Bosch SMV68TX03N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SMV68TX03N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Vemde 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch perfect dry afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Een prima afwasmachine! Hij wast goed schoon en is heel stil tijdens het gebruik. De indeling is perfect en functioneel. De korven zijn goed verstelbaar, goed in te pakken en zien er ook nog mooi uit! De besteklade is even wennen, maar bevalt prima. Fijn dat er toch ook nog een klein bestekbakje onderin staat. Het droogteresultaat is goed. De handgrepen om de korven naar voren te halen zijn praktisch en ook de instelling van de programma's is duidelijk en overzichtelijk. Ook handig is de display op de vloer, waarop je kan zien hoelang het programma nog duurt en waar het mee bezig is. Dat de zeep gelijkmatig over de bovenkant wordt verspreid is ook een pluspunt. Kortom een afwasmachine waar we blij mee zijn en die we zeker aanraden om aan te schaffen!

Pluspunten

  • goede verstelbare korven
  • zeer stil
  • goed in te pakken en veel ruimte
  • besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerda 15-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

droogt slecht

Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

6,0
Heb deze vaatwasser gekocht omdat met beloofde een extra goed droogresultaat te hebben ook bij plastiek. Het tegenovergestelde is waar mijn oude bosch droogde beter dan deze.
In filmpje op site bosch heeft men kopjes geplaatst in bovenste lade, dacht zo capaciteit te vergroten maar kopjes passen niet, alleen bestek. Als je hem hiervoor koop valt het wel behoorlijk tegen.
Vaat is wel steeds uitmuntend schoon, geen enkele etensrest te vinden, en is ook heel stil.
Eco programma duurt 3 uur en 45 min., veel te lang dus, zet hem nu op automatisch duurt dan ook nog 2 uur 45.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • Handige indeling, eenvoudig aan te passen

Minpunten

  • droogt slecht, zeker niet zoals belooft
  • eco program duurt meer dan 3 uur, veel te lang
  • kopjes passen niet in bovenste rek, alleen bestek
  • bestek één voor één in leggen in trede veel tijd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

S. Dalenoord 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid en tijd aangever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Al sinds 1972 ben ik in het bezit van een afwasmachine, ik heb er dan ook meerdere versleten. In december 2018 is bij mij een nieuwe Bosch afwasmachine geïnstalleerd. Nog nooit heb ik een machine gehad die bijna geruisloos zijn werk doet.
Ook heel plezierig vind ik dat ik tijdens het gebruik kan zien hoe lang het proces nog duurt. Dit door de tijdmelding op de vloer ervoor!

Pluspunten

  • Zie boven
  • Schone vaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.P. van Bakel 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser stuurt je niet het bos in!

Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
De Bosch vaatwasser met type SMVTX6803N is een zeer stille machine met een grote variatie aan programma's waardoor je voor elke vast een geschikt type vindt.
Lekker droge schone glanzende vaat als resultaat. Prijs kwaliteit komt zeker tot zijn recht.
Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Veel programma's
  • Praktische indeling

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Rustig, ruim en met een mooi klokje op de keukenvloer om de voortgang te zien. Wast natuurlijk prima, want daarom is deze gekocht ja toch!

Pluspunten

  • Klokje
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ND 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Zeer blij met nieuwe vaatwasser.
Ruime bestek la, dus geen grote bestekbak meer die ruimte inneemt.
Zuinig in gebruik en weinig geluid.

Pluspunten

  • Bestek la
  • Geluidsarm
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Driel 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser A+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Gekozen voor kwaliteit, zuinigheid en geluidsarm (42dB).
Hierover nuttige informatie gekregen van de verkoper.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • volgen van programmaverloop
  • Zeoliet droging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.J.Jansen 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Een fantastische vaatwasser met optimale droging.Veel ruimte zeker door de aparte besteklade bovenin.
Waren uit op een goedkopere vaatwasser maar verkoper attendeerde ons op de Zeolith.
Kostte iets meer maar zeker geen spijt.Je koopt tenslotte niet elke dag een nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronald 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch SMV68TX03N

Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

5,0
Machine maakt tijdens spoelen rare harde geluiden, dit is meer dan de beschreven 42 decibel. erg tevreden over hoe droog de vaat wordt! machine is makkelijk in gebruik, maar bij grote glazen merk je dat je een bestekla in de machine hebt.

Pluspunten

  • Machine maakt ERG droog
  • Verschillende opties die goed passen
  • Verlichting is fantastisch

Minpunten

  • Geluid is meer dan de beloofde 42decibel
  • machine maakt geluid terwijl hij uitstaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Na 22 jaar bosch gaf onze trouwe makker de geest,zonder ooit problemen te hebben gegeven
Dus de keus in overleg met dealer snel gemaakt en weer een bosch

Pluspunten

  • Niet meer nadrogen
  • Zuiniger
  • Stil
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Niet bekend op dit moment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dijkje 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Het is een vaatwasser met veel ruimte. Er kan veel in. En de plastic bakjes worden echt droog! Topapparaat😀

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Tijdsduur af te lezen op grond
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi appparaat, maar vooral lux. Droogt de vaat goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
mooi design. De vaat is direct droog als je de vaatwasser open doet.
Het display op de grond is ook een ware belevenis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel schoon en droog. Vrij stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze vaatwasser gekozen omdat de droogfunctie heel goed is en omdat het een vrij stille machine is. Bij de eerste vaatwasbeurten is gebleken dat dit klopt. Ik ben erg tevreden over de geleverde prestaties.

Pluspunten

  • vaat is heel schoon en droog
  • vaatwasser is stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Na ruim 12 jaar zonder problemen is onze vaatwasser ermee gestopt. Bij onze dealer hebben wij gekozen voor de luxe SMV68TX03N serie 6. Prachtige machine. Wast zeer schoon en is zeer stil.
Kortom weer gekozen voor een kwaliteitsproduct van Bosch.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
ik vind deze vaatwasser super fijn je hoort hem bijna niet en er zitten genoeg opties op. ook de besteklade vind ik fijn werken. was een bestek bakje gewend maar nu gaat alles veel beter schoon. wij zijn er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leoline 23-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht op advies van onze witgoed leverancier. Hij bevalt prima en is inderdaad heel stil. Het afleesbare display op de grond vind ik ook heel handig.
Ik heb af en toe wel moeite met het verstellen van de hoogte van het middenrek.
Bij de vorige vaatwasser zaten twee smalle inzetstukken, die je op de draadeinden van de kopjes rekken kon plaatsen waardoor je er nog een rij kopjes extra op kon zetten. Die mis ik echt.
Verder een top product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stille vaatwasser met variabele inlaadmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

8,0
Fijn dat je steeds de indeling vaatwasser kan aanpassen aan de vaat. (Rekjes neerklappen, korf in hoogte verstelbaar etc.)
De rekjes en korven zijn ook van een goede stevige kwaliteit.
Hij is heel stil, en fijn dat de vaatwasser ook zelf de temperatuur kan aanpassen aan de hand van de vervuiling van de vaat.

Pluspunten

  • aanpassing indeling
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klant van 26-04-2018

Je moet goed kunnen tetrissen

Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

6,0
Onze hoge Bosch vaatwasser was overleden. Maar toen bleek dat dit type hoge vaatwassers niet meer gemaakt worden door Bosch. De deuren zijn nu nog hoger waardoor wij 1 cm vaatwasser zouden zien bij inbouw. Niet fraai en erg jammer. Deze vaatwasser is een héél stuk kleiner en dat zorgt er voor dat je flink moet Tetrissen om alles er in te krijgen. De stand ECO is bepaald niet eco, de stand AUTO is echt een stuk zuiniger. Jammer dat de rekken onderin niet zo zijn als de vorige, daar kon je meer in kwijt. Ook staan borden veel rechter op waardoor ze elkaar sneller raken. Grote borden (> 24,5 cm) kun je er niet in kwijt. Pannen wel en als je ze reinigt met 'intensieve zone' worden ze schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eveline 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
De vorige vaatwasser is 17 jaar geworden dus vandaar dat ik weer voor dit merk heb gekozen en voor de beste uit deze serie. Ik moet nog even wennen aan de nieuwe indeling. Deze heeft een besteklade i.p.v. een bestekrekje Het wasresultaat is geweldig! Wat fijn is dat de rekken in hoogte verstelbaar zijn.

Pluspunten

  • besteklade
  • super droog

Minpunten

  • geen opzetrandje, voor extra rij kopjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meggels 25-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Vaatwasser met aparte besteklade,wat wij fijner vinden als een mandje. Wast alle vaat prima schoon, is super stil en heeft een mooie led op de vloer voor informatie over programmaverloop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews