Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMV46IX03N

Vergelijkbare producten

Siemens SN636X01IN

Siemens SN636X01IN Best Reviewed sep 2019
8,8 (82)
Best Reviewed sep 2019
Bekijk alle Inbouw vaatwassers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SMV46IX03N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JM 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

inbouw vaatwasser; geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

8,0
een geweldig goede vaatwasser. geruisloos. gelukkig zie je aan de vloerlamp of hij aan of uit staat. schakelt automatisch volledig uit. glaswerk is weer als nieuw. wast goed schoon en droogt, ook kunststof goed. perfect apparaat.

Pluspunten

  • geruisloos
  • wast goed schoon
  • droogt alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 16-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen afwasmachine.
Is inderdaad heel stil.
Rode lampje dat op de vloer schijnt heel makkelijk, zie je meteen dat de machine klaar is.
Machine geeft ook met 4 heel bescheiden piepjes aan dat het programma klaar is.
Afwas goed schoon en droog.
Gebruik wel goede wasmiddelen, heb slechte ervaring met huismerken.

Pluspunten

  • stille machine
  • makkelijke bediening
  • wast goed schoon en droog

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne Hanson 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

9,0
vaat wordt goed schoon gemaakt, gemakkelijke veel programma keuze, redelijk stille machine aanrader

Pluspunten

  • goed schoon
  • vodoende programma's
  • redelijk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Maessen 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

10,0
Door goede serviceverlening van BCC in het bezit gekomen van deze vaatwasser. Doet precies wat ie moet doen; schoon servies, tal van bedieningsmogelijkheden waaronder een snel programma (handig voor als je een feestje hebt) en vrijwel geruisloos. Het lampje op de vloer is ook handig zodat je weet dat het apparaat loopt. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vrijwel geruisloos
  • Erg veel mogelijkheden
  • Prijs
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaaatwasser 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect.Mooi uitgevoerd.Prima werking.Veel programma's. Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

10,0
Uitstekend product en technisch prima uitgevoerd. Wij hebben jaren ervaring met Bosch producten tot volle tevredenheid. Eenvoudige werking met divers mogelijkheden.

Pluspunten

  • Prima werking
  • Voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

8,0
De reparative bleek erg duur uit te vallen dus een vervanger aangeschaft.
Het werd de bosch.
Reeds om 7uur stonden de monteurs op de stoep en binnen een klein uurtje was het gefixed. Netjes en schoon
De machine werkt uitstekend, we hebben wel de wijnglazen houder uit de oude machine gered, die miste ik wel.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen wijnglas houder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

9,0
Fantastisch. Weer een droge vaat, dit na dat de vorige het had begeven.
Geruisloos en meer nieuwe snufjes en keuze proramma’s.
Ook het rode indicatie lichtje op vloer ideaal!

Pluspunten

  • Fantastisch een droge vaat,
  • Duidelijke aangegeven vakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nico 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

10,0
wast heel schoon en is stil. de installatie van de nieuwe machine was deskundig en er werd duidelijke uitleg gegeven.
de oude machine hebben we 20 jaar mee gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hopmans 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

9,0
Vrij stille vaatwasser, met geen ingewikkelde programma's, maar gewoon voldoende opties. De machine doet wat ie moet doen: schone droge vaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Henk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, verwacht er vele jaren plezier van te hebben! Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch vaatwasser 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

10,0
Heb product sinds gisteren in gebruik. Is zeer geluidsarm en eenvoudig in gebruik. Zeer handige indeling mogelijk door verschuifbaar bestekmandje. Bediening bovenzijde paneel werkt bijzonder handig.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Ruime opslagruimte voor bestek en borden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WBelder 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch, super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser hebben wij bij BCC gekocht, super geholpen en uitgebreide uitleg gehad aldaar.
Al snel was de keuze op deze van Bosch gevallen, reuze gemakkelijk in gebruik, een handig lampje (welke op de grond schijnt) wat aangeeft dat het apparaat in gebruik is, zeer duidelijke en overzichtelijke menu's die zorgen dat onze vuile vaat er weer blinkend schoon uit gehaald kan worden.
Zeer tevreden en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • overzichtelijk menu
  • stil
  • zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer