Bosch Serie 6 SMI68MS02E - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMI68MS02E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-01-2020

Goede vaatwasser!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
Levering geschied in een degelijke verpakking zodat kans op beschadigen minimaal is. Heb de machine zelf geïnstalleerd wat met de meegeleverde instructies goed gaat. Wij gebruiken de machine met losse poeder, zout en glansspoelmiddelen en het resultaat is goed. Voor ons de indeling perfect met de besteklade boven in de machine.
Kortom een fijne machine die zijn werk goed doet!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A. Mater 05-11-2020

Huishoudelijke hulp

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

4,0
Deze vaatwasser droogt slechter dan de vorige die ik had. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 15-09-2020

Heel stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
De vaatwasser is vrij eenvoudig te bedienen. Verder is hij nauwelijks hoorbaar. Heel tevreden of de wasresultaten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fam. G.Bos 11-09-2020

Klantvriendelijk + Zuinig + Geruisloos

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
Prachtige vaatwasser, met lade bovenin voor bestek. Dit scheelt behoorlijk ruimte en ...je pakt o.a. De messen zonder dat je je bezeert. Ook belangrijk is het feit dat je hem bijna niet hoort. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dick HD 31-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser, onderbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
Vervangend apparaat, type keuze bepaald door de over te zetten decorplaat als passend onderdeel van de keuken. Zelf ingebouwd, verrassend goede handleiding met instructiefilmpjes via QR, vooral de aan de vooronderonderkant te bedienen achterste stelschroef is een uitstekende verbetering. Hopelijk houdt deze het langer vol dan 9,5 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Een fluisterstille kanjer 04-07-2020

Een prima fluisterstille afwasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
Deze Bosch afwasmachine is een aanzienlijk beter dan de onze vorige afwasmachine van een ander merk. De machine doet zeer stil haar werk en levert een zeer goed en droog afwas resultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Beuf 28-01-2019

Veel ruimte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
Ik heb de vaatwasser nog niet zo heel lang in bezit, maar ben er erg blij mee.
Door de besteklade, heb ik telkens ruimte over en gaat hij minder vaak aan.
Als het de vaatwasser het programma heeft doorlopen schakelt hij vanzelf uit. Hierdoor kan ik hem nu ook aanzetten als we naar bed gaan.

Prima vaatwasser!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elco 26-10-2018

Vele mogelijkheden met programma's

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

8,0
Prettig in gebruik, ....lengte programma's te reduceren.
Sluiting van de deur lijkt niet erg professioneel (plastic).
Akoestisch geluid bij beëindiging van programma erg zacht.
Machine zelf super stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LR 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in te bouwen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

8,0
Monteur van Bosch rade deze aan. nadat die wist wat onze wensen waren, na vergelijking met andere machines kwam deze naar voeren. We zijn blij dat we deze aangeschaft hebben.

Pluspunten

  • makelijk in te bouwen
  • gebruiks vriendelijk
  • is behoorlijk stil tijdens draaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

werner1 13-02-2018

goede machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

10,0
het enigste wat voor verbetering in aanmerking komt is het plaatsen van longdrink glazen, dit moet beslist beter kunnen,in onze vorige Bosch stonden ze absoluut steviger .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bijzonder stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMI68MS02E

Algemene score

9,0
Een prachtige vaatwasser om te zien, zeker in combinatie met een zilverkleurige plint. De machine is bijzonder stil en gemakkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • bijzonder stil
  • timer voor uitgestelde start

Minpunten

  • geen binnenverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer