Siemens iQ500 SN69M001NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
48 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwin gortz 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarme vaatwasser!

Algemene score

9,0
wat mij allereerst opviel aan de vaatwasser was dat deze zeer beperkt geluid produceert. erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topaay 15-06-2017

ruime degelijke vaatwasser

Algemene score

8,0
Ruime vaatwasser. Programmas duren lang deze kan je verkorte door op speed te drukken wat deze iets verkort.(wel goed de gebruiksaanwijzijng lezen). Het geluid valt mee en stoort niet. Maakt goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

kevih1987 12-06-2017

Degelijk product

Algemene score

8,0
Uitstekend product met veel functionaliteiten en goede resultaten. Het enige wat een beetje tegenvalt is dat de vaat af en toe niet goed droog is
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jootje68 28-05-2017

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Het was voor mij even wennen aan de nieuwe vaatwasser. Een heel andere indeling dan mijn vorige vaatwasser. Maar met heel veel meer programma's dan ik gewend was. Een prima machine waar ik heel blij van wordt. En hoop hier nog jaren plezier aan te beleven.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Everts7715 24-05-2017

Fijne Afwasmachine!

Algemene score

8,0
Heel erg stille machine, je hoort hem bijna niet!
Blauwe stip op de vloer is handig omdat hij zo stil is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

leny53 17-05-2017

bijna geruisloos

Algemene score

8,0
heel blij met onze nieuwe keuken, vaatwasser is top, goed te verdragen in een open keuken, bijna geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jhonny 4777 09-05-2017

Een fantastische vaatwasser

Algemene score

10,0
Wast geweldig schoon en droog.
Heeft veel ruimte om je vaat er in te zetten.
Hij is ook heel stil.
Een topproduct.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

HermanManus 09-04-2017

Stille en zuinige vaatwasser

Algemene score

10,0
April 2017: Onze oude (Atag) begaf het na 14 jaar, maar deze is stiller en droogt beter dan de oude. Moest wel wennen aan de iets andere indeling....
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Mark 08-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer een goede vervanger,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer een goede vervanger, van wat we hadden.
Een goede vaatwasser en veel keuzes in te gebruiken programma's.
Wast de vaat goed schoon en is perfect droog bij uitladen na einde programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMI 07-04-2017 Product paar weken in bezit

veel functies

Algemene score

9,0
Volledige inbouw! ruime apparaat, handig de wijnrek reiniger! zeer duidelijke aanwijzingen die erop staan en de tijd die die aangeeft wanneer die klaar is zeer handig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike77 05-04-2017 Product paar maanden in bezit

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ruime vaatwasser met veel programmakeuzes. Het apparaat is zo stil dat je haast niet hoort of het apparaat aanstaat. Je kunt aan het lampje dat op de grond schijnt, zien dat het apparaat nog draait. Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Menno 01-04-2017 Product paar weken in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is erg snel klaar en is behoorlijk stil. Jammer genoeg blijft er wel vrij veel vocht in staan en wordt hardnekkig vuil niet volledig verwijderd (zoals een vieze ovenschaal).

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Stil

Minpunten

  • Vrij krap qua ruimte
  • Blijft veel vocht in staan
  • Hardnekkig vuil gaat moeizaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

vaatwasser SN69M001NL/47 31-03-2017 Product paar weken in bezit

Overzichtelijke display, makkelijk in de bediening

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, geluidsarm, mooi interieur . handig blauw lampje geeft aan wanneer de machine in gebruik is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerkwijk 29-03-2017 Product paar weken in bezit

vaatwasser

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitverhouding.
al vele jaren een zelfde soort gehad, bevalt prima. dit ook bij vrienden van ons. makkelijk te bedienen en schoon te houden. ook zeker de vele verschillende keuze programma,s zijn goed ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heesink 26-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

8,0
Degelijke vaatwasser. Goed leesbaar en zeer eenvoudige handbediening. Led lamp zeer effectief om te zien of de machine in of uitgeschakeld is.

Pluspunten

  • handbediening

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

migoliv 15-03-2017 Product paar weken in bezit

Gebruikersvriendelijk en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast uitstuikend, vaat is na afloop blinkend schoon en het hele proces verloopt redelijk stil. Overzichtelijke bediening.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heleen 12-03-2017 Product paar maanden in bezit

Weinig geluid, eenvoudige gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser maakte een enorme herrie, deze maakt bijna geen geluid. GEmakkelijk in gebruik en het belangrijkste is dat vaat schoon uit de machine komt.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Wijnglazenrek neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017 Product paar weken in bezit

vaat goed schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel programma's om uit te kiezen. Wast mooi schoon en droog. Erg makkelijk te bedienen en de indeling is prima.

Pluspunten

  • schone vaat
  • drogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Lemmens 07-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Een topper die niet weg te denken is in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser van Siemens is een topproduct dat thuis hoort is elke keuken. Betrouwbaar, veelzijdig in mogelijkheden, je hoort niet dat hij er is. praktisch in te richten en in gebruik. Een topper die niet meer weg te denken is in iedere keuken.

Pluspunten

  • geluidloos
  • veelzijdig in gebruik
  • praktisch
  • gebruiksvriendelijk
  • topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 07-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk in gebruik; praktisch ingedeelde vaatwasser.

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser welke praktisch is ingedeeld. Het apparaat is makkelijk in gebruik met verschillende opties. Het enige nadeel is dat het apparaat na gebruik nog steeds (te) nat is. Zelfs na het gebruik van de extra droog functie.

Pluspunten

  • Duidelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Apparaat blijft nat. Ook met extra droog functie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews