Kenwood FPM250 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima apparaat voor huiselijk gebruik , niet te groot ! Prima atributen erbij voor veel snijwerk inzetbaar en ook voor heerlijke smoothies .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eline 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een fijne machine die doet waarvoor ik heb gekocht heb, namelijk het maken van baby hapjes. Erg fijn dus dat de machine goed werkt en makkelijk schoon te maken is

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ackermans 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat!

Algemene score

9,0
Het apparaat bekeken en was compact, simpele bediening. Ook niet teveel schoonmaakwerk na het gebruik.Online de reviews nagekeken en die waren positief!

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

FPM250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte hulp voor in de keuken. stijlvol en zeer gebruiksvriendelijk. vooral de smoothiemaker is ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 28-12-2016

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Mooi design. Veel mogelijkheden. Niet te groot. Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Reageer

FionaM 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

8,0
Mooi design, compact apparaat mooi formaat. Alle attributen die nodig zijn, zijn aanwezig. staat stevig en stabiel.

Pluspunten

  • stabiel
  • stevig
  • mooi design
  • compact

Minpunten

  • blenderkan is van plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronnen 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Food processor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als kado. Hadden zelfde apparaat thuis. Helaas deze versie glazen kom.
Wel bij die wij al hadden. Verder prima apparaat

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ontbreekt glazen kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlene 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Stil en makkelijk in gebruik. Lekker makkelijk jus de Orange maken en snel weer schoon

Pluspunten

  • Design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Blunder van plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het product nu een week in bezit, en tot op heden tevreden. Het is een mooi apparaat, met zuignapjes aan de onderzijde,waardoor deze extra stabiel is.

Doet alles snel en relatief stil.

Pluspunten

  • design
  • stil

Minpunten

  • bekers van kunstof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacek Kor 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kenwood Foodprocessor is zeer goede keuze. Werken in de keuken een grote genot
Geef uw keuken nog meer stijl met de kleine en snelle Foodprocessor Kenwood, de compacte en krachtige hulp voor in uw keuken.
Dankzij de nieuwe ingebouwde van Kenwood kunt u elke dag nog gemakkelijker heerlijke gerechten bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Boer 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood MH250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit prachtige apparaat is ziek goed ik hoef nooit meer te kauwen alleen nog maar eten in het ruime reservoir te mikken

Pluspunten

  • DESIGN
  • ACTIE

Minpunten

  • DE HANDLEIDING
  • DOET NET ALSOF IK IDIOOT BEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

ziet er mooi uit

Algemene score

8,0
Deze machine pas 1x gebruikt, dus nog lastig om een goede revue te geven. Maar makkelijk in gebruik, ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maria van Lieverloo 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel handzaam en compact. Goed schoon te maken, kortom de jamie oliver recepten zijn er zo mee gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REO 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik. Makkelijk schoon te malen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Door beperkt formaat geen sta in de weg in de keuken. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • klein formaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. S. 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne keukenmachine

Algemene score

8,0
Ik had eerder de FPM270 en deze heb ik zeer intensief gebruikt. Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe en toen heb ik de FPM250 gekozen aangezien ik de juicer en de notenvermaler niet gebruikte. Deze blender en keukenmachine is erg fijn in gebruik, doet zijn werk fantastisch en is niet te groot voor in mijn keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Boer 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, veel power

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, helemaal met de najaars actie! Het ding ziet er prachtig uit en heeft niet allemaal (voor mij) overbodige assessoires zoals de 270, het broertje van de 250. Ik kan hem iedereen aanraden hoewel ik hem nog niet getest heb want ik moet dit invullen voor de staafmixer, wacht maar even ik gooi dr wel even wat fruit doorheen.....hmmm mandarijn banaan smoothie; ding werkt uitstekend en niet zo luid als andere foodprocessors die ik bediend heb

Pluspunten

  • niet te luid
  • maakt eten klein

Minpunten

  • overdadige veiligheidsinstructies
  • ik ben niet achterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact apparaat

Algemene score

8,0
Een mooi compact en redelijk stil apparaat met veel mogelijkheden dat je rustig op je aanrecht kan laten staan.

Pluspunten

  • compact
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daphne 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte keuken machine, goed merk. Alleen valt het losmaken van de blender/mixer me een beetje tegen, het zit heel erg strak.

Pluspunten

  • compact
  • goede prijs

Minpunten

  • kwetsbaar plastic

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jeanne 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat wat aan de verwachtingen voldoet voor een redelijke prijs. Apparaat is sterk genoeg voor allerhande keuken werkzaamheden. Neemt niet teveel ruimte in. Ook schoonmaken gaat snel door de fijne gebruikte materialen.

Pluspunten

  • Voldoende sterk voor normaal keukengebruik
  • Neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Stroomsnoer is wat kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede machine en heb hem gekozen om baby voedsel te maken. Daarnaast kan ik natuurlijk ook de andere opties makkelijk gebruiken ter voorbereiding op het koken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews