liefde van de man gaat door de maag.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • modern design

Reageer

Lisa 22-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima weegschaal met glazen oppervlak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

9,0
Fijne weegschaal, welke zeer nauwkeurig is.
Nuttige tarra functie.
Glazen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken.
Handzaam formaat, gemakkelijk op te bergen.

Reageer

Ziyah 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische weegschaal

Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

8,0
Hij werkt zoals ik verwacht had. Niets mis mee dus. Is ook heel licht en makkelijk op te bergen. De doorweeg functie is heel handig.

Reageer

Math Haagen 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig stukje keukengereedschap !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

10,0
De keukenweegschaal heeft een mooi design, een eenvouig glasplaatje met mooi afgeronde hoeken. Het display is goed afleesbaarcen de bediening is heel eenvoudig. Een prachig product, onmisbaar in elke keuken !

Pluspunten

  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Gunstig geprijsd

Reageer

Anoniem 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi design handige keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

8,0
Mooi design en vooral hele praktische keukenweegschaal met tare functie. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Een topper in de keukenweegschalen 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig en eenvoudig in gebruik!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

10,0
Een geweldige handzame weegschaal, eenvoudig in gebruik en heel goed en snel schoon te maken.
Mijn eerste inventum weegschaal liet ik vallen, maar direct weer dezelfde besteld.
Al mijn vorige weegschalen voldoen echt niet aan deze weegschaal

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

bakmeisje 08-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede weegschaal

Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

10,0
Super weegschaal voor in de keuken om te bakken en te koken. Goed leesbaar werkt nauwkeurig. Ook handig is dat je het kan gebruiken om meerdere dingen in een keer af te wegen,

Pluspunten

  • design
  • goed afleesbaar

Reageer

Tjash 03-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en nauwkeurige keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

8,0
Fijne en nauwkeurige weegschaal die snel reageert. Je kan ml en gram wegen, ideaal wanneer je precies moet afwegen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Duurt lang voor het venster vanzelf uit gaat

Reageer

Rudolf Houweling 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een mooi keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

9,0
Omdat onze oude keukenweegschaal aan vervanging toe was, ben ik even gaan zoeken en was direct weg van de Inventum WS305. Een handig, mooi en compact apparaatje, dat ook nog eens nauwkeurig weegt (tja daar ging ik toch voor:)). Een sieraad op ons aanrecht en zo te gebruiken. Dus, ja, ik beveel dit apparaat graag aan.

Pluspunten

  • compact en duidelijk leesbaar
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Sterre 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

8,0
Met mijn ouderwetse weegschaal was het niet precies. Met deze digitale weegschaal kan ik in 1 keer op de gram zien wat ik heb afgewogen! Heel fijn dingetje en zeker waar voor mijn geld. Neemt ook weinig plek in op het aanrecht. Ik heb nog geen minpunt kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Klein
  • Nauwkeurig
  • Modern design

Reageer

Jansen 12-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum WS305

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

10,0
Mooie en compacte keukenweegschaal die over meerdere meeteenheden beschikt. Het glazen meetplatform is handig schoon te maken mocht dat nodig zijn. Apparataat reageert snel op gevraagde functies. Goede prijs /kwaliteit verhouding inclusief batterij geleverd.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk schoon te houden
  • Meerder meeteenheden
  • Reageert snel op gevraagde functies
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

Jetje 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helder scherm, handig te bedienen, doorweegfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS305

Algemene score

9,0
Deze weegschaal is compact en past dus heel gemakkelijk in de keukenlade, het scherm is duidelijk afleesbaar en helemaal handig vind ik de doorweegfunctie waardoor je niet steeds alles in een ander bakje hoeft te doen.

Pluspunten

  • doorweegfunctie
  • goed afleesbaar display
  • ook in ponden te wegen
  • makkelijk te bedienen

Reageer