Kenwood KVC5320S metallic

Kenwood KVC5320S metallic Best Reviewed aug 2021

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Keukenmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 115 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**n@l**e.nl 04-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Het is een degelijke machine van mooie materialen. Wat jammer is dat de accessoires van mijn oude kenwood machine niet meer op deze passen.

Pluspunten

  • degelijke materialen

Minpunten

  • oude accessoires passen niet meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Echt een hele mooie machine, die ik iedereen kan aanbevelen. Ideaal voor alles wat je moet doen omtrent bakken

Pluspunten

  • Compacter dan verwacht
  • Design
  • degelijk metaal i.p.v. kunststof

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**e@h**l.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Heerlijke keukenmachine voor het maken van taarten, cakes en desserts! Love it!

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen
  • Meerdere toepassings mogelijkheden

Minpunten

  • Niet teveel deeg in 1 keer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e**m@g**l.com 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze keukenmachine. Goede krachtige motor die geschikt is voor alle soorten gerechten. Goede degelijke keukenmachine, met veel optionele accessoires om de keukenmachine mee uit te breiden. Daarnaast niet enorm groot waardoor de keukenmachine makkelijk te hanteren en te verplaatsen is. Ook wordt er een handige spatdeksel meegeleverd, die voorkomt dat bij het mixen alles alle kanten op vliegt. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel optionele accessoires
  • Spatdeksel meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YK 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik vind het een heel mooi apparaat! Ik ben er helemaal blij mee! Is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat ie moet doen en meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**a@p**t.nl 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, doet wat ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen. Broodje maken of taart en cake is een fluitje van een cent. Pima machine.

Pluspunten

  • Brooddeeg maken
  • Taartbeslag

Minpunten

  • slagroom kloppen, maar ziet er prima uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Na lang afwegen welke keukenmachine we wilden hebben, bleek dit voor ons de beste keuze te zijn. Fijn voor het maken van deeg voor brood en pizza's en taarten.

Pluspunten

  • Uitbreidbaar
  • Robuust apparaat

Minpunten

  • Dure opzetstukken
  • Design kan mooier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, waarmee je zowel stevig als heel nat deeg prima kunt verwerken. De blender is indrukwekkend qua formaat, gewicht en snelheid. Heel fijn dat je tijdens het mixen nog extra ingrediënten kunt toevoegen. Rozijnen kun je bijvoorbeeld op het laatst toevoegen en ze blijven dan heel.

Pluspunten

  • Variabele snelheid
  • Uitbreidbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michieldales@hotmail.com 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer te vreden met mijn nieuwe Kenwood Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Zeer fijne keukenmachine. Zelf heb ik de gehaktmolen uitgeprobeerd op twee standen om tartare te maken. De biefstuk bleef sappig, zag er mooi uit en smaakte heerlijk. Het apperaat is makkelijk te bedienen en wat fijn is is dat het mede door het design een blikvanger in de keuken is.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Bedienbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Zeer fijne machine om allerlei soorten deeg en vullingen mee te maken. Zeer eenvoudige bediening zodat ook mijn dochter van 10 er zelfstandig mee kan werken. Degelijk gebouwd en opvallend stil voor zo'n apparaat! Top aankoop!

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig robuust apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met deze staande mixer. We hebben hem nu al iedere dag gebruikt, voornamelijk voor smoothies die ik maak in de blender en één keer voor het opkloppen van eiwit. Hij werkt geweldig en is veel makkelijker in gebruik dan de staande mixer die ik eerder heb geleend van een vriendin. Ik kan op dit moment, een paar dagen na het ontvangen van de Kenwood Chef Elite, (nog) geen nadelen bedenken. Misschien dan alleen het feit dat ik de onderkant van de blender moeilijk los krijg als ik hem weer wil schoonmaken. Maar aan de andere kan wil je natuurlijk niet dat hij vrij makkelijk los gaat.
Erg fijn vind ik dat er veel accessoires bij te koop zijn! Die wil ik in de loop van de tijd bij elkaar sparen. Daarnaast merk je gewoon dat het kwaliteit is; alles is gemaakt van stevig materiaal en het bevestigen en loskoppelen van de onderdelen gaat erg soepel. En de spatdeksel is echt een uitkomst!

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Veel accessoires mogelijk bij te kopen
  • De blender die je erbij krijgt is van glas
  • Je krijgt er een spatdeksel bij
  • Werkt top, veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rober 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Fraai afgewerkt en solide keukenmachine. Ook de haken, klopper en de blender ogen en voelen degelijk aan. Op basis van ervaringen buren en reviews internet de keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie, duurzame keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Gekozen voor Chef Elite vanwege compactheid, uitbreidmogelijkheden en scherpe prijs. Daarnaast vaatwasser bestendig en makkelijk schoonmaken. Garantie is ook mooi meegenomen. Tevens extra glazen mengkom aangeschaft en flexiklopper. Makkelijk in gebruik. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Pluspunten

  • uitbreidmogelijkheden
  • vaatwasser bestendig

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Veel vermogen, mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Een hele fijne machine met een goed vermogen. De verschillende accessoires en de mogelijkheid tot verdere uitbreiding maken het tot een veelzijdige machine. Daarnaast zorgt de strakke en mooie uitstraling ervoor dat de machine echt een blikvanger is in de keuken.

Pluspunten

  • Veel vermogen en weinig geluid bij gebruik
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef Elite KVC53205

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Kenwood Chef Elite KVC53205 is perfect voor brood. Het is een veelzijdige keukenmachine, lekker stevig en eenvoudig te bedienen. Aanbevolen voor iedere Keukenchef.

Pluspunten

  • Degelijk en standvastig
  • Perfect brood
  • Bedieningsgemak
  • Perfect formaat, niet te groot en niet te klein.

Minpunten

  • Aanvullende artikelen zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klomp 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine kvc5320s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Fijne machine die erg gemakkelijk is in het gebruik.
Het is een sieraad voor op de aanrecht.
Prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Er zit een blender bij
  • Verschillende kloppers
  • Makkelijk uit te breiden met asseroires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Al geruime tijd wilde ik een goede keukenmachine en nu we in ons nieuwe huis zijn ingetrokken hebben deze meteen gekocht. Door ons eerst goed te oriënteren en o.a. de site v.d. consumentenbond te raadplegen kwamen we tot de conclusie dat dit hem moest worden. Na de snelle levering via de Kenwood site meteen uitgeprobeerd. Ten eerste is het een ware aanvulling in de keuken, wat een mooie apparaat. Is erg makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Naast de mooi mengkom is de (warmte bestendige) blender een zeer welkome aanvulling. Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Mooi apparaat, juweeltje in de keuken
  • Makkelijk in gebruik en schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KVC5302s 20-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb deze kenwood gekozen om de krachtige motor en de grotere mengkom. Ik heb de keukenmachine bijna twee maanden en het bevalt super.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Grote mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricM 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De juiste keukenmachine voor de juiste klus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Geselecteerd op de kenmerken via de website van CoolBlue, bij eerste gebruik blijkt al meteen wat een mooie krachtpatser dit is. Blij met deze goede keuze.

Pluspunten

  • Kracht
  • Handelbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grandia 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmachine - Kenwood - KVC5320s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Werkelijk geschikt voor vrijwel alles wat je wil doen met en in de keuken(machine) ! Hakken, snijden, mengen, kneden en pureren. Het kan allemaal! we hebben al diverse broden gemaakt, heerlijk makkelijk deegmaken. Echt een aanrader een aanrader voor iedereen. een mooie stabiele machine, zeker als je ook de Kenwoord Foodprocessor KAH64PL er bij hebt dan word de machine super compleet.

Pluspunten

  • Geschikt voor alles in en om de keuken
  • makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken
  • mooi stabiel bij zwaar deeg

Minpunten

  • Alle accessoires moet je ook kunnen opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews