Siemens iQ500 SN69M001NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
48 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 81 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwin gortz 05-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidsarme vaatwasser!

Algemene score

9,0
wat mij allereerst opviel aan de vaatwasser was dat deze zeer beperkt geluid produceert. erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1950 06-12-2017

Geruisloos afwassen

Algemene score

10,0
Nu een 1/2 jaar in gebruik, wast uitmuntend schoon. Alle programma`s voldoen aan onze verwachtingen. Geeft via een lichtje aan onderzijde( zichtbaar)
start en finish aan. Zeker noodzakelijk i.v.m. het ontbreken aan geluid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Fam. Fokke 14-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dé "hulp in de huishouding"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we bij het betrekken van een nieuwe woning weer voor de keuze kwamen te staan, en in dit geval na 13 jaar prima functioneren weer een Siemens vaatwasser wilden hebben. Zoals overigens ook bij andere Siemens apparatuur.
De Vaatwasser heeft vele instelmogelijkheden en is bijna geruisloos in het gebruik.

Pluspunten

  • aantal functies
  • geluidniveau

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thja 16-10-2017

Goed.

Algemene score

8,0
De vorige vaatwasser was bijna gelijk aan dit type. Met die hadden wij af en toe wel een probleem. Ondanks dat toch weer gekozen voor Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Leon 16-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser, stil en droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser van degelijk merk. Wast en droogt goed en zuinig met energie en water. Stil en handige indeling. Nu hopen dat hij lang mee gaat.

Pluspunten

  • Drogen
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fritsendebbie 02-08-2017

Fijne ruime en stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Fijne en ruime vaatwasser die in alle stilte zijn werk doet. Ruime keuze aan praktische programma's en goed was resultaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

WdH1972 02-07-2017

Onderste korf loop niet mooi door naar voren

Algemene score

6,0
Hier heb ik wel even gebaald van Siemens. Bij mijn vorige oude vertrouwde vaatwasser liep de onderste korf mooi door naar voren. Maar bij deze valt het voorste wiel in een gat tussen de kuip en klep.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

topaay 15-06-2017

ruime degelijke vaatwasser

Algemene score

8,0
Ruime vaatwasser. Programmas duren lang deze kan je verkorte door op speed te drukken wat deze iets verkort.(wel goed de gebruiksaanwijzijng lezen). Het geluid valt mee en stoort niet. Maakt goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

kevih1987 12-06-2017

Degelijk product

Algemene score

8,0
Uitstekend product met veel functionaliteiten en goede resultaten. Het enige wat een beetje tegenvalt is dat de vaat af en toe niet goed droog is
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jootje68 28-05-2017

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Het was voor mij even wennen aan de nieuwe vaatwasser. Een heel andere indeling dan mijn vorige vaatwasser. Maar met heel veel meer programma's dan ik gewend was. Een prima machine waar ik heel blij van wordt. En hoop hier nog jaren plezier aan te beleven.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Everts7715 24-05-2017

Fijne Afwasmachine!

Algemene score

8,0
Heel erg stille machine, je hoort hem bijna niet!
Blauwe stip op de vloer is handig omdat hij zo stil is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

leny53 17-05-2017

bijna geruisloos

Algemene score

8,0
heel blij met onze nieuwe keuken, vaatwasser is top, goed te verdragen in een open keuken, bijna geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jhonny 4777 09-05-2017

Een fantastische vaatwasser

Algemene score

10,0
Wast geweldig schoon en droog.
Heeft veel ruimte om je vaat er in te zetten.
Hij is ook heel stil.
Een topproduct.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

HermanManus 09-04-2017

Stille en zuinige vaatwasser

Algemene score

10,0
April 2017: Onze oude (Atag) begaf het na 14 jaar, maar deze is stiller en droogt beter dan de oude. Moest wel wennen aan de iets andere indeling....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Mark 08-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer een goede vervanger,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer een goede vervanger, van wat we hadden.
Een goede vaatwasser en veel keuzes in te gebruiken programma's.
Wast de vaat goed schoon en is perfect droog bij uitladen na einde programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMI 07-04-2017
  • Product paar weken in bezit

veel functies

Algemene score

9,0
Volledige inbouw! ruime apparaat, handig de wijnrek reiniger! zeer duidelijke aanwijzingen die erop staan en de tijd die die aangeeft wanneer die klaar is zeer handig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike77 05-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ruime vaatwasser met veel programmakeuzes. Het apparaat is zo stil dat je haast niet hoort of het apparaat aanstaat. Je kunt aan het lampje dat op de grond schijnt, zien dat het apparaat nog draait. Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Menno 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is erg snel klaar en is behoorlijk stil. Jammer genoeg blijft er wel vrij veel vocht in staan en wordt hardnekkig vuil niet volledig verwijderd (zoals een vieze ovenschaal).

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Stil

Minpunten

  • Vrij krap qua ruimte
  • Blijft veel vocht in staan
  • Hardnekkig vuil gaat moeizaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

vaatwasser SN69M001NL/47 31-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijke display, makkelijk in de bediening

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, geluidsarm, mooi interieur . handig blauw lampje geeft aan wanneer de machine in gebruik is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerkwijk 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitverhouding.
al vele jaren een zelfde soort gehad, bevalt prima. dit ook bij vrienden van ons. makkelijk te bedienen en schoon te houden. ook zeker de vele verschillende keuze programma,s zijn goed ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews