Kenwood KVC5320S metallic - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Kenwood KVC5320S metallic
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 86 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther V 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVC5320S

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Als een kind zo blij uitgepakt, samen met mijn dochter van 4 die net zo stond te stuiteren als ik. Het apparaat ziet er waanzinnig mooi en solide uit, de attributen ook. Je ziet gewoon, dit gaat lang mee. Apparaat is niet absurd groot. Past op ieder aanrecht, en gaat bij mij ook zeker niet de la in, daarvoor is deze te mooi. Gelijk een cake gemaakt in de machine. Heerlijk geluid als die draait. Morgenochtend al een onze dagelijkse smoothie in de grote blenderkan. Ben ik nu in 1x klaar mee. Tot nu toe deed ik dit nog in fases in mijn miniblender. De machine zeker ga ik zeker uitbreiden met accessoires. Maar dan moet ik gaan kiezen.. En dat is lastig, het is allemaal handig en mooi. Voorlopig gewoon te wensen wanneer ik jarig ben, en in de decembermaand... :-)

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi formaat
  • Design
  • Uit te breiden met accessoires

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Dijken 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik vind het een super mooie keukenmachine die precies doet wat ik ervan verwacht! Bovendien maakt de machine weinig lawaai en is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • niet veel lawaai

Minpunten

  • aanschaf accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter L. 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor voor probleemloos gistdeeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Na nauwkeurige vergelijking op veel sites, blogs en op Youtube heb ik uiteindelijk gekozen voor de Kenwood Chef Elite keukenmachine. De krachtige motor en robuuste uitvoering waren daarbij belangrijk voor mij.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • hoogwaardige materialen
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stevig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooi stevig product, veel uitbreidmogelijkheden, we hebben er een blender en food processor bij, wordt het een mooi compleet product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Gekozen omdat de machine echt het deeg goed kan kneden, ook voor langere tijd. Het deeg gaat niet om de deeghaak zitten maar blijft in de kom rondgaan. De machine maakt weinig geluid en heeft fraaie vormgeving. Slim gebruik gemaakt van magneten om extra hulpmiddelen aan te sluiten.

Pluspunten

  • Kan goed kneden
  • Weinig lawaai
  • Mooie en slimme vormgeving

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingemar 29-05-2020
  • Product gekocht

Fijne sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Wij waren na 12 jaar aan een andere machine toe. Aangezien geodkoop vaak duurkoop is, hebben wij gekozen voor een machine van Kenwood (KVC5320S).

Omdat wij regelmatig brood maken, was het belangrijk dat de machine sterk genoeg zou zijn voor het kneden van big 500gram deeg. Dat doet de machine prima. Wel is er wat beweging in de kom en de kop, maar niet zodanig dat het zorgwekkend is. Belangrijk detail is dat de deeghaak zodanig van vorm is dat deze ook daadwerkelijk deeg kneed. Veel andere merken doen dat niet.

Er wordt nu met veel plezier brood, taart en cake gebakken!

Pluspunten

  • Goede deeghaak
  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • De kom beweegt een beetje bij kneden deeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

clementas 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
machine nog niet lang in bezit. Dit model hebben we gekocht om brood deeg mee te bereiden. We hadden de (overbekende) keukenhulp, maar die kop bleef te veel bewegen en stuiteren onder de zwaardere belasting van het deeg,
De Kenwood maakt meer mechanisch geluid, maar de constructie van de grendel lijkt degelijker.
Nog een pluspunt is dat elke garde afzonderlijk op hoogte is te stellen zodat deze de kom niet raakt.
Machine is ook veiliger dan oude, doordat deze afslaat wanneer het geopend word.
Nadeel is dat de vulopening van het spatscherm maar aan 1 zijde gemonteerd kan worden (rechts)

Pluspunten

  • afzonderlijk instelbare gardes
  • voldoende vermogen
  • blender is compact op te bergen

Minpunten

  • vormgeving is wat saai
  • mechanisch geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IEB 19-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vervanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Fijne stabiele en stille machine die doet wat ie moet doen. Degelijke materiaal, makkelijk te hanteren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Lim 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solid and powerful Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Stand mixer did not disappoint. Bought the mixer to help knead noodle dough which is tougher than normal bread dough. Mixer works well and did not overheat. A bit noisy but still within tolerable level. Needed to scrap the side of the bowl once in awhile during mixing and kneading.

Pluspunten

  • Solid and powerful
  • Cable can be kept under the mixer
  • Looks modern

Minpunten

  • A bit noisy but still acceptable
  • Not very suitable for small batches

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Alle tijd zitten rotzooien met een losse handmixer en kom en nu kan het gewoon allemaal een stuk makkelijker. Deze verkozen boven een ander merk omdat de accessoires goedkoper zijn. Dit apparaat gaat ons zeker nog een hoop bak plezier geven.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Strak uiterlijk
  • Stevig

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Tot nu toe gebruikt voor broden en cakes. Deeg wordt mooi. Resultaat is enorm goed. Luchtige broden en cakes.

Pluspunten

  • Degelijke machine
  • Schokbrekerfunctie
  • Veel (helaas erg dure) toebehorens

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zita 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig keukenmachien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
het product is van goede kwaliteit en het is erg krachtig. het is wel jammer dat de hulpstukken vrij duur zijn

Pluspunten

  • kractige motor
  • goed design

Minpunten

  • dure hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Product gekocht op basis van prijs kwaliteit. Ziet er zeer degelijk en stevig uit. Pas net in mijn bezit dus nog niet heelveel ervaring. De eerste indruk is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik en een mooie vormgeving. Het is plezierig om er mee te werken. Een fijne machine die niet van het aanrecht trilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dian 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer degelijke machine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Voorheen hadden we een lichter type kenwood keukenmachine maar na een aantal jaren intensief gebruik was deze echt versleten. Daarom nu gekozen voor een zwaarder model. De eerste indruk is goed. Degelijke machine en hulpstukken. Motor is krachtig zonder teveel lawaai.

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtig
  • accessoires ook zeer degelijk en zwaar

Minpunten

  • blender is ontzettend zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JP Nijssen 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenvriend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Degelijk en licht in gebruik. Stond altijd al op mijn verlanglijst.
En er pas mee verrast door mijn man.

Pluspunten

  • Stevig en makkelijk in gebruik.
  • Onderdelen makkelijk verwisselbaar
  • Geluid niet overheersend
  • Goeie uitbreidingsmogelijkheden
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 05-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle werking.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving en goed mee te werken en makkelijk te reinigen. Om hem goed te kunnen beoordelen zou ik nog diverse dingen moeten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Berserko 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
tijdje gezocht naar een keukenmachine die erg degelijk is en veel kan. Ik kwam na een tip van een buur uit op de KVC5320S: robuust, veelzijdig en krachtig. Tuurlijk, er zijn hippere en kwalitatief gelijkwaardige of superieure keukenmachines op de markt maar daar betaal je onnodig veel voor en je krijgt er minder voor terug.

Pluspunten

  • robuust
  • veel bijgeleverde accesoires en mogelijkheden

Minpunten

  • design/kleur had iets strakker gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raf 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
mooi degelijk apparaat. materialen voelen sterk aan. hoop dat er weinig plastic onderdelen inzitten want anders zou de mechanische werking opeens stuk kunnen gaan.plastic onderdelen zijn nalijk er slijtage gevoelig en kunnen levensduur beperken !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viola 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met de machine, zij is heel krachtig en maakt niet veel geluid. Vandaag een zware roggendeeg 10 minuten gekneed en de deeg is fantastisch elastisch geworden.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews