Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW339M op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**r@g**l.com 10-08-2022
  • Product gekocht

Vaatwasser prima kwaliteit/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

7,0
Apparaat is stil (Open keuken).
Reinigings programma's zijn erg goed, vaat komt er schoon uit uiteraard moet het er juist in worden gezet.
Een prettig detail is verlichting dat op de vloer schijnt.
Roodlicht dat apparaat actief is met reinigen, groen als het klaar is.
Wat ons wel tegen is gevallen is de ruimte indeling beperkt word door de besteklade.
middelste lage kun je wel aanpassen maar voor ons geen verschil.

Pluspunten

  • was goed+
  • stil
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • besteklade i.v.m grote borden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze uitgebreide review. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over het wasresultaat en het gebruiksgemak. Uw feedback betreffende de ruimte i.c.m. de besteklade nemen we mee om deze vaatwasser te blijven verbeteren. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

a**a@u**l.nl 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met goede gebruiksmogelijkheden zoals besteklade en in hoogte verstelbaar glazenrek. Ook de indicatie bij inbedrijf en gereed is handig. Ook is hij lekker snel klaar met een goed resultaat

Pluspunten

  • snel klaar
  • handige indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de handige indeling en het gebruiksgemak.
En natuurlijk het belangrijkste, het wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**s@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs / kwaliteit verhouding dik in orde.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
goed voorgelicht in de showroom. gezien onze leeftijd gekozen voor het voordeligste merk. in deze categorie gekozen voor een goede vaat wasser en een van de duurdere. bevalt goed en is keurig netjes geplaatst op de afgesproken tijd en datum.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over werking van de vaatwasser en dat de voorlichting in de showroom ook goed was.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

p**s@h**l.com 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
Vaatwasser voldoet aan alle wensen, snel en netjes geleverd en binnen no-time zelf geïnstalleerd aan de hand van de handleiding. Top apparaat!

Pluspunten

  • Prijs-/kwaliteit verhouding
  • Snelle levering
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Zonder voorplaat is de deur enigszins flexibel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de vaatwasser naar alle wensen werkt. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

I**o@d**n.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
De vaatwasser is zoals aangegeven lekker stil , staat bij ons in een open keuken en hebben der veel plezier van met de was opties en de stilte van het apparaat zijn we dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schijven deze review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de stille werking van deze vaatwasser.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

Marcel 06-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eerst oog okay maar later...

Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

7,0
Update: Machine is er zuinig en stil. Dit klopt ook echt. Maar na wat langer gebruik blijken er toch ook wel wat nadelen

- de besteklade een probleem vormt met hoge glazen. Je kan de lade eronder wel verstellen maar dan passen de borden niet in de onderste lade
- Onderste lade komt snel uit de rails
- Lade waar blazen in behoren is slecht ingedeeld. Veel glazen en kopjes kan je door de vormgeving niet heel lekker kwait.
- Door de rekjes indeling onderin kan je niet effectief je pannen en borden kwijt.

Deze nadelen zijn niet iets meer wat je eigenlijk verwacht in 2022. JE zou verwachten dat indelingen nu wel eens duidelijk zijn en dat de verschillen met name liggen op het vlak van energie verbruik en water verbruik en geluidsniveau.

Erg jammer voor een merk als dit

--------------------------------------------------------------------

Review 15-1-2022:

Goede kwaliteit vaatwasser voor het bedrag, Machine is redelijk stil en geeft een mooi schoon resultaat. Rekken zijn makkelijk in hoogte verstelbaar.

Had verschillende machines met elkaar vergeleken en wilde juiste een stille machine met een accepatble watergerbuik en energie verbruik. Tevens is het erg makkelijk dat er ook een licht indicatie is (rood bezig, groen is klaar) zodat je kan zien dat hij nog bezig is.

De deur is ook goed in te stellen zodat er rekening gehoudne kan worden met het gewicht van het deur paneel.

Pluspunten

  • geluid
  • energieverbruik
  • waterverbruik

Minpunten

  • Indeling bestek lade
  • indeling lade voor glazen. Te laag en onlogisch
  • Indeling onderste laden onlogisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
Goed

Reageer

y**r@h**l.com 01-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, geen spijt van gehad en bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege de zuinigheid en stilte. Dit klopt ook echt. Enige nadeel dat kan zijn voor “sommige” mensen is de besteklade een probleem vormt met hoge glazen. Voor de rest echt een prima apparaat

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Verschillende programma’s
  • Zuinig

Minpunten

  • Besteklade vormt soms een probleem met hoge glazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de vaatwasser en deze naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Harold 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna inbouw vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat voor een gunstige prijs. Hij wast super schoon en het drogen is perfect. In onze open keuken is het geluidsniveau erg laag dat is fijn. We hebben hem pas kort ik hoop dat we er lang plezier van hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Goedkoop
  • Zeer schone vaat
  • Zeer droge vaat

Minpunten

  • Installeren vergt moeite

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste Harold,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

b**y@k**l.nl 27-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
mooie stille ,zeer ruime vaatwasser ,bij ons komt alles er super schoon uit

ook het glaswerk

de moeite waard

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • alles schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie beoordeling heb jij geschreven, bedankt hiervoor!
Wat fijn dat de stille en ruime vaatwasser zo goed bevalt.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

m**n@t**2.nl 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
goede kwaliteit belangrijk was 5 jaar garantie en prijs zeer stil en zeer schone vaat
ik raad hem zeer zeker aan
ben dan ook heel tevreden toppertje

Pluspunten

  • 5 jaar garantie
  • prijs
  • stil
  • zeer schone vaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie beoordeling heb jij gegeven voor de VW339M, bedankt hiervoor!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het toestel.
En natuurlijk weet je, door onze 5 jaar kwaliteitsgarantie, dat jij echt een goede vaatwasser hebt gekocht.

Wij wensen jou nog heel veel plezier toe van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

r**t@k**l.nl 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
Mooie opbergruimte. Makkelijk in te ruimen. Bestekla iets minder handig, neemt teveel ruimte in. Je kunt het er makkelijk uithalen en dan het bovenste rek iets naar boven zetten zodat de grote borden onderin passen.
Ik had het bestekbakje van het oude apparaat gelukkig bewaard.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • Bestekla

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Fijn om te lezen dat u een manier heeft gevonden om de ruimte in de vaatwasser optimaal te benutten.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

w**r@h**l.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No nonsens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
No nonsens vastwasser.
6 handige programma’s zonder allerlei onzin.
Handig is de uitgestelde start, zodat hij s’ nachts kan draaien en daarbij vrij stil is.
Kortom prima vaatwasser voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Doet waar het voor bedoeld is.
  • Prijs/kwaliteit is oké.

Minpunten

  • Heb ze nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-03-2022

Beste heer / mevrouw,

dank u wel voor uw goede beoordeling.
Erg fijn te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Wij wensen u vele jaren afwasplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
webcareteam ETNA

Reageer

r**n@z**o.nl 29-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is waar; Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

9,0
Bij de plaatselijke witgoed handelaar advies ingewonnen. Na het aanhoren hebben we gezamenlijk een keuze gemaakt die voldeed aan onze wensen. De winkelier gaf aan dat onze keuze ook nog eens een verlengde garantie periode als actie had. Een mooi meegenomen voordeel. We hebben de machine nu enige weken. Hij is groot genoeg voor een 2 persoons huishouden en, wat zeer fijn is, voldoend geruisloos dat we hem 's nachts kunnen laten draaien. De verschillende programma's sluiten aan bij onze behoefte en het vullen van, tabletten, spoelmiddel en zout gaat gemakkelijk. De machine is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Als iemand ons zou vragen of een Etna afwasmachine aan te bevelen is zouden wij volmondig ja zeggen.

Pluspunten

  • makkelijk laden en lossen, voldoende plaats
  • met handleiding goed te programmeren
  • voldoende geruisloos om 's nachts te draaien

Minpunten

  • de verdeel plankjes kosten moeite om in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-03-2022

Beste heer / mevrouw,
dank u wel voor uw mooie beoordeling.
Fijn te horen dat u tevreden bent, en daarnaast van een goede nachtrust kunt genieten.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Ellen
webcareteam ETNA

Reageer

k**a@g**l.com 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

10,0
ETNA VW339M Vaatwasser

Wij waren al in het bezit van een inbouw vaatwasser van het merk ETNA, en die heeft het altijd goed gedaan en waren wij ook wel tevreden mee.
toen zijn we eerst op internet aan het zoeken geweest naar een nieuwe en kwamen al gauw uit bij het zelfde merk.
Deze nieuwe vaatwasser heeft ook een ECO programma en ook een uitgestelde start tijd.
deze is ook erg stil, namelijk 37/38 decibel en als je dan een open kamer keuken hebt is dat wel erg mooi vooral als je visite hebt.
Nadat wij de nieuwe vaatwasser hebben gebruikt kwamen wij er achter dat deze het glaswerk heel er schoon maakt vooral de thee glazen.

Pluspunten

  • erg stil
  • heel schoon glaswerk ( thee glazen )

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, wat een mooie en uitgebreide review dank u wel hiervoor. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA gekozen heeft en u tevreden bent over de werking van de vaatwasser. Dat u tevreden bent met uw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**t@h**l.com 23-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Super stil apparaat een aanrader voor in de openkeuken
Eenvoudig te bedienen en wast prima schoon
Kwaliteits apparaat met een goede prijs kwaliteit verhouding
Officiele reactie van Atag 25-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de vaatwasser, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**e@h**e.nl 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

10,0
Wij vinden Etna een prima kwaliteit hebben. Wij hebben er bijna alles van .Wij hebben gekozen voor Etna omdat onze zoon er ook nog eens een onderhoudt monteur er van is. Het werkt altijd perfect en de prijs is ook te overzien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat goed te lezen dat u ook voor een vaatwasser van het merk ETNA hebt gekozen. Mocht er iets met uw vaatwasser aan de hand zijn, kunt u altijd uw zoon raadplegen ;-)
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

l**r@z**o.nl 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

7,0
Gekozen omdat deze afwasmachine in de beschikbare ruimte past. De prijs was ook wat wij konden betalen . Echter de juiste instelling om te wassen en vooral te drogen was moeilijk. Het bleek dat de besteklade onvoldoende droogt. Overwegen nu om een bestekkorf aan te schaffen. Maar dat zijn weer bijkomende onkosten die wij niet prettig vinden. Evenwel een bijzondere lichtshow van rood en groen licht voor aan/uit- schakeling !
Officiele reactie van Atag 03-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Een nieuw product is altijd even wennen. Hopelijk heeft u inmiddels de juiste instelling gevonden. Om het droogproces te verbeteren adviseren wij het gebruik van glansspoelmiddel, dit zorgt er voor dat de vaat sneller droogt. Wensen wij u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

djhpot@hotmail.com 01-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

apparaat doet alles volgens specificaties, ben er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

10,0
Apparaat uitgezocht op geluid en energiegebruik en maximaal aantal couverts. Het apparaat maakt dit waar, lekker stil, ruim en energie zuinig. leuke bijkomstigheid is dat zij ook de vaat goed reinigt en droogt alleen plastik wil nog wel eens een druppeltje op blijven zitten maar veel minder als de vorige

Pluspunten

  • stil apparaat
  • zuinig
  • schone vaat

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u zo blij bent met de vaatwasser en deze stil, ruim en energiezuinig is en een goed wasresultaat heeft. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**k@g**l.com 26-01-2022
  • Product gekocht

aanrader wat betreft resultaat en prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW339M

Algemene score

8,0
voor deze afwasmachiene gekozen vanwege de aanbieding /en direct leverbaar.
wij zijn tevreden over het resultaa:vaatwerk is glanzend SCHOON
Officiele reactie van Atag 28-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Het is fijn om te lezen dat je het gebruikersgemak en werking van de vaatwasser waardeert.
We wensen je nog veel plezier toe met je nieuwe vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

g**1@u**l.nl 26-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
De verkoper gaf ons goed advies, en adviseerde ons deze machine aan in kwaliteit en prijs verhoudingen
Officiele reactie van Atag 27-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u op advies van de verkoper voor ETNA heeft gekozen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews