Bosch Serie 4 SMV46CX05N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 SMV46CX05N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

De Bosch Serie 4 SMV46CX05N zorgt voor echt schone vaat. Deze inbouwvaatwasser reinigt met de HygiënePlus-functie namelijk op hoge temperatuur, zodat zelfs de meest vuile vaat toch goed schoon wordt. Sterker nog: 99 procent van de bacteriën wordt gedood. Als je een keertje haast hebt, schakel je natuurlijk de VarioSpeed-functie in. Hiermee verkort de vaatwasser de spoeltijd met maar liefst 50 procent. Fijne bijkomstigheid: dankzij de SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met maar 46db. Het is maar goed dat je middels een rode ledspot op de vloer kunt zien of de vaatwasser nog bezig is.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonidas 01-01-2018

Verandering

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

6,0
7
Diverse programma's geprobeerd maar in tegenstelling tot onze vorige machine vinden wij het bij het openen van de vaatwasser een natte bedoeling. Alle wanden van de machine zijn kletsnat. Vaat is wel droog mits je de kunststof delen niet aanraakt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide,duidelijke bediening,programma keuze,prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit zeer goed. veel positieve reviews en test van de consumentenbond uitstekend. zuinig niet alleen A++ maar ook in waterverbruik.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • verbruik
  • bediening
  • A merk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tolsmaf 08-12-2017

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vaatwasser pas 2 weken maar bevalt nu al goed. Handige indeling en wast goed schoon. Wat opvalt is dat naast de vele mogelijkheden en programma’s de vaat droog is als het klaar is met een programma.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sassie 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser nadat die van ons echt toe was aan vervanging. Wij zochten naar een goede vaatwasser maar ook wel naar een vaatwasser met een schappelijke prijs. Prijs kwaliteit moest aantrekkelijk zijn. Het duurde niet lang voordat we bij de Bosch uitkwamen. Nette vaatwasser, alles wat wij wilden en een nette prijs. Daarnaast gebruiksvriendelijk en een goede indeling. Inmiddels hebben wij hem een kleine maand in gebruik en zijn erg tevreden, hij draait ook vrijwel geruisloos en hij gaat automatisch uit als hij klaar is met draaien. Wij zijn erg tevreden!!

Pluspunten

  • Voldoende mogelijkheiden
  • Geruisloos
  • Gaat automatisch uit na einde programma
  • Vaat is goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Ik had gedacht dat een A++ vaatwasser niet veel ruimte zou bieden, maar dat klopt niet. Ik kan er veel in kwijt. Je hoort hem nauwelijks. Het lichtje op de vloer is best wel handig, ook al vond ik het aanvankelijk maar overbodig. Het tabletvakje is ook slim bedacht. De geruite dekseltjes van de bestekmand kun je wegklappen, heel handig! Er zit een kort tekstje met uitleg boven de bedieningsknoppen. Zonder de gebruiksaanwijzing te lezen kon ik de machine aanzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te aanzetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vaatwasser bosch 25-06-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
De vaat wordt echt schoon en het geluid is een verademing vergeleken met de vorige machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bernard 08-06-2020

Fijne vaatwasser voor goede prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser, doet wat hij moet doen, vaat is schoon en droog en is stil in geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Machiel 29-04-2020

Goedekoop

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Hij is stil. Hij is gemakkelijk te bedienen
Maakt de vaat uitstekend schoon!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jantinus 28-03-2020

Bosch Op Herhaling

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Nieuwe keuken, met natuurlijk weer een vaatwasser van meneer bos;
Even getwijfeld mbt inbouw in een method-keuken, maar na een eerder 7 jaar Bosch, vrijstaand, (en nog steeds werkend), de keuze gemaakt voor betrouwbaarheid. Nog maar kort in gebruik, maar met hetzelfde bedieningsgemak als de vorige. Een groot voordeel, geen leercurve. :-). Het gaat er natuurlijk om hoe het er uit komt... En ja, de eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat ik eigenlijk niet merk dat er een nieuwe vaatwasser staat (behalve dan dat ik een recente factuur zie). Oja, en een lampje op de vloer... Dat heb ik onderschat bij mijn voorbereiding; ik zie nu niet meer de resttijd, (had ik een ander model moeten kiezen). Maar goed, hij/zij meldt zich als de vaat gereed is, dus al met al.... Gewoon Doorgaan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 15-03-2020

Een top machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Een goede machine, maar dat mag ook wel met een goede recensie op de consumentengids. Dat was ook een voorname reden om deze te overwegen en na rijk beraad zelfs aan te schaffen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Familie. Vd Ende 08-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

9,0
Maakt de vaat super schoon. Meerdere wasprogramma's te kiezen . Lekker stil als de vaatwasser aan staat.

Pluspunten

  • Stil
  • Meerdere wasprogramma's

Minpunten

  • Bestekrekje kan maar op 1 plek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 30-01-2020

Vaatwashulpje

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Zelfs mijn vrouw snapt hoe gemakkelijk de Bosch werkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vaatwasser 19-11-2019

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Heel blij ben ik met deze vaatwasser!
Makkelijk in gebruik en energie zuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

mariska 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser voor prima prijs!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

9,0
Een vaatwasser met veel opties!! Energiezuinig, variospeed waardoor je met een verjaardag even gauw een wasje tussendoor kan draaien, hij is stil in gebruik.
Verder veel opbergruimte in de couverts!!! Wij hebben een gezin met 4 kids en met 1 x draaien op een dag red ik het prima!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-07-2019

Innovatie doorgevoerd.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Mijn 12 jaar oude vaatwasser (eveneens bosch)was aan vervanging toe. Wat een veranderingen merk je dan. Een aparte starttoets waardoor de machine na de vastwas vanzelf uitschakelt. De eco toets. Een schone wasbeurt met minder water en stroom. De extra droog toets en instellingsindicaties. Een duidelijke verbetering ten opzichte van het vorige exemplaar. Innovatie ten top. Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze nieuwe bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c visser 22-02-2019

stil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
goede machine allen het bestekkorfje zit op een heel verkeerde plek.daardoor niet een optimale belading in de onderste korf.bij onze vorige Boschvaatwasser de
smv63noo eu/25 kon je bestekkorfje op meerdere plaatsen zetten.dan was de belading voordeliger dan nu
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 26-10-2018

Goede vaatwasser, maakt alles goed schoon

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser, maakt alles goed schoon zelfs op kort programma en dat zonder eerst af te spoelen onder de kraan!

Wel jammer dat de plastic bakjes nog erg nat eruit komen ook als ik de knop indruk voor ' extra droog '
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k lee 25-10-2018

vult makkelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
deze vaatwasser vult makkelijker dan mijn vorige. kan alles makkelijk een plekje geven. ook als ze wat dichter op elkaar zitten wordt het goed schoon. licht indicatie op vloer is wel makkelijk en veel keuze in programma's. plastic komt er niet helemaal droog uit maar dat is vanwege de eu eisen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

laroel 02-07-2018

Wast schoon maar is absoluut niet droog

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

6,0
De Machine wast schoon en is stil maar hij droogt slecht. Zelfs met de 'extra' droogfunctie. Onze oude vaatwasser droogde de kopjes en het plastic beter en deze was maar 4 jaar oud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ellis 24-06-2018

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser ,geruisloos ,fijn met dat lichtje op de grond voor tijdinducatie, ook variospeed erg makkelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews