Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6035A op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**s@h**e.nl 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser en goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de technische specificaties (programma’s / stil / RVS Kuip / aquastop / prijs/kwaliteit) en gratis verlengde garantie.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Prima wasresultaat

Minpunten

  • Korf voelt licht aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**5@u**l.nl 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding is goed
indeling en mogelijkheden zijn ook goed als hij net zo goed is als onze inventum kookplaat en magnetron en pannenset zijn we dik tevreden.

Pluspunten

  • indeling
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ko van Basten 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

9,0
Vaatwasser gekozen mede op advies van verkoper.
Voldoet aan alle gestelde eisen.
Veel keuze uit verschillende mogelijkheden.
Inclusief eco stand

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen vanwege de prijs, wij wilde geen dure kopen omdat we over 1,5 jaar gaan verhuizen. Maar tot nu toe erg blij met de resultaten, wast goed schoon en droogt goed ook het geluidsniveau is prima.

Pluspunten

  • was echt goed schoon
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

t**n@g**l.com 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

10,0
Vaatwasser werkt heel goed. We zijn weer blij met een mooi product.
De vaatwasser is stil, wast goed schoon en droogt goed.
Bediening display is mooi verzonken weggewerkt.
Vaatwasser is eenvoudig te bedienen en keuze mogelijkheden te over.
Kort, lang en economisch wel 9 programma mogelijkheden.
Al met al een tevreden met de aankoop van deze Inventum vaatwasser.

Pluspunten

  • Veel programma keuze mogelijkheden
  • Zeer stil, zoals verwacht
  • Gemakkelijk in te richten naar eigen voorkeur
  • Duidelijk display en overzichtelijk
  • Stevige bedieningstoetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.j. 11-01-2021
  • Product gekocht

Meer van verwacht

Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

6,0
We hadden er meer van verwacht hij is beslist niet stil maakt best veel geluid en het extra stil toets naar 39 db pakt ook niet bij alle programma's .
We hebben hem pas gekocht en al verschillende keren laten draaien op 50 graden was hij wel goed schoon de vaat komt er schoon uit.

Pluspunten

  • Hij wordt wel goed schoon de vaat

Minpunten

  • Teveel geluid, lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yolanda 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt wat tegen..

Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

6,0
Ik vindt de machine niet praktisch ingedeeld en wast ook niet altijd in 1 keer schoon.
Ik had hiervoor een Bosch en heb die 12 jaar gehad en die waste beter en geruislozer als deze.
Normaal paste mijn hele vaat van de dag erin nu moet ik toch nog een aantal dingen met de hand afwassen.

Pluspunten

  • oogt ruim

Minpunten

  • onlogische indeling
  • maakt meer geluid als verwacht

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

John 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser, nooit eerder een Inventum gehad, maar van nu nooit meer een ander merk! Geruisloos, kurkdroog en glashelder! Daarbij snel klaar met het snelle programma!

Pluspunten

  • Snelprogramma
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N van Andel 05-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6035A

Algemene score

10,0
Super mooie machine precies wat ik verwacht .Lekker stil en de vaat komt er schoon uit en droog.teglijk met de borden terwijl de glazen zachter afgewassen worden

Pluspunten

  • Glazen functie
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer