Bosch SMV46IX03N - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Bosch SMV46IX03N
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Energieklasse
A++
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Weijsters 07-09-2017

Blij met onze aankoop.

Algemene score

10,0
De SuperSilence is toch minder silence dan onze vorige vaatwasmachine en dan we dachten.
Het signaal dat hij klaar is, klinkt maar één keer, lastig als je bijvoorbeeld TV aan het kijken of aan het telefoneren bent.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

JM 19-07-2017 Product paar weken in bezit

inbouw vaatwasser; geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een geweldig goede vaatwasser. geruisloos. gelukkig zie je aan de vloerlamp of hij aan of uit staat. schakelt automatisch volledig uit. glaswerk is weer als nieuw. wast goed schoon en droogt, ook kunststof goed. perfect apparaat.

Pluspunten

  • geruisloos
  • wast goed schoon
  • droogt alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Henk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, verwacht er vele jaren plezier van te hebben! Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch vaatwasser 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb product sinds gisteren in gebruik. Is zeer geluidsarm en eenvoudig in gebruik. Zeer handige indeling mogelijk door verschuifbaar bestekmandje. Bediening bovenzijde paneel werkt bijzonder handig.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Ruime opslagruimte voor bestek en borden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WBelder 03-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch, super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser hebben wij bij BCC gekocht, super geholpen en uitgebreide uitleg gehad aldaar.
Al snel was de keuze op deze van Bosch gevallen, reuze gemakkelijk in gebruik, een handig lampje (welke op de grond schijnt) wat aangeeft dat het apparaat in gebruik is, zeer duidelijke en overzichtelijke menu's die zorgen dat onze vuile vaat er weer blinkend schoon uit gehaald kan worden.
Zeer tevreden en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • overzichtelijk menu
  • stil
  • zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard Maessen 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door goede serviceverlening van BCC in het bezit gekomen van deze vaatwasser. Doet precies wat ie moet doen; schoon servies, tal van bedieningsmogelijkheden waaronder een snel programma (handig voor als je een feestje hebt) en vrijwel geruisloos. Het lampje op de vloer is ook handig zodat je weet dat het apparaat loopt. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vrijwel geruisloos
  • Erg veel mogelijkheden
  • Prijs
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiaF 23-05-2017

Goeie machine

Algemene score

10,0
Goede en stille afwasautomaat.
Makkelijke bediening.
Heel tevreden.
Mijn vorige afwasmachine was ook een Bosch, 12 jaar mee gedaan en werd intensief gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Lia 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen afwasmachine.
Is inderdaad heel stil.
Rode lampje dat op de vloer schijnt heel makkelijk, zie je meteen dat de machine klaar is.
Machine geeft ook met 4 heel bescheiden piepjes aan dat het programma klaar is.
Afwas goed schoon en droog.
Gebruik wel goede wasmiddelen, heb slechte ervaring met huismerken.

Pluspunten

  • stille machine
  • makkelijke bediening
  • wast goed schoon en droog

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer