Bosch Serie 8 CMG676BB1 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 CMG676BB1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,5

Lankhorst 26-01-2023

Blij met mijn nieuwe Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG676BB1

Een prima oven die alles doet wat ik wil. Enige wat minder was, is dat de ronde schijf stroef ging. Beetje vet er aan de achterkant aan gedaan en probleem opgelost.

Roel 05-08-2022

Mooi design

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design, volledig zwart. Ziet er zeer degelijk uit zoals je mag verwachten van

Ron T. 28-02-2022

Geweldige Magnetron / Oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige magnetron / oven welke in onze vrij donkere keuken , op het verlichte deel van de display goed leesbaar is ! De niet verlichte aanraaktoetsen zijn slecht zichtbaar

Mel 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

10,0
Super handige en multifunctioneel apparaat. Gerechten bereiden is een makkie en daarnaast is de magnetronfunctie onmisbaar in mijn keuken. Zeker een aanrader!
Zowel de vormgeving als het design maakt de keuken compleet.

AJdG 23-01-2021

Perfect

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte stille combi oven/magnetron. De combinatie oven- magnetron werkt uitstekend, inclusief de assist mode.

Anoniem 18-12-2020

top aankoop !

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] gebruiksvriendelijk en stijlvol design, een plaatje in de keuken

Keukenheld 29-10-2020

Een echte topper!!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze oven is echt super. Met mooie behulpzame assist, prachtige recepten en zeker ook ontelbare mogelijkheden die leiden tot verrassende en prachtige resultaten!

Beste koop 22-03-2020

Fantastisch

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De compacte oven is een geweldig ap paraat met diverse mogelijkheden.
Het fantastisch display geeft precies aan de magnetron allemaal in huis heeft kortom een apparaat om van te houden. Het is dat ik maar één keuken heb anders kwam er zowiezo mog een Bosch magnetron in huis

Van beek 17-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super oven snel op temperatuur

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CMG676BB1

Super oven en supersnel op temperatuur . Hij is aanbevolen door het keukenhuys in oostzaan.
Ben er super blij mee

Karin 07-03-2016

super apparaat

10,0
Fijne combi magnetron, gebruiksvriendelijk, weinig geluid, gemakkelijk door voorkeursprogrammas.
Afbakbroodjes nog nooit zo bruin en knapperig krokant gehad als uit deze combimagnetron
Mooie strakke lijnen

Rob24 05-03-2016

Geweldig apparaat

10,0
Ruim, eenvoudig bediening, geweldig binnenverlichting en makkelijk schoonmaken.
Draaischijf vergt wat gewenning.
Zeer blij met deze aankoop.

Ab de Wolde 01-12-2015

Uitermate tevreden

10,0
Onze eerste compactoven met magnetronfunctie wa nu pas na 18 jaren aan vervangen toe Dat zegt genoeg dacht ik