Bosch SMV46IX03N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JM 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

inbouw vaatwasser; geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een geweldig goede vaatwasser. geruisloos. gelukkig zie je aan de vloerlamp of hij aan of uit staat. schakelt automatisch volledig uit. glaswerk is weer als nieuw. wast goed schoon en droogt, ook kunststof goed. perfect apparaat.

Pluspunten

  • geruisloos
  • wast goed schoon
  • droogt alles perfect
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 16-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen afwasmachine.
Is inderdaad heel stil.
Rode lampje dat op de vloer schijnt heel makkelijk, zie je meteen dat de machine klaar is.
Machine geeft ook met 4 heel bescheiden piepjes aan dat het programma klaar is.
Afwas goed schoon en droog.
Gebruik wel goede wasmiddelen, heb slechte ervaring met huismerken.

Pluspunten

  • stille machine
  • makkelijke bediening
  • wast goed schoon en droog

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne Hanson 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vaat wordt goed schoon gemaakt, gemakkelijke veel programma keuze, redelijk stille machine aanrader

Pluspunten

  • goed schoon
  • vodoende programma's
  • redelijk stil
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud_Hanny 30-12-2017

Goede vaatwasser

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser doet gewoon waarvoor hij gekocht is! Hij doet zijn werk stil en grondig! Of te wel, gewoon wat ik van een vaatwasser verwacht.
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MVlug 25-09-2017

Gewoon goed!

Algemene score

8,0
De verstelbare bovenkorf is ideaal! Eindelijk passen de wijnglazen in de vaatwasser.
Het kleine bestekrekje in de bovenste korf is erg handig voor langere messen e.d.
Het is ook erg fijn dat je in kunt stellen dat het apparaat uitschakelt aan het eind van het programma. Dat scheelt stroom als je hem 's nachts laat draaien en dus niet zelf uit kunt zetten als hij klaar is.
Wij zijn tevreden!
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Weijsters 07-09-2017

Blij met onze aankoop.

Algemene score

10,0
De SuperSilence is toch minder silence dan onze vorige vaatwasmachine en dan we dachten.
Het signaal dat hij klaar is, klinkt maar één keer, lastig als je bijvoorbeeld TV aan het kijken of aan het telefoneren bent.
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard Maessen 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door goede serviceverlening van BCC in het bezit gekomen van deze vaatwasser. Doet precies wat ie moet doen; schoon servies, tal van bedieningsmogelijkheden waaronder een snel programma (handig voor als je een feestje hebt) en vrijwel geruisloos. Het lampje op de vloer is ook handig zodat je weet dat het apparaat loopt. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vrijwel geruisloos
  • Erg veel mogelijkheden
  • Prijs
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiaF 23-05-2017

Goeie machine

Algemene score

10,0
Goede en stille afwasautomaat.
Makkelijke bediening.
Heel tevreden.
Mijn vorige afwasmachine was ook een Bosch, 12 jaar mee gedaan en werd intensief gebruikt.
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Luc 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging vaatwasser

Algemene score

8,0
De reparative bleek erg duur uit te vallen dus een vervanger aangeschaft.
Het werd de bosch.
Reeds om 7uur stonden de monteurs op de stoep en binnen een klein uurtje was het gefixed. Netjes en schoon
De machine werkt uitstekend, we hebben wel de wijnglazen houder uit de oude machine gered, die miste ik wel.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen wijnglas houder
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch. Weer een droge vaat, dit na dat de vorige het had begeven.
Geruisloos en meer nieuwe snufjes en keuze proramma’s.
Ook het rode indicatie lichtje op vloer ideaal!

Pluspunten

  • Fantastisch een droge vaat,
  • Duidelijke aangegeven vakken
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nico 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wast heel schoon en is stil. de installatie van de nieuwe machine was deskundig en er werd duidelijke uitleg gegeven.
de oude machine hebben we 20 jaar mee gedaan!
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hopmans 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vrij stille vaatwasser, met geen ingewikkelde programma's, maar gewoon voldoende opties. De machine doet wat ie moet doen: schone droge vaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

soelyah 17-06-2018

Geruisloos

Algemene score

8,0
De duur van eco programma duurt wel heel lang. Verder een geweldig goede vaatwasser. geruisloos. gelukkig zie je aan de vloerlamp of hij aan of uit staat.
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Coria 26-12-2017

"Blitse" machine

Algemene score

10,0
Deze stille wasser met goede indeling en gevarieerde programma's zorgt iedere keer voor een kraakheldere vaat !
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Henk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, verwacht er vele jaren plezier van te hebben! Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Geen minpunten
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch vaatwasser 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb product sinds gisteren in gebruik. Is zeer geluidsarm en eenvoudig in gebruik. Zeer handige indeling mogelijk door verschuifbaar bestekmandje. Bediening bovenzijde paneel werkt bijzonder handig.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Ruime opslagruimte voor bestek en borden
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WBelder 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch, super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser hebben wij bij BCC gekocht, super geholpen en uitgebreide uitleg gehad aldaar.
Al snel was de keuze op deze van Bosch gevallen, reuze gemakkelijk in gebruik, een handig lampje (welke op de grond schijnt) wat aangeeft dat het apparaat in gebruik is, zeer duidelijke en overzichtelijke menu's die zorgen dat onze vuile vaat er weer blinkend schoon uit gehaald kan worden.
Zeer tevreden en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • overzichtelijk menu
  • stil
  • zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niet gevonden
Geschreven voor: Bosch SMV46IX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer