Kenwood KVC5320S metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henri 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine bij expert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
prima semi professionele keukenmachine, met veel uitbreidingsmogelijkheden.
solide bouw goed aandrijving en overbrenging

Pluspunten

  • veel uitbreidingsmogelijkheden
  • goed aandrijving en overbrenging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franck 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteits keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Een goede en degelijke machine waarmee je zowel soepen, cakes/taarten kunt maken maar ook goed brooddeeg mee kan kneden.

Pluspunten

  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nelis 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood kvc5320s

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
na duidelijke uitleg en advies deze bij expert v/d Griendt gekocht thuis gelijk aan de slag gegaan uitgepakt schoongemaakt en deeg voor koekjes gemaakt top ding

Pluspunten

  • leuke uitstraling
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine voor de heerlijkste gerechten.

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Mijn vorige machine had na 35 jaar trouwe dienst de pijp aan Maarten gegeven. De machine van mijn oma is zelfs 48 jaar meegegaan en zij gebruikte hem ook bijna dagelijks. Vandaar mijn omschrijving van degelijke machine. Ik gebruik hem dagelijks voor smoothies, soepen, sauzen en bakken. Sinds kort maak ik er ook pindakaas mee. Je weet niet wat je proeft, HEERLIJK!!!!

Pluspunten

  • krachtig
  • vele assecoires

Minpunten

  • messen mengbeker lastig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vien 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hulpstukken komen helemaal tot de bodem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
In vergelijking met oudere types (ook Kenwood) komen de hulpstukken dieper, waardoor het veel makkelijker is om ook kleinere hoeveelheden te maken.

Pluspunten

  • Hulpstukken komen helemaal tot de bodem
  • Veel uitbereidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik heb de machine sinds twee dagen in huis en er al verschillende functies mee geprobeerd. Het mengen van zandtaartdeeg ging probleemloos. Ook heb ik met de extra aangeschafte foodprocessor noten gehakt. Dit ging perfect. Ook brooddeeg kneden ging zoals je mag verwachten. Enige kleine tegenvaller is de apart aangeschafte citruspers. Door de wat afgeronde randen van de pers moet veel druk gezet worden om de sinaasappels goed leeg te persen.
Algemene eerste indruk: een degelijke machine met goede kwaliteit van materialen en die doet wat door Kenwood wordt beloofd.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Mengt alle ingrediënten goed en gelijkmatig

Minpunten

  • Randen onder mengkom lastig afdrogen
  • Blender veel losse delen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooie machine, werkt super. Veel extra elementen te koppelen. Die zijn dan wel weer een beetje aan de prijzige kant.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Grote kom
  • Extra elementen

Minpunten

  • Extra elementen zijn wel duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broodbakker 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk, erg goede kwaliteit en stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik ben laatst begonnen met het bakken van volkorenbrod, maar het kneden was erg vervelend. Deze keukenmachine maakt het een stuk makkelijker met de sterke motor maakt hij gehakt van het brood. Ook voor merengue, die klopt die zo stijf.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Stevig materiaal

Minpunten

  • Het Kenwood logo is van plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmootje 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine gekocht vanwege de uitbreidingsmogelijkheden en omdat deze genoeg power heeft om brooddeed te kneden

Pluspunten

  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Kracht
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste, stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Het is een dure aankoop, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. Moeiteloos kun je er degen mee draaien of snel een mooie slagroom kloppen. Ook de bijgeleverde mixer is handig en makkelijk om snel even een soep te mixen of een smoothie te maken.

Pluspunten

  • stevig en robuust
  • snel een mooi deeg maken
  • staat mooi in de keuken

Minpunten

  • duur
  • je moet zelf nog andere accessoires bijkopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, degelijk, robust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
De machine is sterk, degelijk en eenvoudig te gebruiken. Alle onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en de hittebestendige blender is echt super.

Pluspunten

  • Robuust
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren op zoek naar een degelijke keukenmachine, niet een eenvoudige die snel defect raakt maar ook geen hele dure. Deze machine voldoet precies hieraan, heeft eenvoudige bediening, is erg stabiel en eenvoudig in gebruik. De onderdelen zijn erg sterk en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • Sterk
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi robuust apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne machine die er ook heel erg mooi uit ziet en dus niet misstaat op je aanrecht. Hij werkt heel fijn in combinatie met de blender en de afneembare beslagkom.

Pluspunten

  • Robuust
  • afwasbaar
  • makkelijk te monteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Smink 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte allround keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld of ik toch zo'n grote machine zou aanschaffen, maar het is het aankoopbedrag helemaal waard. Een prachtige, allround keukenmachine!

Pluspunten

  • Compact en mooi uiterlijk
  • Sterke motor, volop mogelijkheden
  • mooie aanvullingen o.a. de foodprocessor

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het begin van al uw kookkunsten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een keukenmachine die in ieder geval geschikt is voor het regelmatig maken van brooddeeg. Daarnaast is het fijn om diverse accessoires te kunnen gebruiken. Deze Kenwood heeft een degelijke motor (1200 W) en een veel accessoires. De eerste ervaringen zijn erg goed.

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kim 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
prachtige keukenmachine met veel vermogen . ben er blij mee! gebruik hem erg vaak. en zorgt er voor dat ik heerlijk taart kan maken

Pluspunten

  • strak design
  • goed vermogen

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat het een goed merk is dat degelijke apparatuur maakt. Ik heb gekozen voor dit type apparaat vanwege het vermogen (1200 Watt). Hierdoor kunnen we ook het deeg van wat zwaarder brood makkelijk maken. Tot slot ziet het apparaat er strak uit zodat het niet misstaat op de aanrecht.

Pluspunten

  • Het vermogen van het apparaat
  • De degelijkheid + het design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen2312 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Mijn vader heeft er al een gehad sinds mijn jeugd (dus... al 35 jaar). En altijd heel veel plezier van gehad. Na al die jaren komt mijn droom uit: mijn eigen Kenwood! Al paar dingen mee gebakken.
Super praktisch! Vooral met de K-haak bijvoorbeeld bloem, suiker en boter tot goed kruimelig deeg maken. Perfect.
En gisteren heerlijke milkshakes gemaakt :-)

Pluspunten

  • anti-spat- en stuifscherm erg handig!
  • heel mooi
  • heel goed mengresultaat
  • grote hoeveelheid mogelijk
  • compleet uitgerust

Minpunten

  • beetje zware machine, maar ja, kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en degelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Zeer mooi en degelijk apparaat.
Wel wat zwaar. Makkelijk te bedienen.
Bij geleverde blender is groot en ook zeer solide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met voldoende vermogen voor het zware werk.
Veel accessoires en betaalbare uitbreidingsmogelijkheiden.

Pluspunten

  • stil
  • goede bouwkwaliteit
  • stabiel
  • sterke motor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews