Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CS856GPS1

8,8 Lees 18 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Serie | 8 CSG656RW6

Inhoud ovenruimte
47 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
45 cm
Bosch Serie | 8 CSG656RW6

Electrolux EVY6600AOX

Inhoud ovenruimte
46 liter
Inbouwhoogte
45 cm
Inbouwbreedte
56 cm
Electrolux EVY6600AOX

Bosch Serie | 8 CSG856NS1

Inhoud ovenruimte
47 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwbreedte
56,8 cm
Bosch Serie | 8 CSG856NS1
8,5 (2)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, heerlijk gestoomd eten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, overzichtelijk scherm. Stoomdeel is eenvoudig te gebruiken. Heerlijk gestoomd eten, zonder omkijken. Ideaal!

Pluspunten

  • Bediening is eenvoudig
  • Scherm overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sande 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Stoomoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben je op zoek naar een stoomoven, kies voor Siemens. Vanaf het eerst moment is het duidelijk, zeer gebruiksvriendelijker

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kruijff 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel snel was ik bekend met het apparaat. Het werkt erg makkelijk. Stomen in combi met bakken zorgt voor extra malse gerechten.

Heel blij mee

Pluspunten

  • Bediening
  • Schuiflades
  • Stoom combi oven
  • Schoonmaakfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
JR87 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Compacte oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte compacte oven van Siemens. Werkt prima en zeer intiutief in bediening. Er zijn veel mogelijkheden om te koken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Graaf 21-11-2016 Product paar weken in bezit

fijne (stoom)oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ben erg blij met deze combi. Werkt prettig en gerechten komen lekker en mooi uit de oven.
Apparaat is mooi vorm gegeven en menu werkt prima.

Pluspunten

  • Gebruik
  • vormgeving

Minpunten

  • watertankje is snel leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Nicole Peters 10-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi design, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stoom oven, makkelijke bediening en zeer overzichtelijk. Hier komen in de toekomst vast een hoop mooie gerechten uit. Nu nog even de cursus doen zodat ik er alles uit kan halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M. Meijer 09-11-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijke stoomgerechten

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke stoomgerechten kun je met deze oven bereiden, daarnaast goed te gebruiken als "gewone" oven. Duidelijke display met handig menu. Ook de handleiding is goed geschreven en staan duidelijke bereidingstips in. Makkelijk schoon te maken, even doekje erdoorheen en daarna automatisch laten drogen door middel van het droogprogramma. Wij zijn tot op heden super tevreden!

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • Mooie uitstraling
  • multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Keukenprins 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alleskunner!!

Algemene score

9,0
Wát een apparaat! een digitaal receptenboek ter ondersteuning van het te bereiden gerecht en daardoor ideaal voor de amateur die een etentje moet voorbereiden. De stoom maakt de gerechten hemels en zorgt voor een sappig stuk vlees op je bord. Wij zijn blij met deze keukenprins!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefan 21-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne (stoom)oven, snel warm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oven en de stoomoven zijn erg naar ons zin. Snel en egaal warm en makkelijk te bedienen, daarnaast ook nog vrij makkelijk schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bediening is makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Arnold 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

grote bakruimte, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! Het waterreservoir zit achter het bedieningspaneel. Daardoor zeer grote binnenruimte. Je gebruikt voor de grote oven en deze compacte oven dezelfde bakplaten! Het past allemaal. Fijn ding. Als je nieuw bent met stoomovens is de handleiding soms niet helemaal duidelijk. Minpuntje.

Pluspunten

  • veel binnenruimte
  • heldere verlichting
  • makkelijke menu structuur
  • goed stoomresultaat

Minpunten

  • handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Fab5Freddy 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat voor het uiterlijk gekocht. Ik heb de oven nog niet gebruikt, maar ik verwacht dat het eten en heel lekker uit zal komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Barendrecht 14-08-2016 Product paar weken in bezit

bakoven & stoomoven met goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afmeting van 45 cm is meer dan groot genoeg. Touchscreen en knop bediening in full color werkt prima. Vergt eenmalig enig inzicht krijgen.
Combinatie van kunnen stomen, maar ook gewoon kunnen bakken met hete lucht is perfect.
Het broertje van dit apparaat is combinatie van bakken met hete lucht en een magnetron.

Pluspunten

  • Stomen & bakken
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
- 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, touch screen en handig bedieningspaneel.
Middels bijgevoegde handleiding ook makkelijk in gebruik te nemen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
De Jong 07-08-2016 Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
De gebruiksvriendelijk apparaat.
Alles gaat eigenlijk van zelf, handige voor geprogrammeerde menuknop.
Het gaat eigenlijk allemaal van zelf als je door het menu heen gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Janette 05-08-2016 Product maand in bezit

Super combi stoomoven

Algemene score

9,8
De combi stoomoven maakt het koken erg gemakkelijk. Het bereiden is gemakkelijk en de smaak is voortreffelijk. Een ware sensatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Doenya 03-08-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne stoomoven met mooi design

Algemene score

8,0
Siems stoomoven nu 2 maanden in mijn bezit. Het is even puzzelen hoe het werkt, maar tot nu toe zijn de gerechtjes goed gelukt. Aardappelen smaken veel lekkerder uit de stoomoven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Kim 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Groente stomen is heerlijk

Algemene score

8,0
Het apparaat is zeer makkelijk te bedienen. Er staan erg veel gerechten voor-geprogrammeerd dus je hoeft niet opzoek te gaan naar de juiste bereidingstijd. Vooral de smaak van groenten is na het stomen veel beter dan na het koken ervan. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Margo 21-07-2016 Product maand in bezit

mooi apparaat

Algemene score

8,0
Het eten smaakt goed uit de stoomoven. Vormgeving is mooi en het apparaat maakt weinig geluid. Nog lang niet alle mogelijkheden ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed