Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OM470RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d********@2********* 23-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet aanbod ETNA keuken apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

8,0
Bij aankoop van een fantastische mooie showroom keuken ben ik voorzien van een compleet uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur van het merk ETNA. Hoewel ik geen ervaring had met het merk ETNA, vond ik de uitstraling mooi, en in de praktijk werken alle apparaten ook uitstekend en hebben eenvoudige bediening.
Omdat de apparatuur opnieuw werd geïnstalleerd bij ons thuis, bleek dat er tijdens transport van de showroomkeuken een paar kleine onderdelen zoek waren geraakt. Toen bleek de service van ETNA ook bijzonder goed te werken. Binnen no-time hadden we de onderdelen om de installatie af te ronden. Ook blijkt bij registratie van je ETNA apparatuur een zeer ruime garantie periode van 5 jaar aanwezig waardoor je zorgeloos van de nieuwe apparatuur kunt genieten!

Mvgr Blije ETNA klant

Pluspunten

  • mooi strak modern design
  • eenvoudige bedieining en installatie
  • goede garantie (5 jaar bij registratie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renee 11-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven, mooi design

Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

9,0
Fijne oven met eenvoudige bediening, die ook nog eens mooi is. Aanwinst voor je keuken!
Na aanschaf dagelijks gebruikt, tray bake, cake bakken, vlees garen alles lukt in 1 keer.
Pluspunten: 2 ovenlampen goed zicht in oven
Eenvoudige bediening
Mooi design
Warmt snel op
Minpunten: diptoetsen zijn niet verlicht, kunnen daardoor moeilijk te lezen zijn
Geen tabel met baktijden in handleiding
Maar 2 standaard accessoires meegeleverd, 1 rooster + 1 bakplaat

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design

Minpunten

  • weinig accessoires
  • diptoetsen niet verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian van Bijnen 05-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader bevalt erg goed

Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

8,0
We hebben dit product: ETNA OM470RVS gekozen in de eerste plaats omdat we de oven mooi vonden en deze helemaal paste bij de rest van onze keuken. Ook omdat we in het verleden goede ervaring hebben met producten van Etna. We hebben de oven nu een paar maal gebruikt en die bevalt prima. Is eenvoudig te bedienen. Voldoet aan al onze eisen.
Marian van Bijnen

Pluspunten

  • Mooi van vorm en kleur
  • eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Prins 23-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Etna oven met apart bedienbare lamp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, aparte lamp die je aan en uit kan doen is een groot pluspunt. De over is lekker groot. Verschillende standen die gebruikt kunnen worden. Makkelijk schoon te maken van binnen en ook van buiten omdat de draaiknoppen ingedrukt worden wanneer deze niet in gebruik is.

Pluspunten

  • Groot
  • Lamp apart te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de Oven makkelijk in bediening is. Ook handig dat de lamp apart te bedienen is en dat de inhoud ruim is.
We wensen je nog veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Top oven! Goede prijs/kwaliteit! 26-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
Top oven! Makkelijk in bediening! Prijs/kwaliteit verhouding super! Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Fijn dat jij zo tevreden bent met de oven.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**3@l**e.nl 12-09-2023
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

8,0
Top oven, werkt goed en is simpel te gebruiken. Mooie kleur en goede kwaliteit

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Simpel te gebruiken
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen magnetron
  • Beetje klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 01-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe oven.
Het gebruiksgemak en mooie design bevallen jou gelukkig goed!

We wensen jou heel veel bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**n@g**l.com 12-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

10,0
Qua vormgeving heel erg netjes en Qua gebruik lekker simpel en geen poespas. Helemaal TOP voor ons gebruik. Gr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 01-11-2023

Beste(heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over jouw oven van ETNA!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Miekie63 10-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

8,0
Deze oven bevalt prima, makkelijke bediening
Hele ruime inhoud
Een aanwinst in onze nieuwe keuken
Ik beveel dit produkt aan

Pluspunten

  • bediening
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-07-2023

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de OM470ZT zo goed bevalt en een aanwinst is voor jullie keuken. Bedankt voor de enthousiaste review.

Wij wensen jullie veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

RonnieMay 31-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

10,0
Cake, brood of een ovenschotel. alles komt er lekker uit. Eenvoudig in de bediening. Zeker een aanwinst in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • bediening
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-06-2023

Beste Ronnie,

Bedankt voor deze mooie 10! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de oven. Jij bent al lekker aan de slag geweest met verschillende gerechten, dat klinkt heel goed!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

van den noord 23-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tuurlijk weer een Etna.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
Ik heb weer voor een Etna oven gekozen omdat ik hiermee vertrouwd ben.
In onze oude keuken had ik namelijk ook een Etna oven.
Deze nieuwe oven is ook weer een plaatje en zeker verbeterd ten opzichte van de vorige oven.
Die overigens al weer 20 jaar mee is gegaan, en daarom dus weer voor een Etna gekozen

Pluspunten

  • De afwerking is top
  • Het uiterlijk is mooi

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw van den Noord,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen en je vertrouwen hebt in ons apparatuur.
We hopen dat je van deze nieuw oven net zolang kan genieten als je vorige.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h************@k********* 08-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
We hebben de oven enkele weken in gebruik. De oven voldoet goed aan onze wensen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i***@m************** 29-03-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

10,0
Oven heeft met het zwarte glas een Mooie uitstraling, veel verschillende standen zijn mogelijk, snelle opwarming
Officiele reactie van Atag 30-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Een mooie score voor dit pareltje in jouw keuken! Ook het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**********@g******** 18-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen oven.
Nog niet lang in gebruik maar bevalt prima tot nu toe

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Fraai design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Dat maakt ons natuurlijk super trots, bedankt! Wij zijn blij dat de oven jou zo goed bevalt. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden van de oven.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ritsaert Verstegen 13-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk weer een echte oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

8,0
Pas één week in gebruik, wel vrijwel dagelijks maar over een jaar schrijf ik misschien een andere review.
Fijne oven: veel instelmogelijkheden en toch eenvoudige bediening, 250 °C is voor mij heet genoeg, snel op temperatuur, eenmaal op temperatuur komt de temperatuur op het display overeen met mijn oventhermometer, ingestelde baktijd en temperatuur eenvoudig te wijzigen tijdens het bakken, lekker ruim, zeer goede verlichting, ovendeur en ruiten demontabel en daardoor makkelijk schoon te maken, goede garantie voorwaarden.
Wel rekening houden met: meer energieverbruik als je overstapt van een kleinere oven, weinig bijgeleverde accessoires(alleen een bakplaat en een rooster), summiere handleiding, draaiknoppen voelen niet solide aan, geen weergave actuele temperatuur.
Misschien nog dit: ik heb voordat ik deze oven gekocht een paar vragen over de instellingen gesteld via het contactformulier op de website van Etna maar tot op heden geen reactie gehad.
Ik ben tot nu toe in ieder geval zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • eenvoudige bediening
  • zeer goede verlichting
  • temperatuur en baktijd aan te passen
  • ovendeur en ruiten te demonteren

Minpunten

  • summiere handleiding
  • draaiknoppen niet solide
  • actuele oventemperatuur wordt niet weergegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-02-2023

Beste Ritsaert,

Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de OM470RVS. Jouw feedback betreft de knoppen en de handleiding nemen wij mee in de verder ontwikkeling van de oven. Dat je geen reactie op jouw mail hebt gekregen betreuren wij zeer. Mocht je nog vragen hebben helpen wij jou natuurlijk graag verder. Wij adviseren je even contact op te nemen met ons via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet. Femke
Webcare ETNA

Reageer

elisabeth 13-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

waar voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

8,0
deze oven heeft dezelfde mogelijkheden al de vorige ,welke ik 25 jaar met grote tevredenheid heb gebruikt.
Om dat ik vrij oud ben(1943) wilde ik zeker geen erg dure oven aanschaffen.

Na een offerte van 4 ovens, bleek deze voor mij de meest geschikte.
Nu pas ongeveer 10 keer gebruikt. inmiddels gewend aan de bediening.

Pluspunten

  • goede prijs

Minpunten

  • naar beneden klappende deur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste Elisabeth,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat ontzettend leuk dat u gekozen heeft voor ETNA en dat u de bediening zo snel onder de knie heeft.
Wij hopen dat u opnieuw vele jaren plezier zult hebben van uw oven.

Wij wensen u heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Louise 08-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

9,0
Mooi design en goede oven makkelijk te bedienen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi design
  • Doet wat die moet dien

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste Louise,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de oven. We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

y***********@l****** 05-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toffe oven. Erg blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

10,0
De etna oven type om470rvs is een top oven. Makkelijk in gebruik. Het fijne hiervan is het kinderslot. Fijn voor een avontuurlijke kleinzoon. Goed verlicht en met prima gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Een top oven, kijk dat lezen wij uiteraard graag. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het allemaal voor doen. Klant blij, wij blij!

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w****************@g******** 05-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

8,0
Mijn keuze is op deze Etna gevallen omdat de prijs/kwaliteit verhouding prima is.
Oven op zichzelf voldoet ook prima. Oven is supersnel warm. Gerechten zijn ook zo klaar.
Verlichting aanzetten zonder dat de oven aanstaat is ook gemakkelijk, bv met schoonmaken.
Al met al een prima aankoop.
Extra 3 jaar garantie is ook nog een pluspunt.

Pluspunten

  • Snel voorverwarmd
  • Lichtfunctie
  • Gerechten snel klaar
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog even uitvogelen hoe de deur eruit moet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je niet alleen zo blij bent met de oven maar ook met onze garantievoorwaarden.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Patrick 02-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top oven, echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

10,0
Mijn vorige Whirlpool oven ging stuk en moest vervangen worden.
We zijn nu een aantal maanden verder en kan met 2 woorden zeggen. TOP DING
Wat ik zelf een groot pluspunt vind is dat je boven en onder verlichting hebt, je hebt dus praktisch geen schaduw. De stand
Snelvoorverwarmen is super. Wat ik ook niet had was een stand om deeg te RIJZEN.
De bediening is simpel en timer werkt ook top. Enige minpuntje nadat de timer klaar is gaat ook de verlichting uit, wellicht was een soort vertraging in het uitschakelen van de verlichting beter geweest. Omdat je deze na uitschakelen vaak moet activeren om het product uit de oven te nemen.

Pluspunten

  • Boven en onder verlichting.
  • Stand deeg rijzen.
  • Snelvoorverwarmen.
  • Uiterlijk RVS.

Minpunten

  • Verlichting die uitgeschakeld wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-01-2023

Beste Patrick,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat fijn om te lezen dat het gebruik van de oven jou zo goed bevalt.
Het gebruiksgemak, de vele mogelijkheden en het mooie design bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

de haas 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

8,0
Een belangrijke reden om dit product te kopen is het lager aansluit vermogen

Pluspunten

  • bediening gemak
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • korte kabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review schrijven. Fijn om te lezen dat de oven zo goed bevalt.

Wij wensen je veel bakplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k********@h********** 17-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over Etna na tweede keer in ander huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
Na eerder in de vorige keuken in 2019 een Etna oven en magnetron. Nu in nieuwe huis wederom oven van Etna. Erg tevreden, gebruiksvriendelijk. iedereen in huis inclusief kinderen 9/11/16 jaar oud weten hoe deze werkt.

We wilde een oven met een eenvoudige bediening, maar wel stijlvol. De keuze voor Etna was binnen 5 minuten gemaakt.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • stijlvol

Minpunten

  • deur schuift niet naar binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je blij bent met het design en gebruiksgemak van de Oven. En wat leuk om te lezen dat de kinderen deze ook makkelijk in de bediening vinden!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcare ETNA

Reageer

p******@h********** 26-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

9,0
Nog maar 2 dagen in het bezit, maar al 4x gebruikt. Hele fijne en makkelijk bedienbare oven, mede door duidelijk bedieningspaneel op de oven en duidelijke handleiding. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • eenvoudige/ duidelijk bedieningspaneel
  • ruime oven van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat leuk om te lezen dat jij meteen jouw nieuwe oven zo enthousiast in gebruik genomen hebt.
En fijn dat jij zo tevreden bent met het bedieningsgemak en de duidelijke handleiding.

Wij wensen jou nog heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**********@g******** 07-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in de bediening
duidelijk alles aangegeven.
super fijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de oven.
Wij wensen jou nog heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

ehm 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna, betrouwbaar en betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470ZT

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen Etna apparatuur. Dit merk is: betrouwbaar, betaalbaar en de apparatuur is mooi. We hebben nog 3 Etna apparaten gekocht. Alle 4 passen goed in onze keuken qua uitstraling en als toepassing voor het dagelijks gebruik.

Pluspunten

  • meer apparaten van 1 merk
  • de uitstraling van de apparatuur
  • gebruiksvriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je hebt gekozen voor ETNA en dat jullie de verschillende apparaten betrouwbaar vinden en blij zijn met het design!
Wij wensen jullie veel kook- en bak plezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

q******@k********* 09-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM470RVS

Algemene score

9,0
Dit product bevalt prima, vrij makkelijke bediening. Ook geschikt voor senioren. Een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooie uitstraling
  • geschikt voor senioren

Minpunten

  • X geen
  • X geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat u tevreden bent met het bedieningsgemak en werking van de oven.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews