Kenwood KVC5320S metallic - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Kenwood KVC5320S metallic
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Hensen 19-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen, beetje saai uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mijn vorige apparaat was rood en een sieraad voor het aanrecht, deze is ook niet zo eenvoudig op te tillen. Aangezien hij op het aanrecht blijft staan mocht hij wel wat minder saai zijn. De mogelijkheden zijn allemaal gelijk en goed.

Pluspunten

  • Werkt vlekkeloos
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten

  • Saai uiterlijk
  • Erg duur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bakfanaat 18-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Titel: Keukenmachine
Cijfer: 9

Een Kenwood keukenmachine is een goede investering vanwege de lange levensduur. De machine is een aanwinst voor elke keuken. Ze heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Alle mengsels kan ze aan. Terwijl de machine het werk doet, kun je verder gaan met de overige werkzaamheden. Zodat je sneller kunt werken.

Pluspunten: lange levensduur; alleskunner; redelijk stil

Pluspunten

  • lange levensduur
  • redelijk stil
  • alles kunner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcG 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
We hebben al 20 jaar een Kenwood, maar deze heeft uiteindelijk de geest gegeven. Nu hebben we weer een nieuwe en deze ziet er wederom mooi uit en werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliver 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine is nog fijner dan ik had verwacht. Ontzettend degelijk en solide. Schud niet. Krachtig. De verschillende standen maken het mogelijk om het deeg of beslag op precies de juiste manier te mengen en kloppen. Het spatdeksel is ook erg praktisch. De blender is van glas. Alle onderdelen zijn degelijk. Super apparaat waarmee ik heel blij ben. Lang getwijfeld tussen Bosch,Kichenaid of Kenwood en toch voor Kenwood Chef Elite KVC 5320s gekozen en zeker geen spijt gehad van mijn keuze.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Vermogen
  • Degelijk materiaal
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Opbergen asseccoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oeke 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Hele fijne machine heb er nu al veel plezier van. Heb hem pas twee dagen en ben nog aan t ondekken wat allemaal mogelijk is.

Pluspunten

  • met 1 hand kunnen mixen e.d.
  • niet al e groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie 24-09-2019
  • Product gekocht

To baking again

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
I've had a Kenwood Chef before, when I lived in another country, and due to moving I left it back there to a friend, so now that i'm settled I bought another, like the quality, the sturdiness and the versatility.

Pluspunten

  • resistant
  • reliable

Reageer

Chefkok18 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Super goede machine die ik ook op het werk gebruik. Heel namelijk te bedienen. Goed schoon te maken. Sterke motor. Veel extra opties. Werkt namelijk en word zeer kompleet geleverd. Zowel thuis als in de horeca een prima apparaat voor dagelijks gebruik. Geen minpunten behalve dat hij wat zwaar is maar dat is ook gelijk een pluspunt.

Pluspunten

  • Handig
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Foraatje 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Nog niet gebruikt, aangeschaft op ervaring van familie en voldeed aan eigen behoeften.
Mooi materiaal en degelijk gemaakt

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Afdekplaatjes zitten nogal los

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wijtske 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste machine, doet alles wat ik wil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Uniek hulp apparaat voor mij in de keuken. Doet wat ik wil . Inclusief de hulpwerktuigen voldoet de machine volledig aan mijn verwachtingen

Pluspunten

  • sterke en stille motor

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karen 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Staat prachtig in de keuken, is zeer multifunctioneel, makkelijk schoon te maken, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Stijlvol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deeg kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooi design, degelijk, voldoende vermogen. Accessoires zijn van goede kwaliteit en hanteren goed. Mengkom is lekker groot.

Pluspunten

  • Fijne draaiknop voor traploze snelheid instelling
  • Compact

Minpunten

  • Deksel blender sluit wel erg strak in het begin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super degelijk en solide gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

6,0
Hij is super solide en mooi vormgegeven. Zwaar pizzadeeg is geen enkel probleem voor dit apparaat. Ook de blender is perfect en prima in staat om ijs te vragen en lekkere cocktails te maken. Top apparaat!!!

Pluspunten

  • Solide en stevig gebouwd
  • Bijna compleet van metaal
  • Prachtig design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor solide onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
IK wilde een stille betrouwbare machine, met genoeg kracht.
Verder is de de beslagkom van RVS en stevig.

Pluspunten

  • solide
  • krachtig

Minpunten

  • wat prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne aanwinst in onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
De blender wordt volop gebruikt, zeer tevreden over. Makkelijk schoon te maken. Met het mixen gaat het nu nog ietsjes minder. Ik moet de stand van de haak nog even afstellen, maar ik ben overtuigd dat dat goed komt. Dat stond nl. in de beschrijving dat het kon zijn dat je dat even moet bijstellen. En dat is nog niet gebeurd. Ik moet er ook even aan wennen dat de kom niet draait, mijn vorige die ik 31 jaar gehad heb, daar draaide de kom van.

De keukenmachine staat mooi in de keuken, het oog wil ook wat. Al met al, blij mee.

Pluspunten

  • Alles in één
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • moet hem nog even afstellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een machine helemaal naar mijn zin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen omdat ik artrose in mijn handen heb en daardoor bepaalde handelingen pijnlijk zijn. Deze machine maakt het daar minder mee omdat ik minder hoef te doen. Na veel lezen en informeren heb ik de 5320s gekozen. Ik heb hem net dus heb hem nog niet veel gebruikt maar wat ik voel is kwaliteit en de handelingen gaan licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
Mooi degelijk apparaat, handig in gebruik. Maakt niet veel herrie. En ook erg fijn dat er een blender bij zit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Hartmann 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en betrouwbaar, erg plezierig om mee te werken.

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Degelijk en betrouwbare keukenmachine. mijn eerste backresultaten bevestigen dat de machine doet wat het moet doen. Door de vele accessoires heb ik een aantal andere machines kunnen opruimen.

Pluspunten

  • Degelijke behuizing
  • Robuste aansluitingen voor alle accessoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Strak en modern design
  • Krachtige motor

Minpunten

  • een tweede kom zou erg welkom zijn geweest

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Degelijke machine met mooie rvs kom en zware deeghaak, K-klopper en garde. Motor maakt niet veel geluid

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede deal 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren keukenmachines van Kenwood. Ik heb recentelijk mijn oude vervangen voor de KVC5320s. Met deze krachtige keukenmachine van 1200W is er geen gerecht dat ik niet kan maken. Erg handig zijn de vele opties die kunt bijkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slabbers 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
De keukenmachine en de accessoires zijn gemakkelijk en krachtig in gebruik. Het ontwerp is mooi en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews