Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SBE68TX06E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gaby 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

9,0
Mooie degelijke machine met veel opties. Goed droogresultaat. Iets duurder, maar dat is het waard voor jaren afwasgemak!

Pluspunten

  • Stil
  • Besteklade
  • Droogt goed
  • Wast goed schoon
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Onnodig veel handleidingsboekjes in alle talen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aalstein 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een luxe !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

10,0
Na 15 jaar (Siemens) toe aan een nieuwe vaatwasser. Dan is Bosch zowieso al eerste keus.
Maar dit exemplaar "kan alles" en alle functies zijn nauwkeurig in te stellen. En niet onbelangrijk : hij wast en droogt als een tierelier !

Pluspunten

  • ruimte in de wasser vw de besteklade
  • superieure electronica

Minpunten

  • echt geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schonevaat 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vaatwasser, maar Home Connect heeft weinig meerwaarde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

8,0
We hebben het apparaat nu een paar weken in gebruik en hij bevalt prima, Veel ruimte en lekker stil, ook de vaat is schoon en droog. Helaas wordt Home Connect slecht benut, je kunt prima de vaatwasser instellen via de app en ach er zit een grappige tabletten teller op. Alle echte handige dingen zijn er niet! Mis b.v. energie/water verbruik per wasbeurt en in het totaal. We zagen vandaag in de app dat het glasspoelmiddel bijna op was, handig! maar de vaatwasser zelf wist te vertellen dat hij nog voor 5 wasbeurten glansspoelmiddel had. De App was dus minder gedetailleerd, gemiste kans. Leuk zou ook zijn hoe vuil de vaat op een schaal van 1 tot 10 was geweest en hoeveel korter/langer de vaat hierdoor dan duurde.
Verder zijn we zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk
  • Ruim

Minpunten

  • Home Connect niet effectief toegepast
  • prijzig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Bijkerk 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

10,0
Super stille en schone vaatwasser......eenvoudig te bedienen en de vaat komt er echt super schoon uit. Echt een aanrader....

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • eindelijk ruimte genoeg voor de wijnglazen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

9,0
vaatwasser net in gebruik genomen,je moet goed luisteren anders hoor je hem niet eens.
wast goed schoon en inbouwen ook niet echt moeilijk.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon
  • veel ruimte
  • diverse programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 16-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

8,0
zeer stille vaatwasser, je hoort hem bijna niet, zelf inbouwen ging prima. zeer flexibel in te delen door de vele neerklapbare delen.

Pluspunten

  • zeer stil
  • flexibel in te delen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu een aantal keren laten draaien, hij wast de vaat mooi schoon en de machine is erg stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia Bemelmans 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

9,0
Geweldige vaatwasser! Droogt goed! Lekker stil! Tot nu toe heel tevreden. Grote inhoud en makkelijke indeling!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolucious 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

super deluxe vaatwasser in een ikea keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBE68TX06E

Algemene score

9,0
Vaatwasser ziet er erg mooi en gelikt uit. Heel veel ruimte om spullen in te stoppen. Frontje zit er strak tegen aan gewerkt en is een van de weinige vaatwassers die met een 80cm front overweg kan. Het frontje glijdt iets naarvoren en is veel strakker en mooier afgewerkt dan de vaatwassers van ikea zelf.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Mooi uiterlijk
  • Past op een 80 cm front

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer