Braun MQ 5245 WH - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5245 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**e@h**l.com 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is goed.
Ziet er degelijk uit. Je hebt verschillende opties en dat is ideaal.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Reageer

e**o@h**l.com 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

8,0
Prima product!
Doet wat het moet doen voor in de keuken!
Heel handig en gebruikersvriendelijk

Reageer

R. D. 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

8,0
Heel goed en krachtig product. Doet z'n werk naar behoren, echter mag de garde wel wat steviger gemaakt worden. Verder een top product. Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Snel fijn gemalen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vaatwasser bestendig
  • In 1 klik te demonteren
  • Meerdere snelheden

Minpunten

  • Maakt wel wat hard geluid

Reageer

p**r@y**o.com 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer set mq 5245

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

8,0
grote vermogen voor de kleine apparaat, maar jammer alleen geen 500 ml kom.

Pluspunten

  • grote vermogen
  • ijscruscher

Minpunten

  • geen 500 ml kom
  • geen 4 bladen

Reageer

Mei Lin 19-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie van kwalitatieve producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

10,0
Het is een zeer kwalitatief product, dat voel je meteen. Bij het gebruik was ik onmiddellijk tevreden van het snelle en ook zeer fijngemalen resultaat bij de blender. Ook de hakmolen maakte van mijn gedroogde kruiden een mooi poedervormig en gebruiksklaar product. ik ben zeer blij! :)

Pluspunten

  • degelijk materiaal
  • goede accessoires met scherpe messen
  • degelijk verpakt, geen schade mogelijk
  • alles in een relatief klein pakket

Reageer

d**a@l**e.nl 09-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden, stil in gebruik en de traploze snelheden zijn makkelijk in te stellen. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Stil in gebruik
  • Goede meegeleverde accessoires

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Reageer

Joost 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

9,0
Wij gebruiken dit type staafmixer al jaren. Nu een nieuw model gekocht. Mooi dat er nu variabele snelheden op zitten. Vooral die grote mengbeker is handig voor smoothies of pesto maken.

Reageer

G J 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Funktioneel en Betrouwbaar. Compleet met veel accesoires !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

9,0
Sinds 1957 betrouwbare keukenapperatuur , voldoet uitstekend prima gebruiksaanwijzing goede prijs !

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geruisarm
  • Mooi disign

Reageer

pascal 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5245 WH

Algemene score

10,0
Veelzijdig, handige sap/smoothie kan. Mixer voelt stevig aan. Toerental makkelijk in te stellen. En vooral: spat niet!!

Pluspunten

  • veel accessoires, handige grote kan
  • sterk

Reageer