Philips Avance Collection HR7777 zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Aantal snelheden
12
Kleuren
zilver, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Demii 24-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb hier al een aantal heerlijke groene smoothies mee gemaakt. Ook snijd hij mijn rauwkost gemakkelijk, valt het geluid erg mee en is hij gemakkelijk schoon te maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike8119 22-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog niet uitgebreid getest maar apparaat ziet er solide uit. Wel jammer dat er geen schenktuit zit bij de kom, als je sinaasappels hebt geperst.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H van der Kooi 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Algemene score

8,7
Compact apparaat, dat weinig ruimte op aanrecht inneemt. Prijs/kwaliteit is prima. Resultaat is ook naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolande 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine HR7777

Algemene score

8,3
Een Fijn en goed apparaat. Handing in gebruik en makkelijk te bedienen en schoon te maken en daarnaast geode gebruiksaanwijzingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Hüsken 23-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie machine met veel mogelijkheden.
De snelkeuzeknoppen doen wat ze beloven.
Ook de grote 3,4L bak is echt geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernice Koster 13-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik had iets meer verwacht van de bladen die erbij zitten. Sla wordt bijvoorbeeld wel heel klein gesneden. Bij het kneden van deeg blijft er in de randen nog wel eens wat achter wat niet gemengd wordt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BSpr 08-05-2015

Goed maar duur.

Algemene score

8,0
Een goed product, snijdt en rasp goed.
Kneedt goed.

Het is mijn nog niet gelukt goede slagroom te kloppen, eiwit echter klopt perfect op.
De sapcentrifuge is helaas waardeloos. Die maakt vooral rommel en weinig sap. Het apparaat gebruikt plastic haakjes, metalen mesjes was beter geweest.

Een goed product, maar wel erg duur.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Jenny04 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de machine vandaag afgehaald bij de winkel en voor het eerst gebruikt.
Ziet er goed uit en functioneerde naar verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

pegadebu 04-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
ziet er solide en erg compleet uit.
net pas in bezit dus van degelijkheid valt niet veel te zeggen maar het apparaat oogt chique met mooie verlichting en voelt erg stevig aan. ook stevig op zijn plaats door handige zuignappen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter007007 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Pas 1 keer uitgeprobeerd, hij werkte goed.
Hij heeft veel mogelijkheden voor gebruik. Er zit ook een automatische veiligheid in zodat je nooit je vingers in het mes kan krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramona78 25-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prachtig mooie keuken apparaat, makkelijk in gebruik. Doet precies wat we er van verwachtte. Wij zijn er blij mee..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tristan 25-01-2015

Doet niet wat je verwacht.

Algemene score

6,0
Pannenkoekenmix kloppen is niet mogelijk als je het luchtig wilt hebben. Dit geldt eveneens voor andere soorten beslag. Leuk als simpele blender maar niet om hem intensief in de keuken te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Mattijs 18-01-2015

Prima apparaat voor goede prijs

Algemene score

8,0
In combinatie met goede service prima prijs kwaliteit verhouding. De slagroomkloppers zijn niet te gebruiken voor pannekoekmix maar Philips heeft gratis de kappotte kloppers vervangen. Met de mixer of deegkneder gaat pannekoekbeslag prima.

Tevreden
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Karin53 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Na enkele jaren een eenvoudige machine gebruikt te hebben is deze Philips zeer uitgebreid te gebruiken. Ook de vele mogelijkheden komen zeer goed van pas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

spook46 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, simpel in gebruik en onderhoud.
hakken, snijden en mixen in een handomdraai. maakt koken en bakken makkelijker en sneller

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieke001 25-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Heel handig apparaat en zeer gebruiksvriendelijk. Het is heel handig dat alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cook-inn 11-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, staat lekker stevig op het aanrecht door de zuignappen.
Er zitten veel accessoires bij, veel mogelijkheden met deze keukenmachine en we hopen er in de toekomst veel gebruik van te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

partagasy 09-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super apparaat met heel veel mogelijkheden: sapcentrifuge, blender en keukenmachine (met hak, snij, meng, kneedmogelijkheden).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josindekeuken 13-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Aangeschaft via Bol.com, snel en goed op de hoogte gehouden.

Tot nu toe erg tevreden over dit product.

De 3-tal mogelijkheden maakt dit tot een multifunctioneel apparaat. Het kost je wat ruimte in de keukenkast maar voor een beetje kookliefhebber is het een fijn apparaat.

1000w wat zorgt voor voldoende power om alles kort en klein te maken.
Juicen, blenden en hakken en snijden. Alles is redelijk eenvoudig schoon te maken en zelfs mn moeder kan het apparaat na een korte uitleg bedienen.

Ik ga hier nog veel plezier aan beleven.


Had liever gezien dat de blender van glas was. Plastic is niet super dik/stevig. Het zal voldoende zijn voor prive gebruik maar dat zal de toekomst uit moeten wijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

monchoufan14 07-07-2014

goed

Algemene score

4,0
Alle onderdelen werken naar behoren, alleen slagroom kloppen is voor mij een groot probleem. Ondanks de ballonkloppers. De machine wordt te warm, of de kloppers gaan te hard. Het is mij na een half jaar pas 1 keer gelukt om slagroom te kloppen. Ik heb al van alles geprobeerd, kom koud omspoelen, ontvetten, slagroom goed koelen. Maar helaas.......
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer