Siemens iQ700 SX677X06TN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 SX677X06TN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hvvoorden 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer stille vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

7,0
Deze inbouwvaatwasser is zoals beloofd zeer stil en zuinig in gebruik. Echter door de grote hoeveelheid aan optie is mij nu nog niet direct duidelijk welke stand het beste is voor de hoeveelheid vieze vaat. Vaak is de vaat niet 100% na toch een programma doorlopen te hebben van dik 2 uur. Ook merk ik dat de vaatwasblokjes niet helemaal opgelost worden. Ik ben nog niet tevreden over de aankoop

Pluspunten

  • heel stil
  • erg zuinig
  • tijdsdisplay

Minpunten

  • vaat is niet schoon
  • afspoelen vooraf is noodzakelijk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees25072019 25-07-2019

Perfect schoon en kunststof bekers goed droog

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

10,0
Ik heb de Siemens vaatwasser SX677X06TN vorige maand laten installeren. Wij zijn erg tevreden over deze vaatwasser. Maakt perfect schoon! Handige lichtfunctie. En via app te bedienen en eventueel aan te passen. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erick1978 28-05-2019

Stille krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

10,0
Makkelijk bedienbaar met de Home Connect App, zeer stil, energiezuinig en veel ruimte voor het servies en bestek.
Ik kan deze vaatwasser iedereen aanbevelen.
En hij is ook nog gewoon mooi van binnen...
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

dRobje 29-06-2018

Top vaatwasser!

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

8,0
Wij hadden hiervoor al een Siemens vaatwasser (inmiddels 14rjr oud), dus wij waren benieuwd wat er allemaal gewijzigd zou zijn. Het werd toch een complete verrassing.
Volledig digitaal met ondersteuning van WiFi. De WiFi hebben wij nog niet aan de praat gekregen. Kennelijk nog te moeilijk voor de samenwerking fabrikant en appbouwer.
Terug naar de vaatwasser. Uitstekende schoonmaakprestaties met een perfect droogresultaat. Wat ons het meest opvalt is de briljante indeling van de rekken. Je kunt werkelijk alles wegklappen, opklappen, neerklappen, combineren en naar hartenlust zelf indelen. Super apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mees 12-02-2018

Slim apparaat voor schone vaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

8,0
Sinds een paar dagen deze vaatwasser in huis. Het viel ons op dat het drogen in de automatische stand niet helemaal goed was gegaan. Dat kun je nog apart instellen. Wij hebben glansspoelmiddel in het apparaat gegoten en nu is het goed.

Verder stil apparaat en duidelijke keuzes op de bedieningsknoppen.

de bestekla bovenin vind ik niet geweldig, het lijkt of dat een mider schoon resultaat geeft dan een bak. ik heb van de vorige vaatwasser de bak bewaard voor de zekerheid maar nog te kort in gebruik om het goed te kunnen beoordelen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vosske 06-12-2017

TOP apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijke, stille, energiezuinige vaatwasser. De tijdindicatie projectie op de vloer is erg handig om te zien hoe ver het programma is.

Voor het perfecte eindresultaat wel gebruik maken van apart glansspoelmiddel!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jet66 27-11-2017

Heel fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

10,0
Nu ongeveer 2 maanden in gebruik en echt heel blij met onze aankoop. Apparaat is echt super-stil en er kan enorm veel vaat tegelijk in. En zelfs dan is alles ook nog echt schoon. Alleen nog wel een heel klein beetje nadrogen nodig. Home-connect is ook handig, maar vooral leuk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leyla27 01-08-2017

Droogresultaat valt tegen en onhandige besteklade

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

4,0
Bestek in de besteklade wordt niet schoon. Helaas werd er geen bestekkorfje bijgeleverd, dus we gebruiken nu de oude korf uit de vorige machine weer ook al past die niet helemaal. In deze korf wordt het bestek namelijk wel schoon.
De vaat wordt niet droog, ook niet wanneer de (duurdere) intensief drogen functie is ingeschakeld.
De machine biedt veel mogelijkheden, maar omdat de was- en droogresultaten in de meest intensieve stand ook al tegenvallen, gebruiken wij de eco, auto, glas, snel, vario speed plus standen helaas niet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

B.Segboer 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stukje kwaliteit

Geschreven voor: Siemens iQ700 SX677X06TN

Algemene score

10,0
Na een teleurstelling van een ander merk, gekozen voor een kwaliteitsproduct van Siemens. Heerlijk geluidsarm en makkelijk te bedienen. Gaan hier veel plezier aan beleven. Wast zeer schoon en is gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • kwaliteit
  • Gemakkelijk te bedienen en heerlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer