• Best Reviewed 4 keer dec 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**k@k**n.nl 08-12-2022
  • Product gekocht

Goede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Mooie oven voor een juiste prijs en er zit de goede handleiding bij en goede tips voor het gebruik
Officiele reactie van Atag 09-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie score. Wat goed om te lezen dat de combimagnetron van ETNA zo goed bevalt!

We wensen je heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Kaap. 07-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar , mooi en goed .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

9,0
We hadden al een Etna en nu weer , de oude was 10 jaar en nu toe aan een nieuwe , de combimagnetron ziet er gewoon heel mooi uit en laat zich makkelijk bedienen , oven warmt zeer snel op en dat alles voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • Oven warmt zeer snel op
  • Mooi
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-12-2022

Geachte heer / mevrouw Kaap,

Wat leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen! Het design en gebruiksgemak bevallen jou goed.
We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze leuke review te schrijven en wensen je nog vele jaren kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Remmelt 05-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Strak ontwerp, alle basisfuncties die een combimagnetron moet hebben en toch makkelijk te bedienen. Compact maar passen toch 4 pizza's in, in een rekje. Werkt perfect, we zijn er heel blij mee!

Pluspunten

  • Compact
  • Intuïtieve bediening
  • Mooi RVS uiterlijk

Minpunten

  • Draaiknoppen hadden iets robuuster gekund

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-12-2022

Beste heer / mevrouw Remmelt,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design, gebruiksgemak en natuurlijk de ruimte van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**t@g**l.com 05-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met onze keuze voor de combimagnetron. Ziet er prachtig uit, werkt heel fijn en de bediening is eenvoudig!
We zijn ook tevreden over de prijs die we ervoor hebben betaald.

Pluspunten

  • mooi design
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • helaas geen schuifroosters mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gebruiksgemak, mooie design en natuurlijk de prijs van de combimagnetron.

Wij wensen jullie heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bennyenmarion@gmail.com 02-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader voor prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Mooie afwerking en makkelijk in gebruik we hebben hem nu 2 weken in gebruik en nog geen tegenvallende bereidingen gehad

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Prijs Kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-12-2022

Beste Benny en Marion,

Wat leuk dat jullie gekozen hebben voor ETNA!
Fijn om te lezen dat het bereiden in de CM244RVS zo goed bevalt.

Wij wensen jullie heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**n@n**o.com 30-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs vs kwaliteit top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Ik ben echt verrast dat ik voor deze prijs zo’n prachtig apparaat heb kunnen kopen.
Het is een eenvoudige combi oven magnetron die gemakkelijk te bedienen is en qua design…, tja erg mooi en modern.
Ben er blij mee! Raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Design modern
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie beoordeling te schrijven. Goed om te lezen dat de nieuwe combimagnetron zo goed bevalt. Hier doen we het voor!

We wensen je heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Jessica 29-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA CM244RVS is een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Een goede combimagnetron met voldoende functies. Met de draaiknoppen makkelijk in te stellen. Deze combimagnetron heeft ook een draaischijf dat erg handig is voor het verwarmen m.b.v. de magnetronfunctie. Veel combimagnetrons hebben dit niet.

Pluspunten

  • Voldoende functies en gebruiksvriendelijk
  • Heeft een draaischijf
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Helaas niet tot 250 graden verwarmbaar. (max. 230)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste Jessica,

Fijn om te lezen dat de bediening en functies van de nieuwe combimagnetron goed bevallen. Hartelijk dank voor deze leuke review en de mooie score!

We wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**n@z**o.nl 26-11-2022
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

9,0
Prima combimagnetron, een aanrader. Ook een heel mooie vormgeving. Zowel de magnetron als de oven werken erg goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Wennen aan bediening
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat je tevreden bent met het gebruik en het design van de Combi Magnetron.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Judith 15-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie combi magnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Mooie combi magnetron met makkelijke bediening.
De tijden van de recepten komen goed overeen. Enige minpunt is dat deze combi magnetron iets meer geluid maakt dan onze oude combi magnetron van een ander merk. Verder zijn wij erg tevreden.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening
  • Bak tijden kloppen met recepten
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geluid tijdens gebruik oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-11-2022

Beste Judith,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de combimagnetron. Mocht het geluid in de toekomst meer worden, horen wij dit natuurlijk graag.
We wensen jullie nog vele jaren bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a**e@g**l.com 14-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Top combimagnetron, makkelijk te bedienen, goede resultaten,. oven supersnel voorverwarmd, veel beter dan het Siemens exemplaar dat ik hiervoor had en veel duurder was, daarbij duurde het opwarmen 4x keer zo lang en veel mindere resultaten. kortom helemaal blij met deze!

Pluspunten

  • snel warm
  • uitstekende bakresultaten
  • ziet er prachtig uit
  • magnetron ook helemaal top

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Een super apparaat; kijk dat vinden wij natuurlijk erg leuk om te lezen. Niets zo fijn als een tevreden enthousiaste klant. Bedankt voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Bram 05-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Prima oven! We maken al een aantal jaren gebruik van Etna apparatuur, naar volle tevredenheid.
We waren specifiek opzoek naar een oven met deze nishoogte/breedte. Mooi zwart design.
Makkelijk bedienbaar en uitgebreide opties/functies! ;)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk bedienbaar
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Bram,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de oven.

Heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**8@c**o.nl 01-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oven werkt prima, touchscreen helaas snel kapot.

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

5,0
Combi oven werkt naar behoren. Helaas touchscreen al 2X stuk gegaan binnen 3 jaar. 2X monteur over de vloer gehad. Het draaiplateuau is makkelijk schoon te maken, doch moeilijk, zeer moeilijk weer op de driehoekige draaischroef te monteren. Je ziet niet wat je doet en moet op de tast voelen of het plateau eindelijk de schroef pakt. Hierbij beschadig je gemakkelijk het verwarmingselement onder de plaat.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Slecht zicht binnen in oven
  • Het draaiplateuau lastig bevestigen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat het touchscreen van jouw combimagnetron al 2 keer een probleem heeft gegeven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**k@h**l.com 30-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
het is makkelijk in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen
de prijskwaliteit en gebruik zijn in overeen stemming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de combimagnetron aan alle verwachtingen voldoet en je tevreden bent met het gebruiksgemak.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Benieto 23-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.beslist een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Een goede handleiding en makkelijk in gebruik.zeer tevreden. Alle mogelijkheden zeer eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste Benieto,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de combimagnetron. We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**h@z**o.nl 20-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden over deze combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Dit is een mooie ruime combimagnetron die met behulp van weinig tip-toesen en de draaiknoppen knoppen zeer makkelijk te bedienen is. Dit is ook duidelijk af te lezen op het display. Tevens ziet hij er erg mooi uit is hij zeer makkelijk te onderhouden.

Zeker een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een scherpe geprijsde, mooie en ruime combimagnetron

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Makkelijke Bediening
  • handige bedieningsknoppen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak en design van afzuigkap.
Wij wensen je veel plezier met jouw combimagnetron.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**e@h**l.com 18-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bediening is heel makkelijk en wordt daardoor snel gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

9,0
prijskwaliteitsverhouding is perfect, bediening magnetron en oven makkelijk

Pluspunten

  • snel schoon maken
  • prettig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Wil 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Mooi design, doet wat ie moet doen.
De bediening op het display is heel logisch dus niet te ingewikkeld.
Heel blij mee.

Pluspunten

  • Bediening
  • Combinatieprogramma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste Wil,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak en mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

v**t@g**l.com 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
De combi heeft een mooi en trendy design, makkelijk in gebruik. Het doet waar je om vraagt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Henk 11-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel last van condensvorming

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

4,0
Magnetron werkt in principe prima, ook de oven is redelijk.
De tiptoetsen reageren niet altijd even direct. Maar het grootste nadeel van deze combimagnetron is dat het vocht niet goed wordt afgevoerd. Hierdoor blijft er veel condens achter in het apparaat. Daarbij komt dat de schroeven in het apparaat niet van roestvrij staal zijn, waardoor deze snel roesten. Bij nader inzien zou dit dus niet mijn eerste keus zijn, maar daar is de prijs dan misschien ook naar.

Pluspunten

  • Prijs
  • Magnetron werkt prima

Minpunten

  • Veel last van condens
  • Schroefjes roesten
  • Tiptoetsen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste Henk,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de combimagnetron niet naar behoren werkt. Graag kijken we met jouw mee wat we voor je kunnen betekenen hierin, hiervoor ontvangen we graag jouw NAW-gegevens + een kopie van deze review. De gegevens kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**a@g**l.com 08-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
De combimagnetron is precies zoals ik had verwacht en gebruik hem dus vaak.
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat de CM244ZT aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews