Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 8 CMG836NS1

8,7 Lees 23 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw ovens

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven gekocht bij aanschaf een keuken bij kvik heerlen. Wat een goed en mooi apparaat. Hij werkt via een tip aanraking en helemaal intuïtief Zo makkelijk allemaal. Het menu wijst zich vanzelf en doet inderdaad precies wat hij zegt maar wat nog veel belangrijker is 210 graden bijv is ook 210 graden en wijkt niet af en schommelt ook niet Kortom totaal geen spijt van gehad

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • geeft exacte temperaturen
  • mooi design
  • duurzaamheid weet ik natuurlijk niet
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherwijdeven 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

oven

Algemene score

10,0
het is een super goede oven, hij is snel voorverwarmd en je hebt veel keuze mogelijkheden. er is ook genoeg ruimte om meerdere dingen in één keer te bakken. al met al een super oven
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Dekker 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, priema warmteverdeling en erg stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kan alleen maar zeggen, fantastisch. Duidelijk, mooi resultaat en zeer stil. Design en gebruiksgemak optimaal.
Bakresultaten ook prima door een goede warmte verdeling.

Pluspunten

  • mooi van uitvoering
  • veilig i.v.m. uitnemen van bakplaat
  • mooie resultaten

Minpunten

  • nog géén ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romke Prins 10-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke display

Algemene score

9,0
Deze combi oven/magnetron is makkelijk in het gebruik en voldoet uitstekend. Door de zelf gekozen opstelling is er alleen 1 minpuntje en dat betreft de ventilatietocht tijdens gebruik. De combi zit in een kastenwand recht achter het keukenblad, waardoor je in het midden staande aan het keukenblad bij gebruik koude lucht in je nek voelt. Maar dat is zoals gezegd een opstellingsfoutje waarover door de adviseur van Brugman en mijzelf vooraf niet goed is nagedacht. Kortom, dit wil ik alleen maar even als tip meegeven.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gijsbert 08-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles is duidelijk te volgen, dankzij scherm en verlichting. Oven komt snel op de juiste temperatuur. Bediening is erg gemakkelijk.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

combi oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design combi oven met makkelijk bedieningspaneel. De oven is erg stil wat handig is in onze open keuken

Pluspunten

  • mooi design
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • koelt lang na gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 26-08-2017

prima oven/magnetron

Algemene score

8,0
Heb twee ovens van Bosch (andere is grote stoomoven), maar gebruik deze het meest omdat bijna alles ook wel in deze past. Magnetron wordt vaak gebruikt. Had hiervoor een losse magnetron en ben daarom niet gewend een heel menu door te lopen voordat de magnetron aan kan. Maar werkt verder prima. Menu is verder heel duidelijk, maar heeft wel wat tijd nodig om alle mogelijkheden te ontdekken.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Selma 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne combi met goede oven!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, duidelijke display. Over verwarmd snel voor en wordt goed heet. Prettig met de uitschuifbare lade met stop zodat je deze er niet helemaal uittrekt.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 01-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooie oven maar met vervelende (koude) luchtstroom

Algemene score

5,0
Mooie oven met veel mogelijkheden snel warm
Wij hebben de oven op ooghoogte tegenover het kookeiland ingebouwd hierdoor is het een groot nadeel dat er een flinke luchtstroom uit een opening aan de voorkant komt. Zeker bij gebruik van de magnetron is dit vervelend omdat de lucht dan ook koud is

Pluspunten

  • Snel warm
  • Bediening

Minpunten

  • Luchtstroming
  • Lang naventileren
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 31-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie combi oven! Fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede combi oven met magnetron functie. Werkt super en de instellingen zijn heel duidelijk. Door de assist functie kun je heel makkelijk gerechten bereiden omdat alles ingesteld staat. Wijzigingen kunnen altijd aangebracht worden.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LvN 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel opties voor alledaagse oven. Tips over de instellingen van de oven worden gegeven door de oven. Mooie kleurendisplay.

Pluspunten

  • uitgebreide opties

Minpunten

  • klein voor 2 ovenschalen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie nieuwe keuken gekocht bij van den Boom Keukens in Son

Algemene score

9,0
Heb het apparaat nog maar net maar al 2x met veel plezier en gemak gebruikt. Even wennen maar dat ging heel snel, de keukenleverancier heeft hem netjes uitgelegd, en ook aangegeven om de gebruiksaanwijzing zelf nog eens door te lezen. daar staan toch veel handige dingen in. Er kan meer mee dan je denkt.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eschuijl 28-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Combi oven

Algemene score

8,0
Nog niet zolang in bezit, maar wat we er nu mee gedaan hebben bevalt prima. Gaan nog verder met de overige uitgebreide mogelijkheden. Apparaat heeft een mooie uitstraling. De assistent is handig als ruggensteun. Tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kievit 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven en makkelijk te bedienen

Algemene score

7,5
Erg blij met de apparaten van Bosch. Zien er mooi uit en de menu's zijn erg gebruikersvriendelijk.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

B 25-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

bosch combi

Algemene score

8,0
Duidelijk display, deze combi is eenvoudig te bedienen door jong en oud. Volwaardige oven en magnetron met een mooie uitstraling.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ik 18-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Goeie oven

Algemene score

7,8
Prettige oven in gebruik. Veel mogelijkheden tot het verwarmen van producten. Fijne magnetron functie en handige timer. Uitstellen van start ook erg prettig.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kor Kamminga 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat, mooi vormgegeven

Algemene score

9,0
gebruikersvriendelijk, mooi vormgegeven. Het opwarmen van de ovenfunctie gaat lekker snel. Magnetronfunctie: keuze tussen 300W, 600W, en maximaal. De vraag is wat maximaal is.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Godfather 15-07-2016
  • Product maand in bezit

combi magnetron

Algemene score

8,3
Deze strakke design combi magnetron is voor een beginner moelijk te bedienen door zijn uitgebreide mogelijkheden. In de vele voorgeprogrameerde mogelijkheden kan een ieder zijn menu bakken/braden of verwarmen zoals hij dat wil. Na enige tijd, met het boekje erbij, kan iedereen met dit fabuleuze apparaat overweg. Kookwekker aanwezig. Het is echter niet mogelijk om de programma's na afloop nogmaals te verlengen als het menu niet warm genoe is. Raadzaam dus om een langere opwarmtijd in te stellen en de kookwekker te gebruiken. Na afloop duidelijk eindsignaal.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

flappie32 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

SUPERAWESOME TOUCHSCREEN!

Algemene score

9,2
supervet apparaat als je touchscreens in de keuken ook zo cool vindt. makkelijk bedienbaar en het design staat erg mooi in onze keuken
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fantastisch 05-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

fantastisch

Algemene score

9,5
Goed / Snel / Mooi apparaat met vele handige functies die zeer overzichtelijk weergegeven worden. Tevens bezit het apparaat geluiden die goed hoorbaar en prettig zijn.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG836NS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews