Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M001NL

8,7 Lees 25 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX65M007EU

  • Energieklasse A+
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 12 couverts
Siemens SX65M007EU

Bosch Serie | 6 SMV53L30EU

  • Energieklasse A+
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 12 couverts
Bosch Serie | 6 SMV53L30EU
9,0 (6)

Neff GV 130

  • Energieklasse A+
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 12 couverts
Neff GV 130

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwin gortz 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarme vaatwasser!

Algemene score

9,0
wat mij allereerst opviel aan de vaatwasser was dat deze zeer beperkt geluid produceert. erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heesink 26-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

8,0
Degelijke vaatwasser. Goed leesbaar en zeer eenvoudige handbediening. Led lamp zeer effectief om te zien of de machine in of uitgeschakeld is.

Pluspunten

  • handbediening

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

migoliv 15-03-2017 Product paar weken in bezit

Gebruikersvriendelijk en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast uitstuikend, vaat is na afloop blinkend schoon en het hele proces verloopt redelijk stil. Overzichtelijke bediening.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heleen 12-03-2017 Product paar maanden in bezit

Weinig geluid, eenvoudige gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser maakte een enorme herrie, deze maakt bijna geen geluid. GEmakkelijk in gebruik en het belangrijkste is dat vaat schoon uit de machine komt.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Wijnglazenrek neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017 Product paar weken in bezit

vaat goed schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel programma's om uit te kiezen. Wast mooi schoon en droog. Erg makkelijk te bedienen en de indeling is prima.

Pluspunten

  • schone vaat
  • drogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Lemmens 07-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Een topper die niet weg te denken is in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser van Siemens is een topproduct dat thuis hoort is elke keuken. Betrouwbaar, veelzijdig in mogelijkheden, je hoort niet dat hij er is. praktisch in te richten en in gebruik. Een topper die niet meer weg te denken is in iedere keuken.

Pluspunten

  • geluidloos
  • veelzijdig in gebruik
  • praktisch
  • gebruiksvriendelijk
  • topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 07-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk in gebruik; praktisch ingedeelde vaatwasser.

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser welke praktisch is ingedeeld. Het apparaat is makkelijk in gebruik met verschillende opties. Het enige nadeel is dat het apparaat na gebruik nog steeds (te) nat is. Zelfs na het gebruik van de extra droog functie.

Pluspunten

  • Duidelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Apparaat blijft nat. Ook met extra droog functie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jeroen 01-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede, stille vaatwasser; wij hebben deze ingebouwd in een open keuken en kunnen met aanzetten zonder geluidsoverlast in de kamer. Lampje ter indicatie of deze aan staat is handige toevoeging.

Pluspunten

  • wast goed
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cathrien van Engelen 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser die heerlijk geruisloos zijn werk doet, terwijl ik een kopje koffie kan drinken! Het inruimen is heel gemakkelijk en ik kan al mijn grote en kleine kopjes, schaaltjes en zelfs pannen er goed in kwijt. Het is heel handig dat de bestekkorf er uit genomen kan worden om het leeg te ruimen in de bestekbak. Alle vaat is prima schoon na afloop van het ECO programma wat ik meestal gebruik.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • ECO programma
  • Uitneembare bestekkorf
  • Veel programma mogelijkheden
  • Veel mogelijkheden om de vaat goed in te ruimen

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H S 18-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk te bedienen, snel programma, ecoprogramma. Blauw lichtje geprojecteerd op de vloer om aan te geven dat de machine in werking is.
Klein nadeel is dat de onderste lade gemakkelijk kiept bij uittrekken.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • wast en droogt heel goed

Minpunten

  • onderste lade kiept wat makkelijk
  • klein bestekbakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

OW / Tiel. 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima product - veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
* Stil.
* Prima variatie in programma's.
* Handige indicator wanneer in gebruik.
* Eenvoudig schoon te houden.
* Prima extra droog functie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lian 04-01-2017 Product paar maanden in bezit

makkelijk te bedienen vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is makkelijk te bedienen. De knoppen spreken voor zich, waardoor je hem binnen no-time geïnstalleerd hebt. Het aparte wijnglazenrekje zorgt ervoor dat de wijnglazen niet omvallen tijdens de wasbeurt. Toch gebruik ik het zelden, omdat ik mijn wijnglazen nog graag zelf afwas. Ik vind het prettig dat de vaatwasser ook een optie heeft (variotijd) om hem in korte tijd schoon te laten maken. Over het algemeen is het dan altijd al schoon en hoeft de vaatwasser maar anderhalf uur te draaien i.p.v. drie uur. Enig nadeel van deze vaatwasser vind ik dat hij het plastic wat erin staat niet goed droogt. Dat moet je echt nog nadrogen met een handdoek.

Pluspunten

  • ook een goed kort programma
  • wijnglazenrekje

Minpunten

  • droogt plastic niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.j. van der Hout 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

De onmisbare hulp in de huishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stille vaatwasser doet zijn werkt perfect, schoon en in alle rust. wat ouden we zonder moeten. Kortom echt een aanrader voor de keuken

Pluspunten

  • Stil
  • Perfect schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaat zeer schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser maakt goed schoon. Heel veel opties te gebruiken. Ook het blauwe lampje op de grond als de vaatwasser actief is, maakt het makkelijk te zien wanneer het apparaat gereed is met het wasprogramma. Enige minpunt; toch wel flink wat lawaai.

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Veel programmaopties
  • Indicatie van in gebruik

Minpunten

  • Redelijk wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

steve 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

stil apparaat, reinigt erg goed!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser is erg stil, heeft erg veel functies en straalt een groen lampje op de grond wanneer deze klaar is, echt een top product dat erg goed reinigt!

Pluspunten

  • stil
  • vele functies
  • buitenaf te zien of de vaatwasser draait/klaar is
  • reinigt erg goed
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Awv 27-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Stil apparaat. Wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor een siemens lijn aan keuken apparatuur gekozen vanwege uitstraling (combi oven) en prijs. Vaatwasser werkt goed., simpel te bedienen weinig geluid. Blauw lampje op de vloer als geinige toevoeging. Onderste was rek schiet wel es scheef. Dat is iritant

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Onderste rek..kleine wielen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 17-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de vaatwasser. Lichtje dat aan de onderkant aanspringt wanneer deze aanstaat is fijn. Meer dan voldoende programma's, makkelijk in gebruik en alles mooi schoon.

Pluspunten

  • aantal programma's
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gebruiker 28-09-2016 Product paar maanden in bezit

Vaatwasser die doet wat hij moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen omdat het van Siemens is, de energieklasse en geluid. Het apparaat doet het prima en is stil genoeg. Het wegwerken van het water hoor je evenwel goed in de gootsteen terug, dat is jammer. Zou wellicht in de voorlichting terug kunnen komen, want ik vraag me af wat Siemens er aan kan doen.
Ik mis nog een programma tussen snel en eco - snel is voor vieze vaat niet goed genoeg maar eco duurt dan te lang.

Pluspunten

  • Vaat is schoon en droog
  • Ruimte
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Duur programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel programma's, stil, handige rekken

Algemene score

9,0
We hebben deze vaatwasser in onze nieuwe keuken laten plaatsen en we zijn er zeer tevreden over. Veel verschillende programma's, is stil, heeft handige rekken en uitgestelde start. Goed wasresultaat.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • aantal programma's
  • stil
  • startuitstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mdg 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser. Erg stil en werkt goed. Makkelijk in gebruik. Handig dat er een blauw lampje brandt wanneer hij aan staat, zo is de kans dat je hem per ongeluk open doet een stuk kleiner.

Pluspunten

  • Stil als hij aan staat
  • Blauw lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews