Kenwood KVC7320S zilver - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Kenwood KVC7320S zilver
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dano 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top koop van het jaar, staat erg mooi in de keuken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Echt waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Schröder 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen over de prijs en het gebruik, heb ik toch besloten een Kenwood Chef 7320S te kopen. Deze machine heeft net iets meer vermogen en mogelijkheden dan de goedkopere varianten en met de 'cashback'-actie van Kenwood toch aantrekkelijk qua prijs. Mijn eerste brood en appeltaart heb ik gemaakt en met zeer goed resultaat.
Op naar de volgende uitdaging met mijn Kenwood.

Pluspunten

  • mooie, robuste uitvoering
  • stille, krachtige motor

Minpunten

  • prijs (ook van optionele onderdelen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en veelzijdig

Algemene score

4,0
Ik koos voor de Kenwood omdat het technisch de beste was. Er zit een slow start mogelijkheid op, je kunt hem met 1 hand omhoog zetten, en je kunt tegelijk de mixer en een andere accessoire laten draaien.

Pluspunten

  • Design
  • Meerdere accessoires tegelijk

Minpunten

  • design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rianna 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige complete machine met vele functies en zeer gebruiksvriendelijk. Staat stevig op het keukenblad.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtige keukenmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze keukenmixer voor mijn verjaardag gekregen en hij/zij staat sindsdien te pronken op het aanrecht!
Met 1500Watt genoeg vermogen om ook brooddeeg te kneden komen er tegenwoordig de lekkerste broden uit de oven.
Daarnaast is de Kenwood Chef Titanium ook mooi uit te breiden met allerlei accessoires waardoor andere 'losse' apparatuur uit de keukenkastjes weg kan.
Fijn dat er een mooie blender bijgeleverd word en de verschillende kloppers/garde maakt het helemaal af!
Al met al erg blij met deze mooie Kenwood!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel accesoires dus veel mogelijkheden
  • Mooi strak uiterlijk
  • Verlichting in de kom

Minpunten

  • Accesoires zijn wat duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vorige 25 jaar 12-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

onze kenwood na bijna 25 jaar stuk.dus een nieuwe kenwood

Algemene score

10,0
Omdat onze eerste kenwood Major beina 25 jaar intensief dienst heeft gedaan stuk is gegaan was onze keuze niet moeilijk . Weer een Kenwood.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stabiel tijdens bedrijf

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een gebruiksvriendelijke keukenmachine die ook makkelijk schoon te maken is. Nog maar net in bezit, maar het werkt allemaal goed. Vervangen van kloppers werkt prima en het is degelijk.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • verlichting in de kom

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Tak 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met veer hulpstukken standaard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb zitten twijfelen tussen een kitchenaid en deze Kenwood. De kenwood is een tikje compacter wat voor ons de doorslag gaf. Het apparaat is ontzettend degelijk gebouwd en heeft standaard veel extra's. Zo zit er een blender bij, deeghaak en andere opties. En (niet onbelangrijk) alles kan standaard in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel accessoires standaard
  • Compact
  • Verlichting op je mengkom

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veelzijdig apparaat met sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Keukenmachine met veel toepassingsmogelijkheden die het koken en bakken eenvoudig maken. Hij staat stabiel op het aanrechtblad.

Pluspunten

  • sterke motor
  • degelijkheid

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenwood-fan 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat met mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Chef Titanium heb ik pas een paar dagen in bezit en na uitproberen van enkele functies denk ik hiervan veel plezier te gaan hebben. Daarbij wordt de inhoud van de mengkom ook nog eens goed belicht.
Van "wandelen" over het aanrecht van het actieve apparaat is geen sprake.
Ik heb vandaag ook de glazen mengkom aangeschaft. Nu is het sparen voor de blokjessnijder.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Verlichting van de mengkom
  • Mooie vormgeving
  • Stabiliteit
  • Geluid valt heel erg mee, beslist geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvH 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vermogen en verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine. Al dit soort machines kunnen mixen, kloppen etc. Maar ik ben blij dat ik gekozen heb voor dit topmodel van Kenwood. De KVC7320s heeft een motor van 1500watt. Ik maak veel brood en voor het kneden is deze extra kracht nodig om de stress op de motor te verminderen. Het is daarom ook niet vreemd dat er mensen zijn met een Kenwood van 30 jaar oud die nog steeds prima werken.
Handig is ook de led verlichting die in de kom schijnt. Hierdoor kan je uitstekend zien of het mengsel goed glad is.
Alles kan in de vaatwasser en de gehele machine voelt kwalitatief top!
Superblij dat ik toch voor dit model gekozen heb!

Pluspunten

  • LED verlichting die de kom verlicht
  • 1500watt motor kan ook zware deegsoorten aan
  • Knoeivrij ontwerp
  • Alles kan in de vaatwasser
  • Snoer kan in machine opgeborgen worden

Minpunten

  • Kwaliteit weegt zwaar...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat met veel mogelijkheden. Robuuste uitvoering en een mooi design. Voldoende accessoires standaard meegeleverd.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Degelijk
  • Prijs/prestatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienke 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al lang op zoek geweest naar een keukenmaschine die bijna alles kan. Deze heeft lekker veel vermogen en in een handomdraai is het deeg klaar, terwijl ik alvast bezig ben met de vulling. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Zeer veelzijdig en kunt aanvullen met accessoires

Minpunten

  • het geluid viel mij wel een beetje tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 22-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige/krachtige machine met veel accessoires bijgeleverd. Ook de mogelijkheid om later nog meer accessoires bij te kopen. Zeer compleet.

Pluspunten

  • stevig
  • veel accesoires en mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther lubbers 22-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sterk en mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat, hier ga ik jaren, decennia plezier van krijgen. Hij is zeer sterk, hij is zeer robuust en er is heel mooi materiaal gebruikt en dat met een praktische en mooie vormgeving. Een aanwinst voor mijn keuken!

Pluspunten

  • Kan alles aan omdat hij super sterk is,
  • Veelzijdig apparaat je kan er van alles mee.
  • Kan er accessoires bij kopen.
  • Mooi ontwerp.
  • Hij heeft verlichting toch handig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jörg Hein 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wou een keukenmaschine met een sterke motor om er zware brooddeeg mee te kunnen bereiden. Dat lukt volop, een loodzware volkorenroggedeeg met zuurdesem is geen probleem.

Pluspunten

  • makkelig schoon te maken
  • zeer makkelig te bedienen
  • vele handige accessoirs
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Chef Titanium : een krachtpatser !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de machine nog maar net in huis.Dus nog weinig ervaring .Ik heb nu alleen nog brooddeeg gemaakt (volkoren deeg en dat is nogal zwaar ).Maar de machine had er geen enkele moeite mee. Ik verwacht met deze machine jarenlang plezier te hebben.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Op stand 1 is het toerental al vrij hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Van Dijk Nielsen 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Garantie, Veel Opties, Grote Kom, Quality! Past wel in mijn keuken, zal veel brood, taarten en andere lekkere desserts maken. Heeft ook opties voor pasta maken en citrus persen enz. Mooi

Pluspunten

  • stevig
  • mooi kleur
  • veel opties

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. Bijlsma 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een aanwinst op ieder aanrecht! Klopt, kleedt en mengt geweldig. Fold-asseccoire is erg handig. Ook geschikt voor het zwaardere deeg.

Pluspunten

  • Ziet er geweldig uit
  • Krachtig, ook voor het zwaardere werk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xepm 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

een juweel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een juweel op het aanrecht,
uitmuntende gebruiksvriendelijkheid,
na gebruik gemakkelijk schoon te maken,
pluspunt de verlichting
en het belangrijkste: doet wat ie moet doen!

Pluspunten

  • verlichting
  • thermo resistent blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews