ETNA CM851ZT

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
  • Best Reviewed 2 keer mei 2023
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

z******@z******* 29-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron Cm851VS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk, gemakkelijke bediening, de oven is snel warm, zeer tevreden

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gemakkelijk bediening
  • Oven Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Schut 28-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
We zochten een rvs Combi magnetron ter vervanging van onze oude, ook rvs. Zwart vinden we niet passen in onze keuken. Goede keuze, zelfs zonder handleiding de eerste keren eten gemaakt. Later, voor specifieke dingen de standaardinstelling gebruikt om bijvoorbeeld aardappelpartjes uit de diepvries te maken. Prima gelukt. Alleen met het stomen nog wat oefenen. Een heerlijk apparaat, makkelijk te bedienen, weinig lawaai bij gebruik en een snelle afkoeling, dus ook snel geen lawaai als je eet. Kortom, wij zijn er gelukkig mee.

Pluspunten

  • Weinig db
  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Stomen niet je leren (maar dat is niet erg)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

10,0
Na een miskoop 2 jaar geleden, tbv vervangen van onze oude combimagnetron die kapot was gegaan na 20 jaar, nu dik tevreden met onze ETNA. Eindelijk kunnen we weer gewoon taart/cake bakken, broodjes afbakken, ovenschotels maken enz enz. De bediening is ook overzichtelijk en eenvoudig. Nu een maand in gebruik en zijn er al dik tevreden over. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudige en overzichtelijke bediening
  • Duidelijke aanduiding op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h*****@t********* 06-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Mooi product. Inbouwafmetingen kloppen. Even wennen aan het gebruik. Tot hier toe nog geen negatieve opmerkingen. Veel menukeuzes . Duidelijke gebruikshandleiding. Behoord tot de Atag-groep die een goede klantenservice geeft (hersteldienst aan huis). Een extra 3 jaar garantie is leuk meegenomen na registratie van het product op de website. Je krijgt hiervan betrouwbare info terug via mail.

Reageer

Henk 02-01-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruit te snel kapot/los.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

7,0
Prima combi magnetron, echter glazen deur na laat na ruim 4 jaar los. Na vaste prijs geplakt, echter ging weer los. 2e monteur zei dat we reccht hadden op extra garantie naar 5 jaar. Nieuwe deur ontvangen. Keurig erin gezet. Maar eerdere betaling, wat ook onder de extra garantie zou vallen, krijgen we niet terug. Dus keurig euvel verholpen, maar toch een bittere nasmaak.

Pluspunten

  • Prima combi oven
  • Zeer goede programma's
  • Zeer makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Ruit snel los.
  • Blijkt een probleem te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

e*********@o********** 31-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke opvolger van de 751

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Wij hadden een 751 die vrijwel dagelijks is gebruikt. Na 5 jaar ging deze helaas stuk, dat kan gebeuren. Deze 851, de opvolger van de toch al sterke 751 kan nog iets meer namelijk stomen!

Pluspunten

  • bedieningsgemsk
  • Werkt snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j***********@k*********** 30-12-2023
  • Product gekocht

Beste uit de test met een concurrerende prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Deze combi magnetron met een beperkte stoomfunctie kwam na vergelijkend onderzoek als beste uit de test.
Met name de verhouding prijs kwaliteit en de garantie bepalingen
Bevalt prima zeker om het bedieningsgemak.

Pluspunten

  • strak ontwerp
  • makkelijk schoon te maken
  • eenvoudig aan te sluiten

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t********@k*********** 19-12-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Heel mooie combimagnetron, hete luchtoven, met veel mogelijkheden, zoals stomen.

Reageer

Nee 09-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

10,0
Prachtige combi oven, voldoet vooralsnog aan al mijn verwachtingen. Hoewel ik door de korte tijd dat ik hem heb nog wel wat programma’s uit moet proberen. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Eenvoudige bediening
  • Prijs / kwaliteit erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d*******@h********** 07-12-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
Ik heb dit product net een dag maar de eerste indruk is goed.
Van de stoom functie had ik mij meer voorgesteld, de ronde plastic bak kan in iedere willekeurige magnetron

Reageer

c*****@c******** 05-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader, met veel gebruiksmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
complete oven // magnetron, is gemakkelijk en eenvoudig te bedienen via het display. De oven // magnetron heeft veel bruikbare functies, zoals o.a. een handige stoomfunctie. Daarnaast heeft hij veel ruimte van binnen, en de buitenkant ziet er ook mooi en afgewerkt uit. Top apparaat, ik ben er blij mee en geeft ook waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 24-11-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi-oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een oven van een redelijk formaat om er grote ovenschalen en grote pizza's in te kunnen passen, en ik wilde af van een aparte magnetron. Makkelijke keuze dus, en het bevalt erg goed! Veel mogelijkheden, de timer werkt handig en hij warmt snel op. Wel vond ik het vreemd dat er twee verschillende bakblikken bij zaten maar geen rooster wat past. Alleen een rooster wat je in de bakplaat kunt leggen.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • handige timer

Minpunten

  • geen rooster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 24-11-2023

Beste Annemieke,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de werking en mogelijkheden van jouw nieuwe combimagnetron je goed bevallen!

Wil je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens, samen met een kopie van deze review? We kijken dan graag met je mee naar een passend rooster!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Nicola 17-11-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Great double function oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

10,0
Ik hou van mijn oven met magnetronfunctie! Het is een gamechanger: perfectie bakken en snelle maaltijden in één. Gebruiksvriendelijke bediening maakt koken een fluitje van een cent. Sterk aanbevelen!

Pluspunten

  • Different cooking possibilities
  • Easy to clean
  • Intuitive UI/UX

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste Nicola,

Wow een 10! Bedankt voor deze topscore! Leuk om te lezen dat jij zo enthousiast bent over de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**********@g******** 09-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsd. Makkelijk te bedienen. Ondanks andere reviews werken de toetsen uitstekend.
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn dat de mooie prijs en gebruiksvriendelijke bediening zo goed bevallen!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Konkie 02-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
Etna CM851RVS gekocht nav goede recensies op internet. Nog niet lang in gebruik, maar tot op heden zeer tevreden. Veel verschillende standen en instellingen. Automatische menustanden maar ook zelf in te stellen. Wel even wennen, maar wij verwachten geen spijt te krijgen van deze aankoop.

Pluspunten

  • Magnetron, grill, oven, ontdooien, stomen
  • 51 liter, lekker groot
  • Eenvoudig instelbaar bedieningspaneel
  • Stomen met stoommand (=toebehoren)
  • Aqua cleanstand

Minpunten

  • Verder (nog) geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste Konkie,

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Fijn dat jij zo tevreden bent over de vele mogelijkheden, de ruimte en het mooie design.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p***********@g******** 01-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kookplezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

8,0
Fijn apparaat.
Makkelijk om te gebruiken, voldoet aan alle eisen.
Zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P*************@g******** 29-10-2023
  • Product gekocht

Mooi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
Mooie combimagnetron! Past perfect bij mijn keuken. Instalatie is een makkie. Kortom: Blij.
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de eenvoudige installatie.

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bonnie 29-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

10,0
Fijne oven, bakt alles goed en gelijkmatig. Makkelijk schoon te houden en vrij eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Bakt gelijk matig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Magnetron werkt ook goed
  • Ruim van binnen
  • Bakt gelijk matig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Magnetron werkt ook goed
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • Warm bij de tip toetsen als oven heeft aangestaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 01-11-2023

Beste Bonnie,

Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over jouw combimagnetron van ETNA!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

R.G. 25-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

nette afwerking makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

9,0
nette combimagnetron netjes afgewerkt mis alleen timer /wekker voor andere doeleinden bv eieren koken

Minpunten

  • mis algemene timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het mooie design. Jouw feedback over de timer/wekker nemen wij mee in de ontwikkeling van onze producten.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Mario.N 24-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Combi oven CM851ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

8,0
Mooi toestel de combi oven ETNA doet aan alle behoeften en de kwaliteit is zeker niet slecht en dan geven ze nog in totaal 5 jaar garantie na de registratie van het toestel. zeker een ja voor mij.
Mvg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 01-11-2023

Beste Mario,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe combimagnetron.
Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

We wensen jou heel veel plezier toe van jouw apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**s@g**l.com 14-10-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding van dit product is erg goed. Mooi zilverkleurig strak design. Oven/magnetrontijd is handig in te stellen door meermaals drukken, of ingedrukt houden voor een langere tijd.
Dit apparaat biedt alle mogelijkheden als ovenfunctie, magnetron, grillen maar ook combinaties hiervan.
Je kunt de verlichting handmatig aan of uit zetten, uit vanwege besparing, maar aan om even te kijken hoe ver je gerecht is. Erg handig.
Ben zeer tevreden over deze Etna combi magnetronoven.

Pluspunten

  • vele functies
  • handmatige verlichting

Minpunten

  • blaast nog even na na gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Fijn dat het mooie design en eenvoudige bediening zo goed bevallen. Ook ben jij tevreden over de vele mogelijkheden.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van de nieuwe combimagnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**7@h**l.com 28-09-2023
  • Product gekocht

Kwaliteit en betrouwbaar Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

9,0
Moest even wennen in onze nieuwe keuken. Na 3 weken keukenrenovatie is de resultaat Etna al jaren een product,en kwaliteit heel erg goed.
Ik ben zeer tevreden over de apparaten van Etna, welke wij al 16 jaar in gebruik hebben en ook zeer tevreden over de servicegericht
en klantvriendelijkheid aan de telefoon geholpen worden met aansluitingen van onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Snel opwarming van hapjes
  • Boekje Nederlands
  • Garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Wij ontvangen natuurlijk graag bericht van onze trouwe ETNA klanten! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over jouw nieuwe apparatuur en de service die onze klantenservice geboden heeft.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw nieuwe apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**n@u**l.nl 20-09-2023
  • Product gekocht

Mooie overn, maarrrr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

6,0
Op zich een mooie oven. Plaatsen ging prima.
Voldoende functies aanwezig. Magnetron en Stoomprogramma werken prima. Helaas is de oven wel een probleem. De onderkant verwarmt niet goed. Gerechten zijn gaat aan de bovenkant maar niet aan de onderkant. Contact gehad met de klantenservice van Etna. Prima contact. Advies is om langer voor te verwarmen dan de oven zelf aangeeft. Niet ideaal, want na het piepje zou de temperatuur bereikt moeten zijn

Pluspunten

  • Functies
  • Plaatsen

Minpunten

  • Oventemperatuur
  • Standaard rooster te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de verschillende functies van de oven. Bij deze oven is goed voorverwarmen inderdaad erg belangrijk, mocht dit nog onvoldoende effect hebben helpen wij u natuurlijk graag verder. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben kijken graag met je mee naar een oplossing. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin een kopie van deze review, samen met jouw adres- en contactgegevens? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**p@g**l.com 14-09-2023
  • Product gekocht

Mooie en veelzijdige oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat met ongelofelijk veel functies. Vooral de stoomfunctie wordt bij ons veel gebruikt om snel en gezond groenten te bereiden. De oven is eenmaal defect gegaan, waarbij de klep losliet, maar dit is super snel opgelost door de klantenservice door een monteur te sturen om de oven snel en vakkundig om te ruilen.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, veelzijdigheid en service van etna 👍

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke en positieve review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak. Gelukkig is het defect aan de oven ook snel en goed opgelost.

Wij wensen jou heel veel plezier van de oven!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**s@g**l.com 07-09-2023
  • Product gekocht

Een aanrader past goed in de zwart/witte keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851RVS

Algemene score

9,0
Ziet er mooi en strak uit in onze zwart/ witte keuken. De bediening van het apparaat is gemakkelijk. Het kunnen stomen van groente is voor ons nieuw en gaan we zeker uit proberen..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
webcare-7 29-09-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden ben met de combimagnetron!
Leuk dat jij kan gaan proberen met de vele functies zoals het stomen van de groentes.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews