ETNA CM244RVS - Reviews

Best Reviewed jan 2020 ETNA CM244RVS
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Inhoud
44 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
zwart, rvs, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob38 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waar voor mij geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Deze combimagnetron vind ik gebruiksvriendelijk en mooi van grootte.
Voldoende vermogen op alle functies.
Jammer dat de ovenbakschaal er niet bijgeleverd wordt.

Pluspunten

  • inbouw was een eitje
  • makkelijk te bedienen
  • voldoende vermogen op alle functies
  • keuzes voor magnetron vermogen

Minpunten

  • overbakschaal niet meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-01-2018

Beste Rob,

Bedankt voor uw review. Ik wens u veel plezier met deze combi magnetron van ETNA.
Mocht u nog vragen hebben kunt u terecht op onze website: www.etnaservice.nl

Groet Heidi
Webcare team ETNA

Reageer

Lyda 10-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

10,0
Nadat de voorganger van deze combi na 15 jaar de geest had gegeven, (na zeer intensief gebruik ) niet geaarzeld en deze besteld. Ik heb het geluk dat ik de glazen schaal met rekje van zijn voorganger nog heb. Je kunt dat ( even goed zoeken op internet) gewoon bestellen, en dat is wel aan te raden. Daarmee kun je alle bakvormen en ovenschalen gemakkelijk gebruiken.
Gemakkelijk in gebruik, veel mogelijkheden, en snel voorverwarmen.
Het inbouwen is een kwestie van 2 schroeven. Bij Etna kun je registreren voor 3 jaar extra garantie, wel even de nummers op de achterkant opschrijven want die heb je nodig.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • gemakkelijk in gebruik
  • snel voorverwarmen
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen glasplaat met rekje, maar zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2019

Beste Lydia,

Ik waardeer uw positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Heel veel bakplezier!

Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Han Wilders 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en voordelig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Ziet er heel netjes uit. Makkelijk te installeren en te bedienen..
Een redelijk voordelige combinatie oven.

Pluspunten

  • Voordelig
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geen (glazen) bakplaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda Burgs 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, gebruiksgemak en goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Onze vorige Combimagnetron van Etna was exact dezelfde. Helaas na jarenlang dagelijks gebruik een onderdeel stuk gegaan en hebben we besloten exact dezelfde te kopen omdat we er zo tevreden over waren , zeker gezien gebruiksgemak en prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • kan lawaaiig zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2020

Beste Jolanda,
Wat leuk om te lezen dat jullie na jarenlang tevreden gebruik van de vorige combimagnetron weer voor CM244RVS hebben gekozen. Een tevreden klant dat lezen wij graag. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Menno 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede combi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Hele prettige combimagnetron. Makkelijk zelf aan te sluiten. De bediening is heel natuurlijk en heb je zo door. Verder werkt hij gewoon zoals het hoort. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • mooi design

Minpunten

  • geen vierkant rooster meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Beste Menno,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. . Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Er is voor dit model gekozen voor een draaiplateau met een rond rooster. Er is een glazen bakplaat met inlegrooster bij te bestellen als accessoire. (artikelnummer; 725473)
Deze is te bestellen via onze onderdelen website: www.keukenserviceshop.nl
Heel veel kook en bakplezier!
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Shirah 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi front

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Makkelijk zelf te installeren, prachtig strak design en gebruiksvriendelijke bediening. Sluit perfect aan bij RVS wasemkap in onze keuken.

Pluspunten

  • draaischijf magnetron
  • strakke uitvoering
  • binnenkant makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • apart aan te schaffen lekbak en rooster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-07-2020

Beste Shirah,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak van de combi-magnetron.
Heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Amy 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete en fijne oven-magnetron combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Fijne oven, warmt snel op en doet z'n werk goed. De onder-spiraal is erg fijn, zo komt er ook warmte van onder. Niet vaak gezien in combinatie met magnetron, grill. Kortom, erg compleet apparaat met een legio aan functionaliteiten. Design paste zelfs mooi in onze iets oudere keuken

Pluspunten

  • Mooi design
  • Duidelijke bediening
  • Zowel draaiende als schuivende ovenroosters

Minpunten

  • Geen voorverwarmingsfunctie
  • Bakplaten zitten er niet standaard bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-05-2020

Beste Amy,
Bedankt voor het delen van deze review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent. De accessoires die worden meegeleverd zijn afhankelijk van de modelnummers. Voor wat betreft de functie (snel) voorverwarmen, willen we je verwijzen naar de handleiding. Deze is wel aanwezig op dit model.
Wensen je veel kook en bak-plezier toe.

Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Paul 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

10,0
Mooie combi/magnetron! Werkt eenvoudig en heeft veel ruimte!
De display is erg fijn, zo kan je alles makkelijk instellen.

Staat erg mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Display
  • Ventileert aan de voorkant
  • Mooie uitstraling
  • Kinderslot
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen bakplaat
  • Draaiplateau blijft draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAVO 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uiterlijk mooi afgewerkt

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

10,0
De Etna inbouw combi/magnetron is een geweldig apparaat de bediening is gemakkelijk en werkt fantastisch.
Mijn vrouw en ik 80 plussers zijn zeer tevreden zowel over de magnetron als ook over de oven.

Pluspunten

  • bediening erg makkelijk en warmt snel op
  • mooi uiterlijk en degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-01-2020

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn te lezen dat onze mooie combi-magnetron zo goed bevalt. Zowel wat betreft de bediening als het design.
Dat horen we graag. Bedankt voor het delen van deze review.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Tiny van Oort 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Prima product wat alle verwachting waarmaakt en heel handig te bedienen. Is verder mooi om te zien met een perfecte verlichting die aanblijft tijdens bereiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2020

Beste Tiny,
Bedank voor je mooie review. Het wordt door ons gewaardeerd dat je een positieve reactie achterlaat. Wij wensen je veel kookplezier toe!
Groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

marijke 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
mooie goedwerkende combimagnetron, makkelijke bediening, past mooi in het interieur, zeer tevreden!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie uitvoering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-01-2020

Beste Marijke,

Bedankt voor het delen van je tevredenheid in deze review. Veel plezier van deze mooie combi-magnetron.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

B. Schotanus 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Nu twee dagen in gebruik.
Een mooi apparaat tegen een aantrekkelijke prijs. Beste koop consumentenbond maakt de keuze uit de vele merken en modellen een stuk eenvoudiger. De bediening even bestudeerd in de gebruiksaanwijzing en uitgeprobeerd en dan is het eigenlijk redelijk eenvoudig.
De eerste resultaten op combistand magnetron/oven/gril zijn prima te noemen.
Had er wel graag een passend rooster bij gekregen. Zeker omdat het draaiplateau niet kan worden stopgezet.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding.
  • mooi uiterlijk.
  • redelijk eenvoudige bediening.

Minpunten

  • geen rooster meegeleverd.
  • draaiplateau kan niet worden stopgezet.
  • geen automatisch kookprogramma vlees. (rollade)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-12-2019

Beste heer/mevrouw Schotanus,

Wat leuk dat je de moeite neemt voor het plaatsen van deze mooie review, hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de combi-magnetron.
Standaard wordt er een rond rooster meegeleverd. Er is een glazen bakplaat met inlegrooster bij te bestellen als accessoires. (artikelnummer; 725473)
Deze is te bestellen via onze onderdelen website: www.keukenserviceshop.nl.
Heel veel kook en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

M.J. van Ark. 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Mooie combi magnetron met veel mogelijkheden en een mooie strakke uitstraling.
Mooie ruime binnenruimte.
Praktische gebruiksmogelijkheden.

Pluspunten

  • Degelijke en strakke vormgeving.
  • Snelle ontdooi functie.
  • Ruime oven.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • Glasplaat en rooster niet in standaard levering.
  • Moest ik nog bijbestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2019

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat onze combi-magnetron u zo goed bevalt.
Wensen u er veel (kook-bak) plezier mee.
Alvast fijne feestdagen en een goed 2020.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Pruijssers 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een eerlijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Degelijke uitstraling. Twee sporen aanpak .Of combioven of magnetron gebruiken .Een apparaat met beperkte omvang.
Door inbouw goed te integreren. Wel zwaar. Dus weinig verplaatsen .Relatief goedkope aanschaf. Een beheersbare vulkaan in huis!
Goede beoordeling door Consumentenbond. Gunstige garantieregeling. Deze kanjer ...Een aanrader!

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding
  • eenvoud en kwaliteit
  • heldere handleiding en makkelijke bediening
  • Veel tips op kook-en aanpak gebieden

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2019

Beste heer/mevrouw Pruijssers,

Wat een mooie review! U blij, wij blij! Hier doen wij het natuurlijk voor, tevreden klanten in alle opzichten!
Veel plezier van onze mooie kanjer ;-)
Wensen u ook hele fijne feestdagen en een goed 2020.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

TG 26-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compacte combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

10,0
Mooie combimagnetron. Inbouwen was appeltje eitje, 2 schroeven in draaien en voila. De bediening is heel eenvoudig even door de handleiding bladeren en voila. Voorverwarmen van de oven gaat best snel. De magnetron met 900 watt werk ook prima. Alleen jammer van het bakplaat dat er niet bij zit. Maar extra garantie na registratie maakt het weer goed. Eigenlijk ben heel erg tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk in te bouwen
  • gebruiksvriendelijk
  • veel programma's
  • extra garantie
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • geen bakplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-11-2019

Beste TG , bedankt voor je mooie review en goed om te lezen dat de CM244RVS zo goed bevalt. De bakplaat (met inlegrooster) voor dit type is beschikbaar als accessoire. Mocht het wenselijk zijn is de bakplaat te bestellen via deze link https://onderdelennl.atagbenelux.com/Winkelwagen.aspx . Dit betreft artikelnummer 725473 .Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Elwie 25-11-2019
  • Product gekocht

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Wordt standaard geleverd met een rond staand rooster. Maar voor €49 is een bakplaat er bij te kopen (EBS144 productcode) waardoor deze combioven prijstechnisch aantrekkelijker wordt tov duurdere cm544rvs incl bakplaat.
Bediening is eenvoudig. Magnetron standaard op 900w 1min. Met draaiknop sec er bij en af.
Even uitzoeken wat alle tekens betekenen maar daarna makkelijk bedienbaar. Tevreden over.
Pastin Ikea-keuken en staat door de vele RvS mooi in een lichte keuken (partner wilde geen witte).

Pluspunten

  • Bakplaat bij te kopen
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Niet standaard bakplaat
Officiele reactie van Atag 26-11-2019

Beste Elwie,
Wat fijn te lezen dat je tevreden bent over onze CM244RVS combi magnetron van ETNA. Leuk dat je ook nog een TIP vermeld hebt. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe.
Groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Marie Anne 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk te plaatsen en ziet er mooi uit. De bediening is makkelijk en voor mijn kleinkinderen zit er een kinderslot op. Makkelijk schoon te houden en het apparaat werkt perfect. Ik heb al vaker apparaten van etna gehad en altijd heel tevreden over geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-10-2019

Beste Marie Anne,

Enorm bedankt voor deze positieve review. Zo leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Wij proberen in de ontwerpen zoveel mogelijk wensen meer te nemen. Dat lukt niet altijd, maar een kinderslot in dit geval wel! ;-) Heel veel bak/kook plezier!
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Koopmans 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met draaischijf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Gekocht omdat de andere stuk was. Kortsluiting. Dit apparaat was de beste koop volgens de consumentenbond.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te plaatsen (inbouw)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2019

Hallo, bednakt voor je review. De CM244RVS is voor het tweede jaar op rij door de Consumentenbond bekroond met het predicaat ‘Beste Koop’. Vooral de hetelucht(oven)functie scoort zeer goed met een testoordeel van een 9! Heel veel bakplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Bas 05-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima combi magnetron met groot draaiplateau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Nadat onze inbouw combi magnetron de geest had gegeven, dit exemplaar aangeschaft. Erg tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Blij met het draaiplateau, dat zorgt toch voor wat gelijkmatigere verwarming bij de magnetronstand. Vervangen en aansluiten was zeer eenvoudig.
De oven functie nog niet gebruikt, daarvoor gebruiken we onze andere oven. De bediening is even wennen, maar dat is een algemeen euvel van apparatuur als combi-magnetron ovens, blijkbaar is het erg lastig om een intuïtieve bediening te ontwerpen voor dit soort apparatuur.
Verder zijn we gewend om het deurtje half open te zetten om na gebruik te ontwasemen. Dat gaat helaas niet bij dit exemplaar. Het deurtje heeft twee standen: open of dicht.

Pluspunten

  • Magnetron functie is goed
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Grote draaischijf

Minpunten

  • Bediening
  • Deurtje kan niet half open blijven staan
  • Oven functie kan niet zonder draaischijf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2019

Beste Bas,

Bedankt voor uw mooie waardering en uitgebreide review. Het is correct dat de deur niet op een kier gezet kan worden. Na gebruik van de combimagnetron blijft het toestel koelen waardoor het toestel ontwasemt. Mocht u de deur toch open willen zetten kunt u eventueel een kurk tussen de deur klemmen. Als tip willen wij u graag meegeven dat als u de producten afdekt er minder vocht in de ovenruimte ontstaat. Heel veel plezier met de combimagnetron!

Groet, Femke webcareteam ETNA

Reageer