Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 124 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**n@k**l.nl 09-08-2022
  • Product gekocht

Prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Ik ben niet erg technisch en moest dus wel even wennen aan mijn nieuwe Etna combimagnetron. Aan de hand van de voor mij onmisbare handleiding was ik na een kleine week helemaal gewend. Het design is heel strak en de functies zijn heel gemakkelijk in te stellen. De verlichting in de magnetron had voor mij wel wat feller gemogen. Al met al ben ik nu een hele tevreden gebruiker, kortom een prima koop!
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite nam deze leuke review te schrijven.
Fijn om te lezen dat de handleiding jou goed geholpen heeft om alle functies van de combimagnetron onder de knie te krijgen.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met jouw aankoop.

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Etna CM244ZT 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Deze combimagnetron ken ik van eerdere ervaringen met een soortgelijk apparaat onder een andere naam.
De eenvoudige bediening als magnetron, de bakresultaten van de oven en de programma’s voor de diverse gerechten, maken dat ik deze combimagnetron heb gekozen.
Deze Etna is wel iets moderner met een andere display en binnenverlichting als m’n vorige, maar verder nagenoeg identiek.
In de gebruiksaanwijzing wordt verwezen naar de mogelijkheid om de klok op het display te verbergen, maar dat is me niet gelukt.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede bakresultaten
  • Nuttige combi-programma’s

Minpunten

  • Klok kan niet worden gedimd
  • Enkel 1 rek als accessoire

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-08-2022

Beste heer / mevrouw,

bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het bakresultaat.
Jammer dat het jou niet gelukt is om de klok te dimmen.
Als je het fijn vindt dat ik met je meekijk ontvang ik graag een mailtje met jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review op webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**o@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk in te bouwen, de 2 knoppen aan de voorzijde voelen een beetje "cheapy" aan.
Apparaat maakt op dit moment nog wat veel geluid, denk dat er een ventilator wat onbalans heeft.
Zal opnieuw stellen.
Gebruik is supermakkelijk, warmt zeer snel op.
Doet prima wat ie moet doen, prijs/kwaliteit = een 10 !
5 jaar garantie geeft ook veel vertrouwen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening.
  • 5 jaar garantie.

Minpunten

  • Beetje "cheapy' knoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat ontzettend leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de combimagnetron.

We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Gebruiker 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen combimagnetron, eenvoudig te begrijpen.
Toch voor vele gerechten ook de mogelijkheid een speciaal programma te kiezen.
Een gewone oven heb je hiernaast niet meer nodig.
Kortom tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Makkelijke Bediening
  • Veel programma’s

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat de combimagnetron naar behoren werkt en je tevreden bent met de mogelijkheden.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**j@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon weer ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Na bijna 10 jaar intensief gebruik van een ETNA T2144RVS moest er een nieuwe combimagnetron komen. De keuze was eigenlijk niet zo moeilijk. Het werd de bijna identieke ETNA CM244RVS waar we ook weer vele jaren plezier van hopen te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij opnieuw hebt gekozen voor ETNA!
Doordat de combimagnetron bijna identiek is, is de bediening voor jou natuurlijk een fluitje van een cent!
Wij wensen jou weer heel veel jaren plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Etna; geen verrassing, altijd goed. 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna; geen verrassing, altijd goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

9,0
Eerlijk gezegd weet ik niet wat de prestaties zijn van de magnetron die ik nu gekocht heb. Uiteraard heb ik deze niet zomaar gekocht. De reviews welke ik gelezen heb voor ik tot koop overging waren voor 95% enorm positief en mede gezien wat ik gewend was van Etna was ik snel klaar.
Ik heb ‘m zelf (2 schroefjes) ingebouwd en het apparaat heeft een geweldige uitstraling en dat voor een bijzonder acceptabele prijs.
Ik ben nu 79 en heb vroeger vaak artikelen van Etna gekocht en tot volle tevredenheid gebruikt. Ik heb een licht gele inbouwkeuken en de zwarte magnetron staat er prachtig in. Als alles wat ik er mee wil gaan doen net zo makkelijk is in te stellen als de klok dan ga ik nog vele prettige “ETNA” uren ondervinden.

Pluspunten

  • de merknaam
  • de uitstraling

Minpunten

  • Tot nu toe niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je hebt gekozen voor ETNA! Wat fijn dat de inbouw van de Combi Magnetron makkelijk verliep.
Wij hopen dat je nog vele prettige ETNA Jaren aan bakplezier beleeft!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Inge 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Value for money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

7,0
Ruime combimagnetron-oven. Handig is de snelvoorverwarmenfunctie. Wel jammer dat er geen ovenbakplaat wordt meegeleverd.

Pluspunten

  • Ruim
  • Snel voorverwarmen

Minpunten

  • Geen ovenbakplaat meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste Inge,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn dat jij zo tevreden bent over het design en de functies. De bakplaat is geen standaard accessoire bij deze combi magnetron, mocht u de bakplaat met inlegrooster toch willen aanschaffen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Wij wensen u nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Janneke 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Goede oven en combi magnetron!
Zeer gemakkelijk in gebruik.
Tevreden over de beide functies
Nadeel bij installeren vrij kort snoer beschikbaar tov vorige type nummer

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Zowel top oven als magnetron gebruik

Minpunten

  • Korter snoer voor installeren tov vorige functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Janneke,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HRT 13-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

2,0
Flinke tegenvaller. Grootste probleem is dat als er een product met vocht wordt bereid in de ovenfunctie, de bediening volledig op hol slaat. Na gebruik werken in elk geval de wattage knop niet meer en vaak zelfs meer instellingsknoppen. Enkele dagen later (als het vocht er weer uit is?) werkt het weer.
Probleem gemeld uiteraard, en na 3 maanden is het gehele bedieningspaneel vervangen. Helaas heeft de magnetron dezelfde problemen.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Eenvoedige bediening

Minpunten

  • Kwaliteit bedieningspaneel
  • Popcorn maken bijna niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de combimagnetron en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**s@h**e.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top combi magnetron oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Prima combi magnetron ,mooie uitstraling .
warmt goed zowel de oven als de magnetron.

Is zeker een goede aankoop.

Pluspunten

  • warmt goed
  • goede uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en gebruiksgemak van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

PvH 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blikkenvanger en werkt super ????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Oude kapot, ETNA staat overal heel goed beschreven. Mooie uitstraling. TOP!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie uitstraling, echte blikkenvanger

Minpunten

  • Jammer dat er geen bakplaat standaard bij zit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Wat ontzettend leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**2@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De opvolger van de CM344ZT, dus dat zit goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Hiervoor hadden we de CM344ZT tot dat die het niet meer deed. We waren zo tevreden dat we weer hebben gekeken of er een vervanger voor deze was. Na even zoeken kwamen we de CM244ZT tegen, de opvolger van de CM344ZT nemen we aan. De keuze was toen zo gemaakt daar die eigenlijk dezelfde looks had en precies weer in het beeld van onze keuken past.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooi dessin
  • Past eigenlijk in elk interieur

Minpunten

  • Niet gezien of gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de eenvoudige bediening.

Wij wensen jou weer heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**1@g**l.com 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en compact apparaat en werkt perfekt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
mooi design en een goed werkende combi/magnetron en een prima snelle levering met goede uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design.
Fijn dat de combimagnetron al snel geleverd kon worden en dat hierbij ook nog een goede uitleg gegeven is, dat is wat wij als fabrikant graag willen zien!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

nn 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

10,0
Het is een uitkomst - eenvoudige bediening en het werkt prettig!
We zijn ontzettend tevreden over onze aanschaf.
Zelfs een kind kan de was doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze fantastische 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Hpn 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Inmiddels een aantal maanden ervaring maar nog steeds de juiste keus voor ons.

30-01-2022
Na lang wikken en wegen toch deze Etna gekocht. Etna is voor ons een bekend merk en eenvoudig maar goed in gebruik. We hebben deze combi/magnetron nu een aantal dagen in gebruik en het is precies wat we er van verwacht hadden. Mooi en professioneel in de uitstraling en eenvoudig in gebruik. Voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig in bediening
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Jammer dat er geen rooster bijgeleverd is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij een update geeft over jouw ervaring.
Wij zijn natuurlijk erg blij dat jij gekozen hebt voor ETNA en nog altijd tevreden bent met de combimagnetron.

Wij wensen jou nog heel veel bak- en kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**2@g**l.com 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

9,0
Het uiterlijk sprak ons gelijk aan. Het was in begin even wennen met de instellingen maar dat wees zich vanzelf. Veel mogelijkheden en een stille magnetron.
Ik beveel deze combimagnetron zeer zeker aan.
Heb nog geen nadelen ontdekt.
Prima apparaat.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Vele mogelijkheden
  • Stil
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Teeuwen 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goedekeuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

7,0
Goed product voor een goede prijs , had ervoor ook hetzelfde merk combimagnetron.
Bediening is goed en hij kwam goed uit een test .

Pluspunten

  • mogelijkheid tot 230 graden
  • bediening

Minpunten

  • draaiplateu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer Teeuwen,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u keuze weer op Etna is gevallen en fijn dat de Combi Magnetron makkelijk is gebruik is.
Wij wensen u nog veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

Esther 17-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Fijne combimagnetron die prima voldoet. Oven warmt snel op, prettige bediening, duidelijk display en handige programma's. Wordt geleverd zonder bakplaat, even rekening mee houden, maar deze is los bij te bestellen.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • makkelijke bediening
  • duidelijk display
  • handige programma's

Minpunten

  • wordt geleverd zonder bakplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-05-2022

Beste Esther,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven en zoveel pluspunten benoemd van deze combimagnetron: zoals de makkelijke bediening en handige programma's.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

m**a@z**o.nl 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi magnetron voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244RVS

Algemene score

8,0
Week in bezit geweldige combi magnetron. Prima kwaliteit prijsverhouding ten opzichte van andere merken in deze klasse.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel combinaties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met het gebruiksgemak van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

f**n@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM244ZT

Algemene score

8,0
Heb deze oven gekocht omdat hij dezelfde is als dochter.
Zodoende gebruik precies hetzelfde, en kunnen dezelfde gerechten precies hetzelfde instellen
Thuis als bij dochter.

Pluspunten

  • mogelijkheid tot 230 graden
  • boven en benedenwarmte
  • heteluchtoven
  • magnetron

Minpunten

  • draaiplateu
  • lang wachttijd bij servicetelefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je net als jouw dochter gekozen hebt voor de CM244ZT. Bedankt voor de review en het in ons gestelde vertrouwen.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews