Bosch Serie 4 SMV45AX00N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 SMV45AX00N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lilian 05-05-2020

Vaatwasser volledig ingebouwd

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Weer schone, glanzende glazen en serviesgoed! Helemaal blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rene 11-03-2020

Beoordeling

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Afwasmachine werkt prima. Handleiding duidelijk. Afwasresultaat uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lilian 28-07-2020

inbouw vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Alle vaat weer blinkend schoon en de ruimte verraste mij...er kan veel serviesgoed in! Ook het bestekbakje is handig en uitneembaar. Wat me ook verraste was dat het achterste bordenrek (gedeeltelijk) neer te klappen is, dat is handig als je er aan de ene kant een pan in wil zetten en de andere kant toch voor borden gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vaatwasser 27-06-2020

Wij zijn zeer tevreden met de Bosch machines

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vele producten zijn goed ook de afwas endroger van Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vliet 14-06-2020

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Washmachine welke precies de functionaliteit heeft die wij zoeken en eenvoudig te bedienen is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

John 24-06-2019

Nieuwe technieken en stiller en zuiniger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

10,0
Na 13 jaar moest de oude bosch vervangen worden, heerlijk die nieuwe technieken.veel stiller, zuiniger en meer mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilma 03-01-2019

stil de afwas doen

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
Fijne machine lekker stil, bij mijn vorige bosch zaten bovenin op de twee de rij ook steunen op de pinnen dat je er glazen tegenaan kon zetten.
onderste rek loop nog wel eens te snel uit de machine op de klep.
Kort programma van 30 min. niet op deze machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

yasmin 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

yasmin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
Goeie vaatwasser. Maakt goed schoon. Heeft een programma om de tijd te verkorten maar dan nog is de kortste programma 1 uur. Mijn vorige vaatwasser van Bosch was ietsjes korter. Ook heeft het een extra functie om de vaat goed te drogen.

Pluspunten

  • verkorte programaa
  • extra droog

Minpunten

  • kortste programma 1 uur ongeveer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

hamans 24-11-2017

beste aankoop.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

10,0
We gebruiken de vaatwasser nog niet zo lang dus we kunnen er nog niet zoveel over zeggen, maar tot nu toe zeer te vreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Onder011 20-09-2017

Perfecte vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV45AX00N

Algemene score

8,0
Vaatwasser voldoet prima aan de verwachting
. Zeer geluidsvriendelijk.
Programma's zijn voldoende voor een schone vaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer