Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Avance Collection HR7954 geel, wit

8,5 Lees 34 reviews

Vergelijkbare producten

Kenwood KVL8320S grijs

Kenwood KVL8320S grijs Best Reviewed jun 2017
9,7 (7)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tarmi 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat is heel handig en multifunctioneel en is een aanwinst in de keuken en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdbkc01 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij doet het gewoon erg goed en het materiaal voelt solide aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon Frijters 30-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,7
Goed apparaat goed in gebruik en goed zuiver te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

tomasbina 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Philips Advance HR7954 is a well thought design. It is easy to use and makes cooking a pleasure. It is a versatile all in one machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gelukspersoon 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
In een zucht en een vloek worden de eieren stijf geklopt. Zonder diepgaande bestudering van de gebruiksaanwijzing meteen aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab19722010 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Gisteren voor het eerst gebruikt.

ik heb vele deegkneedmachines, mixers gebruikt dit is wel een topper.
helaas blijven er deegresten over achter het plaatje waar je de kopstukken aan bevestigd. dit krijg je er ook niet meer uit!

dit is wel jammer


mvg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

onlyelle 27-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi apparaat, ziet er degelijk uit, veel mogelijkheden, snelle levering, mooie kwaliteit voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gelukspersoon 26-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zonder diepgaande bestudering van de gebruiksaanwijzing meteen aan de slag.
In een vloek en een zucht wars het eiwit stijf geklopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephanie123456 22-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Makkelijke machine in gebruik. Alles is goed schoon te maken.Nadeel is wel dat de blender van kunststof is en er zit geen vleesmolen en hakmolen bij .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rogier.1980 11-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooi apparaat. Zowel in aanzicht als in gebruik. Zeer eenvoudig in gebruik. Ik gebruik hem vooral voor het snijden van groenten. De vrouw meer voor deeg, sap centrifugeren en smooties. Ik wil nog kijken naar extra snijbladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jango200 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
met deze machine is gemakkelijk te werken en de mogelijkheden zijn ruim voldoende. de machine bevalt ons prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moorsjes 08-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, makkelijke bediening
Degelijk apparaat, echt een philips produkt.
Mooi uiterlijk, compact apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie V 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Apparaat met vele mogelijkheden. Had verwacht dat het apparaat zwaarder en steviger zou zijn. Bij het kneden van een brood van 500 gram deeg heeft het apparaat moete en beweegt gedeeltelijk mee uit verband. Verder doet ie meer dan waarvoor ik m ga gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kalkoen 04-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik heb de keukenmachine pas één dag, maar ik denk dat ik er erg blij mee zal zijn. Alleen de citruspers gebruikt, dit werkte prima. Handleiding is duidelijk, volgens mij een erg gebruiksvriendelijk apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam keukenmeid 27-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De eerste indrukken zijn prettig praktisch. De comninatie van de verschillende mogelijkheden maakt dat het apparaat echt gebruiksvriendelijk is en ook handig omdat je allerlei losse keuken apparaten nu weg kan doen. De kunststof kom lijkt me wel wat kwetsbaar. Eigenlijk zou die ook van metaalmoeten zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

keukenchef 26-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie machine en goed uitgebreid.
We hebben hem nog niet veel gebruikt, maar hij maakt een solide indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alley123 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Heb er nog maar 1 keer deeg in gemaakt maar dat ging fantastisch! Voelt als een heel degelijk apparaat en het staat goed in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Artbuijs 16-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Erg goed apparaat. Gaat goed met deeg om en is erg uitgebreid. Wel is er ondertussen een onderdeel kwijt geraakt waaardoor oa de sinasappelpers het niet meer doet. We moeten een schakelaar nu met een stukje hout aanzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura en Co 14-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Moet nog even doorhebben hoe alles werkt, goed de handleiding lezen. Wat ik heb uitgeprobeerd werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bienimini 13-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
fijn apparaat erg gebruiksvriendelijk maakt wel een beetje veel geluid. Ik ben er heel blij mee!Heb deze machine al een tijd op mijn verlanglijstje staan en ben er nu lekker mee aan de slag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>