Bosch SMV68TX03N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Vemde 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch perfect dry afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prima afwasmachine! Hij wast goed schoon en is heel stil tijdens het gebruik. De indeling is perfect en functioneel. De korven zijn goed verstelbaar, goed in te pakken en zien er ook nog mooi uit! De besteklade is even wennen, maar bevalt prima. Fijn dat er toch ook nog een klein bestekbakje onderin staat. Het droogteresultaat is goed. De handgrepen om de korven naar voren te halen zijn praktisch en ook de instelling van de programma's is duidelijk en overzichtelijk. Ook handig is de display op de vloer, waarop je kan zien hoelang het programma nog duurt en waar het mee bezig is. Dat de zeep gelijkmatig over de bovenkant wordt verspreid is ook een pluspunt. Kortom een afwasmachine waar we blij mee zijn en die we zeker aanraden om aan te schaffen!

Pluspunten

  • goede verstelbare korven
  • zeer stil
  • goed in te pakken en veel ruimte
  • besteklade
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na ruim 12 jaar zonder problemen is onze vaatwasser ermee gestopt. Bij onze dealer hebben wij gekozen voor de luxe SMV68TX03N serie 6. Prachtige machine. Wast zeer schoon en is zeer stil.
Kortom weer gekozen voor een kwaliteitsproduct van Bosch.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooi design
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind deze vaatwasser super fijn je hoort hem bijna niet en er zitten genoeg opties op. ook de besteklade vind ik fijn werken. was een bestek bakje gewend maar nu gaat alles veel beter schoon. wij zijn er blij mee
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leoline 23-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht op advies van onze witgoed leverancier. Hij bevalt prima en is inderdaad heel stil. Het afleesbare display op de grond vind ik ook heel handig.
Ik heb af en toe wel moeite met het verstellen van de hoogte van het middenrek.
Bij de vorige vaatwasser zaten twee smalle inzetstukken, die je op de draadeinden van de kopjes rekken kon plaatsen waardoor je er nog een rij kopjes extra op kon zetten. Die mis ik echt.
Verder een top product.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stille vaatwasser met variabele inlaadmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn dat je steeds de indeling vaatwasser kan aanpassen aan de vaat. (Rekjes neerklappen, korf in hoogte verstelbaar etc.)
De rekjes en korven zijn ook van een goede stevige kwaliteit.
Hij is heel stil, en fijn dat de vaatwasser ook zelf de temperatuur kan aanpassen aan de hand van de vervuiling van de vaat.

Pluspunten

  • aanpassing indeling
  • stil
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klant van 26-04-2018

Je moet goed kunnen tetrissen

Algemene score

6,0
Onze hoge Bosch vaatwasser was overleden. Maar toen bleek dat dit type hoge vaatwassers niet meer gemaakt worden door Bosch. De deuren zijn nu nog hoger waardoor wij 1 cm vaatwasser zouden zien bij inbouw. Niet fraai en erg jammer. Deze vaatwasser is een héél stuk kleiner en dat zorgt er voor dat je flink moet Tetrissen om alles er in te krijgen. De stand ECO is bepaald niet eco, de stand AUTO is echt een stuk zuiniger. Jammer dat de rekken onderin niet zo zijn als de vorige, daar kon je meer in kwijt. Ook staan borden veel rechter op waardoor ze elkaar sneller raken. Grote borden (> 24,5 cm) kun je er niet in kwijt. Pannen wel en als je ze reinigt met 'intensieve zone' worden ze schoon.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eveline 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige vaatwasser is 17 jaar geworden dus vandaar dat ik weer voor dit merk heb gekozen en voor de beste uit deze serie. Ik moet nog even wennen aan de nieuwe indeling. Deze heeft een besteklade i.p.v. een bestekrekje Het wasresultaat is geweldig! Wat fijn is dat de rekken in hoogte verstelbaar zijn.

Pluspunten

  • besteklade
  • super droog

Minpunten

  • geen opzetrandje, voor extra rij kopjes.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meggels 25-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser met aparte besteklade,wat wij fijner vinden als een mandje. Wast alle vaat prima schoon, is super stil en heeft een mooie led op de vloer voor informatie over programmaverloop.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fransje 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een super fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne stille vaatwasser, met een besteklade en bestekkorf. De vaatwasser werkt prima en ook het plastic is droog.
Het is echte aanrader.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 16 jaar trouwe dienst weer een Bosch vaatwasser gekocht. Vertrouwen is het sleutelwoord. We gaan uit van weer een lange levensduur en een goed afwasresultaat.

Pluspunten

  • Handig in te pakken
  • Geluisdsarm
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

O. Haremaker 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vertrouwen in het merk door eerdere ervaring en een goede prijs kwaliteit verhouding hebben ons doen besluiten om deze vaatwasser aan te schaffen.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superschoon, stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkelijk waar een topmachine. Superschone vaat, heerlijk stil en zuinig. Het enige minpuntje is dat de kids moeten wennen aan de nieuwe indeling!

Pluspunten

  • Schoon
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Oneconomische indeling
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ABJB 16-03-2018

Een geweldige stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Na 18 jaar een nieuwe vaatwasser. Je merkt de tijd staat niet stil. De besteklade is even wennen maar kan deze niet meer missen. Droogt plastic ook heel goed. De vaatwasser doet goed zijn werk en is heel stil. Tot nu geen negatieve dingen tegen gekomen. Een aanrader.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

super vaatwasser 02-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil en heerlijk schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik was eigenlijk al tevreden met mijn oude vaatwasser, maar nu begrijp ik dat de vaat er pas echt schoon uitkomt, en de plastic bakjes droog, wel even goed neerzetten natuurlijk, en de machine is ook nog lekker stil, een goede aankoop.
Ook ben ik blij met de verlichting in het apparaat en de tijdaanduiding voor het lopende programma.

Pluspunten

  • lekker stil
  • goed schoon
  • goed droog
  • hygiene programma is heel fijn
  • energiezuinig
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker Amersfoort 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schoon & droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie en praktische vaatwasser. De 3 laden en de led binnenverlichting zijn lux, maar het maakt inruimen van de vuile vaat heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • 3 laden
  • led binneverlichting
  • ruime menukeuze
  • energie-zuinig!

Minpunten

  • deur aan de zware kant
  • deur blijft niet in iedere stand open staan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe vaatwasser die gewoon goed schoonmaakt en droogt, stil en zuinig is.
Ben zeer tevreden. Apparaat is ruim, doet alles wat de dealer en folder belooft en de handige extra's zoals verlichting en programma aanduiding op de vloer zijn fijne gadgets. De "auto" functie is erg handig, hoef je verder niet na te denken.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed resultaat
  • Ruime en flexibele indeling
  • Simpele bediening
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Teunis 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In ons nieuwe huis, begaf de oude Whirlpool vaatwasser het na 1,5 week. Heerlijk om weer een vaatwasser te hebben, waar alle vaat inclusief het plastic schoon & droog uit komt.

Pluspunten

  • Schoon & droog
  • Tijdsindicatie op de grond

Minpunten

  • Energiezuinige vaatwassers, draaien zo lang.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John van Boxtel 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie en goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele goede service van BSH met het kiezen van de vaatwasser
Deze is zeer geruisloos en wast perfect schoon en droogt ook nog eens super.

Echt een aanrader

Pluspunten

  • Goede hulp met uitkiezen
  • Mooi design
  • goede indeling
  • resttijd op de vloer
  • vaat is super droog

Minpunten

  • tot op heden nog geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edward 25-08-2017

WYSIWYG

Algemene score

8,0
Maakt een solide indruk en doet gewoon wat ie behoort te doen, m.a.w. gewoonweg goed. De bovenste besteklade kan gemakkelijk verwijderd worden, zodat ook grote wijn glazen goed passen.
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer