Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SX69M091NL

8,7 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN66P097EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Siemens SN66P097EU

Siemens SX69M037NL

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX69M037NL
9,0 (4)

Siemens SN65P032EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P032EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Menno 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Ruim (besteklade), stil met tijdindicatie projectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime vaatwasser waar zelf de grootste borden passen zonder een lade in hoogte te hoeven verstellen (in tegenstelling tot onze vorige vaatwasmachine). Het apparaat is zo stil dat ik eerst dacht dat hij niet werkte. De projectie van het programma en de resterende tijd op de grond maken de vaatwasmachine erg modern.

Veel variatie in programma's mogelijk (waaronder verkort Vario, extra intensief voor pannen etc. en extra drogen of steriliseren voor kinderflesjes.

Pluspunten

  • Ruim
  • Tijdprojectie
  • Veel programma's
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

job_tr 19-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, vooral het lampje dat op de grond schijnt waarmee aangegeven wordt hoe lang het programma nog duurt is makkelijk. Lekker stil, en veel verschillende programma's voor verschillende doeleinden.

Pluspunten

  • Stil
  • Lampje
  • Besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RU 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Onze pannen zijn weer als nieuw!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken hebben we deze vaatwasser in onze nieuwe keuken.
Bij onze vorige vaatwasser (9 jaar geleden gekocht) kwam de vaat niet altijd even schoon uit de vaatwasser. Vooral sommige pannen moesten we nog met de hand nogmaals afwassen.
Met de nieuwe vaatwasser blinkt de hele vaat weer als nieuw!
Niet alleen onze pannen waren weer als nieuw, ook de thee lepeltjes en de glazen.
De vaatwasser is ook erg handig in gebruik. In de 2 grote lades kunnen we met gemak alle vaat (gezin van 4 personen) van de gehele dag in kwijt. Ook de bestekbak is erg efficient in gebruik. Je pakt bijvoorbeeld heel eenvoudig alle messen of vorken uit de vaatwasser.
De bediening is kinderlijk eenvoudig en met de eco-stand is deze vaarwasser ook erg zuinig.
Kortom een ideale aanwinst voor de keuken.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Super schoon wasresultaat
  • Zeer stil
  • Resterende tijd wordt op vloer geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Maas 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijke weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een geintregeerde vaatwasser welke ook in bedrijf aan geeft wat hij voor programma draait en hoeveel tijd hij nog nodig heeft. Slim gedaan van Siemens "vloerdisplay"

Pluspunten

  • vloerdisplay
  • indeling lade's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mark 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

schone vaat, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maand in bezit van deze vaatwasser. Eenvoudig te bedienen van de vele mogelijkheden. Mooie schone, droge vaat. Veel ruimte en handige hulpstukken.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AC 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

zeer efficient in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een mooie vaatwasser met veel gebruiksgemak.
kan veel vaat in kwijt.zowel klein als groot servies en vooral wijnglazen.

Pluspunten

  • indeling besteklade
  • extra korf
  • korte programma
  • vloerindicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 12-09-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg praktische indeling, rekjes kun je inrichten hoe je wil.
Wast de vaat mooi schoon en werkt heel geruisarm.

Pluspunten

  • indeling
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurg 09-09-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en vriendelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voordelen:
- Op de vloer wordt geprojecteerd hoe lang de vaatwasser nog bezig is
- Bij het reguliere eco programma opent na afloop de vaatwasserklep automatisch
- Maakt weinig geluid

(Klein) nadeel:
- Niet bij alle programma's opent de deur automatisch

Pluspunten

  • automatisch openen klep
  • stil
  • tijdsaanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S 15-08-2016 Product paar weken in bezit

muisstil

Algemene score

9,0
staat midden in de woonkeuken, echt heel stil. met besteklade bovenin, wordt het heel ruim beneden. enige minpuntje is het lampje dat op de grond schijnt, dat zie ik steeds in mijn ooghoek. Verder heel tevreden

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • lampje op de grond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk de Boer 20-07-2016 Product maand in bezit

Aanschaf nieuwe vaatwasser van Siemens

Algemene score

8,8
Wij hebben voor dit type gekozen aangezien deze stil is volgens de folder! Wel dit klopt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Algemene score

8,4
Een goed wasresultaat en voldoende programmamogelijkheden. Bovenlade voor bestek aanwezig en gemakkelijk weggewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

19budel50 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Machine wast goed schoon, is erg geruisloos.
Maar het valt me heel erg tegen dat de machine niet goed droog wordt
na gebruik. Blijft echt flink nat, het water druipt van de wanden en deur. Was bij vorige machine ( een Bosch) wel heel anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer