Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens BE555LMS0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nieuwekeuken 23-01-2022

Inbouwmagnetron

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een heel fijne inbouwmagnetron. Doet goed wat hij moet doen. Ook de ontdooistand werkt prima. Handige vingertoetsten. Makkelijk schoon te houden. Hij onthoudt de laatste stand die je hebt ingesteld dus superhandig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

j**n@h**l.com 27-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Magnetron BE555LMS0

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

9,0
De nieuwe magnetron is bijna gelijk aan de oude maar wat groter. De oude was een 50 cm inbouwapparaat dat niet meer leverbaar is. Beiden waren/zijn van Siemens. De nieuwe heeft het voordeel dat er een grill-functie in zit en dat het plateau aanzienlijk groter is. De indruk is dat de nieuwe ook sneller en gelijkmatiger werkt. De aanraaktoetsen functioneren prima en ook de timer is handiger in te stellen. Ook het geluidsniveau is aanmerkelijk lager. De oude is ruim 20 jaar meegegaan, dus ga ik er vanuit dat deze dat ook gaat halen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 11-12-2020

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne magnetron die makkelijk in gebruik is. Hij wordt hier dagelijks gebruikt voor het ontsmetten van kolfonderdelen en melkflesjes en we zijn er erg blij mee. Het enige nadeel is het mechanisme waarmee je de tijd instelt. Deze is erg gevoelig en knopjes zouden dan ook makkelijker zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

?..... 16-10-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik kan het bedieningspaneel slecht lezen in het donker. Mijn apparaat staat in een donker hoekje.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne 04-03-2020

Daglicht bij nodig

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Toetsen Display niet verlicht. Niet te bedienen in het donker. En daar kom je in de winter pas achter. Niet kopen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SiemensFan 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel chique! Past in een modern huis, met Touch Bediening!

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

8,0
Nieuwe inbouw keuken. Had qua inhoud wat groter gemogen.
Doet zn werk prima. Onzettend leuk dat het touch bediening is

Pluspunten

  • touch
  • strak
  • grill

Minpunten

  • inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

jfeijen 28-06-2019

Zoals verwacht

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

8,0
We wilden een magnetron welke in ieder geval wat boterhammen kon ontdooien. Deze voldoet compleet aan onze verwachtingen, de deur gaat elektronisch open, leuke extra. Het ziet er verder gelikt uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rhassing 05-01-2019

Mooie ruime magnetron

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron nu een paar maanden en zijn uitermate tevreden. Het is een ruime, stille magnetron. En is erg gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hendje 16-11-2018

Werkt goed......als je het kan zien !!!

Geschreven voor: Siemens BE555LMS0

Algemene score

4,0
Ik heb dit product vorige maand gekocht, maar ben er toch niet zo tevreden mee. Er zit dus geen verlichting bij de toetsen, waardoor je als het donker is de toetsen bijna niet kunt zien.
Je moet er dus met een lamp op schijnen om de magnetron te bedienen. Best vervelend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer