Siemens SN63HX30AE - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN63HX30AE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens iQ300 13-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

10,0
Het apparaat Siemens iQ300 is een volledig geintegreerde vaatwasser, ruim en heeft 6 wasprogrammas van 6 verschillende temperaturen en welk programma je ook je ook gebruikt, de vaat komt er schoon en kurkdroog uit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • geruisloos
  • Energieklasse A++

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rotterdam 27-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Teleurgesteld in was- en droogresultaat

Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

5,0
Ook wij kregen deze vaatwasser als opvolger van het product wat we in principe als eerste hadden uitgezocht (omdat dat goed uit de test kwam.) Deze vaatwasser is nog niet getest, maar gaat niet zulke goede scores halen, verwacht ik. Onze vorige vaatwasser was ook een Siemens, die er na 18 jaar mee ophield. Maar het was- en droogresultaat van deze nieuwe vaatwasser is echt een stuk minder. Bijv. theekoppen blijft aanslag in zitten. Nog druppels op sommige borden/ bestek. Teleurstellend. Heb alle probleemoplossingen uit de gebruiksaanwijzing al geprobeerd.

Pluspunten

  • stil; geen nare piepjes als de vaatwasser klaar is

Minpunten

  • theekoppen niet schoon
  • droogresultaat

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Karin 25-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

op WIFI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

9,0
handig dat je alles door krijgt op je app bijvoorbeeld glansspoel op of vul zout bij.
Goede indeling met grote lange messen bakje bovenin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 21-04-2021

Mooi Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eind 2020 deze deze vaatwasser aangeschaft, dik tevreden wat ook mooi is dat deze machine online kan, met andere woorden een vaatwasser van deze tijd!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carola 19-04-2021

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wast prima schoon , geluidloos, bijna teveel mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michelle 18-04-2021

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vaatwasser wast alles goed schoon. Ook als het al een paar dagen in de vaatwasser staat. Verder is het een ruime vaatwasser dus er kan veel in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

van der Zwart 13-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

8,0
deze vaatwasser aangeschaft vanwege vernieuwing. Dit product was de opvolger van het product wat we in principe als eerste hadden uitgezocht. Na een goede uitleg deze genomen. Erg blij mee, prijs- kwaliteit prima. verschillende programma's erg wenselijk, lampje op vloer zeer praktisch.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

E. AYDOGDU 19-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

8,0
De vaatwasser is ruim, makkelijk te bedienen. Het plaatsen van de borden en bestek gaat heel makkelijk. Het indicatielichtje geeft aan wanneer het apparaat nog bezig is.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Meerdere programma’s
  • Ruim van binnen
  • Lampje voor indicatie

Minpunten

  • Maakt toch best wat lawaai
  • De vaat is niet altijd even droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 18-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser die het ECHT goed doet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN63HX30AE

Algemene score

10,0
Deze is en stil, maakt goed schoon, en heeft diverse keuzes van menu's en voor de echte freaks zelfs WiFi. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • Wifi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer