Siemens SX69M092NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
41 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glenn 23-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser - na heel wat voorbereidingswerk - uitgekozen en wij kunnen nu al zeggen dat dit een zeer goede keuze is geweest. De vaatwasser is stil, heeft veel keuzemogelijkheden en misschien wel het belangrijkste, hij wast zeer schoon. Wij raden een ieder - die op zoek is naar een vaatwasser - deze machine aan. Onze vorige vaatwasser van Siemens deed ook goed zijn werk, meer deze spant de kroon. De prijs van deze vaatwasser is dan misschien meer dan gemiddeld maar de prestaties zijn meer dan uitstekend, dus al met al een perfecte investering.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Veel keuzemogelijkheden qua programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penders 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloos, goed drogend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Volkomen tevreden over deze vaatwasser. Voldoet aan alle wensen en heeft een bestek lade die het laden en lossen veel gemakkelijker maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Middelaar 26-06-2017

SX69M092NL vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Juni 2017 aangeschaf bij BSH Hoofddorp. Installatie en service zijn uitstekend. Duidelijke bediening en makkelijk in gebruik. Schoon en goede programma's. Ook begrijpelijk voor onze kinderen. Aan te bevelen.

Pluspunten

  • bediening
  • laag energieverbruik
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de baron 03-04-2017

tevreden gebruiker

Algemene score

8,0
De onderste lade heeft te grote openingen zodat de langwerpige voorwerpen met een hoek erin valt en de sproeiarm er tegen komen kan.Voorstel openingen fijnmaziger maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

M.A.C. Bakker 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superschone vaat en muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser is super goed ingedeeld. naast de besteklade ook een bestekbakje. Hij is muisstil en de indicatie is een mooi hulpmiddel om te laten zien of hij zijn werk doet. De interne verlichting maakt het prettig om hem in het donker te kunnen vullen. veel programma keuzes waardoor de vaat er altijd schoon maar ook energie zuinig uit komt.
erg tevreden over deze vaatwasser. Na 1 week al helemaal vertrouwd ermee

Pluspunten

  • Stil
  • groot aantal couverts

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koert Wolting 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer ruime vaatwasser, grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime vaatwasser, waar heel veel in kan, maar ook hoge voorwerpen.
Veel mogelijkheden, toch eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Extra ruime vaatwasser van uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 15 jaar met de oude Siemens-vaatwasser te hebben gedaan, ook nu weer gekozen voor Siemens. Uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en super zuinig. Eigenlijk geen minpunten kunnen ontdekken, daarom een 10.

Pluspunten

  • Extra ruim
  • Zeer stil
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Zeer zuinig
  • Uitstekend wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvHengelo 18-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille machine die goed droogd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille vaatwasser die ook goed droogd.
Veel ruimte door bestgeklede i.p.v. Bestekkorf. Scheelt veel ruimte ondein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 26-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

ideale bestek la

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevig uitziende borden en bekerhouder in de vaatwasser zelf. Makkelijk indeelbaar (flexibel), stil en handig hoor, die tijdsduur op de grond geprojecteerd. De bestek la is super makkelijk (en in hoogte verstelbaar) en voor veel bestek is er een mandje toegevoegd.
De gebruiksaanwijzing voor installatie verdient nog enige aandacht.......
over de gebruiksduur nog niets te zeggen.

Pluspunten

  • bestek la
  • stil
  • tijdsduur op de grond

Minpunten

  • installatie aanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ice69 24-10-2016

in een woord super

Algemene score

10,0
Deze siemens vaatwasser kan ik iedereen aanraden super schoon alles glanst en zelfs plastic is helemaal droog. Ideaal bestekla bovenin en er gaat licht branden als je de deur open doet. Kortom super blij mee:)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ali 20-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen en nu al volop ingebruik. Had dit veel eerder moeten aanschaffen. Erg stil en weinig geluid. Ook het display van het programma is geweldigd.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Overzichtelijke programma

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marcowijn 12-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser bevalt ons uitstekend; stil, snel, zuinig en zeer schoon en droog.
Na 16 jaar een Siemens natuurlijk weer gekozen voor deze nieuwe Siemens vaatwasser. Het blauwe licht is leuk maar voegt verder niets toe. Duidelijke en makkelijke bediening.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • wast zeer schoon
  • super droog
  • makkelijk zelf in te bouwen

Minpunten

  • Kastdeurtje montage heeft wel wat aandacht nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parelset30 08-09-2016

Goed schoon en droog, heel stil

Algemene score

10,0
Na 14 jaar (!) trouwe dienst vd vorige vaatwasser weer voor Siemens gekozen. Zijn zeer tevreden met deze keuze. Hele stille machine, vaat komt er goed schoon en droog uit, ook bij het Variospeed programma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Stoffels 21-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser die stilletjes zijn werk doet.
Grote binnenruimte, met handige verlichting binnenin.
De tijdsduur aan de buitenkant is erg makkelijk, ook is te zien welk programma momenteel draait.

Pluspunten

  • stil
  • snel programma
  • groot
  • verlichting binnen
  • tijdsduur geprojecteerd

Minpunten

  • aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weekend60 10-08-2016

Zo geruisloos!

Algemene score

10,0
Sinds drie weken staat deze prachtige afwasmachine in onze keuken.
Het ''interieur'' van deze machine is mooi vormgegeven. Mooie ''handvatten'' aan de drie lades.
Hij is zo stil, betrap mij erop dat ik af en toe naar de keuken loop omdat ik niets hoor.
Wij zijn erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Anita 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

afwas automaat

Algemene score

9,5
altijd een Miele vaatwasser gehad was sceptisch over deze siemens vaatwasser maar is helemaal super en droog beter dan de Miele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roestslc 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige vaatwasser

Algemene score

10,0
Wat een geweldige vaatwasser is dit. Oude gaf de geest. Op internet gezocht uiteraard en na enige twijfel voor de Siemens SX69M092NL gekozen. Bij Coolbleu besteld en in 1 dag geleverd. Instaleren was ook niet echt lastig nette beschrijving van Siemens maar je moet wel beetje technisch zijn om die te doorgronden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MieleFan 23-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima machine

Algemene score

10,0
Na 16 jaar trouwe dienst was onze Miele vaatwasser wel aan vervanging toe. Dit is een waardige opvolger. Vloerprojectie is handig, blauwe licht in de machine is grappig. Enige minpunt is dat de deur verder open blijft staan en dat alleen bij het ECO programma, nadat hij klaar is, de deur automatisch kan open springen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McJohn 23-05-2016

Prima machine

Algemene score

8,0
Na 16 jaar was de vorige Siemens vaatwasser wel aan vervanging toe. Dit is een uitstekende opvolger. Even wennen aan besteksortering bovenin de machine. Enige minpuntje is dat deze deur verder op blijft staan. En dat niet bij alle programma-standen de deur automatisch open springt als hij klaar is. Deze KEUZE is alleen bij ECO.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

J Aukes 05-04-2016

Handige vaatwasser

Algemene score

8,0
Handig bij het inladen, veel variatie mogelijk in de rekken en ik heb al veel mogelijkheden daarbij kunnen benutten. Alleen het drogen blijkt een beetje lastig, daar moet i nog de juiste instellen voor vinden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews