Bosch SMI90M15NL - Reviews

8,9 Lees 23 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Maximale belading
13 couverts
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janet 07-12-2016 Product paar weken in bezit

goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser heeft een prettige indeling. Hij is makkelijk te bedienen en de controle lampjes werken op tijd. De instructie is duidelijk. De vaatwasser was ook te plaatsen met weinig ruimte aan de achterkant.

Pluspunten

  • indeling
  • keuzemenu

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Geweldig stille machine zeer gebruiks vriendelijk alleen is de instalatie handleiding niet aanwezig is tegen een geldelijke vergoeding te krijgen bij de service afdeling hiermee bedoel ik op de verklaring van cijfers op de index bijlage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Keep smiling 18-07-2016 Product paar weken in bezit

Ben tevreden met mijn nieuwe vaatwasser

Algemene score

8,8
We hebben de vaatwasser bij BCC gekocht. We werden goed geadviseerd. Het inbouwen gaat goed met de beschrijving. Voor de bediening is het raadzaam te tijd te nemen om de beschrijving goed door te lezen. Op deze manier kun je gebruik maken van alle mogelijkheden, die je anders over het hoofd ziet. De beschrijving is duidelijk. Het wasresultaat is goed. En het geluid is acceptabel. Ik heb alleen even moeten wennen aan de indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sander Wakker 09-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De vaatwasser doet goed zijn werk, droogresultaat is super.
De machine is ook heerlijk stil, de indeling is wel even wennen tov de vorige vaatwasser.

De duurzaamheid valt nog niet te beoordelen, maar mag hopen dat deze wel even meegaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Miguel 06-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Goeie vaatwasser en niet duur. Aanbevolen voor nieuwe kopers. Plaatsen en aansluiten gaat goed met de als de handelingen word gevolg.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
SvD 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Het inbouwen was even goed tekening lezen, maar daar is goed uit te komen.
De machine ziet er zeer modern en mooi uit. Ook het bedienen is een fluitje van een cent, dus kortom erg blij met de aankoop.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
juul 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
deze machine een paar dagen in gebruik. Het is voor ons de 3 de afwasmachine, een zeer geluidloze machine drogen is prima, goed droog. Mogelijk heden is voor ons genoeg hoeft niet meer ,indeling,dat bakje voor lange messen ach hoeft voor mij niet zo.
anders deed ik daar ook schaaltjes op nu kan dat niet. en dat is het enige wat van mij niet hoeft verder een prima machine.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Ab donk 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Een perfecte vaatwasser zowel indeling als was resultaat en erg stil zeer makkelijk in gebruik gebruikt heeft weinig water nodig en zuinig in stroom gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vaatwasser 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima apparaat,goede overzichtelijke programma's, is geluidsvriendelijk, ter vervanging van mijn vorige machine die jammergenoeg maar 5 jaar is meegegaan, hoop dat deze iets langer meegaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Peter Bitter 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
fluisterstille vaatwasser die je ook kunt voorprogrameren om in het daltarief te draaien. de 3.5 uur ECO duurt misschien wat langer maar als je in bed ligt geeft dat niets, en anders kun je he programma versnellen (is wel weer duurder energetisch)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marga 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Dit is de 2e Bosch vaatwasser. De eerste heeft het meer dan 12 jaar uitstekend gedaan. Bovendien zeer tevreden over de service van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jannette 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
de vaatwasser ziet erheel degelijk en stevig uit. Het geluid tijdens de programma's is vrij stil. De indeling is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
JdR 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Duidelijke handleiding ook voor installatie is een zeer stille machine, overzichtelijk in bedieningspanel
en prima droog kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Joop Smit 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede Bosch vaatwasser de eerste heeft het tien jaar prima gedaan, dus toch maar bij het merk gebeleven en deze doet het toch weer een stuk beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MAC 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Eindelijk is na 8 jaar gelukkig mijn vaatwasser van een ander gerenommeerd merk stuk. 8 jaar getobd nooit een droge vaat. Daarom heb ik nu voor een Bosch gekozen, vaat schoon en helemaal droog heerlijk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Hans Snoeren 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goede machine tot nu toe,
om mij nu perse te willen dwingen tot een met 100 tekens motivatie is een minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Broekhuizen 05-12-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Geweldige machine. Simpel te bedienen en zelfs alles schoon op de ecostand. Een 8 voor de indeling heeft meer te maken met persoonlijke wensen, een ander geeft er weer een 10 of een 6 voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ton Gerlings 03-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk aan te sluiten, en erg stil. Enige wat we missen is verlichting in de machine. Programma's zijn duidelijk....ruime indeling......vaat goed schoon.
Kortom zeer blij met deze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Afwasmachine Bosch 26-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Helemaal blij met onze nieuwe vaatwasser!! Lijkt zelfs of al mijn service helemaal nieuw is, zo schoon :-) Zeer stil en het plastic service is ook droog! wat ik bij vele vaatwassers reviews las dat dit niet het geval was!Dit type is echt een aanrader gezien de kwaliteit en prijsverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hennie Sieni Miceli 24-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Vergeleken bij mijn vorige vaatwasser, maakt deze minder geluid en wast verschrikkelijk goed. Er blijven geen vuilresten achter, zonder dat er voorgespoeld wordt.
De indeling is erg praktisch en er zijn ook nog verstelmogelijkheden waar al een aantal keren gebruik van gemaakt is en dit bevalt prima. Kortom, wij zijn zeer tevreden en ik neem me voor vaker apparaten van Bosch aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews