Bosch Serie 4 SMV46CX05N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angela 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had gedacht dat een A++ vaatwasser niet veel ruimte zou bieden, maar dat klopt niet. Ik kan er veel in kwijt. Je hoort hem nauwelijks. Het lichtje op de vloer is best wel handig, ook al vond ik het aanvankelijk maar overbodig. Het tabletvakje is ook slim bedacht. De geruite dekseltjes van de bestekmand kun je wegklappen, heel handig! Er zit een kort tekstje met uitleg boven de bedieningsknoppen. Zonder de gebruiksaanwijzing te lezen kon ik de machine aanzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te aanzetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ina66 09-08-2017

Stil en schoon

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is aanmerkelijk stiller dan onze vorige Bosvh vaatwasser.
De vaat wordt goed schoon. De programmaduur is wel langer dan we gewend waren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sassie 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser!!

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser nadat die van ons echt toe was aan vervanging. Wij zochten naar een goede vaatwasser maar ook wel naar een vaatwasser met een schappelijke prijs. Prijs kwaliteit moest aantrekkelijk zijn. Het duurde niet lang voordat we bij de Bosch uitkwamen. Nette vaatwasser, alles wat wij wilden en een nette prijs. Daarnaast gebruiksvriendelijk en een goede indeling. Inmiddels hebben wij hem een kleine maand in gebruik en zijn erg tevreden, hij draait ook vrijwel geruisloos en hij gaat automatisch uit als hij klaar is met draaien. Wij zijn erg tevreden!!

Pluspunten

  • Voldoende mogelijkheiden
  • Geruisloos
  • Gaat automatisch uit na einde programma
  • Vaat is goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Truus 13-07-2017

Geweldige vaatwasser

Algemene score

10,0
Vaatwasser is super stil, veel keuze mogelijkheden kort programma en extra droog o.a.
Topper van een machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Mirjam 07-07-2017 Product paar weken in bezit

Wat een apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk apparaat. Een heerlijk schone vaat! en dat zonder geluid van de machien en zo zuinig dat ik er ook nog geld mee verdien!
Nee even zonder dollen. Dit is echt een hele fijne, ruime, stille schone vaatwasser. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • zo vreselijk stil
  • vaat wordt echt heel schoon
  • Hij droogt ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Goed afwasresultaat, stil én goed in te bouwen door vakman.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door vakman in laten bouwen in een bestaande keuken, mét: duidelijk bediening, vrij stille werking én een goed afwasresultaat! Dus zeer tevreden over deze nieuwe aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • (vrij) stille werking
  • goed afwasresultaat

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neval 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat Bosch ergens voor staat.
makkelijk in bediening, reinigt goed en veilig.
ik vertrouw erop dat de vaat goed schoon wordt.

Pluspunten

  • vaat goed schoon
  • machine is stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Najat 30-06-2017 Product paar dagen in bezit

Blij met mijn aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor Bosch na 10jaar trouwe dienst van Whirlpool. We hebben de Bosch nu 1 week in gebruik en ben zeer tevreden. Vooral de ruime en goede indeling. Hij is erg stil en het brandende lichtje tijdens het wassen is heel fijn.

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Stil
  • Rood lichtje op de vloer tijdens het wassen
  • Zuinig

Minpunten

  • (Nog) niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Najat 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Ruim van binnen, heel stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima vaatwasser. Hij is erg stil, ruim van binnen. Goede indeling ook. Inklapbare stukjes voor grote vaat. Ook handig dat er een rood lichtje op de grond brandt wanneer de vaatwasser nog bezig is. Eigenlijk heb ik geen minpunten. De cashback actie is leuk meegenomen!

Pluspunten

  • rood lampje wanneer de vaatwasser bezig is
  • ruime indeling
  • stil
  • meerdere programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk (Tilburg) 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

geluidsstil weinig waterverbruik super schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb voor deze machine gekozen omdat het een top machine is in alle gebruiksvormen.
stil,schone vaat,snel,weinig waterverbruik gewoon een goed resultaat voor de prijs van deze machine.

Pluspunten

  • schoon resultaat
  • weinig waterverbruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

vaatwasser SMV46CX05N

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Altijd tevreden over mijn Bosch aankopen.
Vaatwasser zeer tevreden. Alle opties die ik wil hebben zitten er op
Indeling prima
Zeer aan te raden
A++ apparaat dus ook zeer zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper van der Veer 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goed wassende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had een prima Siemens, die na een half jaar door een ongeluk total loss was. Wilde dezelfde vaatwasser, maar was niet voorradig. Toen deze BOSCH-vaatwasser gekocht die iets uitgebreider is, met extra een zelfreinigingsprogramma en een droog-optie voor de vaat. Ben erg tevreden over deze vaatwasser, met name met het 70 graden programma, waarmee alles schoon wordt en een snel 45-gaden programma (half uurtje) waar je haast alles in korte tijd schoon hebt. Kun je snel in 2 maal alle vaat weg wassen, alles in anderhalf uur tijd. Echt perfect!!

Pluspunten

  • 70 graden programma
  • 45 graden snel programma (30 minuten)
  • Duur van het programma aan te passen
  • Zelfreiniging
  • Droogprogramma

Minpunten

  • 46 Db - hoor je wel als het stil is in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjisse 05-06-2017 Product paar weken in bezit

Duitse kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met logische en eenvoudige bediening. Ook het inbouwen was eenvoudig met de duidelijke handleiding.
De kwaliteit straalt er af.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Stil
  • Degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PRIMA 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

PRIMA

Algemene score

10,0
ALS JE EEN MIELE GEWEND BEN MAAR 6 JAAR BEGEEFT HET. WILDE IK EENS EEN MIDDENKLASSE. WANT MIELE IS TOCH JE VAN HET. DUS ONDER DE MIDDENKLASSENS GAAN KIJKEN EN LEEK ONS BOSCH WEL HEEL IDEAAL. EN OMDAT DE KINDEREN EN MAN VONDEN DAT IK NA EEN HALF JAAR MET DE HAND STOND AF TE WASSEN MAAR TOCH WEER EENS EEN VAATWASSER MOEST KRIJGEN. EN DAT VOOR DE MOEDERDAG!
HIJ IS HEEL STIL, HANDIG MET HET RODE LAMPJE OP DE GROND ZODAT JE ZIET DAT IE AANSTAAT. GEWOON HEERLIJK WEER VERWEND WORDEN DOOR EEN VAATWASSER TIJD VOOR ANDERE DINGEN. EN HOOP DAT IE ONS HEEL VEEL JAREN TROUW BLIJFT, EN NIET ALS DE MIELE NA 6 JAAR WEG ( EN TWEE KEER GERAPAREERD VOOR BEST HOOG BEDRAG). WE GAAN HET PROBEREN BOSCH WE VERTROUWEN OP JE!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sharmila 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinig, stil en schoon

Algemene score

9,0
Deze machine voldoet aan mijn verwachtingen en werkt prima.We hebben de vaatwasser nu twee weken. Het is een prima vaatwasser die je vrijwel niet hoort. Het wasresultaat is goed, alleen kunststof bekers en bakjes blijven wat vochtig.

Pluspunten

  • stil
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Solide vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we hebben 14 jaar lang een Bosch gehad (doet het nog steeds, maar een ander heeft er nu plezier van). Met een nieuwe keuken, wilden we graag een inbouwvaatwasser. Bij de nieuwe keuken zat een vaatwasser inbegrepen, maar beviel slecht. Dus toch maar weer een Bosch gekocht. Ben erg blij. Maakt goed schoon, tevreden met de indeling en een solide apparaat.

Pluspunten

  • geen onnodige extra's
  • deugdelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer