Bosch MCM64060 wit - Reviews

Best Reviewed sep 2013 Bosch MCM64060 wit
Best Reviewed september 2013
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henriette 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

vele mogelijkheden !

Algemene score

8,0
ik heb alle onderdelen al gebruikt en ben zeer content ermee .
Mijn dochter heeft hem ook al een X geleend en gaat er ook een aanschaffen
Dus dat zegt genoeg !

Pluspunten

  • het hoesje voor de messen
  • en de citruspers top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LAURA VAN KINDEREN 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

FANTASTISCHE keuken machien

Algemene score

9,7
makkelijk in gebruik
ideaal voor mixenen kloppenkloppen
groente fijn of grof snijden
krachtige motor van 1200 watt daardoor gebruik je minder stroom omdat alles sneller klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookprinses 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk, maar onhandige handleiding

Algemene score

7,3
Pas 1 dag binnen, slechts gebruikt om eiwitten te kloppen. Het was even zoeken naar de juiste accessoires. De gebruiksaanwijzing was niet echt duidelijk. Eiwitten werden prima geklopt. Weet niet of ik op de juiste manier de accessoires weer in de tas heb gestopt alleen.... We kijken er naar uit om de overige functies te gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nsync 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Topkwaliteit, scherpe prijs. In 3 weken al vaak gebruikt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topkwaliteit voor een scherpe prijs. 3 weken in huis en al vaak gebruikt. Enorm gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • gemak
  • veelzijdigheid
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly1977 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine werkt goed. Geen gedoe, maar snel in en uit elkaar te zetten zonder gebruiksaanwijzing. Binnen een minuut beslag gedraaid voor een brood. Prijs kwaliteit is prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Topper 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Compleet uitgerust

Algemene score

8,0
Het is compleet uitgebreid machine netjes met aangeleverde tasje voor de messen etc delen kan je goed in elkaar zetten en neemt daardoor ook weinig plet in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jopie 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een aanwinst in de keuken die koken nog leuker maakt

Algemene score

9,0
Fijne krachtige machine met handige toebehoren. Eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te maken, duidelijke instructies, makkelijk op te bergen, veel bruikbare accessoires. Ben er écht blij mee.

Pluspunten

  • Veel bruikbare accesoires
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Duidelijke instructie per assecoire

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ilona van bracht 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, heel handig in gebruik. Goede scherpe messen.
Ideaal. Wordt veelvuldig gebruikt. Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer compleet apparaat, handig in gebruik, maakt niet al teveel lawaai, fijne en makkelijk verwisselbare accessoires en een mooi design!

Pluspunten

  • compact
  • mooi design
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijsen 14-12-2016

Zo handig

Algemene score

10,0
Een heel fijn apparaat, alles inmiddels gebruikt omdat we geen zakjes/pakjes en bewerkt voedsel eten maar alles zelf bereiden. Zo makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Cees 14-12-2016

Perfect

Algemene score

10,0
Fantastisch , niet al te groot apparaat , die gemakkelijk te bedienen is. Een aanwinst in de keuken, we zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Peter 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groots

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat kan meer dan ik ervan verwachtte ! Het is handig en scheelt mij enorm veel snij en hakwerk. Maar daarnaast kun je er nog veel meer mee doen wat ik ook zeker zal gaan ontdekken want ik heb m pas.;

Pluspunten

  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mabelle 10-12-2016 Product paar weken in bezit

prima apparaat voor mijn gebruiksdoelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik een mixer en een blender nodig had. Voor beide functies is het apparaat prima. We hebben er al muffindeeg mee gemaakt en dat was goed. Ook heb ik met het snijmes een rauwkostsalade gemaakt van onder andere komkommer, appel en een uitje. Zo gepiept. Twee keer de pulse stand en je hebt fijngesneden salade. De Blender doet z'n werk ook goed, wel wat vocht bijvoegen en de blokjes fruit of groente niet te groot snijden. Al met al een prima apparaat, zeker als je er even tijd voor neemt om er mee te leren werken en de diverse functies uit te proberen. Omdat alles in de vaatwasser kan, kost het schoonmaken niet te veel tijd. Minpunt: neemt best wat kastruimte in, in mijn niet al te grote keuken.

Pluspunten

  • snel en krachtig
  • grote en kleine kom is handig

Minpunten

  • Neemt veel kastruimte door asseccoires
  • met de hand schoonmaken is lastig door richeltjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bike 08-12-2016

Geweldig

Algemene score

8,0
Ik kan gewoon niet meer zonder .
Elke dag verse smoothy.
En s avonds heerlijk gemak met koken met hakken en snijden en elke zondag heerlijke baksel .ik kan niet meer zonder heerlijk genieten koken
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Arnout van Dantzig 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijk om mee te werken. Multi Blender van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben sinds kort een Multi Talent MCM64060 van BOSCH in huis. Mijn vrouw kan fantastisch koken. Maar met dit apparaat smaakt ieder gerecht nog veel lekkerder. En ook nog eens sneller klaar. Je hoeft niks vast te houden. Zoals bij een handstaafmixer bijvoorbeeld. Lekker je handen vrij voor andere zaken in de keuken. Het kookplezier is met dit apparaat weer een stuk prettiger geworden. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bionda 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk snel gerechten bereiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na veel gesnij en gemix door vele lange pijnlijke armen ,
eindelijk gemak in de keuken. met mijn foodcompressor ,
zo blij ermee al direct gebruik voor het snijden van groenten en heerlijke smootie gemaakt zonder pijnlijke handen door het snijden.
ben super blij er mee super handig en snel in de keuken

Pluspunten

  • handig
  • snel
  • kan niet meer zonder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er strak ujt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een krachtig en mooi ding.
Heeft meerdere funkties.
En neem nouwelijks ruimte in Beslag.
Zou ik zeker aanraden.

Pluspunten

  • Strak
  • Krachtig
  • Veel funnies
  • Geen ruimte

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jos 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alles is mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sterke machine met veel mogelijkheden tegen een schappelijke prijs.
Er wordt ook een handige opbergstas meegeleverd om de verschillende onderdelen in op te bergen.
Erg fijn is dat deze machine 1200 watt is waardoor je er ook makkelijk deeg mee kan kneden.

Pluspunten

  • Sterke 1200 watt motor
  • Opzetstuk om harde ingrediënten mee fijn te malen
  • Onderdelen kunnen na gebruik zo in de vaatwasser
  • Grote mengkom
  • Speciale blenderkan en citruspers

Minpunten

  • kunststf blenderkan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique 25-11-2016

Werkt geweldig!

Algemene score

10,0
Heel fijne machine, ik gebruik vooral de blender en deze heeft alles binnen enkele seconden alles gepureerd.

Het maakt een beetje lawaai, maar niet teveel.
Hij oogt mooi op het aanrecht en het bijgeleverde tasje met accessoires ziet er ook fraai uit.
Voor elke functie staat duidelijk aangegeven hoe en welke onderdelen erin moeten.

Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Jeattie 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met veel mogelijk heden , gemakkelijk bedienbaar en goed schoon te maken.KOrtom een Topper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews