Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG FEE63600PM op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG Vaatwasser FEE63600PM

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

7,0
Dit model aangekocht daar mijn oude AEG vaatwasser na 14 jaar door blikseminslag was vernietigd.
Dit model gekozen vanwege kwaliteit,duurzaamheid en energieverbruik.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Zeer Stil
  • wasresultaat
  • je kan er veel in kwijt
  • Deur opent na einde programma

Minpunten

  • Geen verlichting in de machine
  • helaas slecht droogresultaat t.o.v. mijn oude AEG.
  • deur gaat (te)zwaar open
  • te lange programma tijden
  • inbouwdiepte is om rekening mee te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mikeel 27-08-2021

Verschrikkelijk handvat

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

8,0
Wij hebben een inbouw vaatwasser van AEG type Fee63600PM. Hij doet t uitstekend naar de ronding van het handvat is verschrikkelijk je breekt gewoon je nagels als je handen iets vochtig zijn. Ik zou hem daarom nooit meer kopen
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Nathalie 18-07-2021

Top!

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

10,0
Echt een XXL wasmachine, goed ingedeeld, boven-midden-onder sproeiers, goed wasresultaat, mooi design, makkelijk in gebruik. Ik ben blij!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

jf 19-04-2021

De vaat snel schoon

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

8,0
Gelukkig weer een werkende vaatwasser en niet meerin een teiltje afwassen. We hopen en vwachten dat de AEG vaatwasser ons niet in de steek laat, maar tot nu toe alleen maar lof over onze AEG apparaten.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ejoe 24-10-2020
  • Product gekocht

Slechte aankoop

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

3,0
Programma’s duren lang. Vaat is vaak niet schoon.
Aan de rand van de bak blijft vuil liggen.
Indeling in de onderste lade is niet handig en niet praktisch.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Moeke Paule 06-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dubbele spoelarm, groot display, merknaam referentie

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

9,0
Goede indruk bij lezen mogelijkheden, speciale spoelarm onder, aut open bij einde programma.
Referentie AEG, prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Prima opgedroogd
  • Fixeren van glazen op voet.
  • Grote display

Minpunten

  • Geen lade vork,lepel, mes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A Wolleswinkel 29-05-2018

Wast goed schoon maar is niet makkelijk open te maken

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

6,0
Deze vaatwasser wast goed schoon, echter het openen van de deur kost heel veel kracht, dit is ons allemaal erg tegengevallen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

wfeitz 28-05-2018

bijna perfect

Geschreven voor: AEG FEE63600PM

Algemene score

8,0
Als eerste de was resultaten zijn geweldig. De machine is stil en efficeient.
Toch heb ik ook wat kanttekeningen
Ik snap dat de energiebesparing bij dit ontwerp helemaal bovenaan staat. Echter, ik mis functioneel een binnenverlichting. Die mis ik echt want nu komt het erop neer dat ik iedere keer de keukenlamp aandoe om hem in te ruimen. Daarnaast gaat de deur wat erg zwaar open. Als laatste zou wat mij betreft de aan uit knop eerder een plek op het voorpaneel verdienen. dan boven op de klep.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer