Bosch Serie 8 CSG856NS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
47 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwbreedte
56,8 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 CSG856NS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hill 25-02-2019

Verrassend

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

10,0
Na aanloopproblemen met het leren kennen van dit apparaat word ik steeds enthousiaster. De appeltaart krijgt algemene waardering en de lasagneschotel
en pizza's lukken bijzonder goed. Met stoom werken geeft een prima resultaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

10,0
Perfecte oven doet wat je er van verwacht en meer! De assistent functie is mega handig; zodat altijd de juiste instellingen in een handomdraai gevonden zijn.

Pluspunten

  • Klok
  • Assistent functie

Minpunten

  • Geen magnetron bestendige vuilplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TielseD 26-06-2018

Smakelijk en simpel stoomkoken

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

10,0
Het is best wennen met stoom koken in de oven maar tot nu toe zeer geslaagd. Het receptenboek geeft enige houvast en verder kookt mijn schoonzusje al jaren in de stoomoven dus zij is mijn vraagbaak.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 03-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stoomoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik, door de ingebouwde handleiding/menu kan iedereen deze bedienen.
Design is strak en makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Ronde instel knop moet je aan wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csg856ns1 03-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stoomoven

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

9,0
Vanwege de super goede ervaringen van onze dochter hebben wij deze oven ook aangekocht.
Werking zoals verwacht en zeer smakelijk eten, ook regenereren is fantastisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 01-12-2017

mooi

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

8,0
tot nu toe een keer gebruikt. Moeten er nog even aan wennen.Spruitjes smaakten in elk geval heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fijne gerechten 29-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Al verschillende soorten gerechten gebakken en gekookt!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

9,0
Op aanraden van de keukenbouwer dit apparaat gekozen als vervanging voor de combi-magnetron.
Bakken, koken, opwarmen en ontdooien is mogelijk. Al hoewel de laatste twee wel meer tijd kosten dan in een magnetron.
In de eerste week na aanschaf heerlijke appeltaart, appelcake, beenham, pizza en rijst bereid.
Met de duidelijke handleiding waarin ook uitgeteste gerechten instaan was het resultaat heerlijk!
Het apparaat is gebruikersvriendelijk met de duidelijke display en instellingen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden voor verschillende bereidingen
  • Heerlijke sappige beenham met toevoeging van stoom

Minpunten

  • Even wennen aan wat langere tijdsduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 14-06-2017

dik tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

10,0
de bakoven bevalt ons prima, hij is makkelijk in gebruik en de bak resultaten zijn prima. De verwachtingen zijn beter als wij verwacht hadden, dik tevreden!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robbert 30-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Het apparaat voor een nieuwe keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

9,0
Deze stoomoven in onze nieuwe keuken laten plaatsen.
Erg mooi design, gemakkelijk in gebruik, heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor bereiding welke er voor zorgen dat het bereiden erg makkelijk gaat. De touchscreen display zorgt voor een luxe uitstraling.
Echt aan te bevelen!!

Pluspunten

  • voorgeprogrammeerde instellingen
  • perfecte bereiding
  • Mooi design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De watertank moet na gebruik geleegd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.E.J. Bosch 04-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

duideliijk scherm overzichtelijk in gebruik/aanwijzing

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

9,0
Naast onze steamer van Bosch accent line hebben wij gekozen voor de combi oven van de zelfde serie.
Het apparaat is gebruiksvriendelijk en werkt perfect. acoustic geluid geeft aan wanneer het apparaat gereed is. Wat ons het meeste aanspreekt is dat de oven goed schoon is te houden. Ook een pluspunt is het uitschuifbare lade, dit vergemakkelijkt het uitnemen van hetgeen wat men heeft bereid. Ook vinden wij dat het apparaat weinig lawaai maakt, tot slot een klasse apparaat om aan te bevelen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • duidelijk scherm

Minpunten

  • blaast veel lucht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima stoom + oven combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 CSG856NS1

Algemene score

8,0
De oven kan veel voor een redelijke prijs. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Een minpuntje is de instelring. Die wil niet altijd even makkelijk draaien . Het helpt als je je vinger even nat maakt.
Stomen gaat perfect. Tot nu toe broccoli, worteltjes en rijst geprobeerd. Ook een eitje koken met stoom gaat prima. Het is wel een beetje vervelend om elke keer het waterreservoir te moeten legen en weer vullen. Als je hem uit zet gaat hij namelijk water terugpompen naar het reservoir dat je vervolgens moet legen.
De combi hetelucht + stoom is ideaal. Voor een compacte (stoom) oven is de inhoud groot. Drie niveaus met muffins gaat net.

Pluspunten

  • Stoom - oven combi
  • Veel mogelijkheden
  • Design
  • Goede stoom resultaten
  • Grote ovenruimte

Minpunten

  • Instel ring soms stroef
  • Telkens moeten verversen waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer