Bosch Serie | 6 SMV90M30NL - Reviews

8,7 Lees 64 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chantal 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Wast goed maar is zeker niet stil

Algemene score

5,0
Sinds een maand in het bezit van deze Bosch vaatwasser als vervanger van een 10 jaar oude Siemens. Reviews en omschrijving van het apparaat geven aan dat de machine erg stil is. Dat kan ik helaas niet onderschrijven. De machine maakt (zeker ten opzicht van onze vorige Siemens met gelijke aantal db ) erg veel geluid en is zeker niet stil. Heb dit al bij BCC gemeld maar volgens hen is het normaal. Ik zou, ondanks dat de vaat schoon is, vanwege het geluid niet meer kiezen voor deze machine en hem dus zeker niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Vaat is schoon en redelijk goed droog

Minpunten

  • het apparaat maakt veel geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
W. Scheepers 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat met meer dan voldoende mogelijkheden. Geluidsniveau is zeer laag.
De korf biedt voldoende mogelijkheden voor alle vaat.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
john/marja 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

goed merk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Weer gekozen voor Bosch, mijn vorige ging 15 jaar mee zonder problemen.
Ik vertrouw erop nu weer een lange levens duur voor mijn nieuwe Bosch vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
yvonne 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

zuinig ingebruik, goede indeling binnenkant/ bedieningknopen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben voor dit product gekozen omdat deze het beste bij ons paste en goed uit de bus kwam. ook het advies vanuit de winkel deed ons besluit nemen voor dit artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Monique 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Begin november vaatwasser gekocht. Erg tevreden over het product. Onze Bosch is een prima vaatwasser die erg goed schoon maakt. Het is handzaam in gebruik en erg stil zijn werk doet. Alleen maar lof.

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Geluidstil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Theo 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Doordacht ontwerp

Algemene score

8,0
Goede indeling. Handige verwijderbare roosters.
Stille machine. Eco-programma. Slimme meerkeuze bediening.

Pluspunten

  • indeling
  • eco-programma

Minpunten

  • geen halve tijd-programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Familie Kadi 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

pas aangeschaft erg tevreden

Algemene score

8,8
ik heb de vorige bosch 9 jaar gebruikt. ik hoop met deze langer te doen. tot nu toe ben ik tevreden. ik heb eerst all reviews bekeken op internet en deze kwam wel positief naar voren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
herbie28 19-03-2016 Product paar weken in bezit

Wast goed maar niet stil

Algemene score

8,8
Machine gemakkelijk te installeren. Vaatwas wordt goed schoon maar machine maakt in tegenstelling tot alle eerdere reviews t.o.v. van onze 13 jaar oude Siemens behoorlijk veel lawaai(dus niet echt stil) ondanks machine nog 1dB stiller moet zijn dan onze oude. Jammer dat we toch niet voor de wat duurdere Siemens weer zijn gegaan(ondanks ze uit dezelfde fabriek komen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Theodorus Tap 28-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Aparaat maakt vaat goed schoon en droog. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Stil in gebruik. Korte programma is fijn als je veel bezoek hebt om snel de vaat weg te krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
weina 23-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
tot nu toe tevreden vind het fijn het rode controle lampje , verder hoor je hem niet had ik deze bosch vaatwasser eerder ondekt dan had ik er eerder plezier van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirk Jan 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Vaatwasser werkt prima met een uitermate schoon en droog resultaat. Het geluid hoor je wel met een half open keuken, maar is dusdanig op de achtergrond dat het niet storend is. Ik denk dat we hier lang en probleemloos veel plezier van zullen hebben. Prijs/kwaliteit/energieverbruik vind ik prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sandra 26-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Hiervoor één gehad die achttien jaar mee is gegaan. Hoop dat met deze ook mee te maken. Veel stiller als de oude en schakelt zichzelf uit als hij klaar is wat ik heel prettig vindt. Super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn Held 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prettig in gebruik, goed resultaat. Stil.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitgebreide menukeuze, duidelijke gebruiksaanwijzing, alleen de montage instructies waren vrij beknopt. Maar met een beetje technisch inzicht kom je er wel uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Anjo 24-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vaatwasser.
De vorige is 15 geworden dus hopelijk weer 15 jaar.
Hij is makkelijk te bedienen en wast goed schoon.
Ook het geluid is goed te doen in een open keuken,
de korte progammas gaan ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam Noordhof 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima vaatwasser.Geluidsniveau van 46Db is hoger dan mijn oude Construta vaatwasser.Goede indeling.Gewoon een goede vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Fam. Noordhof 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima vaatwasmachine.Gemakkelijke bediening. geluidsniveau is 46DB toch wel gehorige dan mijn oude Constructa.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
ebtep 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
fijne vaatwasser, schone vaat bedieningsgemak is minder fijn dan mijn vorige vaatwasser van Siemens.
verder dik tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Koen 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Prima afwasmachine was prima en is stiller weer dan de vorige, met een makkelijke bediening. 1 minpuntje is de indeling van het boven rek, die was bij de vorige Bosch beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Akkermans 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Was resultaat geef ik een 7 omdat ik merk dat de vaat niet altijd goed droog is, vaatwasser blijft zelf ook nat van binnen. Machine is toch wel gehorig ondanks de 46Db.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
John 03-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Was goed droogt goed.
Indeling o.k.
Bestekmand zou een gedeelde voor roerlepeltjes mogen hebben, twee rijen met kleinere openingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews