Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CS856GPS1

8,7 Lees 22 reviews

Vergelijkbare producten

Electrolux EVY6600AOX

Inhoud ovenruimte
46 liter
Inbouwhoogte
45 cm
Inbouwbreedte
56 cm
Electrolux EVY6600AOX

Siemens CN678G4S6

Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwhoogte
45 cm
Inbouwbreedte
56 cm
Siemens CN678G4S6

Neff CFS 1522 N

Inhoud ovenruimte
47 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwbreedte
56 cm
Neff CFS 1522 N

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

estella 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prettige voorinstellingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben nog niet eerder een stoomoven gehad. Deze combinatieoven neemt je letterlijk mee door het kookproces dankzij de voorinstellingen. Handig ook dat stoommand etc wordt bijgeleverd. De oven denkt goed mee.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Bijgeleverde stoommanden
  • De voorinstellingen (menus)
  • snel voorverwarmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alwin 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne combi stoom / bakoven. Heeft heel veel mogelijkheden. Niet alleen stoom functie maar ook stoom toevoegen tijdens de bakfunctie werkt erg goed. Aanrader is de stoom workshop om de vele mogelijkheden te ontdekken en te benutten

Pluspunten

  • Vele functies
  • Strak design

Minpunten

  • Lucht afvoer aan de voorkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesley 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grote ruime bakstoom oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime bak stoom oven.
Mooi water reservoir boven de oven ingebouwd waardoor je veel ruimte in je oven krijgt ipv de oudere stom ovens van vroeger.
het fijne is ook de voor in gestelde menus die je kan kiezen. een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes 29-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie vormgeving en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De combinatie van compacte bakoven en stoomoven is optimaal. je hebt verder geen andere oven nodig.
Bij het opwarmen behoudt het eten haar smaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, heerlijk gestoomd eten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, overzichtelijk scherm. Stoomdeel is eenvoudig te gebruiken. Heerlijk gestoomd eten, zonder omkijken. Ideaal!

Pluspunten

  • Bediening is eenvoudig
  • Scherm overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sande 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Stoomoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben je op zoek naar een stoomoven, kies voor Siemens. Vanaf het eerst moment is het duidelijk, zeer gebruiksvriendelijker

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruijff 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel snel was ik bekend met het apparaat. Het werkt erg makkelijk. Stomen in combi met bakken zorgt voor extra malse gerechten.

Heel blij mee

Pluspunten

  • Bediening
  • Schuiflades
  • Stoom combi oven
  • Schoonmaakfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JR87 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Compacte oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte compacte oven van Siemens. Werkt prima en zeer intiutief in bediening. Er zijn veel mogelijkheden om te koken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Graaf 21-11-2016 Product paar weken in bezit

fijne (stoom)oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ben erg blij met deze combi. Werkt prettig en gerechten komen lekker en mooi uit de oven.
Apparaat is mooi vorm gegeven en menu werkt prima.

Pluspunten

  • Gebruik
  • vormgeving

Minpunten

  • watertankje is snel leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole Peters 10-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi design, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stoom oven, makkelijke bediening en zeer overzichtelijk. Hier komen in de toekomst vast een hoop mooie gerechten uit. Nu nog even de cursus doen zodat ik er alles uit kan halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Meijer 09-11-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijke stoomgerechten

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke stoomgerechten kun je met deze oven bereiden, daarnaast goed te gebruiken als "gewone" oven. Duidelijke display met handig menu. Ook de handleiding is goed geschreven en staan duidelijke bereidingstips in. Makkelijk schoon te maken, even doekje erdoorheen en daarna automatisch laten drogen door middel van het droogprogramma. Wij zijn tot op heden super tevreden!

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • Mooie uitstraling
  • multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keukenprins 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alleskunner!!

Algemene score

9,0
Wát een apparaat! een digitaal receptenboek ter ondersteuning van het te bereiden gerecht en daardoor ideaal voor de amateur die een etentje moet voorbereiden. De stoom maakt de gerechten hemels en zorgt voor een sappig stuk vlees op je bord. Wij zijn blij met deze keukenprins!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 21-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne (stoom)oven, snel warm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oven en de stoomoven zijn erg naar ons zin. Snel en egaal warm en makkelijk te bedienen, daarnaast ook nog vrij makkelijk schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bediening is makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

grote bakruimte, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! Het waterreservoir zit achter het bedieningspaneel. Daardoor zeer grote binnenruimte. Je gebruikt voor de grote oven en deze compacte oven dezelfde bakplaten! Het past allemaal. Fijn ding. Als je nieuw bent met stoomovens is de handleiding soms niet helemaal duidelijk. Minpuntje.

Pluspunten

  • veel binnenruimte
  • heldere verlichting
  • makkelijke menu structuur
  • goed stoomresultaat

Minpunten

  • handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fab5Freddy 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat voor het uiterlijk gekocht. Ik heb de oven nog niet gebruikt, maar ik verwacht dat het eten en heel lekker uit zal komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barendrecht 14-08-2016 Product paar weken in bezit

bakoven & stoomoven met goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afmeting van 45 cm is meer dan groot genoeg. Touchscreen en knop bediening in full color werkt prima. Vergt eenmalig enig inzicht krijgen.
Combinatie van kunnen stomen, maar ook gewoon kunnen bakken met hete lucht is perfect.
Het broertje van dit apparaat is combinatie van bakken met hete lucht en een magnetron.

Pluspunten

  • Stomen & bakken
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

- 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, touch screen en handig bedieningspaneel.
Middels bijgevoegde handleiding ook makkelijk in gebruik te nemen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jong 07-08-2016 Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
De gebruiksvriendelijk apparaat.
Alles gaat eigenlijk van zelf, handige voor geprogrammeerde menuknop.
Het gaat eigenlijk allemaal van zelf als je door het menu heen gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janette 05-08-2016 Product maand in bezit

Super combi stoomoven

Algemene score

9,8
De combi stoomoven maakt het koken erg gemakkelijk. Het bereiden is gemakkelijk en de smaak is voortreffelijk. Een ware sensatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doenya 03-08-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne stoomoven met mooi design

Algemene score

8,0
Siems stoomoven nu 2 maanden in mijn bezit. Het is even puzzelen hoe het werkt, maar tot nu toe zijn de gerechtjes goed gelukt. Aardappelen smaken veel lekkerder uit de stoomoven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews