Kenwood KMM060 zilver - Reviews

9,0 Lees 10 reviews
Specificaties
inhoud kom
7 liter
kleuren
zilver
vermogen
1500 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood KMM060

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kenwood KMM060 geweldige machine die veel werk uit handen neemt. De sapcentrifuge wil ik er graag bij. Gezonde sapjes zonder toevoegingen maken, heerlijk lijkt me dat.

Pluspunten

  • Sterke motor.
  • Stevig op de ondergrond.

Minpunten

  • Heb ik nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine met grote mengkom waardoor bloem etc weinig stuift.
Verder kunnen er veel accesoires op geplaatst worden zoals de blender en de citruspers. laatste vind ik prima. Veel geven aan dat hij niet goed perst maar gaat prima. Enige nadeel dat het vrij hoog moet gebeuren.

Pluspunten

  • De vele accessoires

Minpunten

  • De hoogte bijv met de citruspers er op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Super apparaat

Algemene score

9,0
Al langer op zoek naar een keukenmachine, en uiteindelijk uitgekomen bij de major titanium. De keuze is gemaakt op basis van uitstraling, betrouwbaarheid, omvang (6,7 liter) en de mogelijkheden. Apparaat maakt tot dusver alle verwachtingen waar!

Pluspunten

  • stevigheid
  • uitstraling
  • mogelijkheden

Minpunten

  • arm geheel omhoog kost veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beauray 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

9,0
Een robuust en degelijk machine. Zeer mooi afgewerkt. Ook de blender is een en al degelijkheid zeker de moeite waard om te vermelden dat deze goed schoon te maken is!

Pluspunten

  • duurzaam
  • design

Minpunten

  • kabeluitgang (niet achteren)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jacky 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kenwood kmm060 heeft ontzettend veel uitbreidmogelijkheden. De machine heeft een prachtig design en is erg gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel lang getwijfeld maar eindelijk gekozen voor het beste apparaat, de keuze Kenwood Major. Fantastisch gewoon, had deze eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Stevie en stabiel
  • Mooi design
  • Motor stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Paul 11-12-2016

Design prachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige motor 1500W, alle hulpstukken van RVS ook de mengkom is van RVS.
Een aanwinst voor in de keuken, voor jarenlang plezier

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk, robuust
  • RVS hulpstukken

Minpunten

  • Korte 220v kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robelec 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Solide keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer uitgebreide machine, onmisbare krachtige hulp.
Staat mooi in een strakke keuken, moet ook wel want door het gewicht is het niet handig verplaatsen.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Krachtig
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

supergroover150 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een alleskunner die gezien mag worden in de keuken. Veel accessoires behoren bij het pakket, waardoor je de machine direct veelzijdig kan gebruiken. De machine voelt degelijk aan evenals de losse onderdelen. De kom heeft een grote inhoud, dat is in het begin even wennen, maar werkt perfect. Omwisselen van onderdelen is kinderspel. gebruiksaanwijzing feitelijk niet nodig. logisch gemaakt.
Wil een echte keukenmachine die alles kan, dit is een TOPPER!

Pluspunten

  • krachtig
  • veel en degelijke accessoires
  • grote inhoud kom
  • snelheid traploos instelbaar
  • Eenvoudig in het gebruik

Minpunten

  • Grote machine (blijft hierdoor staan)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jazzballet 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige motor, grote kom, mooi design. Attributen zijn snel en gemakkelijk te verwisselen. Alles kan in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel bijgeleverde accessoires
  • staat door zijn omvang stevig op het keukenblad

Minpunten

  • losse accessoires zijn prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer