Kenwood KVC7320S zilver - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Kenwood KVC7320S zilver
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 85 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hobbykok liefhebster 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

chef titanium

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volgens mij is dit de mooiste en uitgebreidste van de serie. Ik was eigenlijk op zoek naar een Kitchenaid in een leuke kleur. Maar ik begreep dat deze Kenwood veel sterker is en dat is goed bij kneden van deeg. De kleur van deze chef Titanium past super goed in mijn keuken en staat heel chique op het aanrecht. Verder is er verlichting boven de kom, dat is echt praktisch. Ik heb m nog maar net, maar de drempel naar even iets lekkers maken ligt nu heel gunstig. Een aanrader voor iedere bakliefhebber!

Pluspunten

  • sterke motor
  • praktische verlichting
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobbykok liefhebster 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige en sterke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige en sterke machine, eindelijk heb ik er plek voor en ik geniet er enorm van!
Altijd al graag willen hebben en het is nog uit te breiden met gehakt molen en foodprocessor. een echte aanrader. Naast de heerlijke gerechten is het een lust voor het oog. Ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • sterk apparaat, kan veel aan
  • verlichting is echt heel fijn

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie L 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben dolblij met onze aankoop, heb zoveel (echt heel veel) reviews gelezen over keukenmachines en uiteindelijk deze gekozen. krachtig, mooi desing, gemaakt van materialen die lang mee gaan en BPA vrij zijn. Iets wat erg belangrijk voor me is.
Kan niet wachten totdat de foodprocessor komt om alles uit te proberen. Echt een aanrader! Wil graag meer gaan bakken en mijn kinderen en familie verwennen met nieuwe creaties. Top!
Pluspunten
Elegante uitstaling
Bespaar het kopen van extra Apparatten
Alles kunner.
Goed kwalitatieve materialen
Minpunten
Geen

Pluspunten

  • Elegante uitsrraling
  • Alles kunner
  • Kwalitatieve materialen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farandole 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide keukenmachine Titanium Chef

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekocht als vervanger van een lichtere Kenwood Keukenmachine. Deze heeft meer motorvermogen en is daardoor beter geschikt voor alle bakwerkzaamheden die ik doe. Broden Taarten etc.

Pluspunten

  • staat als een blok op het aanrecht
  • draait soepel en mengt goed

Minpunten

  • machine is redelijk zwaar om te verplaatsen
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frenzy 21-11-2017
  • Product gekocht

Leuk product

Algemene score

8,0
Heel mooie en krachtige keukenmachine, ze is ook heel veelzijdig, met de 5 accessoires die meekomen.
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R. Schröder 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen over de prijs en het gebruik, heb ik toch besloten een Kenwood Chef 7320S te kopen. Deze machine heeft net iets meer vermogen en mogelijkheden dan de goedkopere varianten en met de 'cashback'-actie van Kenwood toch aantrekkelijk qua prijs. Mijn eerste brood en appeltaart heb ik gemaakt en met zeer goed resultaat.
Op naar de volgende uitdaging met mijn Kenwood.

Pluspunten

  • mooie, robuste uitvoering
  • stille, krachtige motor

Minpunten

  • prijs (ook van optionele onderdelen)
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianna 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige complete machine met vele functies en zeer gebruiksvriendelijk. Staat stevig op het keukenblad.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtige keukenmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze keukenmixer voor mijn verjaardag gekregen en hij/zij staat sindsdien te pronken op het aanrecht!
Met 1500Watt genoeg vermogen om ook brooddeeg te kneden komen er tegenwoordig de lekkerste broden uit de oven.
Daarnaast is de Kenwood Chef Titanium ook mooi uit te breiden met allerlei accessoires waardoor andere 'losse' apparatuur uit de keukenkastjes weg kan.
Fijn dat er een mooie blender bijgeleverd word en de verschillende kloppers/garde maakt het helemaal af!
Al met al erg blij met deze mooie Kenwood!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel accesoires dus veel mogelijkheden
  • Mooi strak uiterlijk
  • Verlichting in de kom

Minpunten

  • Accesoires zijn wat duur in aanschaf
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vorige 25 jaar 12-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

onze kenwood na bijna 25 jaar stuk.dus een nieuwe kenwood

Algemene score

10,0
Omdat onze eerste kenwood Major beina 25 jaar intensief dienst heeft gedaan stuk is gegaan was onze keuze niet moeilijk . Weer een Kenwood.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stabiel tijdens bedrijf

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienke 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al lang op zoek geweest naar een keukenmaschine die bijna alles kan. Deze heeft lekker veel vermogen en in een handomdraai is het deeg klaar, terwijl ik alvast bezig ben met de vulling. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Zeer veelzijdig en kunt aanvullen met accessoires

Minpunten

  • het geluid viel mij wel een beetje tegen
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 22-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige/krachtige machine met veel accessoires bijgeleverd. Ook de mogelijkheid om later nog meer accessoires bij te kopen. Zeer compleet.

Pluspunten

  • stevig
  • veel accesoires en mogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther lubbers 22-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sterk en mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat, hier ga ik jaren, decennia plezier van krijgen. Hij is zeer sterk, hij is zeer robuust en er is heel mooi materiaal gebruikt en dat met een praktische en mooie vormgeving. Een aanwinst voor mijn keuken!

Pluspunten

  • Kan alles aan omdat hij super sterk is,
  • Veelzijdig apparaat je kan er van alles mee.
  • Kan er accessoires bij kopen.
  • Mooi ontwerp.
  • Hij heeft verlichting toch handig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jörg Hein 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wou een keukenmaschine met een sterke motor om er zware brooddeeg mee te kunnen bereiden. Dat lukt volop, een loodzware volkorenroggedeeg met zuurdesem is geen probleem.

Pluspunten

  • makkelig schoon te maken
  • zeer makkelig te bedienen
  • vele handige accessoirs
  • sterke motor
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Chef Titanium : een krachtpatser !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de machine nog maar net in huis.Dus nog weinig ervaring .Ik heb nu alleen nog brooddeeg gemaakt (volkoren deeg en dat is nogal zwaar ).Maar de machine had er geen enkele moeite mee. Ik verwacht met deze machine jarenlang plezier te hebben.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Op stand 1 is het toerental al vrij hoog.
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Van Dijk Nielsen 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Garantie, Veel Opties, Grote Kom, Quality! Past wel in mijn keuken, zal veel brood, taarten en andere lekkere desserts maken. Heeft ook opties voor pasta maken en citrus persen enz. Mooi

Pluspunten

  • stevig
  • mooi kleur
  • veel opties

Minpunten

  • zwaar
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xepm 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

een juweel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een juweel op het aanrecht,
uitmuntende gebruiksvriendelijkheid,
na gebruik gemakkelijk schoon te maken,
pluspunt de verlichting
en het belangrijkste: doet wat ie moet doen!

Pluspunten

  • verlichting
  • thermo resistent blender
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie kwaliteit en een krachtige stille motor. Verder ziet het apparaat er ook erg mooi uit en er zitten voldoen accessoires bij om mee te beginnen.
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dano 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top koop van het jaar, staat erg mooi in de keuken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Echt waar voor je geld.
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobbykok JM 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine is zo ontworpen dat alles logisch en degelijk in elkaar zit. Alles lijkt soepel te verlopen en het geluid dat de machine produceert is minder dan verwacht. We moeten hem nog vaker gaan gebruiken, maar de eerste indruk is zeer goed.

Pluspunten

  • mooi en minimalistisch ontworpen apparaat
  • produceert minder geluid dan verwacht
  • veel accessoires beschikbaar om uit te breiden

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig compleet en doordacht, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Persoonlijk vind ik het een mooie machine die in het zicht mag staan en niet te groot voor mijn keuken. Ik vind de machine goed doordacht, ook de accessoires en handleiding. Uit de doos direct alles uitgeprobeerd en het verwisselen van onderdelen opzetstukken is echt heel eenvoudig. Soms blader je een ongeluk door een handleiding, dat heb ik bij deze machine niet, snel en overzichtelijk welke opzetstuk met welke snelheid voor wat je wilt gaan doen. Na gebruik alles ook snel en eenvoudig uit elkaar, afspoelen na gebruik en het is weer schoon. Kloppen, kneden, mengen gaat snel en egaal. Traploos instellen van snelheid is heel erg prettig, lamp voor in de kom is heel chique (en fijn natuurlijk). Blender doet wat hij moet doen, en in no time heb je een egale saus / smoothie / soep. Citruspers is fijn, maakt wat herrie en hij draait continue (of je moet na elke sinaasappel de machine op 0 zetten), maar het scheelt me wel een machine. Snijmachine (Foodprocessor) opzet is erg compleet met 1 kneedmes en 6 rasp/snipper/fijnsnijder messen. Multimolen heeft 4 mooie glazen afsluitbare potjes. Ik heb het idee dat de machine meer vermogen heeft dan dat het ooit nodig zal hebben, het gaat dus moeiteloos. Voor 1500 Watt vind ik de machine behoorlijk rustig op het aanrecht tijden kneden / kloppen. Heb hem nog niet lang, maar op het eerste oog ziet en voelt het heel degelijk gebouwd uit.

Pluspunten

  • Uitgebreid en makkelijk uit te breiden
  • Doordacht
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel accessoires later bij te kopen
  • Degelijk

Minpunten

  • Citruspers maakt wat meer geluid
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews