Miele G 6060 SC Vi - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. Kuipers 24-07-2017 Product paar maanden in bezit

Goede vaatwasser

Algemene score

10,0
Goede indeling dus makkelijk te laden en door de aparte besteklade ook snel en makkelijk uit te laden. Maakt niet veel geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de jong 28-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Goede indeling, veel ruimte, bestek lade bovenin is prettig en veel keuze in programma's. Met ecoprogramma komt de vaat er meestal schoon uit.

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Besteklade boven in

Minpunten

  • Soms niet schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 26-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima indeling met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende afwas resultaten gecombineerd met een gebruiksgemak waar je U tegen zegt. Afwas komt er droog uit en de deur gaat uitzichzelf open staan waardoor er geen stoom ontsnapt als je de deur opent

Pluspunten

  • Grote binnen ruimte
  • Wijnglas rek
  • Besteklade
  • Automatische deuropener
  • Afwas temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GéBé 26-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne indeling, nagenoeg geruisloos, vertrouwd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een jarenlange fijne ervaring met een Miele vaatwasser opnieuw de "opvolger" gekocht. Indeling is nog beter dan we al gewend waren, nog stiller, maar ook anders: digitaal display en een automatische droogstand op het einde van een programma. Dat is wel even wennen en maakt ons licht ongerust of op termijn er geen vochtschade ontstaat aan het kastje. Zou niet mogen zolang het programma niet wordt onderbroken (ventilator). Is te zien aan / op het display. Afwachten dus of die functie uitschakelen volgens boekje.

Pluspunten

  • Fijne indeling
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 25-07-2017 Product paar weken in bezit

Een afwasmachine zoals een afwasmachine moet zijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ruime afwasmachine met alle opties die je nodig hebt. Een ruime besteklade (die omlaag kan voor grote lepeles ed.).
Twee ruime servieslades, met vele plaatsingsmogelijkheden. De afwasmachine klapt open om af te koelen. De machine wordt dus altijd voldoende geventileerd.

Pluspunten

  • ruime besteklade
  • open klappen na voltooien programma

Minpunten

  • je betaalt voor kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miele G6060 SCVi 24-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zuinig in gebruik berekent zelf hoe vuil de vaat is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
bestekla zit bovenin ,zuinig in gebruik, maakt haast geen geluid ,vaat erg goed droog , blaast warme lucht ,opend zelf.

Pluspunten

  • Maakt geen geluid haast
  • Nix afspoelen
  • Rekent zelf hoe vuil de vaat is
  • Goede indeling

Minpunten

  • Valt wel in duurdere prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pelican 24-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Deze vaatwasser is voor mij een open deur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede en gemakkelijk te bedienen vaatwasser. Ik had ook ongeveer dezelfde, maar doordat deze de deur opent na afloop van het programma is alles nog droger en mooier schoon.

Pluspunten

  • goede kwalitiet
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • ik hoor hem wel af en toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid Ducaneaux-Hoogland 24-07-2017 Product paar maanden in bezit

Afwasmachine die zelfopende deur heeft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige afwasautomaat, droogt perfect, de 3D besteklade is heel fijn
Wat ook heel fijn is , is dat de automaat vanzelf uit gaat.

Pluspunten

  • perfect droog
  • 3D besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer