Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M001NL

9,0 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch SMV53L30EU

Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Bosch SMV53L30EU
9,0 (1)

Neff GV 130

Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Neff GV 130

Siemens SX65M007EU

Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Siemens SX65M007EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

steve 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

stil apparaat, reinigt erg goed!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser is erg stil, heeft erg veel functies en straalt een groen lampje op de grond wanneer deze klaar is, echt een top product dat erg goed reinigt!

Pluspunten

  • stil
  • vele functies
  • buitenaf te zien of de vaatwasser draait/klaar is
  • reinigt erg goed
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Awv 27-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Stil apparaat. Wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor een siemens lijn aan keuken apparatuur gekozen vanwege uitstraling (combi oven) en prijs. Vaatwasser werkt goed., simpel te bedienen weinig geluid. Blauw lampje op de vloer als geinige toevoeging. Onderste was rek schiet wel es scheef. Dat is iritant

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Onderste rek..kleine wielen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Erwin 17-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de vaatwasser. Lichtje dat aan de onderkant aanspringt wanneer deze aanstaat is fijn. Meer dan voldoende programma's, makkelijk in gebruik en alles mooi schoon.

Pluspunten

  • aantal programma's
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Gebruiker 28-09-2016 Product paar maanden in bezit

Vaatwasser die doet wat hij moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen omdat het van Siemens is, de energieklasse en geluid. Het apparaat doet het prima en is stil genoeg. Het wegwerken van het water hoor je evenwel goed in de gootsteen terug, dat is jammer. Zou wellicht in de voorlichting terug kunnen komen, want ik vraag me af wat Siemens er aan kan doen.
Ik mis nog een programma tussen snel en eco - snel is voor vieze vaat niet goed genoeg maar eco duurt dan te lang.

Pluspunten

  • Vaat is schoon en droog
  • Ruimte
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Duur programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Dennis 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel programma's, stil, handige rekken

Algemene score

9,0
We hebben deze vaatwasser in onze nieuwe keuken laten plaatsen en we zijn er zeer tevreden over. Veel verschillende programma's, is stil, heeft handige rekken en uitgestelde start. Goed wasresultaat.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • aantal programma's
  • stil
  • startuitstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mdg 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser. Erg stil en werkt goed. Makkelijk in gebruik. Handig dat er een blauw lampje brandt wanneer hij aan staat, zo is de kans dat je hem per ongeluk open doet een stuk kleiner.

Pluspunten

  • Stil als hij aan staat
  • Blauw lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
edwin gortz 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarme vaatwasser!

Algemene score

9,0
wat mij allereerst opviel aan de vaatwasser was dat deze zeer beperkt geluid produceert. erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rob 03-08-2016 Product maand in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Een vaatwasser moet de vaat schoonmaken en dat doet ie. Maar het is een degelijk apparaat dat ook nog eens stil is. Geinig blauw lampje onderaan als ie bezig is. Blij met de aankoop, zou em zo weer kopen. Toch iets negatiefs?! Misschien dat ie niet heel groot is...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
J vd Bergh 31-07-2016 Product maand in bezit

Vaatwasser Siemens

Algemene score

8,8
Wasresultaat wisselt, kan ook aan onze vulling liggen.
De vaat is niet altijd helemaal droog.
Er zitten gigantisch veel functies op, waardoor het gebruiksgemak eigenlijk lastiger wordt.
De onderste korf vind ik niet geweldig. Kunnen niet veel pannen kwijt. Een braadpan en twee kleine pannen en dan is er geen plek meer voor de borden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
CakeYouAWay 21-07-2016 Product paar weken in bezit

Grote vaatwasjes, kleine vaatwasjes, stop ze in de SN69M001NL

Algemene score

9,5
Het is een zeer stille vaatwasser met veel opties. Het wasresultaat is prima alleen voelt het aanduwen van het bovenrek, hij moet over een soort tut op de achterwand om de bovenste sproeiarm van water te voorzien, een beetje onwennig aan. Verder, we hadden een HEEL oude vaatwasser met resttijd aanduiding op de deksel, had ons wel handig geleken dat de resterende wastijd af te lezen was geweest aan de buitenkant van het apparaat. Nu brand alleen een blauw lampje op de grond en als die uit is, dan is ook het apparaat klaar. Optie is wel verkrijgbaar bij duurdere machines maar dat extra geld hadden we er alleen daarvoor eerlijk gezegd niet voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
MMZ Westland 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekend product en gemakkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Een goede vaatwasser met veel mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik. Geen lawaai en een schone vaat. Echt aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tol 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,6
Geweldig en gebruiksvriendelijk apparaat met veel functies en heel makkelijk en praktisch in gebruik. Daarbij zit er een gebruikershandleiding bij waarin heel duidelijk alle functies worden beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed