Siemens iQ500 SX69M091NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
41 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Menno 16-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Ruim (besteklade), stil met tijdindicatie projectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime vaatwasser waar zelf de grootste borden passen zonder een lade in hoogte te hoeven verstellen (in tegenstelling tot onze vorige vaatwasmachine). Het apparaat is zo stil dat ik eerst dacht dat hij niet werkte. De projectie van het programma en de resterende tijd op de grond maken de vaatwasmachine erg modern.

Veel variatie in programma's mogelijk (waaronder verkort Vario, extra intensief voor pannen etc. en extra drogen of steriliseren voor kinderflesjes.

Pluspunten

  • Ruim
  • Tijdprojectie
  • Veel programma's
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Euren 27-11-2017

TOP machine

Algemene score

8,0
TOP apparaat, werkt super, handig in gebruik.
Klein min puntje, zit geen verlichting in bij openen deur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Fenna 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt alles goed schoon, verschillende programma's en voldoende ruimte voor al je keukenspul. Je krijgt speciaal voor wijnglazen een extra rek, ideaal met een speciaal programma voor (wijn)glazen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Stickers programma's laten los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser voldoet tot nu toe prima. Hij is heel erg ruim (vooral de bestekbak bovenin is ideaal) en stil en gaat automatisch open als hij klaar is. Het enige jammere is dat de resterende tijdsduur niet op de vloer wordt geprojecteerd, omdat wij de vaatwasser iets hoger hebben staan. Bij een volgende serie zou het leuk zijn als je zelf kunt instellen in welke richting de resterende tijdsduur wordt geprojecteerd. Dus Siemens ;)

Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, aangezien ik het apparaat nog geen maand gebruik.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Ruim (bestekbak ook erg handig)
  • Gaat automatisch open als de vaat klaar is
  • Start-uitstel-systeem

Minpunten

  • Resttijd niet zichtbaar indien hoger geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hulshoff 25-07-2017

Stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Sinds enige maanden in gebruik, bevalt prima. Wat vooral opvalt is de stilte van de machine als deze aan staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JudithD 06-06-2017

Sublieme vaatwasser, ook kunststof wordt droog !

Algemene score

10,0
Ik ben meer dan tevreden over de vaatwasser. Ook lastige kunststof items worden gewoon droog, zonder gezeur. We hoven niets na te drogen. De indeling is erg flexibel, met bestekmand én besteklade. Ook de op de vloer geprojecteerde tijdsaanduiding is handig. Het wijnglazenrekje is wat mager, voor slechts vier glazen. ZEER STIL, wat heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Rob1960 01-06-2017

Groots

Algemene score

10,0
Erg veel ruimte voor een volledig servies. Zeker de display op de vloer is grappig (voor de hond) en handig want je hoort de machine niet
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bernard11 17-05-2017

Top vaatwasser

Algemene score

10,0
Vaatwasmachine overtreft mijn verwachtingen, handige lade voor bestek, veel ruimte voor borden en servies, vaatwasser is nagenoeg geruisloos. Handig lampje wat op de grond schijnt met informatie over de status van de vaatwas
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lange17 16-05-2017

Erg fijne en stille vaatwasser

Algemene score

8,0
We hebben de vaatwasser nu een paar weken en zijn erg tevreden over zijn prestaties en hoe stil hij zijn werk doet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

winkelmolen 11-05-2017

Fluisterstille top afwasmachine

Algemene score

10,0
heg fluisterbben deze nu 4 maanden en wat zijn we er blij mee.
Er kan veel in,hij maakt alles top schoon,en hij is ook nog fluisterstil,je hoort hem niet,of ja niet af en toe en dat is wel fijn ,in het begin dachten we staat hij nu aan of niet,
Dan is het wel handig dat we dat konden zien door dat hij het projecteert op de vloer wat hij aan het doen is.en hoelang het nog duurt met een mooie blauwe lichtkleur.
Als je hem zo instelt dat de deur een stukje open gaat als hij klaar is,en je wacht even is ook alles kurkdroog.
dus echt een top afwasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Annekesi 29-04-2017

niet gebruikersvriendelijk

Algemene score

4,0
Veel programmas maar onduidelijke handleiding. Het programma dat we nu standaard draaien maakt prima schoon, in die zin zijn we tevreden. Maar voor zo'n mooi vormgegeven apparaat zou wel iets meer aandacht besteed mogen worden aan een heldere handleiding, zodat we de programmas optimaal kunnen benutten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Irmgard1954 19-04-2017

Indeling

Algemene score

8,0
nog nooit een vaatwasser gehad!
wat mij opviel was de mogelijkheid om de laden in te richten naar de persoonlijke behoeften
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Joke Buijs 02-04-2017

Heerlijk stille vaat wasser

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht. Staat in een open keuken en maakt amper geluid!! Gewoon aanzetten en TV kijken, praten zonder storende geluiden. Perfect
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Joke Buijs 02-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In een open keuken is een stille vaatwasser een genot om te hebben. Deze hoor je niet, zelfs niet als je er vlakbij staat. De vaat wordt heerlijk schoon en op het ecoprogramma gaat de deur vanzelf open aan het eind van het programma. Geweldig!

Pluspunten

  • Heel weinig geluid
  • Veel keuzeprogrammas
  • Verstelbare korf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hercules 21-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke vaatwasser met tiptop design

Algemene score

9,0
Deze design vaatwasser is erg handig in gebruik. Daarnaast zijn het erg degelijke laden, die erg handig zijn ingedeeld! Ook is hij erg stil, ideaal in mijn keuken/woonkamer. Het licht op de vloer als de vaatwasser in gebruik is, is een leuk detail, een soort gadget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ph 17-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser

Algemene score

10,0
deze machine is erg stil en daarom bijzonder geschikt voor plaatsing in een open keuken. Deze uitvoering is van binnen extra hoog en zowel de bestekla als de rekken zijn op verschillende manieren aan te passen; dat werkt in de praktijk ook heel plezierig

Pluspunten

  • stil
  • variabel te gebruiken
  • extra hoog van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaten 29-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Elke afwas fantastisch schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De afwasmachine is echt een aanrader voor elke keukenliefhebber die naast koken ook zijn keukengerei en servies toevertrouwd aan deze vaatwasser. Elke afwas is gewoon schoon en droogt het servies en glazen streeploos op. Ook de handige vloerprojectie bij de inbouwmachine is handig en kan je het programma goed volgen. Het geluid .... bijna geruisloos, Je moet goed luisteren om de werkende vaatwasser te horen. De vloerprojectie verraad zijn geheim dat de vaatwasser nog bezig is met zijn programma. De aparte besteklade, deze zit in de bovenste lade is een aanrader en wij zouden niet anders willen. Onze ervaring is dat de bij een bestek korf bestek niet altijd schoon word en etensresten achterblijven. Het bestek in de besteklade word schoon en droogt goed op. Geen eten resten op het bestek of in de besteklade maar gewoon schoon. De verschillende programma`s maakt deze vaatwasmachine een allround veelzijdige hulp in de keuken.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • besteklade
  • vloerprojectie
  • veelzijdige programma`s
  • functionele inrichting

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

job_tr 19-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, vooral het lampje dat op de grond schijnt waarmee aangegeven wordt hoe lang het programma nog duurt is makkelijk. Lekker stil, en veel verschillende programma's voor verschillende doeleinden.

Pluspunten

  • Stil
  • Lampje
  • Besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RU 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Onze pannen zijn weer als nieuw!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken hebben we deze vaatwasser in onze nieuwe keuken.
Bij onze vorige vaatwasser (9 jaar geleden gekocht) kwam de vaat niet altijd even schoon uit de vaatwasser. Vooral sommige pannen moesten we nog met de hand nogmaals afwassen.
Met de nieuwe vaatwasser blinkt de hele vaat weer als nieuw!
Niet alleen onze pannen waren weer als nieuw, ook de thee lepeltjes en de glazen.
De vaatwasser is ook erg handig in gebruik. In de 2 grote lades kunnen we met gemak alle vaat (gezin van 4 personen) van de gehele dag in kwijt. Ook de bestekbak is erg efficient in gebruik. Je pakt bijvoorbeeld heel eenvoudig alle messen of vorken uit de vaatwasser.
De bediening is kinderlijk eenvoudig en met de eco-stand is deze vaarwasser ook erg zuinig.
Kortom een ideale aanwinst voor de keuken.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Super schoon wasresultaat
  • Zeer stil
  • Resterende tijd wordt op vloer geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Maas 27-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Duidelijke weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een geintregeerde vaatwasser welke ook in bedrijf aan geeft wat hij voor programma draait en hoeveel tijd hij nog nodig heeft. Slim gedaan van Siemens "vloerdisplay"

Pluspunten

  • vloerdisplay
  • indeling lade's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews