Bosch ProfiMixx 46 electronic wit

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM4405 wit op Kieskeurig.nl.
Geachte Jos van Wetten,
Omdat een reageerder hieronder aangaf dat de keukenmachine na drie jaar kapot was gegaan, ben ik benieuwd of uw machine nog naar tevredenheid werkt. De verdere reacties zijn zo positief dat ik nog steeds voorkeur heb voor deze keukenmachine. Ik hoop dat u wilt reageren!
Pluspunten
Helaas moet ik nu melden dat mijn Bosch keukenmachine de geest heeft gegeven. Er is kennelijk iets mis met de electronica (chip?) of met de schakelaar. De machine draait nu alleen nog maar op de hoogste snelheid, op welke stand dan ook en houdt er na korte tijd weer mee op. Wellicht dat ik zelf de machine eens ga openen om te kijken wat eraan gedaan kan worden, een reparatie via Bosch lijkt me te duur.
Ik ben tamelijk teleurgesteld, ik heb de machine niet heel vaak gebruikt omdat ik meerdere keukenmachines heb.
Jammer!