Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUMXX40G grijs

9,0 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
grijs, rood, roestvrijstaal
Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal Best Reviewed nov 2016
9,2 (6)

Kenwood KVL8320S grijs

Inhoud kom
7 liter
Aantal snelheden
8
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kenwood KVL8320S grijs

SENCOR STM 3620WH wit, roestvrijstaal

Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
wit, roestvrijstaal
SENCOR STM 3620WH wit, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia & Gaspard 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine MUMXX40G + sensor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het was niet makkelijk om deze machine te vinden in winkels en/of sites maar gelukkig is dat gelukt nadat we eerder teleurgesteld werden door de bekendste website op dit gebied van NL, namelijk F .. aangezien de levertijd veranderde van max. 5 dagen naar 3 maanden ?! Gelukkig waren we succesvoller bij een andere site en we hebben hem nu in huis. Wat als eerste opvalt is de robuste maar moderne uitvoering van het apparaat. Ook de extra attributen zijn kwalitatief top producten. De vernuftige draaibare kop is niet alleen zeer practisch maar functioneert ook zeer snel. De motor met luchtkoeling loopt als een zonnetje. Ons eerder product - een Braun - is door oververhitting stuk gegaan. Wij hebben als extra, de sensor toets aangeschaft mocht dit financieel niet aantrekkelijk zijn voor derden dan is deze keukenmachine ook zonder leverbaar. Wij gaan gauw extra attributen aanschaffen voor deze prachtige machine - een trots & aanwinst in de keuken en verraad een zekere professionaliteit naar de eigenaars toe maar wij zijn maar liefhebbers van lekker eten. (we hebben nog stil gestaan bij de machine uit de USA die je altijd op TV ziet maar deze machine is niet te vergelijken m.b.t. uitstraling en motor.) Bedankt Bosch voor een schitterend product !

Pluspunten

  • Gemak & efficiency
  • Motor
  • vele attributen
  • Sensor toets (optional)
  • zelfzuigende voetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische aanwinst

Algemene score

8,7
Het is een sieraad in de keuken. Stevig, robuust en erg mooi. Doet wat hij behoort te doen en makkelijk in het gebruik. Erg cool om uit te breiden met meerdere opties. Heb nu al een paar broden en cakes gemaakt en de kom is mooi leeg en het deeg kruipt niet omhoog. Erg blij met deze aankoop!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
toos 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Op 31 december 2015 deze machine ontvangen en kon hem vrijwel direct gebruiken!! Veel sprak vanzelf sprekend!!
Dus oliebollendeeg gemaakt,slagroom en e.d. geklopt op oudjaarsdag!! Met deze voortreffelijke machine!! Nu voor mijn verjaardag de bijbehorende vleesmolen op mijn verlanglijst gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
cl93 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Helemaal super, deze krachtige, degelijke keukenmachine. Een sieraad voor in mijn keuken.

Erg veel mogelijkheden zitten erop de keukenmachine en met veel hulpstukken uit te breiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Weergaloos 25-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Deze machine maakt al je keukendromen waar. Het is een uiterst degelijke machine met erg veel power die gemakkelijk 2,2 kg zwaar meer granen brooddeeg kneedt. Er zijn veel extra opties op aan te sluiten die het tot een zeer veelzijdige machine maakt. De pasta maker, graanmolen en blender maken het leven zoveel makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lena 16-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een machine met een groot mogelijkheid tot uitbreiden van accessoires van vruchtenpers tot graanmolen dus eventueel overbodige machines kunnen de deur uit en degene die ik nodig heb tot het bereiden van mijn maaltijden zitten erbij heb alleen nog een messenschijf voor aardappelschijfjes aangeschaft ,heeft ten opzichte van mijn oude machine aanzienlijk meer vermogen en dat merk ik met deeg maken
1 minpuntje de messenschijven hebben geen opbergsysteem dus liggen los in de kast

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Bosch keukenmachine MUMXL40G 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De Bosch keukenmachine MUMXL40G nu een paar dagen in bezit. In het begin is het even uitzoeken hoe de machine werkt en waar alle bijgeleverde benodigdheden voor zijn, maar daarna kan je aan de slag! Ik ben er erg blij mee, veel mogelijkheden met deze mooie machine en werkt super goed! Ik vind het vooral een enorm pluspunt dat deze machine 1600 Watt is, dat vind je niet snel bij een keukenmachine en hierdoor krijg je alles fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend