Siemens SN69M037NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
41 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e afwasmachine van Siemens, veel mogelijkheden, energiezuinig, erg stil, prima droogresultaat. Geen moment spijt van mijn aankoop. Top!

Pluspunten

  • zeer stil

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 29-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima appparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dat de machine programeerbaar is, is fantastich. het opengaan van de deur en het uitschakelen is goede aanvulling.

Pluspunten

  • weinig of geen geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dodeman 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hele stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We wilden een stille vaatwasser met een goed werkend ECO programma, en hij maakt het waar!
Goed dat er een lampje bij zit dat aangeeft dat ie werkt want je hoort m vrijwel niet wat heel heel prettig is in een huis met een open keuken.
ECO programma wast alles goed schoon ook: heerlijk.

Pluspunten

  • heel stil
  • ook bij ECO goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DM70 08-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Geweldig apparaat, top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is in gebruik bijna geruisloos, vooral de nachtstand.
Ze is ruim van binnen en zeer eenvoudig in gebruik met voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Timmermans 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gemakkelijke indeling, ook geschikt voor grote borden en als grootste pluspunt het geringe geluid gedurende het vaatwassen!

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • gemakkelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sn69m037nl 21-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer vriendelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige installatie van de machine die goed te doen is aan de hand van de beschrijving. Zeer stille vaatwasser waarbij het lampje zinvol is zodat je weet dat het programma is afgelopen. Hoop zeer lang deze machine te mogen gebruiken.

Pluspunten

  • stilte
  • montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tevreden 17-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Echt stil en maakt schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stilste in zijn soort. mooie machine, doet wat het moet doen. Tijdens het wassen hoor je totaal niet dat het aanstaat. blij dat er een indicatielichtje brand op de vloer..

Pluspunten

  • stil, stiller , stilst
  • maak schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J&D van Weenen 09-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Comfortabel en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat geeft en doet wat we verwachten.
Is vooral heel erg stil.
Signalering naar de plint is een extra welkom informatie je kan daardoor makkelijk zien dat het apparaat in bedrijf is.
Daarbij maakt de machine op eco stand zeer goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 09-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stil, schone vaat en fijne indeling.
Makkelijke te bedienen en veel keuze in de programma indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrouwtje 31-07-2016

Top vaatwasser

Algemene score

10,0
Vorige week kochten we de vaatwasser SN69M037NL. Fluisterstil en doet wat je van een goede vaatwasser verlangt. Alles schitterend schoon en goed droog. Ruime keuze aan programma's maken deze vaatwasser een top product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

gejeza 19-07-2016

all round goed

Algemene score

10,0
het apparaat is zeer stil, biedt voldoende keuzemogelijkheden en werkt in het korte programma ook heel goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Fabian 01-07-2016

Stil en voldoende programma's

Algemene score

8,0
Het apparaat is stil en aangezien wij veel in de keuken verblijven is dat fijn. Er zijn voldoende programma's en je kunt nog diverse dingen instellen naar eigen keuze. Bij het korte programma blijft de vaat wel nat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

andriesV 21-06-2016

kan beter

Algemene score

8,0
Veel functies maar de indeling vinden we niet handig. Miele heeft een fijnere indeling voor ons. Super schoon op eco stand.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

HenA 22-05-2016

Fantastische afwasmachine

Algemene score

10,0
Twee geleden is onze nieuwe Sie Matic keuken geplaatst met Siemens apparatuur.
Dit is mijn 2e afwasmachine van Siemens, veel mogelijkheden, energiezuinig, erg stil, prima droogresultaat. Geen moment spijt van mijn aankoop. Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

mbrouwer_nl 21-05-2016

Lekker sil

Algemene score

8,0
Erg tevreden. Stil en schoon. Flexibele indeling is erg handig, ook de verstelbare hoogte van de bovenste korf.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

museeuw 12-05-2016

Eenvoudig bedienbaar

Algemene score

10,0
Eenvoudig bedienbaar, prima handleiding, veel vaatwasmogelijkheden. Nagenoeg geluidloos. Goede indeling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Driver57 12-04-2016

Lekker rustig.

Algemene score

8,0
Na het oorverdovende kabaal van onze vorige vaatwasser is het een verademing om de vaatwasser aan te zetten en alleen aan het licht te kunnen zien dat hij werkt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Maarten O 09-04-2016

zeer complete bijzonder stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Nog maar net in gebruik, maar wat absoluut nu al opvalt is dat deze vele malen stiller is als onze vorige Siemens vaatwasser (ong 5 jaar oud, weg gedaan i.v.m. nieuwe keuken). Alles aan deze vaatwasser is net even wat degelijker als een instapmodel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Carduelis 21-02-2016

Onzichtbaar maar helemaal aanwezig!

Algemene score

10,0
Na alle ervaringen met vorige vaatwassers is dit apparaat werkelijk top. Mooi weggewerkt in de open keuken is het enige wat opvalt het blauwe voetlicht als de machine werkt. Je hoort 'm niet! En het resultaat? Meteen opruimen, nawassen niet meer nodig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JackyBF 31-12-2015

Geruisloos apparaat

Algemene score

8,0
In onze nieuwe keuken alle apparatuur van Siemens aangeschaft waaronder een vaatwasser. Onze oude keuken had eveneens een Siemens vaatwasser die we al goed vonden maar onze nieuwe is haast geruisloos! In voorafgaande jaren 2 vaatwassers gehad van andere merken maar geef ons maar de Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews