Bosch Serie 4 SMV46CX05N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonidas 01-01-2018

Verandering

Algemene score

6,0
7
Diverse programma's geprobeerd maar in tegenstelling tot onze vorige machine vinden wij het bij het openen van de vaatwasser een natte bedoeling. Alle wanden van de machine zijn kletsnat. Vaat is wel droog mits je de kunststof delen niet aanraakt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide,duidelijke bediening,programma keuze,prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit zeer goed. veel positieve reviews en test van de consumentenbond uitstekend. zuinig niet alleen A++ maar ook in waterverbruik.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • verbruik
  • bediening
  • A merk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sassie 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser!!

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser nadat die van ons echt toe was aan vervanging. Wij zochten naar een goede vaatwasser maar ook wel naar een vaatwasser met een schappelijke prijs. Prijs kwaliteit moest aantrekkelijk zijn. Het duurde niet lang voordat we bij de Bosch uitkwamen. Nette vaatwasser, alles wat wij wilden en een nette prijs. Daarnaast gebruiksvriendelijk en een goede indeling. Inmiddels hebben wij hem een kleine maand in gebruik en zijn erg tevreden, hij draait ook vrijwel geruisloos en hij gaat automatisch uit als hij klaar is met draaien. Wij zijn erg tevreden!!

Pluspunten

  • Voldoende mogelijkheiden
  • Geruisloos
  • Gaat automatisch uit na einde programma
  • Vaat is goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had gedacht dat een A++ vaatwasser niet veel ruimte zou bieden, maar dat klopt niet. Ik kan er veel in kwijt. Je hoort hem nauwelijks. Het lichtje op de vloer is best wel handig, ook al vond ik het aanvankelijk maar overbodig. Het tabletvakje is ook slim bedacht. De geruite dekseltjes van de bestekmand kun je wegklappen, heel handig! Er zit een kort tekstje met uitleg boven de bedieningsknoppen. Zonder de gebruiksaanwijzing te lezen kon ik de machine aanzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te aanzetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 07-04-2018

Super apparaat

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat en doet wat hij moet doen.
En ook erg stil dacht dat ik hem nog aan had staan de eerste keer.
We waren anders gewend van een ander merk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

famsmits 21-03-2018

Betrouwbare vaatwasser voor een redelijke prijs

Algemene score

8,0
Mbv. van de meegeleverde installatiehandleiding was de vaatwasser goed te installeren. Omdat deze vaatwasser erg leek op onze vorige van een ander merk zagen een drastische veranderingen. Alleen dat alle lades, rekjes en wieltjes het weer doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ad 10 02-03-2018

Mooie machine

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat, lekker stil, ruimte genoeg en zuinig.
Een min puntje: er zaten geen bladmontage plaatjes bij.
Gelukkig had ik deze bewaard van mijn (19 jaar) oude Siemens vaatwasser.
Hopelijk gaat deze net zo lang mee.
Met vriendelijke groet,
Ad
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Danny1977 09-02-2018

Precies wat ik had gehoopt

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Bosch werd me aanbevolen door een service monteur.
Doet wat hij moet doen. Alleen nog een beetje aanrommelen met de indeling, mar dat komt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johan 01-02-2018

Mooie degelijke vaatwasmachine

Algemene score

10,0
Vorige vaatwasser vervangen voor deze Bosch.
De vaat wordt schoner, zelfs witte resten op glazen welke al aanwezig waren verdwijnen meer na elke wasbeurt.
Deze is ook weer een stukje stiller geworden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam66 24-01-2018

Werkelijk heel stil!

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet geheel aan verwachtingen! Stil, snel en energiezuinig. In de eerste week van gebruik was het even zoeken naar de juiste indeling. Dat gaat nu prima!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wmta 12-01-2018

Stevige kwaliteit

Algemene score

10,0
Alles ziet en voelt net wat steviger en luxer aan. Ook passen mijn grote borden er makkelijk in. Ik ben erg blij met deze vaatwasser!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eddy 26-12-2017

Dik tevreden over de Bosch vaatwasser.

Algemene score

8,0
Een stille, goed functioneerde vaatwasser. Indicator dat het programma nog loopt is zeer handig. Helaas zijn de bordrekjes niet scharnierend van de bovenlade, maar dat is geen ramp, de vaat komt er schoon uit. Tevreden over de aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tolsmaf 08-12-2017

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vaatwasser pas 2 weken maar bevalt nu al goed. Handige indeling en wast goed schoon. Wat opvalt is dat naast de vele mogelijkheden en programma’s de vaat droog is als het klaar is met een programma.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WvB03 22-09-2017

Geweldige vaatwasser

Algemene score

10,0
De Bosch Silence Plus Vaatwasser is een handig gebruiksvriendelijk apparaat met voldoende keuze mogelijkheden. De vaat komt er schoon en droog uit. Werkt dus prima en voldoet volledig aan onze eisen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ina66 09-08-2017

Stil en schoon

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is aanmerkelijk stiller dan onze vorige Bosvh vaatwasser.
De vaat wordt goed schoon. De programmaduur is wel langer dan we gewend waren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Truus 13-07-2017

Geweldige vaatwasser

Algemene score

10,0
Vaatwasser is super stil, veel keuze mogelijkheden kort programma en extra droog o.a.
Topper van een machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk apparaat. Een heerlijk schone vaat! en dat zonder geluid van de machien en zo zuinig dat ik er ook nog geld mee verdien!
Nee even zonder dollen. Dit is echt een hele fijne, ruime, stille schone vaatwasser. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • zo vreselijk stil
  • vaat wordt echt heel schoon
  • Hij droogt ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 04-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed afwasresultaat, stil én goed in te bouwen door vakman.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door vakman in laten bouwen in een bestaande keuken, mét: duidelijk bediening, vrij stille werking én een goed afwasresultaat! Dus zeer tevreden over deze nieuwe aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • (vrij) stille werking
  • goed afwasresultaat

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neval 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat Bosch ergens voor staat.
makkelijk in bediening, reinigt goed en veilig.
ik vertrouw erop dat de vaat goed schoon wordt.

Pluspunten

  • vaat goed schoon
  • machine is stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Najat 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blij met mijn aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor Bosch na 10jaar trouwe dienst van Whirlpool. We hebben de Bosch nu 1 week in gebruik en ben zeer tevreden. Vooral de ruime en goede indeling. Hij is erg stil en het brandende lichtje tijdens het wassen is heel fijn.

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Stil
  • Rood lichtje op de vloer tijdens het wassen
  • Zuinig

Minpunten

  • (Nog) niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews