Kenwood KVC7320S zilver - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC7320S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SB 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

10,0
Soepel, makkelijk en logisch in gebruik. Krachtige motor, levert echt goede prestaties. Keukenmachine ziet er ook nog eens prachtig uit en veel hulpstukken zijn meteen al bijgeleverd.

Pluspunten

  • Prestaties
  • Uiterlijk
  • Veel hulpstukken bijgeleverd
  • Vaatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Da Bullit 29-03-2021
  • Product gekocht

Voelt echt solide aan. Doet gewoon wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Het product voelt echt solide. Hij is zwaar maar dat komt de werking wel ten goede. Super stabiel, gaat geen kant op. Doet wij moet doen voor de meest uiteenlopende taken.
Had niet gedacht dat ik de blender vaak zou gebruiken maar dat ding is zo snel en goed, daar kan een staaf mixer niet tegen op.

Pluspunten

  • Solide
  • Betrouwbaar
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Te kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Uitgekozen om een keukenmachine voor het hele leven te zijn. Pas een paar keer gebruikt maar al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tra 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Absoluut tevreden met deze aankoop. Met deze machine kan ik prima brooddeeg kneden zonder me druk te maken dat de machine aan de loop gaat. Hij heeft een Sterke motor. De atributen zijn makkelijk en snel te verwisselen en schoon te maken en wat ik handig vind is de verlichting boven de kom zodat je altijd kunt zien wat daar gebeurd. zeker een aanrader!

Pluspunten

  • staat stabiel
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige design, vele opties voor bakken en koken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Wegens eerdere goede ervaringen deze keukenmachine gekocht. Prachtige design en mooi afgewerkt. Alles in dit apparaat is slim in elkaar gezet, zoals dat er een blender op kan worden aangesloten. Daarnaast zijn er vele opties qua snelheid van mixen en menggerei. Dit maakt dat je alle kanten op kunt met bakken en koken. Het apparaat is gemakkelijk in omgang, waardoor het bakken vergemakkelijkt wordt. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop! Het is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Tijdloze en mooie design
  • Veel opties voor bakken en koken

Minpunten

  • Blender is moeilijk van opzetstuk te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarieke Oosterhout 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

10,0
Na een kleine 30 jaar weer een nieuwe gekocht. Meer mogelijkheden. Ziet er goed uit. eerste indruk prima. ik hoop er weer lang van te mogen genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 30-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hulpstukken pasta

Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

1,0
De Kenwood bevalt prima als keukenmachine, maar ik koos juist voor Kenwood voor de hulpstukken om pasta te maken. Toen ik de Kenwood keukenmachines enkele maanden geleden kocht was voor mij niet te zien dat deze hulpstukken al niet meer leverbaar waren. Mijn bestelling voor de pasta-hulpstukken staat nog steeds uit.... Geen reclame voor Kenwood: daardoor voldoen de gebruiksmogelijkheden niet aan mijn verwachting.

Minpunten

  • pasta hulpstkken niet leverbaar

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Ruud van Haren 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Te laat aangeschaft. Deze machine is breed inzetbaar en vervangt met gemak andere losse machines. Makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en weinig geluid.
Fantastische machine.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alyssia 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen vanwege de wattage van 1500
Eenmaal thuis heeft die echt een prachtige kleur
Hij kan perfect grote degen draaien zonder moeite te hebben. Heel tevreden mee

Pluspunten

  • Goed krachtig

Minpunten

  • 1 mengkom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kamil 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en fijn dat er een mogelijkheid bestaat om de machine uit te breiden met accessoires. Ook fijn dat de blender van glas is en je er warme vloeistoffen in kunt doen.

Pluspunten

  • sterkte

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AsunaBaking 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De must have for a home chef!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

8,0
Van verschillende vrienden heb ik gehoord dat het super keukenmachine is en heb dus deze keukenmachine gekocht. Hij werkt perfect en is goed in gebruik. Je kan er meerdere accessoires erbij kopen om uit te breiden.

Pluspunten

  • Snelle/krachtige keukenmachine
  • Met veel accessoires om ui te breiden
  • Verlichting op de kom

Minpunten

  • Bij een deeg maken wiebelt de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vincent 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacter dan op de foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Om een keer wat luxer te gaan, besloten om deze te nemen en inderdaad het gemak overstijgt mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Uitbreidbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peanutsje 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide en een echte aanwinst voor ieder thuisbakker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Niet de goedkoopste, maar de accessoires zijn niet van plastic en alles zit gewoon stevig in elkaar. Meer dan de investering waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Reunis 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

8,0
Kenwood staat bekend voor zijn kwaliteit en degelijkheid.
Jammer dat het zo duur is. Hopelijk maakt de levensduur dit goed.

Pluspunten

  • Degelijk enz

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ADekker 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenmixer heeft een groot vermogen en kan daardoor ook taai en nat deeg aan. De accessoires zijn degelijk uitgevoerd en met de drie aandrijfpunten is het mogelijk om allerlei functies toe te voegen aan de machine.

Pluspunten

  • Groot vermogen
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • De machine is duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rbe 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine, makkelijk in gebruik, door licht in de kom en op de bedieningsknop kun je alles goed zien. Machine is wel zwaar om te tillen maar heel stabiel bij (zwaar) brooddeeg. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Robust, mooi en erg handig.
Geweldige machine,doet wat men gezegd heeft.
Zeer degelijk, en krachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bo 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat met mooie accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

9,0
Een eye catcher in de keuken. Staat stevig en fijne en mooie accessoires. Helemaal blij met de aankoop.!!

Pluspunten

  • Stevig
  • Prijs-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Betty 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

10,0
I search quite a while on the internet, recommendations and comments comparing products specification between different brands, including Bosch, KitchenAid, for I make breads often, people recommend to buy machine more than 1000W, this Chef Titanium has 1500W power, wonderful looking and high-end silver color, makes my kitchen glorying. I can't wait to try on, and found it kneading so easily--definitely much powerful than KitchenAid which only has 500W! Chef Titanium comes with a blender, I could extend the accessories to food processor, lemon squeezer and so many else that I regret that I had already bought other machines just for 1 single function. With this machine, the kitchen only need 1 machine. I wish I could have known this stand mixer earlier.

Pluspunten

  • high-end looking
  • reasonable price
  • very quiet
  • has light to allow me to see what I had add in
  • has a lid to prevent flour splashing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC7320S zilver

Algemene score

10,0
Omdat we veel brood maken en het kneden van het deeg nogal "zwaar" is, hebben we besloten om deze machine te kopen.
Kwaliteit valt direct op, ook de meegeleverde accesoires zijn voldoende. Geen plastic maar Inox.
Ook voor het maken van taarten is deze machine perfect voor al de ingrediënten te mengen etc.
Door het zware gewicht staat de machine stabiel op de keuken.
Tot nu toe geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Mengt goed

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews