• Best Reviewed mrt 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OM670Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

neen 31-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wij raden dit product aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen
geen draaiknoppen
snel op temperatuur
mooie uitstraling
werkt uitstekend
prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend
Wij zijn zeer verrast van bakresultaat en de mooie uitstraling van de inbouwoven

Pluspunten

  • Mooi product
  • prijs-kwaliteit uitstekend
  • Goed leesbare klok
  • snel op temperatuur.
  • Mooi product
  • prijs-kwaliteit uitstekend
  • Goed leesbare klok
  • snel op temperatuur.

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

t*************@g******** 27-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Ontving de mooie combi magnetron. Meldde een schade bij de verkoper. Verkoper wees mij door naar fabrikant. Hopelijk kunt u me helpen. Bij het openen van de deur bleef de rubberrand plakken en schoot eruit. Deur ging niet meer dicht. Geprobeerd is de rubberrand terug te doen. Kan u me zeggen wat ik nu moet doen? Jammer dat de verkoper niet thuis geeft. Hoop een antwoord van u te krijgen want ETNA staat in mijn geheugen als betrouwbaar merk bekend.
webcare-7 30-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend dat dat er sprake is van schade bij het openen van de deur. Zou u ons een kopie van deze review willen sturen met uw NAW- en contactgegevens? Dit mag naar webcare@atagbenelux.com, dan kijken wij met u mee.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

gebruiker 07-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oven bevalt goed en ziet er mooi uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Prettige oven functioneert prima en via timer in te stellen.
Mooie vormgeving en makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • uiterlijk
  • reinigingsgemak
  • degelijk
  • groot

Minpunten

  • gevoeligheid van de tasttoetsen is laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. En wat een mooie topscore! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden. Ook de eenvoudige reiniging is natuurlijk ideaal!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Burhan 31-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna merk in ovens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Ik heb zelf Pelgrim gebruikt maar deze Etna oven vind ik veel beter kwa gebruik en de design is zeer fijn afgewerkt, het is erg stil plus heeft geen draai knoppen waardoor schoonmaak geen enkel probleem is ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Reinigen
  • Bediening
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-04-2023

Beste Burhan,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak en design van de oven. We wensen je nog vele jaren veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**********@h********** 14-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aarrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Combi Magnetron binnen ,uiterlijk sjiek en netjes geplaatst,
Prachtig en makkelijk te bedienen
Love it

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review, en wat een mooie topscore! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het mooie design en handige bediening!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

martolini.luczkiewicz@gmail.com 02-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oven OM670Ti

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Grote en zeer mooie oven, makkelijk in gebruik, alles zoals beschreven in de productbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Hier worden wij blij van. Nog veel leuker vinden wij dat je zo blij bent met jouw nieuwe oven. De ruimte en het gebruiksgemak bevallen jou goed.

We wensen je heel veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Jan van Meer 22-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Juweeltje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Prachtige oven voor een nette prijs, design is werkelijk schitterend met mooie strakke titanium omlijsting.
En wat ook belangrijk is, hij doet prima wat hij moet doen, kortom een perfecte aankoop.
Mijn oma had vroeger al een Etna en ik snap ondertussen waarom.
We zijn er blij mee, juweeltje in onze keuken.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige inbouw
  • Past mooi onder inductie

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste Jan,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design van de kookplaat en dat jouw familie al jaren tevreden gebruikt maakt van ons apparatuur.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste Jan,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design van de combimagnetron en dat jouw familie al jaren tevreden gebruik maakt van ons apparatuur.
We wensen je vele jaren bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Kees 26-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

etna oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, zwart van kleur past mooi bij zwarte keuken. Helaas wel al een mankement binnen een jaar. Dit wordt gerepareerd maar hopelijk is dit toeval

Pluspunten

  • zwarte look
  • touch screen

Minpunten

  • degelijkheid
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste Kees,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de oven mooi in jullie keuken past.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

P****************@h********** 19-06-2022
  • Product gekocht

Goede oven met een strak desin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Mooie ruime oven strak design.
Makkelijk bedienbaar.
Magnetron en oven werken goed.
Bleef wel wat vocht achter na bakken.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • ruime oven en combi
  • strak design
  • Goed schoon tehouden

Minpunten

  • vocht na het bakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de ruimte van de oven.
En natuurlijk ook fijn dat de oven zo onderhoudsvriendelijk is, na gebruik is de oven snel en eenvoudig weer schoon.
Om vocht te voorkomen kan je het beste proberen de producten zo veel mogelijk af te dekken.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Debbie 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Perfecte oven met veel verschillende functies! Heel intuïtief in gebruik, en maakt zeer weinig geluid. Top oven en erg blij met de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Stil
  • Intuïtief in gebruik
  • Veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Debbie,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van de oven.
Natuurlijk ook erg prettig dat het geluidsniveau zo laag ligt.

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s******@y******** 05-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Allerbeste koop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Deze oven uitgekozen vanwege de vele mogelijkheden en de mooie vormgeving. Ik wilde geen oven met allerlei toeters en bellen die toch niet gebruikt worden. Fijn is de snel-voorverwarm functie en het signaal dat de oven exact op temperatuur is. Deze toch uitgebreide oven voldoet geweldig en heeft ook nog eens buiten het feit dat het een sieraad is in de keuken, een geweldig lage prijs. Beste koop sinds tijden.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Snel-voorverwarm functie
  • Vormgeving
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Absoluut geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat de oven de beste aankoop in tijden is. Fijn dat dit sieraad in jouw keuken aan al je wensen voldoet. Bedankt voor je enthousiaste review met maximale reviewscore.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

l*********@h********* 05-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Zeer mooie uitziende oven. Makkelijke te bedienen. Ruimte in de oven is ook prima. Aantal functie is genoeg om diverse producten te bereiden. Ik zou dit product ook zeker aan raden.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Grote volume

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de OM670Ti niet alleen aan al je verwachtingen voldoet maar dat je deze ook aanraadt. Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a************@g******** 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs kwaliteit top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Kort en bondig,nog een degelijk en kwaliteit product zoals vroeger.
Verhouding kwaliteit en prijs is gewoon top.
Gr Emile Austen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste Emile,

Wat een fantastische beoordeling, een 10, bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij ons al van vroeger kent, en nog altijd tevreden bent met onze producten. Fijn dat het gebruiksgemak en design jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

AA 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege strakke design. Oven is makkelijk te bedienen. En te gebruiken..Genoeg functies. Snel voorverwarmen toets erg handig.
Enige minpunt is het lange tijd afkoelen met geluid.

Pluspunten

  • Design
  • Snelverwarmen
  • Overige functies
  • Makkelijk in gebuik

Minpunten

  • Tip toets met piep geluid
  • Lang afkoelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste AA,

Hartelijk dank dat je moeite hebt genomen deze review te schrijven. Wat leuk te lezen dat het design zo goed in de smaak valt, de oven makkelijk is te bedienen en voldoende functies heeft. Wij wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcarteam ETNA

Reageer

h******@h********** 09-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HD uit Bennekom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Mooie oven tiptoetsen werkt prima goede aankoop met extra garantie 5 jaar van etna.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f************@g******** 31-03-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Bij onze nieuwe keuken gekozen voor een gewone oven in plaats van een combinatie met magnetron en dit bevalt prima. Makkelijk in te stellen en met name bij hete lucht exact de juiste temperatuur. Bij 1 plaat was er een stukje emaille af, maar we kregen heel snel een nieuwe plaat ter vervanging.
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je zo tevreden bent over OM670Ti. Bedankt voor deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat het probleem met de bakplaat naar volle tevredenheid is opgelost.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

m*********@h****** 03-02-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
wij hebben wel de prijs verdiet. eerst hebben we de combimagnetron vanaf november gehad met het plaatsen van onze nieuwe keuken. na twee keer worstenbrood hebben warm gemaakt, klapte er de emaile eraf en aan de binnekant scheuren. daarna niet meer gebruikt. nu hebben we inmiddels een nieuwe na ruim twee maaanden. hij doet het nog prima.

als we nog niets geen nieuwe gehad had ik jullie een twee gegeven.

Pluspunten

  • prima
  • lekker ruim

Minpunten

  • sommige bedieningslampjes niet oplichten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er bij de eerst geleverde oven emaillen schade is ontstaan. Wij kunnen het goed voorstellen dat dit als een teleurstelling wordt ervaren. Dat de tweede oven daarna op zich liet wachten heeft hier zeker niet aan bijgedragen. Ondanks dat er van ons uit geen sprake is geweest van opzet betreuren wij het zeer wanneer en klant niet tevreden is. Onze excuses hiervoor. Fijn dat de OM670Ti het goed doet en je deze ook aanbeveelt.

Wij wensen je nog vele jaren bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Henk 28-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
In eerste instantie gekozen voor een degelijk product van Nederlandse makelij. Sinds ëén week in gebruik en geen seconde spijt van deze aankoop. Reeds pizza en brood gebakken, maaltijden opgewarmd, een hele kip en lamsrack gebraden. Alles met een uitstekend resultaat, boven mijn verwachtingen. Zeer ruime oven. Gemakkelijke intuïtieve bediening. Echt goede kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Snel voorverwarmen
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste Henk,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review en top cijfer. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de oven waarmee je al verschillende gerechten gemaakt hebt!
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

dss.kathmann 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Wij hebben bij de keukenboer de keuze gekregen tussen diverse apparaten. Deze stond goed aangeschreven en hebben daarom deze genomen.

Het duurt wat lang voordat hij op temperatuur is. Dat is het enige waar je wat van kan vinden. Alle recepten die we tot nu toe geprobeerd hebben zijn erg goed uit de oven gekomen. Ik verwacht niet dat dit volgende week anders zal zijn!

Pluspunten

  • Werkt goed
  • makkelijk te gebruiken
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Lang voordat hij warm is (t.o.v. onze vorige)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw Kathmann,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft. U feedback betreffende het voorverwarmen zullen wij doorzetten naar de afdeling, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

RWJ Eibergen 15-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

10,0
Prachtig design. Gebruiksvriendelijke oven voor een betaalbare prijs. Echt een aanrader. En niet te vergeten 5 jaar garantie

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • design
  • prijs

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw Eibergen,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer! Dat u tevreden bent met de oven is waar wij het allemaal voor doen. Leuk om te lezen dat u vooral tevreden bent met het gebruik,
Wij wensen u veel bakplezier toe met de oven.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Marijke 03-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Een mooie oven met een strak design. Zeker in combinatie met de combi magnetron van dezelfde serie een mooi strak geheel in de moderne keuken.
Bediening met de tiptoetsen is prettig de gebruiksaanwijzing wijst voor zich.
Opwarmtijd is niet lang, afkoelen duurt wat langer en maakt wat veel geluid.

Pluspunten

  • Strak design
  • Prijs

Minpunten

  • Maakt vrij veel geluid tijdens afkoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste Marijke,

Allereerst wat fijn dat je voor ETNA hebt gekozen en willen je vriendelijk bedanken voor deze beoordeling. We wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Oven gebruiker 30-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
Prima oven. Eenvoudige bediening. Snelle levering via cool blue. Eenvoudige montage (inbouw). Oven is zeker een aanrader

Pluspunten

  • Mooie oven
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de OM670Ti.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Syl83 15-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
De combi oven-magnetron is, naast dat hij heel goed werkt, mooi om te zien- en makkelijk schoon te maken. Handige functies, veel ruimte en super gebruiksvriendelijk. prijs kwaliteit is in goed balans.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden over het design, gebruiksvriendelijkheid en prijs kwaliteitverhouding van de van de MO670Ti. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Dhr. Slingerland 10-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

8,0
Fijne ruime oven met eenvoudig bedieningsgemak en strakke uitstraling. Handige tiptoetsen en geen draaiende wieltjes. Ons is het laag geluidsniveau opgevallen waarmee deze oven functioneert. Gekozen ivm een goede prijs/kwaliteitverhouding. Helaas zit er geen verlichting in de keuzemogelijkheden (tiptoetsen) van de oven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen verlichte tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-12-2021

Beste heer Slingerland,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de oven. Uw feedback betreffende de missende verlichting waarderen wij, zodat we onze producten kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r************@o********** 29-11-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

mooie stijlvolle en simpele oven , doet wat hij doen moet !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM670Ti

Algemene score

9,0
mooie ruime simpele oven met mooi design, tiptoets , makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie, het uiterlijk en de tiptoetsbediening van de OM670Ti. Bedankt voor deze mooie review en waardering! Hier zijn wij erg blij mee.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews