Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SX69M091NL

8,9 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX69M037NL

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX69M037NL
9,0 (1)

Siemens SN66P097EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Siemens SN66P097EU

Siemens SX56P591EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Siemens SX56P591EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AC 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

zeer efficient in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een mooie vaatwasser met veel gebruiksgemak.
kan veel vaat in kwijt.zowel klein als groot servies en vooral wijnglazen.

Pluspunten

  • indeling besteklade
  • extra korf
  • korte programma
  • vloerindicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wil 12-09-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg praktische indeling, rekjes kun je inrichten hoe je wil.
Wast de vaat mooi schoon en werkt heel geruisarm.

Pluspunten

  • indeling
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jurg 09-09-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en vriendelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voordelen:
- Op de vloer wordt geprojecteerd hoe lang de vaatwasser nog bezig is
- Bij het reguliere eco programma opent na afloop de vaatwasserklep automatisch
- Maakt weinig geluid

(Klein) nadeel:
- Niet bij alle programma's opent de deur automatisch

Pluspunten

  • automatisch openen klep
  • stil
  • tijdsaanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Menno 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Ruim (besteklade), stil met tijdindicatie projectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime vaatwasser waar zelf de grootste borden passen zonder een lade in hoogte te hoeven verstellen (in tegenstelling tot onze vorige vaatwasmachine). Het apparaat is zo stil dat ik eerst dacht dat hij niet werkte. De projectie van het programma en de resterende tijd op de grond maken de vaatwasmachine erg modern.

Veel variatie in programma's mogelijk (waaronder verkort Vario, extra intensief voor pannen etc. en extra drogen of steriliseren voor kinderflesjes.

Pluspunten

  • Ruim
  • Tijdprojectie
  • Veel programma's
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S 15-08-2016 Product paar weken in bezit

muisstil

Algemene score

9,0
staat midden in de woonkeuken, echt heel stil. met besteklade bovenin, wordt het heel ruim beneden. enige minpuntje is het lampje dat op de grond schijnt, dat zie ik steeds in mijn ooghoek. Verder heel tevreden

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • lampje op de grond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Henk de Boer 20-07-2016 Product maand in bezit

Aanschaf nieuwe vaatwasser van Siemens

Algemene score

8,8
Wij hebben voor dit type gekozen aangezien deze stil is volgens de folder! Wel dit klopt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Frank 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Algemene score

8,4
Een goed wasresultaat en voldoende programmamogelijkheden. Bovenlade voor bestek aanwezig en gemakkelijk weggewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
19budel50 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Machine wast goed schoon, is erg geruisloos.
Maar het valt me heel erg tegen dat de machine niet goed droog wordt
na gebruik. Blijft echt flink nat, het water druipt van de wanden en deur. Was bij vorige machine ( een Bosch) wel heel anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed