Kenwood KVC5320S metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Broodbakker 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk, erg goede kwaliteit en stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben laatst begonnen met het bakken van volkorenbrod, maar het kneden was erg vervelend. Deze keukenmachine maakt het een stuk makkelijker met de sterke motor maakt hij gehakt van het brood. Ook voor merengue, die klopt die zo stijf.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Stevig materiaal

Minpunten

  • Het Kenwood logo is van plastic
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmootje 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine gekocht vanwege de uitbreidingsmogelijkheden en omdat deze genoeg power heeft om brooddeed te kneden

Pluspunten

  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Kracht
  • Uiterlijk
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste, stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een dure aankoop, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. Moeiteloos kun je er degen mee draaien of snel een mooie slagroom kloppen. Ook de bijgeleverde mixer is handig en makkelijk om snel even een soep te mixen of een smoothie te maken.

Pluspunten

  • stevig en robuust
  • snel een mooi deeg maken
  • staat mooi in de keuken

Minpunten

  • duur
  • je moet zelf nog andere accessoires bijkopen
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, degelijk, robust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is sterk, degelijk en eenvoudig te gebruiken. Alle onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en de hittebestendige blender is echt super.

Pluspunten

  • Robuust
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren op zoek naar een degelijke keukenmachine, niet een eenvoudige die snel defect raakt maar ook geen hele dure. Deze machine voldoet precies hieraan, heeft eenvoudige bediening, is erg stabiel en eenvoudig in gebruik. De onderdelen zijn erg sterk en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • Sterk
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi robuust apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne machine die er ook heel erg mooi uit ziet en dus niet misstaat op je aanrecht. Hij werkt heel fijn in combinatie met de blender en de afneembare beslagkom.

Pluspunten

  • Robuust
  • afwasbaar
  • makkelijk te monteren
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Smink 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte allround keukenmachine

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld of ik toch zo'n grote machine zou aanschaffen, maar het is het aankoopbedrag helemaal waard. Een prachtige, allround keukenmachine!

Pluspunten

  • Compact en mooi uiterlijk
  • Sterke motor, volop mogelijkheden
  • mooie aanvullingen o.a. de foodprocessor

Minpunten

  • nog niets gevonden
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het begin van al uw kookkunsten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een keukenmachine die in ieder geval geschikt is voor het regelmatig maken van brooddeeg. Daarnaast is het fijn om diverse accessoires te kunnen gebruiken. Deze Kenwood heeft een degelijke motor (1200 W) en een veel accessoires. De eerste ervaringen zijn erg goed.

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede accessoires
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kim 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prachtige keukenmachine met veel vermogen . ben er blij mee! gebruik hem erg vaak. en zorgt er voor dat ik heerlijk taart kan maken

Pluspunten

  • strak design
  • goed vermogen

Minpunten

  • groot
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat het een goed merk is dat degelijke apparatuur maakt. Ik heb gekozen voor dit type apparaat vanwege het vermogen (1200 Watt). Hierdoor kunnen we ook het deeg van wat zwaarder brood makkelijk maken. Tot slot ziet het apparaat er strak uit zodat het niet misstaat op de aanrecht.

Pluspunten

  • Het vermogen van het apparaat
  • De degelijkheid + het design
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen2312 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vader heeft er al een gehad sinds mijn jeugd (dus... al 35 jaar). En altijd heel veel plezier van gehad. Na al die jaren komt mijn droom uit: mijn eigen Kenwood! Al paar dingen mee gebakken.
Super praktisch! Vooral met de K-haak bijvoorbeeld bloem, suiker en boter tot goed kruimelig deeg maken. Perfect.
En gisteren heerlijke milkshakes gemaakt :-)

Pluspunten

  • anti-spat- en stuifscherm erg handig!
  • heel mooi
  • heel goed mengresultaat
  • grote hoeveelheid mogelijk
  • compleet uitgerust

Minpunten

  • beetje zware machine, maar ja, kwaliteit
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en degelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooi en degelijk apparaat.
Wel wat zwaar. Makkelijk te bedienen.
Bij geleverde blender is groot en ook zeer solide.
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met voldoende vermogen voor het zware werk.
Veel accessoires en betaalbare uitbreidingsmogelijkheiden.

Pluspunten

  • stil
  • goede bouwkwaliteit
  • stabiel
  • sterke motor
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymon 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine met veel vermogen, betere prijs/kwaliteit verhouding dan een kitchen aid en de losse extra onderdelen zijn ook nog eens betaalbaarder

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • vrij groot
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Chef Elite: Solide stille machine voor betaalbare prijs

Algemene score

8,0
De Chef Elite van Kenwood heb net gekocht en ik ben zeer tevreden over de solide kwaliteit van de machine en de verschillende accessoires. De motor klinkt solide en het geluidsnivo is zeer acceptabel. Ook de professionaliteit van de verkoper (Oostendorp Tiel) heeft mij overtuigd.

Pluspunten

  • zware motor
  • geluidsnivo
  • kwaliteit accesoires

Minpunten

  • nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JF 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed en sterk apparaat. Geruisloos en stabiel in gebruik. Goede en solide accessoires. Hier gaan we veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Geruisloos
  • Sterke motor
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Krachtig apparaat, mooi uiterlijk

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft een krachtige motor. Daarnaast een robuust en chique uiterlijk waardoor hij ook nog eens mooi op je aanrecht staat. Hij is eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Motor
  • Uitstraling
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie stevige machine, die moeiteloos brooddeeg kneedt, cakebeslag maakt en de beste meringue draait! Gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk schoon te maken. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de volgende 36 jaar (had al een Kenwood chef uit 1981)

Algemene score

8,0
In 1981 kocht ik een Kenwood chef met een aantal hulpstukken. Helaas gaf de basismachine na 36 de geest (motor doorgebrand). Geen seconde getwijfeld en een nieuwe Kenwood gekocht. Wel opgelet dat de oude hulpstukken pasten.
Helaas de citruspers past niet meer. Dat aansluitpunt is verdwenen bij de nieuwe machines

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar en een sterke motor

Minpunten

  • Jammer dat niet alle oude hulpstukken passen
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van der Most 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze vorige Kenwood keukenmachine, een Major legde na 38 jaar trouwe dienst het loodje. Bleek in die tijd een top apparaat. Gezien dit resultaat wordt deze Chef een erfstuk

Pluspunten

  • Beresterk, geluidsarm
  • Relevante accesoires

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews