Bosch Serie 6 SMV68TX03N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMV68TX03N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Vemde 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch perfect dry afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Een prima afwasmachine! Hij wast goed schoon en is heel stil tijdens het gebruik. De indeling is perfect en functioneel. De korven zijn goed verstelbaar, goed in te pakken en zien er ook nog mooi uit! De besteklade is even wennen, maar bevalt prima. Fijn dat er toch ook nog een klein bestekbakje onderin staat. Het droogteresultaat is goed. De handgrepen om de korven naar voren te halen zijn praktisch en ook de instelling van de programma's is duidelijk en overzichtelijk. Ook handig is de display op de vloer, waarop je kan zien hoelang het programma nog duurt en waar het mee bezig is. Dat de zeep gelijkmatig over de bovenkant wordt verspreid is ook een pluspunt. Kortom een afwasmachine waar we blij mee zijn en die we zeker aanraden om aan te schaffen!

Pluspunten

  • goede verstelbare korven
  • zeer stil
  • goed in te pakken en veel ruimte
  • besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje1965 05-11-2019

Boven verwachting

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser heeft mijn oude Bosch vaatwasser na ruim 15 jaar trouwe dienst vervangen. Wat een geweldig aparaat, bovenverwachting! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

kaatje1965 19-06-2019

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Na 15 jaar heeft onze Bosch vaatwasser het begeven vandaar weer voor Bosch gekozen. Op advies hebben we gekozen voor een vaatwasser met Zeolith waarover we buitengewoon tevreden zijn. Machine is fluisterstil, wast goed schoon en droogt perfect.

Deze vaatwasser heeft voldoende programma's, een handige besteklade, binnenverlichting, wijnglazenhouder en ruim voldoende verstelbare rekjes waarmee we de vaatwasser volledig naar onze wens kunnen inruimen.

Wat een vooruitgang in de afgelopen 15 jaar! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jurgen 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Na jaren lang een Siemens droger gehad te hebben was ik eigenlijk niet meer van plan om een Siemens of een Bosch te nemen. Ik vond vooral de kwaliteit van het drogen erg tegen vallen. Niet alleen voor mij zelf maar ook (ik verkocht zelf in een elektronica zaak) omdat ik veel klachten van klanten hierover kreeg. De korte programma's waren onbruikbaar. Er bleef altijd een bodem water op met name de glazen liggen. Op advies van een ex collega toch besloten om na zoveel jaar voor deze Bosch te gaan. De kwaliteit is sterk verbeterd, van het materiaal maar zeker het resultaat. Ook op de korte programma's wordt het goed schoon en inderdaad perfect droog. Tot nu toe geen seconde spijt van goed. Een echte aanrader

Pluspunten

  • goede kwaliteit materiaal
  • zeer stil
  • Perfect droog
  • Handige indeling

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandro 26-01-2019

Prachtige machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

8,0
Lekker stil, projectie van programma en duur op de grond is handig en geinig, had meer verwacht van droging van plastic gaat maar misschien word dat beter na verandering van de instellingen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

gerda 15-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

droogt slecht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

6,0
Heb deze vaatwasser gekocht omdat met beloofde een extra goed droogresultaat te hebben ook bij plastiek. Het tegenovergestelde is waar mijn oude bosch droogde beter dan deze.
In filmpje op site bosch heeft men kopjes geplaatst in bovenste lade, dacht zo capaciteit te vergroten maar kopjes passen niet, alleen bestek. Als je hem hiervoor koop valt het wel behoorlijk tegen.
Vaat is wel steeds uitmuntend schoon, geen enkele etensrest te vinden, en is ook heel stil.
Eco programma duurt 3 uur en 45 min., veel te lang dus, zet hem nu op automatisch duurt dan ook nog 2 uur 45.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • Handige indeling, eenvoudig aan te passen

Minpunten

  • droogt slecht, zeker niet zoals belooft
  • eco program duurt meer dan 3 uur, veel te lang
  • kopjes passen niet in bovenste rek, alleen bestek
  • bestek één voor één in leggen in trede veel tijd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

S. Dalenoord 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid en tijd aangever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Al sinds 1972 ben ik in het bezit van een afwasmachine, ik heb er dan ook meerdere versleten. In december 2018 is bij mij een nieuwe Bosch afwasmachine geïnstalleerd. Nog nooit heb ik een machine gehad die bijna geruisloos zijn werk doet.
Ook heel plezierig vind ik dat ik tijdens het gebruik kan zien hoe lang het proces nog duurt. Dit door de tijdmelding op de vloer ervoor!

Pluspunten

  • Zie boven
  • Schone vaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.P. van Bakel 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser stuurt je niet het bos in!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
De Bosch vaatwasser met type SMVTX6803N is een zeer stille machine met een grote variatie aan programma's waardoor je voor elke vast een geschikt type vindt.
Lekker droge schone glanzende vaat als resultaat. Prijs kwaliteit komt zeker tot zijn recht.
Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Veel programma's
  • Praktische indeling

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Rustig, ruim en met een mooi klokje op de keukenvloer om de voortgang te zien. Wast natuurlijk prima, want daarom is deze gekocht ja toch!

Pluspunten

  • Klokje
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ND 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Zeer blij met nieuwe vaatwasser.
Ruime bestek la, dus geen grote bestekbak meer die ruimte inneemt.
Zuinig in gebruik en weinig geluid.

Pluspunten

  • Bestek la
  • Geluidsarm
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Driel 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser A+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Gekozen voor kwaliteit, zuinigheid en geluidsarm (42dB).
Hierover nuttige informatie gekregen van de verkoper.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • volgen van programmaverloop
  • Zeoliet droging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.J.Jansen 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Een fantastische vaatwasser met optimale droging.Veel ruimte zeker door de aparte besteklade bovenin.
Waren uit op een goedkopere vaatwasser maar verkoper attendeerde ons op de Zeolith.
Kostte iets meer maar zeker geen spijt.Je koopt tenslotte niet elke dag een nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronald 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch SMV68TX03N

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

5,0
Machine maakt tijdens spoelen rare harde geluiden, dit is meer dan de beschreven 42 decibel. erg tevreden over hoe droog de vaat wordt! machine is makkelijk in gebruik, maar bij grote glazen merk je dat je een bestekla in de machine hebt.

Pluspunten

  • Machine maakt ERG droog
  • Verschillende opties die goed passen
  • Verlichting is fantastisch

Minpunten

  • Geluid is meer dan de beloofde 42decibel
  • machine maakt geluid terwijl hij uitstaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Na 22 jaar bosch gaf onze trouwe makker de geest,zonder ooit problemen te hebben gegeven
Dus de keus in overleg met dealer snel gemaakt en weer een bosch

Pluspunten

  • Niet meer nadrogen
  • Zuiniger
  • Stil
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Niet bekend op dit moment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dijkje 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Het is een vaatwasser met veel ruimte. Er kan veel in. En de plastic bakjes worden echt droog! Topapparaat😀

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Tijdsduur af te lezen op grond
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi appparaat, maar vooral lux. Droogt de vaat goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
mooi design. De vaat is direct droog als je de vaatwasser open doet.
Het display op de grond is ook een ware belevenis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel schoon en droog. Vrij stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze vaatwasser gekozen omdat de droogfunctie heel goed is en omdat het een vrij stille machine is. Bij de eerste vaatwasbeurten is gebleken dat dit klopt. Ik ben erg tevreden over de geleverde prestaties.

Pluspunten

  • vaat is heel schoon en droog
  • vaatwasser is stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

10,0
Na ruim 12 jaar zonder problemen is onze vaatwasser ermee gestopt. Bij onze dealer hebben wij gekozen voor de luxe SMV68TX03N serie 6. Prachtige machine. Wast zeer schoon en is zeer stil.
Kortom weer gekozen voor een kwaliteitsproduct van Bosch.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
ik vind deze vaatwasser super fijn je hoort hem bijna niet en er zitten genoeg opties op. ook de besteklade vind ik fijn werken. was een bestek bakje gewend maar nu gaat alles veel beter schoon. wij zijn er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leoline 23-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68TX03N

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht op advies van onze witgoed leverancier. Hij bevalt prima en is inderdaad heel stil. Het afleesbare display op de grond vind ik ook heel handig.
Ik heb af en toe wel moeite met het verstellen van de hoogte van het middenrek.
Bij de vorige vaatwasser zaten twee smalle inzetstukken, die je op de draadeinden van de kopjes rekken kon plaatsen waardoor je er nog een rij kopjes extra op kon zetten. Die mis ik echt.
Verder een top product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews