Bosch MUM54W41 wit, zilver - Reviews

8,9 Lees 75 reviews
Best Reviewed mei 2016 Bosch MUM54W41 wit, zilver
Best Reviewed mei 2016
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

debby 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Super fijn apparaat

Algemene score

10,0
Heel mooi degelijk apparaat. Ik had graag een kitchenaid gehad, maar ik vind dit apparaat net zo goed en mooi en dat voor de helft van de prijs van een kitchenaid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René Vriesema 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54W41 echt een super machine!

Algemene score

8,7
Alles ziet er super strak en netjes uit, je kan hem echt overal neerzetten omdat het gewoon in elke keuken past !
De Mashine is echt heel erg gebruiks vriendelijk en super veilig, dat is de reden dat is weer voor Bosch kies net als al mijn andere apparaten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tijdswinst en gemak 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Tijdswinst en gemak

Algemene score

9,7
Ik heb sinds een paar weken deze keukenmachine en sta versteld van zijn prestaties. Stond ik anders meer dan 3 kwartier sinaasappels te persen, nu ben ik in 5 minuten klaar. Door de krachtige motor en de handige hulpmiddelen ben ik in een MUM van tijd klaar. Ook het maken van taartdeeg-beslag gaat super. De kom is groot genoeg en de kwaliteit van het beslag zorgt ervoor dat de taarten er perfect uitzien. Ik ga nog veel plezier beleven van dit geweldige apparaat waar ik de mogelijkheden nog volop van ga ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anita 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

zeer nuttig apparaat

Algemene score

8,3
Veel mogelijkheden, gebruiksvriendelijk, mooi apparaat, kan ook prima in het zicht staan. Is echt in aanwinst in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Miranda 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

voor mij een openbaring

Algemene score

8,7
Na ruim 30 jaar alles met de handmixer te hebben gedaan na heel lang nadenken over gegaan op een keukenmachine. Niet zo heel erg mijn ding, maar het kon niet meer anders. Als liefhebber van de Maleise keuken en de luchtige sponscakes is deze machine echt een openbaring. De groene Pandancake lukt nu echt super......en de machine laat zich makkelijk bedienen. Ff de keukenkastjes opgeruimd om alles een plek te geven. En een studie gemaakt van alle mogelijkheden. Deze mooie Boschmachine gaat hier overuren maken....dat is zeker. En volgens de reviews is ze echt een super aanwinst.......Volgens mij ook.........

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
jouwverjaardagstaart 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en praktisch apparaat

Algemene score

8,7
Zojuist de eerste taart mogen maken met behulp van de functionaliteiten van de Bosch MUM54W41. Het apparaat bied diverse snelheden en maakt weinig geluid. De rvs bak is makkelijk in en uit te plaatsen en voelt zeer degelijk. Helaas nog geen gebruik gemaakt van de overige toebehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marja 25-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Een heel degelijke machine, makkelijk in gebruik, goed schoon te houden. Voldoet aan al mijn wensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
wilma 23-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
een nieuw jaar dus nieuwe plannen. gezond eten. dus daar is een keukenmachine reuze handig bij. hij kan alles. van sapjes maken tot de gezonde groene smoothies, maar ook mixen van deeg en beslag. ik ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Alie Floor 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Sinds december in bezit. Een gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden.
Bij de machine ook een Bosch pastamaker bij gekocht, dit werkt perfect op de Bosch keukenmachine. Pasta maken was nog nooit zo leuk geweest.
Het apparaat doet wat je wilt. De sapmachine gaat zo snel, in een mum van tijd heb je een kan vol met sinaasappelsap.
Heb onlangs nog een multimixer erbij gekocht, want die mist ik wel.
En je kan hem uitbreiden met een vleesmolen, een patatsnijder en een graanmolen.
Kortom een apparaat naar mijn hart.
Deze wil ik niet meer kwijt!! ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Loes 13-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat waar ik niet meer zonder kan.
Veel opties. Makkelijk schoon te houden. En erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Voelt degelijk aan, maakt weinig geluid. Mooi design.
Staat stabiel op het aanrecht doormidden van de zuignappen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Joyce 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Vandaag gelijk het keukenapparaat uitgetest. Waar ik al blij mee was in de winkel is dat je nog meer onderdelen erbij kan kopen, zo kan je nog meer gebruik maken van het mooie keuken apparaat. Ook is het keukenapparaat erg handig in de omgang. En het apparaat is natuurlijk een prachtplaatje op het aanrecht:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rijn 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
voor het eerst gebruikt om een appeltaart te maken en dat is goed gelukt :)
Handig in gebruik vooral alle hulpmiddelen die er bij geleverd worden.
Makkelijk in onderhoud zeker een grote aanwinst .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Herman 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat direct uitgeprobeerd en het werkt prima, heeft een krachtige motor, maakt weinig lawaai, is goed beveiligd, laat zich eenvoudig bedienen, heeft veel mogelijkheden met de verschillende opzetstukken in de basis, is nog met andere opzetstukken uit te breiden, ziet er degelijk uit en heeft een mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Harold 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Degelijk apparaat met heel veel mogelijkheden en accessoires om te kloppen, kneden en snijden. Makkelijk schoon te maken en fijn om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
marina 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooi apparaat, goed prijs kwaliteit verhouding, veel mogelijkheden, handige opberg-tas erbij, top, nu nog voldoende tijd vrij maken om hem optimaal te kunnen gebruken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bastiaan 08-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De keukenmachine werkt echt heel eenvoudig. Niet eerst een dik boek hoeven lezen om erachter te komen hoe e.e.a. werkt. Wat betreft de mogelijkheden, hier zou je ook een 10 in kunnen vullen, je weet immers van te voren wat je koopt. Wat ik met name belangrijk vind aan dit apparaat is dat het geluidsniveau laag is en dat toch met 900W.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ccck 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
super handig keukenapparaat en gemakkelijk in gebruik. maakt vrij weinig herrie en alles kan in de vaatwasser...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jull 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze keukenmachine is voor onze een perfecte aanvulling op onze keukeninventaris. Wij moesten een nieuwe blender en waren ook al een tijdje op zoek naar een keukenmachine. De combinatie van deze twee en de toegevoegde waarde van de aanwezige citruspers trok ons over de streep. Meteen aan de gang gegaan. We kwamen er al wel snel achter dat alle doppen op de machine moeten zitten wil hij werken.
Daarna heerlijke cupcakes gebakken en smoothies gemaakt. Het beslag is nog nooit zo mooi geweest! Wij zijn heel erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ronnie Vos 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Erg complete keukenmachine met flink wat kracht. We hebben de machine al gebruikt voor het mixen (ook van zwaar beslag) en de citruspers. Dit ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews