ETNA VW649RVS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
49 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW649RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fsf 04-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW649RVS

Algemene score

8,0
Omdat onze oude vaatwasser na ruim tien jaar defect raakte op advies van de monteur deze vaatwasser gekocht. Prima vaatwasser voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • Geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2020

Beste fsf,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de vaatwasser. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 05-08-2020

Beste fsf,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de vaatwasser. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Ellen 10-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW649RVS

Algemene score

8,0
Geluidsarme vaatwasser. Binnenverlichting ok.
Kopjesrek in bovenste korf en bestekbak in onderste korf niet echt handig.
Energiezuinig heeft ook een nadeel. In ons geval betekent dit dat het drogen van de vaat te wensen overlaat. Bestek in bestekbak niet goed droog, zo ook kunststof en metalen borden/pannen.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Geluidsarm
  • Eenvoudige bediening en programmakeuzes

Minpunten

  • Vaat niet goed droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 16-03-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor het delen van deze review. Helaas is er aan de indeling van de korf en of bestekmand niets te veranderen. Het gesloten laten de deur na afloop ( drogen met restwarmte) en de juiste dosering van spoelglansmiddel dragen bij aan het droog-resultaat. Mocht je toch nog vragen hebben neem eens een kijkje op onze website https://www.etna.nl/service/kennisbank/ ) of neem contact op met onze klantenservice
088-8821803

Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Danny 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vaatwasser, erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW649RVS

Algemene score

8,0
gekocht omdat de vorige er mee was gestopt, deze doet zeker niet onder voor de pelgrim.
doet wat ie moet doen, stil en wast goed. lampje binnenin erg handig. wij zijn tevreden

Pluspunten

  • lampje binnenin
  • glansspoel hoeveelheid te verstellen
  • stil

Minpunten

  • bestekbakje niet ideaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-02-2020

Beste Danny,

Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat de vaatwasser zo bevalt.
Heel veel afwas-plezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

José 04-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW649RVS

Algemene score

9,0
Prima ruime vaatwasser met stevige lades waar veel in kan.
Ik was aangenaam verrast door de verlichting in de vaatwasser ;)
De bediening is eenvoudig en duidelijk.

Pluspunten

  • ruim
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Beste José,

Dat is wat we graag lezen, bedankt voor het plaatsen van deze review. Ondanks dat het lampje een verrassing was, hoe handig is het! :-)
Veel afwas-plezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Paul Vreeke 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

En dat lampje hè....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW649RVS

Algemene score

10,0
Een vaatwasser is een vaatwasser. Dit type heeft echter iets héél bijzonder extra's. Een lampje. zodat je goed in de vaatwasser kunt kijken. Verder kun je hem goed in een open keuken plaatsen, want je hoort hem haast niet. En wat tot slot ook wel fijn is, is dat de deur niet openspringt als de vaatwasser klaar is.

Pluspunten

  • no nonsens
  • lampje
  • je hoort hem niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste Paul,
Bedankt voor deze leuke en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over deze vaatwasser met LED binnenverlichting.
Groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer