Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 194 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel Mourik 12-07-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser. Erg handige opties zoals het licht in de vaatwasser na openen van de deur en de mogelijkheid om de vaatwasser via de app te starten en te "volgen".

Pluspunten

  • Stil
  • Bediening via app

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

s***********@h********** 07-07-2024
  • Product gekocht

Top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Hele mooie combi oven/magnetron al veel in gebakken echt top product een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Doet waar ik hem voor gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 04-07-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
We zijn heel erg blij met de combimagnetron.
We kunnen nu lekkere dingen klaarmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m*********@h********** 04-07-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima en is gemakkelijk te bedienen!
Het apparaat heeft een mooi design en zorgt voor een mooie look in de keuken!

Review criteria:

Reageer

Mike 28-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Niet kopen!!

Geschreven voor: ETNA MO670MZ

Algemene score

1,0
Waardeloos product. Binnen 3 dagen defect. Bij gebruik van magnetronfunctie viel hij ineens helemaal uit. Doet helemaal niks meer. Nu al een week aan het wachten op reactie van etna en installateur. Echt waardeloos!! koop vooral niks van etna! Wij zijn ons met 3 kinderen (waaronder een baby) al behoorlijk genaaid aan het voelen. Maak niet dezelfde fout en koop bij een andere fabrikant.

Minpunten

  • Binnen 3 dagen defect

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Ard Willems 22-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670MZ

Algemene score

8,0
Functionele oven met magnetron functie met een mooi strak zwart design. Zowel de oven als de magnetron werken prima. Een klein minpunt zijn de losse bakplaat/rooster geleiders aan de zijkanten. Deze hebben ook geen telescoop functie.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit

Minpunten

  • Bakplaat/rooster geleiders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FM 21-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA MO670Ti Oven met magnetron functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Hele fijne ruime en mooie oven met magnetron functie. Het is even zoeken naar hoe te gebruiken. Maar duidelijke uitleg in de gebruiksaanwijzing. Zowel de oven als de magnetron zijn makkelijk te beginnen door de tiptoetsen. De oven heeft na gebruik wel wat tijd nodig om af te koelen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Magnetron functie
  • Mooi design

Minpunten

  • Lang nodig om af te koelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t************@h********** 19-06-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

3,0
Ik heb de combimagnetron MO 670 TI gekocht. Als magnetron voldoet deze prima. Als oven heb ik een groot probleem met de ventilator welke na gebruik van de oven nog 45 minuten blijft ventileren (koelen). In de gebruiksaanwijzing staat dat deze na gebruik nog 5 minuten kan blijven ventileren dit klopt dus niet met de werkelijkheid.
Ik heb Etna gebeld en gevraagd of er een monteur kon komen kijken maar er werd mij verteld dat het heel normaal is dat deze (enige) tijd kon blijven ventileren en dat bij een onterecht bezoek van een monteur de kosten 150 euro zou bedragen.
Natuurlijk ben ik niet blij met dit antwoord want het is niet prettig om tijdens de maaltijd naast een blazende oven te zitten.
Ik heb dus spijt van deze aankoop.

Reageer

r***********@h******** 18-06-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Erg gebruiks vriendelijk en makkelijk schoon te houden, omdat er geen draaiplateau inzit .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

LS 16-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Wij genieten erg van onze nieuwe oven combi. Het is een erg makkelijk apparaat in gebruik. Het is een fijne oven combi om te gebruiken met bakken van gebak/brood/ maaltijden. Er zit zelfs een functie op voor het rijzen van brood. Wij genieten van alle baksels die uit de oven combi komen :)

Pluspunten

  • Rijs functie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 03-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruime oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Een geweldige oven! Gekozen vanwege de grootte, ideaal om meerdere ovenschalen tegelijk te bereiden om voor grotere groepen te koken. Verrast door de luxe en strakke uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • groot
  • mooi
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • verbruikt veel stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

i********@g******** 01-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Top in prijs/kwaliteit verhouding, apparaat ziet er High end uit en heeft ook alle nodige functies aan boord.
Het gebruik voldoet ook aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Afwerking
  • Functionaliteit

Minpunten

  • Menu lastig
  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a***************@h********** 16-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

1,0
De scharnieren (aankoop 2021) zijn zwak waardoor deze vervangen moeten worden.
De deur valt elke keer open en zodra je dit bespreekt met klantenservice dan is het een bekend probleem, valt onder garantie maar je moet wel de service kosten betalen.

Reageer

Verburgt 10-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oven doet wat die moet doen maar niet de beste

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

6,0
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur waaronder deze combi oven. Na 2x gebruik viel de anti aanbaklaag aan de binnenkant van de oven eraf. Productiefout. Etna heeft bij garantie de regel koken en koelen gaat voor oven. Dus nieuwe keuken met defect apparatuur dan heb je pech en moet je wachten. Nu na een maand een nieuw apparaat. Het apparaat zelf is super fijn alleen als je gaat bakken de eerste 10-15 min kan je niet in de oven kijken omdat zich tussen de twee ramen condens vormt wat uiteindelijk weg trekt tijdens het bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

p**********@h********** 09-05-2024
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Oven is vrij gemakkelijk te bedienen en voldoet tot nu toe aan de verwachtingen.
Levering en plaatsing ging prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h*********@k*********** 08-05-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Het is een fijne grote oven. Makkelijk te bedienen en snel warm. Goeie keuze.

Reageer

Fabian 07-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good price/value

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Super easy to use combi oven. Love the buttons instead of knobs. Good price!

Pluspunten

  • Price/Value
  • Buttons instead of knobs

Minpunten

  • Surface outside is cleaning intensive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**************@g******** 02-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA MO670MZ

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven met magnetron functie gekocht omdat ik geen 2 losse apparaten meer wilde.
Hij bevalt goed, makkelijk te bedienen. Het rooster is magnetron bestendig zodat die er gewoon in kan blijven als je de magnetron wilt gebruiken. De bakplaat niet, dus die moet je er dan even uithalen.
De oven heeft ook een heteluchtfunctie zodat je op meerdere lagen dingen kunt bereiden. Ideaal.
Ik heb er nog een los rooster bij gekocht, zodat dit nog makkelijker dan.
Kortom, ik ben er tevreden mee.

Reageer

Renée 25-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, behalve dat de oven doorverwarmd.

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Een mooie combimagnetron, alle functies doen het goed. Het enige waar ik tegen aanloop is, dat de oven niet af lijkt te koelen en dat na ruim 20 minuten na einde baktijd hij nog door verwarmd. Na 15 minuten afkoelen zou de oven uit moeten gaan.Contact opgenomen met ETNA. De gebruiksaanwijzing kan wat duidelijker. Alles staat er wel in maar niet overzichtelijk.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot

Minpunten

  • Oven blijft lang doorgaan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees-Jan van Heerikhuize 27-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer betrouwbare combioven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Deze zeer mooie inbouw combi die werkt klantvriendelijk en snel.
Wij hebben er veel plezier mee.

Pluspunten

  • krantvriendelijk
  • mooie klok
  • maakt geluidje dat hij dicht zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**********@g******** 25-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

7,0
Bij installatie braken meteen 2 keramische haakjes om de ovenrekjes aan te hangen (bij 2 verschillende personen gebeurde dit). Er zat al een extra een inlegvel bij met een zeer onduidelijke foto hoe deze haakjes aan te brengen, dus kennelijk hadden daar al meer mensen last van gehad. Etna service gebeld; zouden 2 nieuwe blokjes opsturen, echter nooit ontvangen (is nu 4 weken geleden). Maar weer een nieuwe poging ondernemen. Ik vind het nogal een kwetsbaar ophangsysteem.

Reageer

Henk 25-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Slechte service

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

7,0
Product vertoont nu al lichte beschadiging aan de buitenkant, ook werkt de aan/uitknop niet goed, ik heb erover gebeld met de serviceafdeling van Etna en na twintig minuten in wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan te telefoon gekregen, maar helaas kon deze persoon mij na tien minuten niet verder helpen.
Hoe vroeg of het goed was dat een monteur mij zou terug bellen, maar je raadt het al na vijf dagen nog geen telefoontje ontvangen en dat voor een Nederlands bedrijf, dus zal ik deze week maar weer eens proberen om iemand van Etna aan de telefoon te krijgen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mary 21-03-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

pas op combi oen-magnetron

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

5,0
Dit combi oven-magnetron (MO670Ti) staat voor €1150 op de website. Standaard garantie 2 j.
Net binnen 2 j houdt de magnetron functie op. Blijkt dat een ceramiek potje waar de reks binnen de oven op hangen, gebroken is. Nieuwe ontvangen. De opvang systeem voor de oven/magnetron reks zijn wankel.
Nu, 2,5 j na afleveren, is de hoofd schakelaar doorgeslagen omdat een verwarming ijzer is doorgebrand. Blijkt dat schroeven van ander onderdelen in de achteroven zijn verroest waardoor eventuele vervanging van onderdelen erg lastig wordt.
Slecht product.
Klanten service weet waar ze het overhebben en zijn kortdaad.

Pluspunten

  • ziet erg super leuk uit
  • heeft veel functies

Minpunten

  • oven rek systeem is erg wankel
  • prijs-kwaliteit vehoudinng erg laag.
  • Binnen 2-3 j moeten vervangen is belachelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

r*******@g******** 21-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Bij aankoop nieuwe keuken gelijk deze combi magnetron aangeschaft. Hij heeft een duidelijke display en het gebruikt wijst voor zich. Prima keuze dus geweest.

Pluspunten

  • Duidelijk in gebruikt
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h*********@h********** 10-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Onlangs deze oven combi in onze nieuwe keuken geplaatst. Handig in gebruik door digitale toetsen, maar vooral doet wat hij moet doen, verwarmd goed. Bij oven functie krijg je heerlijke knapperige pizza’s. Wij zijn tot nu toe tevreden.

Reageer

Toon meer reviews