Kenwood KVC5320S Metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Nee
Kleuren
Metallic

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kim 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prachtige keukenmachine met veel vermogen . ben er blij mee! gebruik hem erg vaak. en zorgt er voor dat ik heerlijk taart kan maken

Pluspunten

  • strak design
  • goed vermogen

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat het een goed merk is dat degelijke apparatuur maakt. Ik heb gekozen voor dit type apparaat vanwege het vermogen (1200 Watt). Hierdoor kunnen we ook het deeg van wat zwaarder brood makkelijk maken. Tot slot ziet het apparaat er strak uit zodat het niet misstaat op de aanrecht.

Pluspunten

  • Het vermogen van het apparaat
  • De degelijkheid + het design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen2312 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vader heeft er al een gehad sinds mijn jeugd (dus... al 35 jaar). En altijd heel veel plezier van gehad. Na al die jaren komt mijn droom uit: mijn eigen Kenwood! Al paar dingen mee gebakken.
Super praktisch! Vooral met de K-haak bijvoorbeeld bloem, suiker en boter tot goed kruimelig deeg maken. Perfect.
En gisteren heerlijke milkshakes gemaakt :-)

Pluspunten

  • anti-spat- en stuifscherm erg handig!
  • heel mooi
  • heel goed mengresultaat
  • grote hoeveelheid mogelijk
  • compleet uitgerust

Minpunten

  • beetje zware machine, maar ja, kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en degelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooi en degelijk apparaat.
Wel wat zwaar. Makkelijk te bedienen.
Bij geleverde blender is groot en ook zeer solide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met voldoende vermogen voor het zware werk.
Veel accessoires en betaalbare uitbreidingsmogelijkheiden.

Pluspunten

  • stil
  • goede bouwkwaliteit
  • stabiel
  • sterke motor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymon 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine met veel vermogen, betere prijs/kwaliteit verhouding dan een kitchen aid en de losse extra onderdelen zijn ook nog eens betaalbaarder

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • vrij groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Chef Elite: Solide stille machine voor betaalbare prijs

Algemene score

8,0
De Chef Elite van Kenwood heb net gekocht en ik ben zeer tevreden over de solide kwaliteit van de machine en de verschillende accessoires. De motor klinkt solide en het geluidsnivo is zeer acceptabel. Ook de professionaliteit van de verkoper (Oostendorp Tiel) heeft mij overtuigd.

Pluspunten

  • zware motor
  • geluidsnivo
  • kwaliteit accesoires

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JF 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed en sterk apparaat. Geruisloos en stabiel in gebruik. Goede en solide accessoires. Hier gaan we veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Geruisloos
  • Sterke motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Krachtig apparaat, mooi uiterlijk

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft een krachtige motor. Daarnaast een robuust en chique uiterlijk waardoor hij ook nog eens mooi op je aanrecht staat. Hij is eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Motor
  • Uitstraling
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie stevige machine, die moeiteloos brooddeeg kneedt, cakebeslag maakt en de beste meringue draait! Gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk schoon te maken. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de volgende 36 jaar (had al een Kenwood chef uit 1981)

Algemene score

8,0
In 1981 kocht ik een Kenwood chef met een aantal hulpstukken. Helaas gaf de basismachine na 36 de geest (motor doorgebrand). Geen seconde getwijfeld en een nieuwe Kenwood gekocht. Wel opgelet dat de oude hulpstukken pasten.
Helaas de citruspers past niet meer. Dat aansluitpunt is verdwenen bij de nieuwe machines

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar en een sterke motor

Minpunten

  • Jammer dat niet alle oude hulpstukken passen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van der Most 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze vorige Kenwood keukenmachine, een Major legde na 38 jaar trouwe dienst het loodje. Bleek in die tijd een top apparaat. Gezien dit resultaat wordt deze Chef een erfstuk

Pluspunten

  • Beresterk, geluidsarm
  • Relevante accesoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enthousiaste gebruiker 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een zoektocht op het internet ben ik bij dit product uitgekomen. De keuze is op deze keukenmachine geval door de vele uitbreidingsmogelijkheden.
Heb hem direct uitgeprobeerd en... voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • vele mogelijkheden tot uitbreiding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Brooddeeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een apparaat voor het maken van brooddeeg. Met deze mixer lukt het om 2 grote of 3 kleine broden in 1 keer te kneden. Voldoende kracht.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Grote mengkom

Minpunten

  • Kabel gaat moeilijk uit opbergvak
  • Kabel is kort

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim Bakker 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mijn broer had al een kenwood en was zeer tevreden, dat is ook de reden waarom ik er voor ging. Toen de doos aankwam schrok ik hoe groot de doos was. het is een stevig apparaat. maar toch staat hij prachtig in mijn keuken! ik heb nog maar 1 gerecht gemaakt en ik was helemaal tevreden over de vermogen van dit apparaat. ik weet zeker dat ik nog heel veel plezier hiervan ga krijgen.

Pluspunten

  • vermogen
  • strakke design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Kuijper 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De degelijkheid straal ervan af!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een collega roemde de degelijkheid en betrouwbaarheid van Kenwood. En pk moet zeggen dat het apparaat zeer bevalt. Ik heb de machine vooral gekocht om brood te bakken. Dat gaat uitstekend. Ik heb hem pas een week. Ik ga snel ook andere producten uitproberen.

Pluspunten

  • Degelijkheid van de machine en onderdelen.
  • goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CV 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze gekregen en ben er heel blij mee.
Hij is heel handig in het gebruik en ik heb er al een brood en een cake mee gebakken en ze zijn goed gelukt.
De handleiding is voor mij heel duidelijk en je kunt dit apparaat heel goed uitbreiden.
Kortom veel mogelijkheden waar je veel mee kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark uit Arnhem 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Kenwood Chef KVC5320S vervangt voor ons een hoop losse apparaten, zoals de mixer, de hakmolen, de citruspers en de blender. Wat een gemak!
Daarnaast is dit een machine die ik wel een vaste plek wil geven op het aanrecht ;)

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Mooi stevig ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenn 01-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige keukenrobot. Krachtpatser in de keuken. Veel meer vermogen dan de concurrent van kitchenaid. Onze vorige Kenwood keukenrobot is meer dan 30 jaar mee gegaan. Accessoires van oude machine passen nog steeds. Samen met thermoresistente blender een goede aanvulling in onze keuken

Pluspunten

  • Design
  • Vermogen
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie soliede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat zier er erg degelijk en stevig uit.
Alleen nog een smootie gemaakt met de blender en dat ging perfect

Pluspunten

  • vormgeving
  • stevigheid

Minpunten

  • geen vakje is om het snoer in te doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews