Siemens iQ500 SN69M001NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 71 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwin gortz 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarme vaatwasser!

Algemene score

9,0
wat mij allereerst opviel aan de vaatwasser was dat deze zeer beperkt geluid produceert. erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny53 17-05-2017

bijna geruisloos

Algemene score

8,0
heel blij met onze nieuwe keuken, vaatwasser is top, goed te verdragen in een open keuken, bijna geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jhonny 4777 09-05-2017

Een fantastische vaatwasser

Algemene score

10,0
Wast geweldig schoon en droog.
Heeft veel ruimte om je vaat er in te zetten.
Hij is ook heel stil.
Een topproduct.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

HermanManus 09-04-2017

Stille en zuinige vaatwasser

Algemene score

10,0
April 2017: Onze oude (Atag) begaf het na 14 jaar, maar deze is stiller en droogt beter dan de oude. Moest wel wennen aan de iets andere indeling....
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Mark 08-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer een goede vervanger,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer een goede vervanger, van wat we hadden.
Een goede vaatwasser en veel keuzes in te gebruiken programma's.
Wast de vaat goed schoon en is perfect droog bij uitladen na einde programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMI 07-04-2017 Product paar weken in bezit

veel functies

Algemene score

9,0
Volledige inbouw! ruime apparaat, handig de wijnrek reiniger! zeer duidelijke aanwijzingen die erop staan en de tijd die die aangeeft wanneer die klaar is zeer handig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike77 05-04-2017 Product paar maanden in bezit

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ruime vaatwasser met veel programmakeuzes. Het apparaat is zo stil dat je haast niet hoort of het apparaat aanstaat. Je kunt aan het lampje dat op de grond schijnt, zien dat het apparaat nog draait. Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Menno 01-04-2017 Product paar weken in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is erg snel klaar en is behoorlijk stil. Jammer genoeg blijft er wel vrij veel vocht in staan en wordt hardnekkig vuil niet volledig verwijderd (zoals een vieze ovenschaal).

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Stil

Minpunten

  • Vrij krap qua ruimte
  • Blijft veel vocht in staan
  • Hardnekkig vuil gaat moeizaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

vaatwasser SN69M001NL/47 31-03-2017 Product paar weken in bezit

Overzichtelijke display, makkelijk in de bediening

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, geluidsarm, mooi interieur . handig blauw lampje geeft aan wanneer de machine in gebruik is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerkwijk 29-03-2017 Product paar weken in bezit

vaatwasser

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitverhouding.
al vele jaren een zelfde soort gehad, bevalt prima. dit ook bij vrienden van ons. makkelijk te bedienen en schoon te houden. ook zeker de vele verschillende keuze programma,s zijn goed ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heesink 26-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

8,0
Degelijke vaatwasser. Goed leesbaar en zeer eenvoudige handbediening. Led lamp zeer effectief om te zien of de machine in of uitgeschakeld is.

Pluspunten

  • handbediening

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

migoliv 15-03-2017 Product paar weken in bezit

Gebruikersvriendelijk en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast uitstuikend, vaat is na afloop blinkend schoon en het hele proces verloopt redelijk stil. Overzichtelijke bediening.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heleen 12-03-2017 Product paar maanden in bezit

Weinig geluid, eenvoudige gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser maakte een enorme herrie, deze maakt bijna geen geluid. GEmakkelijk in gebruik en het belangrijkste is dat vaat schoon uit de machine komt.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Wijnglazenrek neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017 Product paar weken in bezit

vaat goed schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel programma's om uit te kiezen. Wast mooi schoon en droog. Erg makkelijk te bedienen en de indeling is prima.

Pluspunten

  • schone vaat
  • drogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Lemmens 07-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Een topper die niet weg te denken is in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser van Siemens is een topproduct dat thuis hoort is elke keuken. Betrouwbaar, veelzijdig in mogelijkheden, je hoort niet dat hij er is. praktisch in te richten en in gebruik. Een topper die niet meer weg te denken is in iedere keuken.

Pluspunten

  • geluidloos
  • veelzijdig in gebruik
  • praktisch
  • gebruiksvriendelijk
  • topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 07-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk in gebruik; praktisch ingedeelde vaatwasser.

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser welke praktisch is ingedeeld. Het apparaat is makkelijk in gebruik met verschillende opties. Het enige nadeel is dat het apparaat na gebruik nog steeds (te) nat is. Zelfs na het gebruik van de extra droog functie.

Pluspunten

  • Duidelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Apparaat blijft nat. Ook met extra droog functie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jeroen 01-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede, stille vaatwasser; wij hebben deze ingebouwd in een open keuken en kunnen met aanzetten zonder geluidsoverlast in de kamer. Lampje ter indicatie of deze aan staat is handige toevoeging.

Pluspunten

  • wast goed
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cathrien van Engelen 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser die heerlijk geruisloos zijn werk doet, terwijl ik een kopje koffie kan drinken! Het inruimen is heel gemakkelijk en ik kan al mijn grote en kleine kopjes, schaaltjes en zelfs pannen er goed in kwijt. Het is heel handig dat de bestekkorf er uit genomen kan worden om het leeg te ruimen in de bestekbak. Alle vaat is prima schoon na afloop van het ECO programma wat ik meestal gebruik.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • ECO programma
  • Uitneembare bestekkorf
  • Veel programma mogelijkheden
  • Veel mogelijkheden om de vaat goed in te ruimen

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H S 18-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk te bedienen, snel programma, ecoprogramma. Blauw lichtje geprojecteerd op de vloer om aan te geven dat de machine in werking is.
Klein nadeel is dat de onderste lade gemakkelijk kiept bij uittrekken.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • wast en droogt heel goed

Minpunten

  • onderste lade kiept wat makkelijk
  • klein bestekbakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

OW / Tiel. 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima product - veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
* Stil.
* Prima variatie in programma's.
* Handige indicator wanneer in gebruik.
* Eenvoudig schoon te houden.
* Prima extra droog functie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews