Siemens SX636X10IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Energieklasse
A++
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Momawi 01-08-2017

Super stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Siemens vaatwasser. Het is een hele stille ruime machine. Veel mogelijkheden om rekjes weg te klappen en serviesgoed er in te laden. Alle maten glazen passen er in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Nina 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede indeling en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens is een betrouwbaar merkt gebleken. Onze oude vaatwasser heeft 16 jaar prima gewerkt.
Met deze nieuwe hopen we net zo lang mee te doen,
Goed product, handige indeling, duidelijke knoppen en stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed indeling
  • Verstelbaar
  • Lampje op de vloer als "aan" indicatie
  • Veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige vaatwasser. Stil in gebruik en de vaat zeer schoon. Wij zijn erg tevreden. S,avonds besteld en de volgende dag in huis. zelf gemonteerd met de duidelijke gebruiksaanwijzing goed te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Lindsay 10-07-2017 Product paar weken in bezit

Ruime vaatwasser

Algemene score

9,0
Zeer ruime vaatwasser, stil, veel functies. Vooral de korte functies zijn ideaal voor feesten etc.
Nóg aantrekkelijker dat we €50 cashback hebben gekregen via actie van Siemens. Geen gedoe, binnen 2 dagen geld op je bank. TOP

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bishops69 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens SX636X10IE A++ vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klasse A++ merk vaatwasser goede prijs kwaliteitsverhouding (in combinatie met de cashback actie van Siemens 50€ en Media Markt 136€ is dit een sterke aanrader 679€-186€ totaal 493€ en nog eens gratis thuis bezorgd ( boven 20€ )
verschillende keuzes in wasprogamma's. Hiervoor ook een Siemens vaatwasser gehad na ruim 13jaar heb ik naar tevredenheid van dit merk /apparaat genoten. Zeer betrouwbaar en duurzaam in gebruik.

Pluspunten

  • uitstekende wasprogamma's
  • zelf reinigingsprogamma
  • A++ energiezuinig
  • infolight indicator
  • 9,5liter waterverbuik - ruime indeling korflades

Minpunten

  • Waskorflades zijn echter wel duur bij vervanging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6 juli 2017 06-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Vervanging vaatwasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De 14 jaar oude Siemens vaatwasser begon voor het eerst gebreken te vertonen. Omdat het gebruik totnogtoe tevredenstellend was hebben wij deze vervangen door een nieuwe Siemens.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Glaswerk wordt op den duur soms grijzig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rutger 04-07-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt zoals het moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van onze oude Siemens vaatwasser. Inbouwen zelf gedaan en was een makkie. Het één uur programma is een zegen. Snel en alles schoon en droog. Je hoort deze machine amper lopen tov de oudere en het lichtje op de vloer is een mooie indicatie of het programma is afgelopen. Verder makkelijke en handig zelf in te delen korven. Kortom: bijzonder tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Snel, schoon en droog
  • Makkelijke indeling
  • Stil in gebruik
  • Eenvoudige bediening
  • 1 uur's programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leoni 30-06-2017 Product paar dagen in bezit

fijne vaatwasser

Algemene score

9,0
Goed is goed! You get what you want. Gewoon een vaatwasser die zn werk doet. Niet meer en niet minder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloze afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Vorige Siemens afwasmachine hebben we 12 jaar gehad zonder problemen

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Wast goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Grote vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze 8 jaar jonge vaatwasser, merk Whirlpool, viel steeds in storing. Netjes afwassen deed deze ook niet meer dus een nieuwe. De SX zou net onder het keukenblad passen. Dit was ook even passen en meten voor de servicedienst, maar hij pastte net. De nieuwe vaatwasser is ruim. Grote borden kunnen onder én bovenin. De deur sluit netjes. Hij is stil en zuinig en wast perfekt af. Geen overbodige programma's en dit alles voor een zeer nette prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • grootte
  • stil
  • wast zeer netjes
  • ruim voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harries 01-06-2017 Product paar weken in bezit

Ruim

Algemene score

9,0
Wat een ruimte en perfecte indeling deze vaatwasser. Is in feite net zo groot als zijn minder kwalitatieve Whirlpool, die gelukkig de deur uit is. Door de andere indeling kunnen kopjes boven elkaar nog en kan, het deksel van de 28 cm hapjespan, zelfs nog rechtop staan.
Uiteraard met zijn 46 dB zeer stil.
Hij heeft nu alle programma's moeten draaien en die doen gewoon dat wat ze moeten, de vaat schoonmaken en vooral goed droog.
We zijn blij dat de vorige de geest gaf, nu eindelijk weer Siemens.

Pluspunten

  • stil
  • droog
  • ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van der Bruggen 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Natuurlijk weer Siemens (vaatwasser) !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze keuken staan vijf Siemens inbouwapparaten sinds 2006; dit is onze eerste vervanging, in dit geval de vaatwasser en dus weer Siemens.

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Prijs / kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer