Bosch SBV46CX05N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SBV46CX05N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 12-07-2020

Top vaatwasmachine

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Tja wat moet je nog meer zeggen. Bosch maakt gewoon top apparatuur. Nadat de vorige bosch na ruim 14 jaar het begeven heeft is dit nu onze 2e vaatwasser van Bosch en ook deze is weer een Topper. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Appie 04-07-2020

Top vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Zeer fijne vaatwasser en bijna geruisloos. Heel tevreden, fijn toestel
Aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

SBV46CX05N 24-06-2020

BOSCH vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Wekt perfect en neemt een hoop werk uit handen en zuing met energie en water. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wouter 13-05-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Lekker groot, stevig. Heel soms komen de dingen er niet 100% schoon uit, maar dat heeft iedere vaatwasser wel. Erg goed ding [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geertsema 15-01-2020

Royale vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Een extra hoge vaatwasser, je kunt door de extra hoogte ook je wijnglazen kwijt. Maakt goed schoon en de vaat is ook goed droog.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Awessels 08-04-2018

Geweldige machine

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Ik geef dit product een voldoende hij is beter dan onze vorige hij is erg stil
We hadden deze eerder moeten kopen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Slomp 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening met knoppen

Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

10,0
Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik. Door de knoppen die voorgeprogrammeerd zijn, kun je weinig fout doen. Als het apparaat eenmaal begonnen is ga je rustig achterover op de bank zitten, want het is zo stil dat je er vrijwel niks van merkt. (Ik heb een open keuken, maar ervaar geen hinder qua geluid)

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Laag geluidsniveau
  • Ruime inzet

Minpunten

  • geen besteklade bovenin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alper 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV46CX05N

Algemene score

8,0
een prima product, het werkt heel stil en tevens zeer zuinig, zeker een aanrader. Daarnaast heel handig met zo'n lampje op de grond dat aangeeft dat die aan het draaien is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer