Kenwood KVC5320S metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en zwaar, qua kleur sober

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, ik heb hem nog niet geprobeerd. Kan dus alleen afgaan op wat ik zie. Had eerst een rode van een ander merk en dat was een eyecatcher op het aanrecht, deze is daar en tegen sober van kleur. mn omdat hij vanwege het gewicht op het aanrecht blijft staan iets minder opvallend. Mogelijk dat ik na gebruik meer kan opmerken.

Pluspunten

  • mooie styling
  • degelijk

Minpunten

  • nog niets, hooguit het gewicht.
  • mogelijk plastick delen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijtske 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste machine, doet alles wat ik wil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Uniek hulp apparaat voor mij in de keuken. Doet wat ik wil . Inclusief de hulpwerktuigen voldoet de machine volledig aan mijn verwachtingen

Pluspunten

  • sterke en stille motor

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karen 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Staat prachtig in de keuken, is zeer multifunctioneel, makkelijk schoon te maken, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Stijlvol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deeg kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooi design, degelijk, voldoende vermogen. Accessoires zijn van goede kwaliteit en hanteren goed. Mengkom is lekker groot.

Pluspunten

  • Fijne draaiknop voor traploze snelheid instelling
  • Compact

Minpunten

  • Deksel blender sluit wel erg strak in het begin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super degelijk en solide gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

6,0
Hij is super solide en mooi vormgegeven. Zwaar pizzadeeg is geen enkel probleem voor dit apparaat. Ook de blender is perfect en prima in staat om ijs te vragen en lekkere cocktails te maken. Top apparaat!!!

Pluspunten

  • Solide en stevig gebouwd
  • Bijna compleet van metaal
  • Prachtig design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor solide onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
IK wilde een stille betrouwbare machine, met genoeg kracht.
Verder is de de beslagkom van RVS en stevig.

Pluspunten

  • solide
  • krachtig

Minpunten

  • wat prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne aanwinst in onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
De blender wordt volop gebruikt, zeer tevreden over. Makkelijk schoon te maken. Met het mixen gaat het nu nog ietsjes minder. Ik moet de stand van de haak nog even afstellen, maar ik ben overtuigd dat dat goed komt. Dat stond nl. in de beschrijving dat het kon zijn dat je dat even moet bijstellen. En dat is nog niet gebeurd. Ik moet er ook even aan wennen dat de kom niet draait, mijn vorige die ik 31 jaar gehad heb, daar draaide de kom van.

De keukenmachine staat mooi in de keuken, het oog wil ook wat. Al met al, blij mee.

Pluspunten

  • Alles in één
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • moet hem nog even afstellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een machine helemaal naar mijn zin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen omdat ik artrose in mijn handen heb en daardoor bepaalde handelingen pijnlijk zijn. Deze machine maakt het daar minder mee omdat ik minder hoef te doen. Na veel lezen en informeren heb ik de 5320s gekozen. Ik heb hem net dus heb hem nog niet veel gebruikt maar wat ik voel is kwaliteit en de handelingen gaan licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
Mooi degelijk apparaat, handig in gebruik. Maakt niet veel herrie. En ook erg fijn dat er een blender bij zit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Hartmann 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en betrouwbaar, erg plezierig om mee te werken.

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Degelijk en betrouwbare keukenmachine. mijn eerste backresultaten bevestigen dat de machine doet wat het moet doen. Door de vele accessoires heb ik een aantal andere machines kunnen opruimen.

Pluspunten

  • Degelijke behuizing
  • Robuste aansluitingen voor alle accessoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Strak en modern design
  • Krachtige motor

Minpunten

  • een tweede kom zou erg welkom zijn geweest

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Degelijke machine met mooie rvs kom en zware deeghaak, K-klopper en garde. Motor maakt niet veel geluid

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede deal 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren keukenmachines van Kenwood. Ik heb recentelijk mijn oude vervangen voor de KVC5320s. Met deze krachtige keukenmachine van 1200W is er geen gerecht dat ik niet kan maken. Erg handig zijn de vele opties die kunt bijkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slabbers 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
De keukenmachine en de accessoires zijn gemakkelijk en krachtig in gebruik. Het ontwerp is mooi en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine bij expert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
prima semi professionele keukenmachine, met veel uitbreidingsmogelijkheden.
solide bouw goed aandrijving en overbrenging

Pluspunten

  • veel uitbreidingsmogelijkheden
  • goed aandrijving en overbrenging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franck 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteits keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Een goede en degelijke machine waarmee je zowel soepen, cakes/taarten kunt maken maar ook goed brooddeeg mee kan kneden.

Pluspunten

  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nelis 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood kvc5320s

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
na duidelijke uitleg en advies deze bij expert v/d Griendt gekocht thuis gelijk aan de slag gegaan uitgepakt schoongemaakt en deeg voor koekjes gemaakt top ding

Pluspunten

  • leuke uitstraling
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine voor de heerlijkste gerechten.

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Mijn vorige machine had na 35 jaar trouwe dienst de pijp aan Maarten gegeven. De machine van mijn oma is zelfs 48 jaar meegegaan en zij gebruikte hem ook bijna dagelijks. Vandaar mijn omschrijving van degelijke machine. Ik gebruik hem dagelijks voor smoothies, soepen, sauzen en bakken. Sinds kort maak ik er ook pindakaas mee. Je weet niet wat je proeft, HEERLIJK!!!!

Pluspunten

  • krachtig
  • vele assecoires

Minpunten

  • messen mengbeker lastig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vien 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hulpstukken komen helemaal tot de bodem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
In vergelijking met oudere types (ook Kenwood) komen de hulpstukken dieper, waardoor het veel makkelijker is om ook kleinere hoeveelheden te maken.

Pluspunten

  • Hulpstukken komen helemaal tot de bodem
  • Veel uitbereidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik heb de machine sinds twee dagen in huis en er al verschillende functies mee geprobeerd. Het mengen van zandtaartdeeg ging probleemloos. Ook heb ik met de extra aangeschafte foodprocessor noten gehakt. Dit ging perfect. Ook brooddeeg kneden ging zoals je mag verwachten. Enige kleine tegenvaller is de apart aangeschafte citruspers. Door de wat afgeronde randen van de pers moet veel druk gezet worden om de sinaasappels goed leeg te persen.
Algemene eerste indruk: een degelijke machine met goede kwaliteit van materialen en die doet wat door Kenwood wordt beloofd.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Mengt alle ingrediënten goed en gelijkmatig

Minpunten

  • Randen onder mengkom lastig afdrogen
  • Blender veel losse delen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooie machine, werkt super. Veel extra elementen te koppelen. Die zijn dan wel weer een beetje aan de prijzige kant.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Grote kom
  • Extra elementen

Minpunten

  • Extra elementen zijn wel duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews