Kenwood KMC510 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eeuw 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de machine gekocht omdat ik regelmatig bak. Vooral brood en gebak. Daarom een degelijke machine gekocht zonder poespas maar van stevige materialen en uitbreidbaar met allerlei accessoires.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Mooie machine
  • Veel accessoires te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Ricker 20-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat voor de keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar / mooie afgewerkt apparaat/ juweeltje in de keuken/ oogt zeer goed/ makkelijk schoon te maken / heeft veel mogelijkheden

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • design is ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood chef 18-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sloot beste aan bij behoefte; handzaam. Goede prijs/prestatie verhouding. Ook de decemberactie, gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Desiree 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

top apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de KMC510 omdat hij krachtig is met 1000W. Mijn eerste baksels al gemaakt met behulp van de machine en erg blij met het resultaat. De accessoires zijn gemakkelijk te plaatsen en verwijderen en het apparaat is eenvoudig in gebruik. Kortom super tevreden.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • krachtig
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aline Kramer 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk na lang wikken en wegen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na alle sites, vergelijkingen, forums etc afgestruind te zijn kwam deze Kenwood steeds als beste uit de bus. Nu eindelijk de knoop door durven hakken; nu de trotse eigenaar van de KC510 Kenwood keukenmachine. Hij oogt professioneel en dat is hij ook. Een superapparaat, makkelijk bedienbaar, voor alle kook/bak doeleinden die ik, tot voor kort, nog met mijn handmixer bereide. Het neusje van de zalm, gewoon op mijn eigen aanrecht. Heel blij mee!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Solide materialen
  • Omgvang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Spaan 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Multitool

Algemene score

8,0
Prima product. Alles ziet er stevig uit. Vooral gekozen, omdat het mogelijk is meerdere accessoires er op aan te sluiten. Wat mij erg handig leek voor mijn kleine keuken. Eerder met Kenwood gewerkt en dat beviel goed.

Pluspunten

  • Meerdere accessoires
  • Robuust

Minpunten

  • Wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Krachtig en super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. Beweegt wel veel, toch lijkt de degelijkheid geen probleem.
Een handiger opberg systeem voor snoer en accessoires (foodprocessor) had wel fijn geweest.

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijke uitstraling

Minpunten

  • Snoer opbergen
  • Beweegt veel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.G. 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Verwennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerst verwen je jezelf met deze aankoop en daarna vrienden en familie met lekker eten.
Alles voelt robust aan en is mooi vorm gegeven.

Pluspunten

  • RVS kom
  • Stevige haken

Minpunten

  • Timer knop voelt niet stevig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

an 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je hebt echt iets vast voelt solide, alles wat ik in de keuken bak maakt het nu nog makkelijker met de ha

Pluspunten

  • modern
  • stevig
  • rubbere aan onderzijde

Minpunten

  • accessoires zijn prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer