Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens HN878G4S1

9,0 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Phyllis 16-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

zeer complete oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
hete lucht oven, magnetron, gril en stoominjectie in één apparaat. Tevens met schoonmaakfunctie en een automatisch kookprogramma.

Pluspunten

  • alles in één
  • menu selectie

Minpunten

  • niet alle menu's perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 18-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele complete oven!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige stoomoven met veel functies, zelfs de ongeoefende kok maakt een mooie maaltijd klaar! Broodjes, gebak, stoom en bakgerechten komen er mooi uit.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Haakman 05-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Verrijking van de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Duidelijk in gebruik, stil, puls stoom verrijkt de producten.
gewoon een heerlijk combi oven waar we al veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in gebruik

Minpunten

  • Frontdeur niet inschuifbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 16-02-2017
  • Product paar weken in bezit

super design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een super design en fantastische oven. Mooie lesverlichting binnen en super gemakkelijk in het gebruik. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wibo 11-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Handig overzichtelijk keuzemenu

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijk keuzemenu.
Buiten dat het een hetelucht oven en magnetron functie heeft, is de stoomfunctie echt een aanrader. De gerechten zijn hierdoor erg smaakvol en gebakken broodjes proeven heerlijk knapperig.

Pluspunten

  • keuzemenu
  • grote inhoud
  • uitneembaarwaterreservoir
  • kinderbeveiliging

Minpunten

  • zacht geluid zoemer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

Voor alle vrouwen met een man die (zegt dat hij) niet kan koken! met dit apparaat kan iedere leek nu koken!

Algemene score

9,3
Ik heb nog niet alle functies geprobeerd maar het is tot nu toe gewoon handiger in gebruik.
Het is een oven met magnetron functie...iets heel anders dan de "ouderwetse" combi-magnetrons en dat merk je aan het eindresultaat van je "baksel".

Het gebruik van stoom maakt het eten echt lekkerder.
Stokbrood is knapperig en opgewarmd eten minder "taai".

De kookprogramma's zijn super handig!
Bij registratie krijg je zelfs recepten thuisgestuurd en 5 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Dijkrma 29-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Multifunctionele oven

Algemene score

9,0
De oven heeft zeer veel mogelijkheden, enige voorbeelden hiervan: stoomimpuls bij het het opnieuw opwarmen van voedsel waardoor het gerecht niet uitdroogt. Het rijzen van deeg met stoom impuls. De combi magnetron en ovenfunctie werkt voortreffelijk. Bedieningsgemak is uitstekend en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suwarb 30-06-2016
  • Product half jaar in bezit

Beste die ooit heb gebruikt

Algemene score

8,8
Ik ben zo blij van dit apparaat(oven+magnetron+stoom). Koken wordt nooit zo gemakkelijk met die apparaat. Ik raad het echt aan. Het is makkelijk en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer